Znate, moram biti iskrena… Nikada nisam bila neka atraktivna i poželjna djevojka ili žena. Onako mala i zdepasta nisam baš privlačila mušku populaciju. Imala sam neke ljubavi, nazovimo to tako, ali to je bilo samo onako usput. Tipovima se digao pa su se željeli negdje isprazniti i za to sam im bila dobra. Patila sam jer se nikako nisam mogla riješiti viška kilograma. Onda se dogodilo da se zaljubim u jednog tipa preko ušiju, kako se to kaže. Ševio me ko kobilu i radio mi stvari kojen valjda ni sa jednom drugom ženskom nije radio. Ispunjavla sam sve njegove pervezne želje. Čak sam mu dozovolila da me jebe u guzicu.

S tim tipom, ime mu neću spominjati, sam na koncu konca i zatrudnjela. Mlada, glupa i zaljubljena vjerovala sam kako sam našla ljubav svog života. No tip kada je čuo da sam trudna pobjegao je glavom bez obzira. Možete misliti koje sam razočaranje doživjela. Rodila sam sina i imala sreću što imam dobrostojeće roditelje koji su se brinuli za to dijete više nego ja. Zamrzila sam muškarce i nisam se više upuštala ni u kakve veze. Učila sam i studirala. O sinu nisam previše brinula. Roditelji su imali kuću na periferiji grada a ja sam živjela kod tete u gradu. Ona se pod stare dane preselila u Podravinu odkle je bila rodom a kako nikoga nije imala meni je ostavila svoj trosobni komforni stan.

Posjećivala sam povremeno sina i roditelje ali nikada spram sina nisam razvila onu pravu majčinsku ljubav. Prolazilo je vrijeme i godine su na meni ostavile traga. Sin je odrastao i krenuo na fakultet. Došao je živjeti k meni u stan. Koliko god vam to pervezno zvučalo ja sam u njemu više gledala mladog i zgodnog muškarca nego svog sina. Sin mi je lijepo građen i atraktivan muškarac baš kao što je to bio njegov otac. Malo po malo počela sam sama sebe hvatati u situacijama gdje mu se udvaram. Znala sam da to nije u redu i da je to budalasto ali podsvjesno sam bila zaljubljena u njega.

On je djelovao nezainteresirano u tom pogledu. Imao je valjda kod sebe prisutan taj osjećaj da sam ja ipak njegova mama a možda ga u fizičkom pogledu i nisam privlačila. Bila sam, a i sad sam, dosta debela mada ne izgledam loše kada sredim frizuru i nabacim malo šminke. Počeo je u stan dovoditi svoje prijatelje a sve su to redom bili mladi dečki iz teretane koju je moj sin redovito pohodio. Sve češće sam masturbirala zamišljajući kako pušim kurac nekom od tih mladih dečkiju. vrijeme je prolazilo a ja sam žudjela za tim da osjetim te mlade kurčeve u svojim ustima, da im ga pušim, ližem im jaja, gutam njihovu spermu. Fabijan se zvao dečko koji je najčešće dolazio u naš stan. On i moj sin bili su najbolji prijatelji. I dogodilo se da mog sina i mene Fabijan pozove na piće jer mu je bio rođendan.

Obilazili smo kafiće i pomalo se opijali a ja sam uživala u društvu dvojice mladih ljudi. Na kraju smo s epozdravili s Fabijaniom i taksijem se vratili do stana. Bila sam dovoljno pripita da sinu počnem postavljati čitav niz pitanja vezana za Fabijana. Sin me je napokon pitao zašto se toliko interesiram za Fabijana a ja sam bila dovoljno pijan ada kažem kako mi se sviđa. Sin je osjetio da sam popustila i da me alkohol uzeo pod svoje pa je nastavio s provokativnim pitanjima. Ne sjećam se više u kojem sam mu trenutku priznala kako bi Fabijanu rado popušila kurac ali to sam uistinu rekla. Idućeg dana nastupilo je otrežnjenje a ja sam se svega sjećala pa i toga da sam rekla kako bi Fabijanu rado pušila kurac. Bilo mi je strašno neugodno.

