Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kada mi je moja dobra frendica Ivona predložila da budem konobarica na momačkoj večeri skoro sam je stjerala u rodno mjesto. Kakva vražja konobarica i to još na momačkoj večeri? Nije mi padalo na pamet. No Ivona je bila uporna. Objašnjavala mi je kako dečki žele organizirati momačku večer a umjesto striptizete htjeli bi da ih poslužuju zgodne i seksipilne žene, tj. da budu u funkciji konobarica. Ni malo mi se nije svidjela ta i takva ideja. Ivona je jamčila fer i pošten odnos spram nas kao konobarica jer osobno poznaje većinu tih momaka a posebno dobro poznaje budućeg mladoženju. Ta ideja bila mi je smiješna ali što sam više razmišljala o tome ta čitava stvar počela mi je golicati maštu. Uostalom nije tajna da me privlače mladi i napaljeni dečki. Uostalom to je znala i Ivona pa mi je stoga to i predložila. Najprije sam, kako rekoh, tu ideju rezolutno odbacila ali kako me je Ivona iz dana u dan nagovarala ta moja sklonost mladim nabrijanim dečkima sve više je slabila moj otpor. Na kraju sam pomislila zašto da ne? Malo zezancije i flertovanja s klincima neće mi biti na odmet.

Tjedan dana prije žendibe mladoženja, Siniša, organizirao je u lokalu svog oca momačku večer. Ja i Ivona došle smo ranije pripremivši se za posao konobarica. Sad me je sve to uvelike počelo zabavljati. Sve u svemu stvari su se odvijele OK. Bilo je prisutno petnaestak mladih momaka. Najprije su svirali tamburaši i društvo se počelo opuštati. Moram priznati da su bili posve u redu. Istina da su nas gutali očima ali bili su pristojni. Što su više konzumirali alkohol to su se više opuštali ali osim nekih opscenih verbalnih dobacivanja nikakvih neugodnosti nismo imale. Naravno da me je uzbuđivalo rajcati te mlade i nadobudne dečke. Naime najstariji među njima nije imao više od 25 godina. Mladoženja Siniša imao je tek 21 godinu ali kako mu je cura zatrudnjela nije bilo druge nego se vjenčati. Kada su se tamburaši povukli na scenu je stupio jedan od njih preuzevši ulogu DJ-a. Kako rekoh sve je proticalo u najboljem redu. Nisam se puno naradila a uživala sam u flertovanju.

Negdje oko dva sata iza ponoći društvo se počelo osipati. Neki su već bili toliko pijani da su se jedva odvukli kućama. Ostalo je njih pet-šest. Siniša nam je uredno platio za obavljeni posao i krenula sam se spremati za odlazak. U jednom momentu shvatila sam da nema Ivone i mladoženje. Tek tada mi je sinulo da „stara“ Ivona ljubuje s mlađahnim Sinišom. To mi je kasnije potvrdio i jedan od onih koji su ostali.

Bila sam spremna za odlazak i željela sam se pozdraviti s preostalom ekipom. Počeli su me nagovarati da ostanem još malo i s njima popijem neko piće. Takve mlade, zgodne i narajcane jednostavno nisam mogla odbiti. Sjela sam k njima i prekriživši noge nisam mogla ne primjetiti kako me lakomo gutaju očima. Godilo mi je to. No nekoliko čaša crnog vina za mene je bilo previše. Kočnice su mi popustile pa sam pristala i plesati s njima a nisam se bunila kada su njihove ruke klizile na moju guzu. Stiskali su me k sebi i lijepo sam mogla osjetiti njihove nabrekle pimpače što me je dodatno rajcalo. Istina da sam već bila polupijana i dobrano narajcana ali znala sam da bi sve ovo moglo otići predaleko. Osim toga dvojica od njih, Danijel i Zoran, posebno su mi se svidjeli i znala sam da bi još koja čaša vina mogla čuda napraviti pa sam odlučila reći im zbogom. No sada su oni postali pomalo agresivni. Jednostavno me nisu puštali da odem. Htjela, ne htjela morala sam popiti još čašu vina. Vidjela sam da vrag uzima šalu i da stvari postaju ozbiljne. Inzistirala sam da otvore vrata lokala i puste me. Učinili su tako ali, već spomenuti Danijel i Zoran, nisu mi dopustili da zovem taksi već su inzistirali da me oni odvezu svojim autom.

Zoran je sjeo za volan a Danijel se sa mnom ugurao na zadnje sjedalo. Dobro sad…priznajem da su me klinci narajcali i da sam bila uzbuđena tako da kada mi je Danijel gurnuo ruku između nogu nisam pružala nekakav otpor. Godila mi je nejgova ruka uvučena u gaćice. Trljao mi je vlažnu pičku i moje uzbuđenje rapidno je raslo. Poseban je to osjećaj. Mislim na osjećaj uzbuđenja i ipak prisutnog straha. Ljubio me je po vratu a ja sam rukom preko hlača napipala njegov nadignuti kurac i taj tren ga poželjla imati u ustima. Tako sam i učinila. Otkopčala sam mu hlače i izvadila kurac. Mislia sam, nema veze, popušiti ću im obojici i to je to. Ali grdno sam se prevarila. Dok mi je glava bila u Danijelovom krilu i dok sam mu obrađivala kurac uopće nisam primjetila kamo to Zoran vozi.

U jednom trenutku auto se zaustavio. Podigla sam glavu i shvatila da se nalazimo u nekom meni posve nepoznatom dijelu grada. Osim tog bio je mrak i to mi je još više otežavalo orijentaciju. Zbunjeno sam gledala oko sebe još uvijek ne shvačajući što se zbiva. Zoran je izašao iz auta i prišao vatima s moje strane. Otvorio ih i grubo me izvukao napolje. Izašao je i Danijel. Tek tada uočila sam auto koji je stao iza nas. Iz njega su izašla još trojica momaka koji su bili na momačkoj zabavi. Sada sam naravno shvatila da su nas čitavo vrijeme pratili. I nadalje nisam shvaćala gdje se nalazim. S desne strane bila su brda navožene zemlje i šljunka iza kojih su se, na nekih dvjestotinjak metara udaljenosti, nalazile zgrade. S lijeve strane bile su dvije ili tri zgrade u izgradnji. Bilo je tu zemlje, šljunka, otpada svake vrste a uokolo se nalazilo razno raslinje i žbunje. Ispred nas na nekih dvadesetak metara nalazio se nekakav zapušteni parkić ili bolje rečeno dječje igralište. Bio je tu tobogan, nekoliko ljuljački, par polomljenih klupa i jedan vrtuljak. Odvukli su me do tog parkića. Svukli su mi odjeću i skinuli gaćice, tako da sam ostala samo u čarapama. Izuli su mi cipele. Sve se odvijalo vrlo brzo i jednostavno nisam bila u stanju pružiti bilo kakav otpor petorici napaljenih mladaca. Stavili su me na vrtuljak i to na način da su mi jednu nogu stavili na jedan krak vrtuljka a drugu razvukli na drugi krak. Tek tada sam uočila da jedan odnjih u ruci drži nekakvo uže. Jastuk sa sjedala u autu stavili su na sredinu vrtuljka i presavili su me preko tog jastučića. Ruke su mi vezali za štangu koja je bila učvršćena za treći krak spomenutog vrtuljka. Također su mi vezali noge. Svaku nogu za štangu kraka vrtuljka. Tako naguženoj još su mi maramom vezali oči. Koliko god da sam do tada bila opijena vinom sada sam se potpuno otrijeznila. Gola, nagužena, raščerečena i vezanih očiju bila sam posve nemoćna a strah mi je prožimao čitavo tijelo.

Molila sam ih da me puste. No oni su počeli okretati vrtuljak. Kako se vrtuljak okretao tako su me pljuskali po golom dupetu. Zaustavili su vrtuljak i potom mi rekli svoja imena. Rekli su da će okrenuti vrtuljak a ja moram pogoditi koji od njih me pljusnuo po guzici. I dalje sam ih molila da me odvežu i puste. Međutim vrtuljak se zavrtio i slijedila je prva pljuska. Rekla sam da ne mogu znati tko me je udario no opet su ga zavrtjeli i ovaj put me još žešće raspalili po guzi. Nakon teće pljuske rekla sam prvo ime koje mi je palo na pamet. Bilo jekrivo i slijedilo je daljnje pljuskanje… Nakon valjda desete ili jedanaeste pljuske pogodila sam da je to bio Zoran.Tada su rekli da će on, Zoran, imati čast prvi me jebati. Prišao mi je straga i osjetila sam vrh glavića njegovog kurca na svojoj obrijanoj pici. zabio mi ga je divlje i žestoko, baš brutalno. Glasno sam vrisnula….Imao je velik i debeo kurac i ni malo nježno ga zabijao u moju pičku. Ma koliko god to sad bizarno ili čudno zvučalo počela sam uživati. Zoran mi je razvaljivao pičku i bol se miješala sa užitkom. Svršio je u pički a odmah na njegovo mjsto došao je drugi. Mišićima pičke stiskala sam naizmjence te mlade kurčeve a oni su me redom punili spermom. Netko mi jeprilično grubo stiskao bradavice sisa. Svršavala sam kao luda. Doživjela sam nekoliko žestokih orgazama koji su valjda bili jači nego inače zbog adrenalina koji je bio posljedica mješavine straha i uzbuđenja. Više nisam sigurna jesu li me izjebali njih sva petorica ili četvorica… Uglavnom potpuno sam se predala dopuštajući da me razvaljuju kao zadnju kuju. Iznenada su se usplahirili. Shvatila sam da je po razrovanom blatnjavom putu u blizini stao još jedan auto. Na brzinu su me odvezali, posjedali su u svoje aute i odjurili. Skinula sam povez s očiju i uočila nedaleko od parkića auto s upaljenim svjetlima. Pretpostavila sam da je to stigao neki par na jebačnu i tada su uočili da se u parkiću nešto čudno zbiva. Nitko nije izlazio iz auta a ja sam na brzinu pokupila haljinu, cipele, torbicu i odjurila u mrak iza gomile navožene zemlje. Tu sam na brzinu obukla haljinu i obula cipele. Gaćice su ostale negdje kod vrtuljka i nije mi padalo na pamet vraćati se po njih. Krenula sam prema osvijetljenim zgradama. Napokon sam stigavši do prvih zgrada shvatila gdje se otprilke nalazim. Pročitala sam na tabli ime ulice i mobitelom pozvala taksi. Bila sam rasčupana, neuredne šminke i poderanih čarapa. Na svu sreću nije bilo prolaznika. Uskoro je stigao taksi. Istina da me je taksist malo čudno pogledao ali nije ništa pitao niti komentirao zbog čega sam mu bila zahvalna. Sva sreća da mi je muž bio na službenom putu jer ne znam kako bi mu objasnila svoj izgled.

Autor: radana

Redaljka - ja i moje prijateljice na redaljki
Tuširanje spermom

Izaberi me