Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Pesničko veče

Ako ste pomislili da ce biti reci o poeziji, grdno se varate. Prvo, ovaj sajt nije posvećen poeziji u izvornom obliku, a drugo, u prici nema mnogo poetike. Ali, idemo od početka, a to je uvod u priču.

Instruktori vožnje, padobranstva, letenja, ronjenja, svi su u poziciji da im žene svojevoljno predaju u ruke svoj život kada dodu na kurs. Instruktor se vec bavi nečim što ženama na kursu diže adrenalin i u njihovim očima je mali bog. Zato je potrebno samo pažljivo odigrati sve poteze i sva je prilika da ce ženski polaznik kursa završiti u instruktorskom krevetu. Tako je bilo i na početku ove priče.

Sanja, zaljubljena u ronjenje, ubrzo je shvatila daje zaljubljena i u svog instruktora, a to sam bio ja. Pošto sam u to vreme bio u procesu razvoda od svoje žene, i menije odgovarala situacija da imam gde da se sklonim i da mi tamo bude lepše nego sa ženom. Malo po malo, provodio sam sve više vremena kod Sanje, a to vreme je bilo uglavnom ispunjeno seksom.

Mlada od mene nekih desetak godina, Sanja je bila zgodno parče. Tankog struka, male okrugle guze, imala je sisice koji su vrlo drsko i bezobrazno ispadali iz brusica. Iako sitne grade, bila je prilično jaka i utegnuta. Moglo bi se reci i žilava. I predivno je mirisala.

Od početka smo uspostavili sasvim otvoren odnos u kome nije bilo mnogo tajni i sve se nazivalo svojim imenima. Gledali smo pomiče, pili pivo, jeli krmetinu i c ep ali se do besvesti. Sve u svemu, za nekoga ko “pati” zbog razvoda, pravi raj. Tokom zajedničkog života imali smo razne običaje vezane za telesne užitke. Jedan od tih običaja cu opisati u prici.

Došli bi kuci posle posla, jeli i seli da ćaskamo uz kafu. Posle izvesnog vremena bi cesto pustili neki pomic. Gledali smo svaki pomic koji nam je pao šaka. Ali smo najviše voleli one bez mnogo priče. Cist seks. I to, što slobodniji i otkaceniji, to bolje. Kad bi se napalili, poskidali bi se i drkali svako sebe. Ona bi gurala sebi prste u obrijanu ribicu i guzu, a ja bih natezao svoj klip. Uživao sam daje gledam dok se zadovoljava. Naravno da sam uvek drkao dok bih je gledao.

Počela bi lagano da mazi klitoris koji bi postajao sve cvršci i crveniji. Onda je prelazila prstima po otvoru pice pa ih tako podmazane vraćala na klicu. U jednom trenutku bi gurnula sebi prst u pičku, pa bi odmah za tim gurnula još jedan. Tako je jednom rukom drkala pičku, a drugom je sebi mazila grudi i štipkala bradavice. Gledali smo se pravo u oci i uživali. Znali smo da nas oboje pali pogled na onog drugog dok drka.

Dva prsta u pički bi ubrzo postali malo pa bi gurnula još jedan. Sa tri prsta je sebi rastezala pičku dok je drugom rukom drkala klitoris. Drkala je jako i brzo. Kad bih je ja mazio, tražila je daje pritisnem. Trošili smo lubrikante kao pomahnitali. Noge su joj uvek bile maksimalno raširene i savijene u kolenima. Stopala bi držala na krevetu ili na naslonu za ruke, ali uvek tako da mogu sve da vidim iz svih uglova. Ja bih isto tako drkao raširenih nogu da može da mi vidi muda i dupe kako se stiska dok navlačim kožicu preko glavica.

Gurala je prste duboko u pičku a drugom rukom je cas trljala klitoris, cas stišipala bradavice. Svršavala je burno uz mnogo dahtanja i vrištanja. Celim telom se trzala a noge bi dizala visoko i nabijala se na svoje prste. Kad bijednom svršila drkajuci pičku, dva prsta bi gurnula sebi u guzu. To je uvek lako išlo jer bi joj iz pičke toliko soka iscurilo daje krevet ispod nje bivao mokar.

Sa ta dva prsta u guzi bi širila sfinkter. Onda bi gurnula još jedan prst iste ruke ili još dva druge ruke. Tako joj je cmar zjapio i crveneo se a ona bi samo dahtala i cvilela.

“Želim pesnicko veće” rekla bi kad bi joj se guza dovoljno opustila, a plave oci bi joj sjale.