No moj sin uopće nije to spominjao pa sam se već ponadala kako je on bio dovoljno pripit da to zaboravi. Međutim od tog dana Fabijan je sve češće dolazio u naš stan. Nije mi trebalo dugo pa da shvatim kako mi se taj mladi pastuh udvara. Onda sam zbrojila dva i dav, kako se to kaže, i skontala da je moj sin zasigurno rekao Fabijanu to kako mašatam da mu pušim kurac. Napokon me moj sin odlučio namjestiti Fabijanu. Fabijan je došao u stan a sina nije bilo. Pozvao me da odemo negdje na pizzu i piće. Malo sam bila zbunjena ali imponiralo mi je to što me tako mlad i zgodan dečko poziva na cugu. Pristala sam. Pojeli smo pizzu i popili po sok pa se vratili u stan. Sina naravno nije bilo. I tada mi je sve bilo jasno. Fabijan me zagrlio i poljubili smo se. Osjetila sam da gorim i skroz sam mu se prepustila. Kada je iz gaćica izvukao svoj nabrekli kurac bacila sam se na njega poput gladne zvijeri. Popušila sam mu ga i na kraju mu dozvolila da me pojebe na kuhinjskom stolu.

Osjećala sam se fenomenalno. Već idućeg dana shvatila sam da moj sin zna sve i da mu je Fabijan sve ispričao. I onda je počelo… Otvoreno sam sa sinom o svemu popričala jer više nije bilo razloga da glumimo. On je u stan pozivao svoje prijatelje a ja sam im redom pušila kurac. Osjećala sam s epoput kurve i to mke strašno palilo. Sin mi je bio svodnik koji mi je dovodio mušterije no razlika od prave kurve je bila u tome što to nisam naplaćivala. Kada je sin izrazio želju da gleda kako njegovim prijateljima i poznanicima pušim kurac nisam imala ništa protiv jer ionako je sve znao i te mlade dečke mi je on namještao.

Sada sam sve češće u njegovom prisustvu pušila kurčeve njegovim prijateljima i shvatila sam da me to dodatno uzbuđuje. Uživala sam u tome što me sin gleda kako gutam te mlade kurčeve ma koliko god vam to pervezno zvučalo. Bilo je samo pitanje vremena kada ću i sinu popušiti kurac. Nakon jednog takvog pušenja gotovo gola sam sjela pored sina i zagrlila ga. Počeli smo se milovati i odmah mi je bilo jasno da nisam samo ja ta koja je uzbuđena. Raskopčala sam mu hlače i izvukla kurac. Drkala sam mu ga ljubeći ga u usta a onda sam njegovu batinu strpala u usta. Obilno je svršio a noć smo završili u mojoj spavaćoj sobi gdje me je životinjski pojebao. Od tog dana postala sam njegova podatna kuja.

Redovito mu drkam i pušim kurac i uistinu uživam u tome. Volim kad nas snima ili slika pa poslije zajedno gledamo te snimke i slike. I dalje nas posjećuju njegovi prijatelji. Jesam mala i debeljuca, ne baš atraktivna ali imam nekoliko mladih ljubavnika koji me redovito praše i to me čini sretnom. Sin sad uredno spava u mom krevetu i moj je ljubavnik ali to je naša tajna za koju nitko ne zna. Tjera me da redovito brijem pičku koju onda on s užitkom liže i dovodi me do ludila. Gotovo da nema dana da nekome od njegovih mladih prijatelja ne popušim kurac i uistinu uživam u tome. Nagutala sam se sperme ali nikada mi nije dosta.

P.S. Ako ste mladi i željni pušenja a nemate ništa protiv da vam ga popuši jedna malo deblja starka ostavite ispod svoj komentar i mail adresu pa vam se možda i javim.

Autor: fukbuk

Moja debela mama postala mi je seksualna robinja
Moja pervezna maćeha voli kad ju boli

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience