Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nazavala me već debelo iza ponoći. Petljala je jezikom i odmah mi je bilo jasno da je opet pijana. Nekoliko mjeseci mama nije uopće pila ali izgleda, shvatio sam slušajući je kako trtlja, da je tomu došao kraj.

Odslušao sam sve što mi je imala za reći pa potom ustao iz kreveta i na brzinu se odjenuo. Sjeo sam u auto i uputio se u tu selendru udaljenu od Zagreba tridesetak kilometara. Naime u tom malom provincijskom mjestu mama je radila u školi kao učiteljica. Odrastao sam uz mamu bez oca. Osobu koju sam poznavao kao svog oca viđao sam povremeno kao dijete. Onda su prolazile godine i od njega više nije bilo ni traga ni glasa. Naime problem je bio u tome što je moja mama još kao mlada padala na problematične tipove. Uvijek su je privlačili rabijatni, grubi i do bola problematični muškarci. Zašto je tomu tako ne znam i ne bi se sad ovom prilikom time ni bavio. Zahvaljujući toj svojoj slabosti upoznala je i mog oca koji je sustavno balansirao na rubu zakona. S njim je zatrudnjela ali se nikada nisu vjenčali mada su neko vrijeme pokušali živjeti zajedno. Kažem pokušali jer taj i takav život svodio se na to da ga mama očekuje čitave noći dok je on negdje po razno raznim krčmama tulumario, kartao za novac ili ganjao kurve a vrlo često se znao i potući.

Otac se kretao u društvu kakvo i dolikuje takvom tipu. Sve ljudi koji su, ili izašli iz zatvora, ili bili na najboljem putu da tamo završe. I on sam u nekoliko navrata bio je u zatvoru zbog razno raznih pizdarija. Na kraju je jednostavno nestao. Pričalo se da je u Njemačkoj, Nizozemskoj pa čak i u Francuskoj. Bilo gdje da je bio nesumnjivo da je i tamo završio iza rešetaka.

Kako sam već rekao mama je bila učiteljica. Njezin najveći problem bio je alkohol. Naime nikada nije pila dok bi radila i bila s djecom, to joj se mora priznati. Međutim u slobodno vrijeme znala se pošteno opiti. Gotovo stalno je radila povremeno, tj. bila je na zamjenama ženama koje su bile na bolovanju ili porodiljskom. Odlično govori engleski i njemački pa je u danima kada nije radila davala instrukcije i podučavala djecu jezike. Osim toga i djed, tj. njezin otac, izdašno ju je financirao pa nismo ni u čemu oskudijevali.

U jednom periodu života smetali su mi ti njeni noćni izlasci i trenuci kada bi
se pijana vraćala kući u jutarnje sate. Kako sam odrastao i sazrijevao a ona je u naš stan dovodila svoje prijateljice sve manje me to smetalo. Čak sam uživao gledajući te polupijane i pijane žene koje su polugole znale bauljati po stanu. Vremenom su se toliko navikle na moje prisustvo da im ono uopće nije smetalo. Često sam noću čekao da se umore od pijanke i zaspu. Zaspale bi oskudno odjevene ili polugole a ja sam drkao gledajući njihove gole sise ili razgolićene guze koje su se nazirale ispod nemarno zadignutih suknji. Trenutak koji me posebno uzbudio bio je kada se mama pipala i ljubakla s jednom pijanom kolegicom. Ta žena zvala se Dora i često je dolazila u naš stan. Isprva me njeno stalno grljenje mame nije iznenađivalo jer mislio sam da je to posljedica pijanstva. Tek kasnije sam shvatio da između mame i Dore ima nešto mnogo više od prijateljstva.

Dora je bila starija od mame, korpulentnija i kosu je farbala u plavo. Ponekad je dolazeći u naš stan sa sobom dovodila također jednu stariju ženu Sonju. Držale bi se za ruke, izmjenjivale nježnosti a onda se dogodilo da prvi put vidim kako žena ženi gura jezik u usta. Ta scena me totalno raspalila.