Okrenuo bih je i poturio jastuk pod stomak. Natrcila bi se koliko može i raširila noge tako da mi je slobodan pristup svuda. Ispred bi postavili mali TV da gleda ono što joj radim, a ja bih na glavi nosio obruč sa malom kamerom na celu. Nije me mrzelo da to pravim mesec dana kako bi mogli potpuno da uživamo. Onda bih počeo daje obrađujem. Prvo sam joj mazio pičku i uvlačio prste duboko, sve do materice. Povremeno bih na prste sipao lubrikant. Lizao sam joj pičku i cmar i gurao jezik u obe rupe. Kad bi 4 prsta ušla u pičku počeo bih da joj obrađujem guzu. Prstima druge ruke bih joj mazio otvor guze. Ona bi to gledala na ekranu i ponekad govorila šta želi da vidi.

Jedan, dva, tri, četiri prsta bi polako uvukao u guzu. Prvi je uvek lako ulazio, drugi takode. Ona je uzdisala od zadovoljstva. Treći prst je lako ulazio kad bi joj se guza opustila. Tada bih polako vrteo prste u njenoj guzi i cas ih gurao, cas vadio. Tako bih joj opustio guzu i cmarcic se više nije odmah zatvarao kad bih izvukao prste. Taj momenat je obožavala. Gledala bi kako vadim prste a cmar ostaje otvoren. Iz pičke bi joj curelo na sve strane jer se žestoko palila na to.

“Izvadi ih da vidim rupe agu”, cesto bi govorila. Izvukao bih prste a cmar joj je ostajao da zjapi. Rukama bi sama sebi širila guzove da ga još više otvori. Tada bih joj uvukao i četvrti prst i palac i polako gurao u dupe koje je to primalo sa ne skrivenim zadovoljstvom. Prsti bi mljackali po njenom dupetu i sve dublje ulazili. Drugom rukom bih joj dubio pičku i osecao kako se dve šake trljaju preko opne koja razdvaja te dve rupe.

“Opusti cmar da ti stavim šaku”, govorio sam. “Raširi guzove i napni se. Tako, još malo se napni. Evo, ulaze svi prsti. Samo još zglob palca”.

“To, rasturi me. Razvali mi rupeagu” vikala je. “Nabij mi šaku u dupe. Celu šaku da osetim kako mi se cmar rasteže”. Sve to bi smo oboje gledali na TV, mada sam ja uvek imao bolji pogled od nje. Gurnuo bih prste i šaku dok ne osetim kako se cmar sasvim zategao. Onda bih polako gurao još dok mi se šaka stiskala medu njenim mišićima, i jednog trenutka bi ušla u njeno dupe. Tada je uvek glasno uzdisala od bola i zadovoljstva. Nije se bunila što je boli jer je znala da posle toga sledi zadovoljstvo. Stisnuo bih šaku u pesnicu i tako joj gurao ruku u crevu.

“Sad imaš pesnicko veće, mala. Jebem te pesnicom u dupe. Stisni cmar da osetiš moju ruku i pesnicu duboko u crevu.”

“To, mili, daj mi pesnicu. Guraj. Pumpaj me. Razvali mi cmar, rastegni dupe”.

Onda bi stiskala mišice pičke i guze. Ja bih joj trljao klitoris i gurao prste druge ruke u pičku. Par puta sam uspeo da joj uteram obe ruke. Jednu u dupe a drugu u pičku ali je rekla da ju je veoma bolelo i da ne bi više to pokušavala. Tako bih je pesnicio dok ne svrši. Uvek je svršavala dugo i bolno stežući cmar i pičku. Tresla se i govorila svakakve stvari dok bih joj pesnicom stvarno razvaljivao dupe. Onda bi rekla daje spremna da joj izvučem ruku iz guze. Teško, kao što je ušla, ruka bi polako izašla ali joj je to pricinjavalo bol. Ne retko bi se zaplakala od bola. Kad bih izvukao ruku, cmar bi joj dugo ostao otvoren. Pošto je sve to gledala na ekranu i dalje bi bila napaljena. Tražila je da joj izdrkam u otvorenu rupu.

Voleo sam da gledam kako špricam spermu i ona ulece u otvor njene guze, a to je i nju palilo. Cesto bih joj uvalio kurac u otvoreno dupe i njime landarao tamo-amo. Pomogao bih joj da skupi noge i da se svali na stranu pored jastuka. Tako bi ostali zagrljeni dok joj se ne skupi guza i dok ne prođe bol. Onda bi smo se istuširali i nastavili da ležimo zagrljeni dok gledamo traku koju smo upravo snimili našom kamericom.

To je bilo naše pesnicko veće. Ako vam kažem da to nije vrhunac onoga što smo radili, verovatno mi ne bi verovali, ali to je vaš problem. Moj problem je što sve drugo u našoj vezi nije funkcionisalo kao seks pa se veza na kraju raspala isto tako naglo i burno kao što je i počela. I danas drkam na trake i slike koje smo tada snimili. Ako budem imao snage, pisaću još o našim igrama. Za sada, toliko.

Autor: diver

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile