Otvorio je vrata i pokazao mi gdje da se naslonim, uvijek isti zid u predsoblju. Jednoga će dana ovdje ostati udubina od mojih leđa, pomislila sam. „Klizni“, kaže. Naslanjam se, klizim dolje, širim noge, suknja na preklop razdvaja se, nemam gaćice. Sasvim dobro vidi moju bijelu kožu iznad ruba samostojećih čarapa. Bos je. Sad će stopalom provjeriti koliko sam vlažna, dati mi da ga poližem. Lijepo miriše. „Usta ti sad mirišu po pički.“ Prilazi. Prema licu mi pada kurac zbog kojeg sam tu. Namještam se, grabim ga ustima, brza sam i pažljiva. Jebe me kao da su moja usta rupa u zidu. Ne gutam slinu, neću progutati ni spermu, pustit ću ih da mi iscure niz bradu, na grudi, bluzu, međunožje, pod. Volim ga imati u ustima, nepravilan je, krojen za mali udarac u nepce, lako klizanje u grlo, gutanje i iznova. Igram se grlom i stegnutim usnama. Svaki put kad naleti zarobim ga, ne dam mu da ode. Pretjeram li, prstima će mi obuhvatiti nos i čekati da zinem, jebati me jače, brže, govoriti kako nemam pravo, gušiti me, gurati mi jaja u usta, pritiskati me tijelom priželjkujući barem neku naznaku otpora. Volim ga stalno. Kožica mu je sjajna, pod njome kipti krv, takav je zbog mene. „Sabina, gledaj me“, govori pomalo praskavo i povlači se toliko da mi u ustima ostane samo glavić. Oči su mu velike. Izgleda mlađe, a zatim odmah mnogo starije. Puni mi usta, stenje, ne pomiče se. Prelijevam spermu preko usana. Treba mu to i htio bi da traje pa sakupljam slinu i guram je jezikom van. Rastvara mi košulju i dlanovima razmazuje vlagu sve do ruba grudnjaka. Ljubi mi usne i srče iz mene ono što je preostalo, uvlači mi jezik u sebe, a onda mi liže bradu i vrat, ali ne prati dalje trag. Jede sebe, a dio uvijek sačuva za kasnije.

Ma što da je činio ili ne činio meni je bilo dobro; ja sam istraživala vlastite granice, on me jebao potvrđujući valjda ono što mu je već bilo poznato. Trošio me svakog četvrtka uvečer, točno u osam.

Nakon poznatog rituala u predsoblju otvarao je vrata dnevne sobe. Sjela bih na trosjed i čekala. Točio je piće, nudio me, ja sam odbijala. Htjela sam uvijek biti potpuno trijezna. Glumio je nešto, igrao je ulogu face koja jebe intelektualno nadmoćnu, ali jebeno zgodnu profesoricu, i tako je smješta na mjesto koje joj pripada, na koljena, pod njegova jaja, centimetar ili dva od anusa ili bliže. Hodao je, telefonirao i skidao sa sebe odjeću, sve u isti mah. Gol je prišao prozoru, velikoj staklenoj stijeni s pogledom na grad, oslonio se na okvir, bio tu neko vrijeme pa se vratio, naslonio mi kurac na usne bez prekidanja razgovora. Ljubila sam ga, sasvim nježno pritiskala usne, prelazila vrškom jezika od korijena do vrha, vlažila ga slinom i hladila dahom. Obuhvatila bih ga usnama i puštala u sebe polako pritiščući jezikom. Bujao je, bivao sve veći i toliko tvrd da više ništa nisam mogla učiniti osim da ga pustim da me guši, grcala sam glasno ne bih li tog narcisoidnog jebača natjerala da konačno završi razgovor. Htjela sam ga u sebi. Pokazuje mi prstom da otkopčam košulju, ali da je ne skidam. Spušta mi jednu po jednu naramenicu grudnjaka, opipava dojke. Pljuje u dlan, prelazi njime od vrata prema dolje, otapa onu sasušenu spermu i razmazuje mi je po licu. Pokazuje mi da ga gledam. Obuhvaća prstima jednu bradavicu i vuče je tako snažno da padam četveronoške na pod. Hvata me za bradu i traži da kleknem. Klečim i gledam ga. Ne prestaje razgovarati o nekom dobavljaču žestokog pića za noćni klub, o postocima, nekom pijanom majmunu kojeg je lako prevariti, o njegovoj ženi napirlitanoj drolji. „Da znaš samo kakva mi damica sad kleči pred nogama. Prava fina kurvica. Profesorica.“ Opet pljuje u dlan, naginje se k meni, razmazuje slinu po bradavicama, uvrće ih naizmjenično, pljuska lagano čas jednu, čas drugu i konačno ostavlja telefon na stoliću. Vuče me za ruku, podiže me, spušta mi košulju s ramena, opet povlači naramenice grudnjaka. Pljuska jače. Boli me. Liže mi bradavicu, puše u nju i opet pljusne. Boli jače. Cvilim. Grudi su mi jako osjetljive i nisam sigurna želim li da prestane ili da nastavi. Šuti. Odlazi mi iza leđa i punim dlanovima obuhvaća obje dojke, gnječi ih. „Nemoj, boli me jako.“ Nastavlja kao da ništa nisam rekla i šapuće: „Hoću, dok jednom iz njih ne poteče mlijeko.“ Vlaga mi curi niz noge.
„Molim te.“
„Što me točno moliš?“
„Pojebi me.“
„Neću.“
„Molim te, ne mogu više.“
„Neću, šuti sad.“
Šutim. Naslanja mi kurac na donji dio leđa, trlja se o mene i ne prestaje mi gnječiti grudi. Dahće.
„Jebat ću te drugi put, sad više nemam vremena.“
Okreće me k sebi, prima za ramena i spušta na koljena. Drka mi pred očima. Otvaram usta. „Zatvori“, vikne i trenutak nakon toga me mlaz speme udara u obraz, okrećem glavu, rasipa se po kosi, pada po podu. Stenje. Mirno čekam. Diše duboko. Nešto sitno psuje. Saginje se, prima me za bradu i kaže: „O ovom okretanju glave ćemo još razgovarati. Moram ići. Požuri.“

Mogla sam prekinuti sve to kad god sam htjela, naprosto se ne pojaviti idućeg četvrtka, ali nisam, ne još.

Učio me disati. Sjedili smo sučelice, goli i nesvjesni golotinje, grlila sam ga nogama, ali u tom trenutku to nisam osjećala. Disao je duboko i ispuštao zrak kroz nosnice hladeći mi čelo, obraze, vrat. Bilo je toplo i sve je mirisalo na nas. „Izdahni“, rekao je i kad sam to napravila upuhao je zrak u mene, vratila sam ga njemu i tako mnogo puta. Disali smo zajedno. Vrtoglavica je prelazila u nesvjesticu, gubila sam se, a on me zagrizao za usnu, snažno. Mokro, slano. Suze ili krv? „Otvori oči. Gledaj“, rekao je mirno. Bio je na meni, prepleo mi prste svojima, podignuo ruke i naslonio se na njih. „Izdahni“, rekao je opet i upuhao mi zrak. Disali smo do nesvjestice. Zabio se brzo i lako, divljao je u meni. Izlazio pa prodirao iznova. Podignuo se nad mene, nosnice su mu se širile. Izgledao je poput životinje koja bi me u idućem trenutku mogla rastrgati ili spasiti.
„Nikad mi nije dosta i zato te mrzim.“
„Plašim te se.“
„Zato toliko curi iz tebe?“
„Stvarno se plašim.“
„Što hoćeš?“
„Jebi me lijepo.“
„Što je to tebi lijepo?“
„Onako, kao da me voliš.“
„Dižeš mi živac, Sabina, jebat ću te kako ja hoću ili neću uopće.“

Htjela sam ga bijesnog i htjela sam moliti. Bilo je nešto naivno i sasvim lišeno odgovornosti u toj mojoj podložnosti. Mogla sam cviliti, kleknuti, plakati, prizivati milost. Mogla sam biti neuračunljiva glupača, djevojčica, histerična žena. Birala sam biti ono što je htio, uglavnom. Gledala sam ga i osluškivala kako diše, znala sam gdje mu je granica. Klečala sam pred njim i osjećala kako vlaga kaplje iz mene.“ Molim te. Lijepo te molim“, cvilila sam Nije se dogodilo ništa, samo je buljio u mene i duboko disao. Dosadilo mi je. Ustala sam. Viknuo je. Krenula sam. Uhvatio me za ruku. Htjela sam se otrgnuti. Bacio me na krevet i poklopio tijelom. Odjednom je bio sasvim miran. „Kao da te volim, to hoćeš?“ Nisam rekla ni riječ. Podvukao je ruku pod mene i malo me podigao. Instinktivno sam raširila noge. Bila sam sasvim mokra. „Kao da te volim?“, rekao je blago i sasvim tiho. Podignuo me još malo i pritisnuo kurac o moj analni otvor. Poljubio me toplo i nježno i ušao, do kraja. „Kao da te volim, tako hoćeš?“ Nije boljelo, bilo je lijepo, najljepše.

Ovo nisam mogla prekinuti. U srijedu naprosto ne otvoriti vrata? Ne još … ili uopće.

Otvara vrata. Mrk je, kako i uvijek. Propušta me da prođem. Prilazim onom mjestu na zidu predsoblja i prije no što se uspijevam okrenuti osjećam njegovu veliku ruku na vratu. Guši me. Steže sve jače. Privlači me k sebi i govori:
„Nikada, ali nikada da ti više nije palo na pamet da okrećeš glavu, da se braniš od moje sperme, kurca, bilo čega mojeg. Nikada, je l’ ti to jasno?“
Iznenadio me. Posljednjim tračkom razuma uspjela sam se othrvati potrebi da mu maknem ruku. Kimnula sam potvrdno i istovremeno osjetila ono blaženstvo prepuštanja i strah koji mi je tjerao krv u prepone. Samo jedno kratko gušenje, promukli šapat, sitna prijetnja i već sam bila spremna biti mu što god poželi. Popustio je stisak, oslonio me čelom na zid i povukao se.
„Diži suknju, polako.“
Malo sam raširila noge, osjetila sam kako mi se usne razdvajuju i kako se hladan zrak lijepi za vlažnu obrijanu pičku. S obje sam ruke polako povlačila tkaninu prema gore. Svaki bi me normalni muškarac sad uhvatio za bokove i sjurio se u mene, ali ne i on, on nije bio normalan. Pitala sam se ponekad ne dotiče li ta njegova dominacija mazohizam i nisam li ja dominantna kad na svaki njegov zahtjev dodam nešto svoje. Njihala sam bokovima, naginjala se i davala mu da vidi moje natečene usne, opuštala sam i stezala čmar ne bih li ga natjerala da me dotakne. Dahtao je. Shvatila sam da drka i bila ljuta. Molila sam u sebi da ne svrši odmah, htjela sam konačno biti nataknuta na taj predivan kurac. Koliko je prošlo? Nije me jebao barem mjesec dana. Sve se svodilo na pušenje, izdrkavanje u usta, po grudima, leđima, licu.
Prišao je, osjetila sam kako me kurcem udara po stražnjici. Mogla sam ga zamisliti, velikog i sjajnog kako dotiče moju glatku kožu, kako ostavlja balavi trag, propinje se i lijepi, odvaja i udara sve jače. Podizala sam se na prste, pomicala bokove, pokušala ga natjerati da klizne u procijep. Nisam uspjela.
„Dobra si ti kurva“, rekao je prigušeno i počeo svršavati. Prskao je po čitavoj stražnjici i prestao me dodirivati. Sperma mi je curila niz noge i miješala se s mojm vlagom. Htjela sam otići, odmah. Htjela sam pronaći nekoga tko će me pojebati.
Htjela sam ga moliti i ta me nemoć izluđivala i tjerala da želim još više, da pazim što radim, da ga ne naljutim, da poslušnošću dobijem što je više moguće.

Soba je bila zamračena. Na komodi pored prozora gorjela je samo mala lampa. Sjela sam na trosjed. Izgledala sam kao da da sam došla u neku kurtoaznu posjetu; uredna, podignute kose, diskretno našminkana u jednostavnoj crnoj dugoj suknji i bijeloj bluzici. Jedini su odmak činile cipele visokih potpetica, šiljaste i sjajne. Ono što se događalo u meni bila je čista suprotnost. On je znao. Moja se misao o dominaciji i mazohizmu skrhala u prah. Bila sam nemoćna učiniti išta da postignem cilj.
Pio je. Nudio mene, odbila sam.
„Skini se“,rekao je i to mi je probudilo nadu da će ovo potrajati nešto duže. Otkopčavala sam košulju, tresle su mi se ruke. Kao da ga je to zabavljao smješkao se gledajući me i ispijajući male gutljaje nekog prozirnog alkohola.
„I grudnjak“, dodao je kad je košulja već uredno ležala na naslonu trosjeda. Teške grudi oslobođene tkanine njihale su se i bijelile u tom polumraku dok sam odlagala grudnjak.
„Cice su ti za pornić, kurvice … ali ne bi ti to mogla. Što bi učenici rekli da vide svoju nježnu profesoricu kako je čereče na filmu?“
Smijao se, jako ga je ložila ta ideja, a mene je ta slika toliko posramila da sam crvenjela naočigled. Nikada tako snažno nisam poželjela pobjeći, ali nada da ću biti pojebana bila je jača. Otkopčala sam suknju, odložila je i ostala samo u čarapama i cipelama. Uzbuđivalo me čekanje daljnjih uputa. Nisam morala ništa odlučiti sama, morala sam samo čekati. Sjeo je u fotelju nasuprot i gledao me. Kažiprstom lijeve ruke opcrtao je mali krug u zraku i dodao: „Polako“. Okretala sam se. Bradavice su mi stršale, velike i tvrde, bedra su mi se lijepila i razdvajala dok sam sitno koračala u tom malom krugu.
„Pusti kosu“, rekao je, glas mu je bio malo drhtav. Nisam bila sigurna što ga točno toliko uzbuđuje da gubi dah. Pustila sam kosu, pala mi je po ramenima, grudima i leđima, rasula se posvuda milujući me. Uzdahnula sam. „Droljo mala“, rekao je slavodobitno. Svidjelo mu se što gubim kontrolu. Pucnuo je prstima i nekako se čudno nacerio. Ovo je novo, zbunjuje me.
Nisam znala što slijedi. Kretala sam se i dalje dok je iz mraka izranjao neki lik.

Sjedila sam u autu i nastojala povratiti dah. Sve je opet izgledalo normalno; podignuta kosa, uredna odjeća. Za koju minutu ću biti sposobna odvesti se kući. „Tko sam ja?,“ pitala sam se vraćajući slike sebe same u posljednjem satu.
Lik koji je, potpuno gol, izronio iz mraka bio je najružniji čovjek kojega sam ikada vidjela. Prvo što sam zapazila bila je izrazita dlakavost po čitavom tijelu, dugi ravni pramenovi visjeli su mu posvuda, čak mu je i kosa bila duga, vezana u niski rep. Bio je neobično građen, prepun nabildanih mišića kojima je očigledno pokušao popraviti ono što mu je priroda dala. Bio je visok, ali poput stupa, jednake širine bokova i ramena. Velik kukast nos, lice mjestimično poprskano ožiljcima od vodenih kozica ili nečeg takvog, ruke preduge i prevelike, žilave. Stajao je preda mnom i pustio da ga gledam, kao da je želio da se naviknem. Još dok je prilazio za mene je nestao ostatak svijeta. Situacija je u toj mjeri bila neočekivana da mi na pamet nije padala ni jedna misao, želja, potreba. Bila sam prazna kao u iščekivanju kazališne predstave o kojoj ne znam ništa. Pogledala sam ga u oči, neobično lijepe u odnosu na sve ostalo, ali sasvim ravnodušne, crne, ugašene. Sjeo je na trosjed, uhvatio me za bokove i okrenuo prema idiotu koji je i dalje bio zavaljen u fotelji, ali se u međuvremenu skinuo. Bio je ozbiljan, možda malo napet, ali nimalo uzbuđen, smežurani kurac mu je ležao postrance nešto iznad prepone.
Ružni me milovao po stražnjici, prolazio je punom dlanovima odozgo prema gore i natrag. Ruke su mu bile tople i suhe. Gadio mi se, kao da ne zna što bi sa mnom. Pitala sam se gdje je našao tog jadnika koji ne zna ništa dalje od toga. Bilo mi je dosadno. Zatvorila sam oči i taj me jednoličan ritam sasvim opustio. Bilo je bezopasno, bez ikakve prijetnje i nije se uklapalo u ono što sam inače dobivala u ovoj sobi, drugačija vrsta trpljenja. Radio je to toliko dugo dok mi se koža nije sasvim zažarila, a sokovi opet nekontolirano počeli curiti unutarnjom stranom bedara. Grijao me, slao mi tople valove tijelom. Okrenuo me k sebi i ispustio poveću količinu sline u moj pupak. Savršenom preciznošću slina se zaustavila na procijepu usana. Ponovio je i rezultat je bio isti. Pažljivo je odmjeravao količinu i točno znao što radi. Puhao je u taj mokar trag, lagano zubima obuhvaćao donji preklop pupka pa opet puštao slinu. Klitoris mi je bubrio kao da želi doseći tu vlagu udaljenu tek nekoliko milimetara. Drhtala sam, gubila ritam disanja. Pogledala sam ga odozgo baš kad je palčevima prišao usnama i razdvojio ih. Zašiljio je veliki jezik pun sline i prilijepio ga za klitoris. Nije se micao. Stajao je tako savršeno miran kao zamrznut kadar. Čitav se svijet smjestio u moj trbuh, bokove, stražnjicu i pičku. Rasla sam, bujala, osjećala trnce. Pomaknuo je jezik milimetar gore, vratio ga na početnu poziciju i tad se odnekud podigla plima i zatresao me orgazam kakvog do tog trena nisam osjetila. Mislila da sam da mi se metalne kuglice rasprkavaju tijelom. Vikala sam nešto. Vrtoglavica, slabost. Koljena su mi klecnula, a on me zgrabio čvrsto za guzicu i ljubio mi trbuh sve dok se nisam sasvim smirila.
„ Jebi je“, zacvilio je onaj iz fotelje.
„Hoćeš?“, pitao me ružni. Glas mu je bio mekan i topao.
„Molim te“, jedva sam izustila.
„Klekni“, rekao je dosta odrješito.
Kleknula sam okrenuta prema idiotu i vidjela kako mu je kurac potpuno dignut. Nije se dirao. Bio je udaljen od mene manje od metra i silno sam ga poželjela u sebi. Pamtila sam tu ispunjenost.
Ružni me gurnuo naprijed i sad sam nosom doticala velika obrijana jaja idiota. „liži“, rekao je. Lizala sam naboranu kožu, trudila se navlažiti je, kliziti nesmetano. Ružni me držao za bokove. Klečao je iza mene, osjetila sam mu kurac na bedrima, njihao se lagano i doticao ih naizmjenično.