Jednom prilikom mame nije bilo kod kuće. Dora i Sonja došle su u rano poslije podne i već su obje bile prilično pripite. Dora je pitala mogu li se istuširati. Naravno, nisam imao ništa protiv. Bez imalo stida Dora se počela svlačiti ali Sonja je oklijevala. Vidjevši kako Sonja oklijeva Dora ju je sama počela svlačiti. Sonja, koja je vjerojatno bila starija i od Dore, pijano se cerila i pružala je otpor ali već polugola Dora bila je agresivna i uporna. To njihovo hrvanje strašno me narajcalo. U svojim nasrtajima Dora je Sonji doslovce strgala hulahopke. U jednom trenutku zgrabila ju je za sise i počela joj sisati bradavice. Sjedeći za stolom i promatrajući taj prizor sve jače i brže sam stiskao svoj kurac sve dok naposlijetku nisam svršio u gaće.

Na kraju je Dora Sonju ispratila u sobu snažno ju pljesnuvši po dupetu. Rekla joj je neka legne i odspava malo. Sjela je potom za stol nasuprot meni. Tog trenutka bila je odjevena samo u nekakav bijeli, prozirni kombine. Ispod tanke tkanine jasno su se nazirale njene prilično velike sise i bradavice što su izazovno stršale. Ispijala je pivo i gledala me kurvinskim pogledom. Iako sam desetak minuta prije obilno svršio kurac mi se opet dizao. Dora je ustala i bez riječi svukla taj kombine ostavši posve gola. Otpivši još jedan gutljaj piva prišla mi je s leđa i stala mi masirati ramena. Dodirivala me svojim golim sisama i dovodila do ludila. Čučnula je i ruka joj se spustila na moj kurac. Počela mi je otkopčavati šlic govoreći kako bi rado vidjela moj kurac jer eto i ja sam nju vidio golu. Za trenutak sam se posve ukočio a onda sam joj dopustio da izvadi moj slinavi kurac. Bilo mi je neugodno jer je pod prstima kojima je držala moj kurac mogla osjetiti ljepljivu spermu. No, nju to uopće nije smetalo. Počela mi ga je dudlati. Gladila mi je jednom rukom jaja a drugom ga drkala ustajući i tražeći od mene da se skinem. Učinio sam kako je tražila drhteći kao prut na vjetru. Dora se spustila na koljena i oslonila na laktove namjestivši prema meni svoje raskošno dupe. Pička joj je zinula kao da je gladna kurca. Jebiga sad… Spustio sam se na koljena iza nje i sprašio joj svoj mladi nabrekli kurac. Dora je vrtjela svojim debelim guzovima glasno dahčući. Pucao sam joj ga do jaja rukama gnječeći njene guzove. Svršio sam i drugi put ali ovaj put u Dori. Napokon je otišla na tuširanje.

Odjenuo sam se nekoliko minuta prije nego se vratila mama. Od tog dana
imao sam veliku želju jebati sve te stare drolje pa i svoju mamu. Jednom prilikom mama je bila toliko pijana da je svlačeći se pala. Čuo sam kako je tresnula i brzo sam ušao u sobu. Ležala je na podu sobe a na sebi je imala samo gaćice i grudnjak. Jedna strana grudnjka pomaknula se toliko da joj je dio sise virio napolje. Inače, nije mi bilo ništa neobičnoi vidjeti mamu tako odjevenu. Često je po stanu hodala oskudno ili odjevena u seksi rublje. Pomogao sam joj da ustane a ona uopće nije bila svjesna da joj se vidi sisa. Spuštajući je na krevet povukla me za ruke i u trenutku sam izgubio ravnotežu te sam pao na nju. Oslonjen da dlanove ruku pokušavao sam ustati a mama se ludo smijala. Nju je to njeno totalno pijanstvo zabavljalo. Obujmila me rukama oko vrata. Moj kurac bio je negdje u visini njenog trbuha. Raširila je noge i jače me privukla k sebi. Sada sam se doslovce našao između njenih nogu. Bio sam u hlačama a ona je na sebi imala gaćice, no bez obzira na to moj kurac je dodirivao njenu pičku preko tkanine i rastao je velikom brzinom. Mama je ubrzano disala zatvorenih očiju… Guzu je malo podigla i pičku pritisnula uz moj kurac. Vrtjela je zdjelicom priljubljene pičke uz moj kar. I opet mi se dogodilo da gaće napunim spermom. Mama se pritiskala još minutu ili dvije a onda se opustila uz glasan uzdah. Držeći i dalje ruke oko moga vrata zaspala je.

Nikada nisam saznao sjeća li se ona uopće tog trenutka. U svakom slučaju nikada to nije spominjala ali niti ja. Ubrzo je prestala s pićem. Našla je posao a dolasci njenih prijatelica skroz su prestali. I sad koliko god mi je bilo drago zbog mame što se primirila, našla posao i ostavila pića, toliko mi je bilo žao što više nema pijanih drolji. Potom je došlo ljeto i ja sam otišao raditi kao konobar na more. Vratio sam se tek krajem devetog mjeseca. Mama je i dalje bila posve u redu. Još je neko vrijeme radila u istoj školi a onda joj se ukazala prilika da ode raditi u to selo. Naime, u tom selu živio je naš dalji rođak Zdenko i on je baš bio taj koji je posredovao za taj posao. Bio je to posao za stalno a osim toga dobila bi na korištenje i tzv. učiteljski stan. Ja sam našao posao za stalno a ona je prihvatila ponudu. Mislio sam kako je tako najbolje za nju i mene.

No, kako se ono kaže da vrag nikada ne spava ovaj se put pokazalo točnim. Misleći kako će mama napokon srediti sebe i svoj život nisam ni slutio da će stvari krenuti u suprotnom smjeru. Jednog dana nazvao me Zdenko rekavši kako mora razgovarati samnom. Slutio sam da se nešto kuha. Našli smo se kroz par dana u Zagrebu i tada mi je Zdenko ispričao kako se mama spetljala s lokalnim kabadahijom Josipom. Josip je dosta mlađi od nje ali tip koji je, po onome kako ga je opisao Zdenko, u svemu nalikovao na mog oca. Sklon pijančevanju, kartanju i tučnjavama. I mama je opet pokazala svoju slabost. Privukao ju je taj tip i započeli su vezu. Nadalje mi je Zdenko ispričao kako mu je sam Josip, hvaleći se ispričao, kako mamu rastura čitave noći. Dolazio bi polupijan i onda bi zajedno pili pa se do jutra jebali. Osjetio sam kako mi Zdenko želi još nešto reći ali mu je nelagodno. Poticao sam ga da mi sve ispriča i napokon je rekao kako Josip priča da mu je mamu najslađe jebati u guzu. Ma koliko god to Zdenku bilo neugodno mene nije iznenadilo.

Idući dan nazvao sam mamu ali teško sam s njom mogao uspostaviti normalnu komunikaciju jer opet je bila pijana. Potom mi se danima uopće nije javljala. Nije bilo druge nego otići do nje. Dočekala me trijezna i bilo mi je drago zbog toga. O problematičnom Josipu nije željela razgovarati jer je, kako je rekla, s njim prekinula. Vratio sam se u Zagreb misleći da će sad sve biti ok. No. prevario sam se.

Bližio se fašnik, iliti karneval. Mama me nazvala i pitala hoću li doći jer u tom kraju priređuju se dobre zabave za fašnik. Nije mi se baš išlo. Nešto mi nije štimalo pa sam je pitao kako i s kim ide na zabavu. Odgovorila je kako će ići s Josipom. Mrak mi je pao na oči… Pa zar opet s Josipom. Uvjeravala me kako je sada drugačije i kako se Josip promijenio. Znao sam da tomu nije tako ali što reći nego se nadati da sam ipak ja u krivu.

I onda se dogodio onaj poziv kojeg sam spomenuo na početku. Razumio sam da se gadno posvadila s Josipom na nekakvoj zabavi povodom fašnika i da ju je odvukao doma gdje su nastavili svađu. Vozio sam prilično brzo riskirajući da me negdje lapi policija. No nije ih bilo jer su vjerojatno čekali da prođe ponoć kada će na cestama biti popriličan broj onih koji se budu vraćali s karnevalskih proslava. Parkirao sam ispred kuće gdje je mama stanovala. Gorjelo je svjetlo a vrata su bila otvorena.

Ušao sam u hodnik a potom skrenuo desno u sobu. Imao sam što vidjeti. Mama je spavala na trosjedu. No spavala je, recimo to tako, odjevena. Naime na sebi je imala nekavu plavu haljinicu narolanu skroz iznad gole guzice. Na nogama je imala crne samostojeće čarape i štikle s visokom petom. Prvo sam pogledom potražio nekakvu deku ili plahtu ali ništa nisam vidio. Onda sam joj pokušao tu haljinicu potegnuti prema dolje ali na to se počela meškoljiti. Nije mi smetala njena golotinja ali mislio sam da bi netko drugi mogao naići. Vratio sam se u hodnik i zaključao vrata. Mama se probudila i sad me gledala preko ramena mutnim pogledom. Očito je dosta popila. Promrljala je kako joj je drago što me vidi. Kao da nije bila svjesna da je gotovo gola.

Počela se ustajati i u jednom trenutku dok je bila na koljenima i dupe je
isprćila prema meni jasno sam mogao vidjeti da joj se iz šupka cijedi sperma. Sad mi je bilo jasno da se nisu samo svađali. Napokon je ustala i počela popravljati tu ultra kratku haljinicu koja uz to što je bila kratka imala je i razrez sa strane. Gledao sam je široko otvorenih očiju. Pitala me zašto je tako gledam. Rekoh joj da mi objasni zašto se tako odjenula. Kratko je rekla kako je fašnik. Željela je izgledati seksi. Nisam mogao vjerovati. Sad mi je bilo jasno zašto je Josip poludio.

Sad je već malo došla k sebi. Sjeli smo za stol u kuhinji i prvo što je napravila bilo je to da nam oboma natoči rakiju. Ispričala mi je kako je s još nekim prijateljicama odlučila otići u restoran gdje je bila zabava. Prije toga su tu kod nje popile dosta toga. U restoranu ju je dočekao Josip i kada je svukla baloner koji je imala na sebi te je ostala u ovoj haljinici Josip je pobijesnio. Rekao joj je da se obukla kao kurva i smetalo mu je što je muškarci gledaju. Nakon nekoliko popijenih pića još se više razljutio. Zahtijevao je da se vrate doma i da odjene nešto drugo. Uspio ju je izvući napolje i ugurati u auto. Dovezli su se tu i tu se nastavili prepirati. Čak joj je opalio i šamar. S time je mama završila priču. Seks u guzu nije spomenula.

Rekoh joj kako bi sad najbolje bilo da se istušira i ode na spavanje. No mama nije željela nu čuti. Opet joj se raspoloženje povratilo i sad je opet bila spremna za odlazak na zabavu. Moje uporno inzistiranje da ipak ode na spavanje nije urodilo plodom. Istuširala se i otišla u sobu. Brzo se preodjenula i bila je spremna za polazak. Naravno, željela je da idem s njom. Što mi je preostalo nego da učinim tako. Moj uvjet je bio da ne idemo u onaj restoran gdje je vjerojatno bio Josip. Mama je znala za jedan lokal koji se nalazio desetak kilometara dalje i krenuli smo tamo. Ako ništa drugo sada se pristojnije odjenula mada je i dalje izgledala seksi. Haljina bež boje pripijena uz tijelo ali poprilično kratka. na nogama je imala nekakve bijele čizme.

Lokal u koji smo stigli bio je sasvim pristojan. Mama je nastavila s pićem ali sad ni ja nisam imao razloga ne piti. Atmosfera je bila jako dobra. Plesao sam s mamom i ona je evidentno postojala sve napaljenija. Bez obzira na godine mama je imala jako dobro tijelo i lijepe noge. Haljina pripijena uz tijelo isticala je njenu figuru i mnogi muškarci u dvorani skidali su je pogledom. Sjedili smo za stolom uzevši predah od plesanja. Držeći čašu u ruci nagnula se prema meni. Tihim glasom rekla mi je kako joj je malo neugodno jer sam je tamo u stanu vidio golu. No nisam baš stekao dojam da joj je stvarno neugodno. Šutio sam što je nju nagnalo da me pita što mislim o njoj, tj. o njenom izgledu. Bio sam dovoljno pripit da joj otvoreno kažem kako izgleda jako seksi. Naginjući čašu gledala me smješkajući se. Onda sam se osmjelio i rekao joj kako mi nije sve ispričala. Upitno me pogledala. Priznao sam kako sam vidio da joj se iz guze cijedi sperma. Ta moja opaska uvjetovala je time da se blago zacrveni u licu i spusti pogled. Očito joj je bilo neugodno a i meni. Pomislio sam kako bi bilo bolje da sam šutio.

Nagnuo sam se prema njoj i stavio joj ruku na koljeno. Poljubio sam je u lice.
Podigla je glavu i približila svoje usne mojima. Prislonila mi je usne uz moje i vrh vlažnog jezika gurnula mi u usta. Trgnuo sam se osvrnuvši se oko sebe. Ljudi su bili zabavljeni plesom i pjesmom… Ruka mi je i dalje bila na njenom koljenu i lagano sam povukao rub haljine. Ukazao se rub njenih samostojećih čarapa. Sjetio sam se one noći kada se trljala o moj kurac i to je bilo dovoljno da mi se kurac digne. Kratko joj rekoh;-Idemo-. Spremno je ustala uzimajući torbicu. Izašli smo na svjež zrak i to mi je godilo. Zagrlio sam je oko struka i krenuli smo prema autu. Prije nego je ušla rekla je da joj se piški. Predložio sam joj da čučne tu između dva auta a ja ću paziti da netko ne naiđe.
I prije nego sam se okrenuo leđima ona je zadigla haljinu. Tada sam shvatio da uopće nije obukla gaćice. Čučnula je i trenutak kasnije iz pičke joj je krenuo blijedo žuti mlaz. Malo sam gledao nju kako piša a malo prema parkiralištu pazeći da netko ne naiđe. Izvadila je iz torbice papirnate maramice i obrisala pičku. Spustila je haljinu i ušla u auto. Bio sam silno narajcan. Rekoh joj da sad moram i ja pišati. Ispišavši se, što je malo bio problem jer mi se kar dignuo, okrenuo sam se spremajući kurac u gaće. Mama je sjedila zadignute suknje i široko razmaknutih nogu. Zanijemio sam gledajući je. Potom je spustila gornji dio haljine pa malo odmakla grudnjak a bradavice sisa iskočile su napolje. Smiješila se puput napaljene kurve.

Nagnula se prema meni i raskopčala mi remen na hlačama. Spustila mi je hlače i gaće ispod koljena. Stajao sam iznad nje dignutog kurca i spreman da je sad i odmah pojebem. Primila je moj kurac u ruku i lagano ga drkala. Shvatio sam, mada polupijan, da je ovo uistinu preopasna igra. Pribrao sam se i rekao joj kako je najbolje da krenemo doma. Navukao sam hlače. Sjeo sam i upalio auto. Pogledao sam prema njoj. Gledala je ispred sebe prelazeći jezikom preko usana. Shvativši da je gledam okrenula se prema meni i nasmijala se. Sad mi je više bilo svejedno. Zagrlio sam je i ugurao joj jezik u usta. Strasno smo se ljubili a u trenutku kada je stavila ruku na moj kurac pomislio sam da ću opet svršiti u gaće. Odmaknuo sam joj ruku i krenuli smo.

Jedva sam čekao da stignemo. Čim smo ušli u hodnik počeli smo se međusobno drpati. Ušli smo u sobu i kako sam je jako primio oko struka i privukao k sebi ona je onako pijana i u visokim petama izgubila ravnotežu i gotovo mi iskliznula iz ruku padajući prema podu. Pridržao sam je a onda je spustio na tepih. Kleknuo sam i raširio joj noge. Jezik sam joj ugurao u vlažnu pičku… Prstima sam joj širio pičku do bola. Zabačene glave mama je ispuštala siktave zvukove. Zgrabio sam je ispod guzova i malo podigao privukavši je bliže. Sprašio sam joj kurac do jaja. Jebao sam je tu na podu, brutalno, žestoko kao zadnju drolju. Pičku sam joj napunio spermom i to dva puta.

Treća runda pala je na krevetu. Zaspali smo umorni, pijani i znojni. Probudio
sam se ujutro a u ustima sam osjećao gorčinu. Mame nije bilo pored mene. Polako sam se prisjećao svega, svakog detalja. Ustao sam a u glavi mi se vrtjelo. Izašao sam u hodnik. Vrata male kuhinje bila su širom otvorena. Mama je sjedila za stolom, ispijala kavu i pušila cigaretu. Vidio sam je samo do pola. Na sebi je imala nekakvu crvenu raskopčanu košulju i grudnjak. Na trenutak su me prošli trnci ali mama vidjevši me ogrnutog u plahtu razvukla je usne u osmijeh. Za razliku od mene djelovala je svježe.

Nakon tuširanja osjećao sam se mnogo bolje. Vratio sam se u sobu i obukao gaće od jučer jer drugih nisam imao. Ušao sam u kuhinju i moram priznati da sam se osjećao pomalo nelagodno. Dočekla me kava i čašica rakije. Namrgodio sam se vidjevši irakiju a još više osjetivši miris. Mama je rekla kako se klin klinom izbija. Podigla je svoju čašu i iskapila je. Bilo mi je muka i od samog pogleda na nju kako pije. Ipak sam malo pomalo ispio svoju rakiju. Mama je ustala i tek tada sam vidio da na sebi ima samo crne samostojeće čarape, gaćice i štikle. Dakle i nadalje je voljela po stanu defilirati polugola ili ovako sexi odjevena baš kao i u Zagrebu.

Pomilovala me po kosi i rekla kako se neka odmorim dok ona napravi ručak. Vratio sam se u sobu i opet zadrijemao. Možda sam bio u toj vrsti nekakvog polusna nekih sat vremena. Trgnuo sam se jer sam čuo kako me mama doziva. Sjetio sam se kako je krenula spremati ručak osukdno i seksi odjevena. Za trenutak sam se pitao jesam li to sanjao ili je to bila zbilja. Shvatio sam do to nije bio san kada je mama tako odjevena ušla u sobu. Stajala je na vratima i ponovila da me čeka s ručkom. Tek kada sam sjeo za stol pitao sam je zašto se nije odjenula… Nasmijala se pitavši me da li mi to smeta. Nije mi uopće smetalo. Shvatio sam da je opet pod utjecajem alkohola. Nisam uopće sumnjao da je trusila po onoj rakiji dok je spremala ručak.