„Molim te, pojebi me“, viknula sam odvojivši se na tren. Idiot nije reagirao, ali se ružni odmah nadvio nad mene, zgrabio me za kosu i povukao istodobno ulazeći bez stajanja do samog kraja. Udario je u grlić maternice pa iznova. Boljelo me. Preda mnom je ovaj drkao kurac. Ružni je nastavljao, širila sam se, tražila još i potajno se nadala da će me napuniti. Kad mi je prstom pritisnuo anus opet sam se počela stezati. Pustio mi je kosu, klonula sam prema podu i onda sam osjetila ugriz na donjem dijelu leđa. Punio me i stezao zube koliko god je mogao. Prsnula mi je bol tijelom i što je jače boljelo, to sam se više nabijala. Plakala sam i htjela da me ljubi. Stao je. Kao po nekom dogovorenom scenariju ponovno me povukao za kosu i preda mnom se stvorio kurac iz kojeg je upravo počela lijevati sperma. Nisam mogla pomaknuti glavu, oči, nos, obrazi i usne bili su mi prekriveni gustom mirisnom tekućinom.
Skidala sam je prstima i jela, gledala sam idiota iscrpljenog i zadovoljnog kako se gotovo dobrohotno smiješi. Ustala sam. Ružnog nije bilo. Tražila sam ga po tamnim uglovima, ali nestao je, kao prikaza.
Pokupila sam odjeću, otišla u kupaonicu jedva podižući noge u onim štiklama, uredila se i bez pozdrava iskrala iz stana. Bila sam drolja. Prava. Znala sam tko sam. Željela sam ružnog, sasvim nepoznatog i nevjerojatno ružnog čovjeka.

Sjedila sam u autu vrteći misli i slike kao čudesan kaleidoskop uzbuđenja i srama. Ulica je bila tiha i prazna. Instinktivno sam u sebi čuvala spermu ružnog pa i navukla gaćice da ne izgubim ni jednu kap.
Vozila sam polako, kao minskim poljem, noge su mi još uvijek bile pomalo drhtave. Željela sam biti sama i gola u svom krevetu, pustiti spermu iz sebe i dodirivati se dok mi svježe slike sasvim ne preplave um. Osjećala sam se živom kao nikad prije.
Pred zgradom je stajao Andro, a nije bila srijeda. Osjetila sam paniku, polako uzimala stvari, izašla i pokušala normalno disati dok sam mu prilazila. Raširio je ruke i čvrsto me zagrlio. Nije govorio, samo me grlio i ljubio kao da mu je to jako potrebno. Bio je ozaren , nisam ga poznavala takvog.
„Nešto se dogodilo?“, pitala sam.
„Ne, samo sam te jako poželio. Zvao sam, isključen ti je telefon“, rekao je mirno.
„Ma da, baterija … Ideš gore?“, pitala sam i odmah shvatila da je pitanje glupo.
Stisnuo me uz sebe, iz mene je iscurilo nešto sperme, ukočila sam se.
„Sve je u redu? Dobro si?“. Gledao me u oči.
„Da, samo sam strašno umorna.“
„Dođi, izmasirat ću te“, rekao je i uhvatio me za ruku.
Pustila sam da me vodi. Kao hipnotizirana pratila sam ga stežući još uvijek noge kao da da ću tako sadržaj mokre pičke usisati u sebe i učiniti ga nevidljivim. Čim smo ušli naslonio me na zid, obuhvatio mi lice rukama i počeo me ljubiti, usne su mu bubrile, jezik velik i vlažan uvlačio mi se u usta, sijao je stotine poljubaca posvuda po mom licu, dahatao je i šaputao kako me želi, kako nije mogao dočekati, kako sam samo njegova topla ženica. Svašta je govorio. Njegova je energija bila zarazna, uzbudio me, poželjela sam ga osjetiti takvog, drugačijeg, vidjeti tu njegovu novopostavljenu granicu … i umirala sam od straha. Htjela sam u kupaonicu, nije mi dao. „Popiškit ću se“, branila sam se. „Onda ćeš se popiškiti po meni“, odgovorio je i smijao se nekako dječački blesavo. Da sam u tom trenutku mogla preuzeti kontrolu, postaviti se, izvesti striptiz, pronaći neki procijep za bijeg u kupaonicu, bilo što, možda bi sve završilo drugačije, ali ovoj drolji se odjednom silno svidjela ideja da ovako puna sperme bude još jednom napunjena.
Skidao me polako i svaki centimetar otkrivene kože prekrivao poljupcima. Lizao mi je otvrdle bradavice, uzimao u ruke obje dojke pa ih puštao da se zanjišu, močio ih je jezikom pa nježno brisao rukama, prinosio ih usnama i opet ispuštao. Zabadao mi je jezik u usta pokazujući mi što me čeka, otkopčao mi suknju i pustio je da klizne na pod. Kleknuo je i zubima uhvatio rub gaćica kao da će ih skinuti, ali je stao. Povukao se korak od mene. Pomislila sam da je shvatio, ali smiješio se i rekao mi da hodam prema njemu. Kretao se unatrag prema sobi i gledao me. Imala sam na sebi još samo cipele, čarape i gaćice, moj preslabi štit. Sram, strah i želja bili su toliko snažni da sam bila na rubu suza. Tumačio je to kako je htio, vidjela sam mu na licu ushit, nešto što bih u normalnim okolnostima s radošću nazvala ljubavlju. Sjeo je na krevet i privukao me k sebi, gurnuo nos u moj pupak i duboko disao. Sjetila sam se sline koju je ružni puštao niz mene i zamalo svršila. Andro je taj drhtaj osjetio kao poziv i spustio mi gaćice do koljena. Noge su mi još uvijek bile stegnute kad je pao na koljena i gurnuo mi jezik među usne. Curilo je, osjetila sam vlagu visoko među bedrima. Spustio mi je gaćice, podignuo najprije jednu pa drugu nogu, malo zapeo tkaninom za štiklu i bacio ih sa strane. Stisnula sam noge u namjeri da razmažem mlaz koji se slijevao po nogama, ali Andro ih je raširio i primivši me čvrsto za stražnjicu zabio nos pravo u pičku. Kad me počeo lizati mislila sam da je gotovo, da nije osjetio miris, da je to što curi samo moja vlaga, da se mogu prepustiti. Opustila sam pičku potpuno i još je jedan mlaz prsnuo iz mene. Stao je.
„Nastavi“, cvilila sam. „Ne zaustavljaj se.“
Ustao je, pogledao me. Bilo mi je jasno da zna.
“Sabina?“
„Nastavi, molim te.“
„Gdje si bila?“. Stegnuo me za nadlaktice tako jako da sam pomislila kako će mi kosti popucati.
„Nigdje“, odmahnula sam glavom.
„Lažeš“.
S njegovog je lica nestao svaki trag ushita. Usne su mu se stegnule, nosnice širile od bijesa. Stajao je tako unešen u moje lice i nije znao što učiniti.
„Jebi me, molim te“, tiho sam rekla hvatajući se za zadnju slamku. „Bit ću ti što želiš, bit ću tvoja kurvica, voliš to, zar ne? Samo reci što hoćeš. Molim te….“
Gledao me s gađenjem. Bila sam sitnija od zrna prašine, bila sam jadna i osjetila se usamljenijom no ikad. Do malo prije palilo me biti droljom, a sad odjednom postala sam karakterno smeće, nula. Nije mi palo na pamet da me on večeras po prvi put želio bez ostatka, da me nakon dvije godine jebanja srijedom konačno osjetio svojom.
Nisam se sjetila reći mu kakav je bio, oduprijeti se, objasniti mu da sam galone suza istočila zbog njega, da me on naučio koliko sam bezvrijedna, da me on učinio tom droljom kakvom me sad vidi. Ovo je nalikovalo na metak primljen u trenutku završetka rata. Bila sam mrtva, i sebi, i njemu.

Autor: sabina

Oglas
Na Tajlandu