Nakon ručka mama je iz smoćnice donijela kanister crvenog vina. Dobar ručak, vino koje uopće nije bilo loše i oskudno odjevena mama učinili su svoje. Njeno ponašanje postajalo je sve raskalašenije. Istina da je mama pila duplo više od mene. Nisam joj želio ništa prigovarati. Legla je na trosjed i činilo mi se da je zaspala. Gledao sam je tako polu golu i ma koliko god je želio opet pojebati mislio sam kako bi najbolje bilo da se spremim i odem u Zagreb. Odjeven došao sam u sobu gdje je mama, kako sam mislio, spavala. No bila je budna i na licu joj se vidjelo razočarenje vidjevši me odjevenog. Pokušao sam joj objasniti kako je sutra radni dan i kako moram na posao… No tada je napravila ono što me je odvratilo od želje da krenem u Zagreb. Široko je razmaknula noge pokazujući mi svoju pičku. U međuvremenu se oslobodila gaćica. Prstom je prešla preko pičke i onda dotaknula šupak.

Sjetila se kako sam joj jučer rekao da sam vidio spermu koja se cijedi iz njene guze. Nisam ništa rekao ali pitao sam se zašto mi to govori. Uspravila se i sjela. Smijuljila se a potom se okrenula i kleknula na trosjed. Isprćila je dupe i pitala;-Sviđa li ti se moja guza?- Sjeo sam do nje i pomilovao je po dupetu. Lagano je vrtjela guzom mameći me. Raširio sam joj guzove i šupak joj se sasvim lijepo rastvorio. Da, želio sam je jebati u guzu i sad mi se više nikamo nije žurilo.

Pokazala je prstom prema visećem elementu u kuhinji i rekla:-tamo…na
srednjoj polici.- Ustao sam i otvorio element. Na tanjuru se nalazila tuba. Bio je to lubrikant. I dalje je bila u istom položaju lica naslinjenog na ruku i glave okrenute prema meni. Usta joj nisam vidio ali oči su se smiješile. Pa jebiga sad, što je tu je, pomislio sam. Srednjim prstom utrljao sam joj lubrikant u šupak. Svukao sam hlače i gaće te potom namazao svoj kurac. Primio sam je za bokove i malo joj guzu privukao k sebi. Primio sam kurac rukom i vrhom glavića trljao po šupku. Još se jače isprćila i šupak kao da se još malo raširio. Nježno sam joj ugurao vrh kurca. Potom sam ga zabijao centimetar po centimetar. Ona je lagano nadizala dupe i činilo mi se kao da ga usisava. Puknuo sam joj ga do kraja na što je ispustila glasan uzdah. Držao sam kurac u njenom dupetu a ona je lagano micala lijevo i desno. Lagano sam ga izvukao do pola pa joj ga ponovo zabio… Moj kuronja ulazio je u njenu guzu znatno lakše nego sam očekivao. Svršio sam joj u guzi. Moram li vam reći da sam kući u Zagreb krenuo tek u jutarnjim satima?

Mama sad radi u drugom mjestu. Malo je bliže Zagrebu. Unajmila je malu kuću desetak kilometra dalje od mjesta gdje radi što sad znači da je bliže Zagrebu. Alkohol tijekom tjedna uopće ne konzumira. Popije samo kada je ja posjetim vikendom. Nisam svaki vikend kod nje. Ponekad ona dođe i provede vikend u Zagrebu. S onim Josipom se više ne viđa. A ako bi me pitali dokle ćemo tako ne bi vam znao odgovoriti. Tijekom jednog našeg druženja rekao sam kako se u meni prelomilo onog trenutka, tj. one fašničke večeri, kada sam je vidio u onoj ultra kratkoj plavoj haljinici i samostojećim čarapama. Sada me često dočekuje upravo tako odjevena. Bez daljnjega znam da i nju uzbuđuje to što se odijeva na takav seksi i jebozovan način. Prije nekoliko dana došao sam kod nje i vidjevši je u toj spomenutoj haljinici kurac mi se istog trena ukočio. Mama je shvatila koliko sam narajcan. Izvadila mi je nkurac iz gaća i vrhunski ga popušila. Bila je to samo uvertira za sve ono što je kasnije uslijedilo.

Autor: fukbuk

Ucijenio sam mamu i pretvorio je u svoju poslušnu kuju
Kad imaš mamu koja voli nudizam, grupnjak, perverzije i redaljku