Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Radila sam te večeri obračun u svojoj već ispražnjenoj i zaključanoj pizzeriji, iskreno se veseleći što moj mali, slatki ugostiteljski objekt sve bolje i bolje funkcionira. Konačno, i odjeća koju sam si danas priuštila kupiti bila je plod dobrog rezultata rada mog lokala, jer u protivnom, da sam još uvijek bila zaposlena u firmi u kojoj sam provela svoju mladost, i danas bih nosila izlizane traperice, i neku iz kolekcije majica kupljenih u mađarskom shopingu. A ovako sam se sama sebi sviđala u tamnosivom kožnom kompletiću, u elegantnoj svilenoj bluzi i visokim čizmicama, koje su joj bojom do u nijansu bile slične. Jednako tako, i ono što se nije vidjelo: crni trodjelni kompletić intimnog rublja i samostojeće čarape, bili su ono što je u meni hranilo dojam uspješne i zgodne, vrlo seksepilne žene ranih četrdesetih godina, žene koja, imala sav takav filing, može što god da poželi.

Lagano kucanje na vratima lokala prekinulo me u samodopadnom razmišljanju, prekinulo me upravo u trenutku kad sam spuštala na stol čašu iz koje sam do kraja ispila svoju omiljenu „balantajn – colu“.
– Zatvoreni smo dečko – kazala sam mladiću bujne plave kose, koji me je kroz vrata s efektom ogledala pokušavao, praveći si sjenu, bolje vidjeti.

– Znam gospođo, vidim, ali beskrajno sam gladan. Bio bih vam izuzetno zahvalan ako biste mi pripremili tost ili što god slično, mislim da ću umrijeti od gladi – u dahu je izustio mladić.
Pa neću propasti, kazala sam u sebi, ako malom dam nešto za pojesti, a i društvo će mi dobro doći. I, zamišljeno – učinjeno, dečko je bio presretan kad sam mu rekla da ću se iskušati u spremanju pice. Takvom obroku nije se nadao.
Dok sam razvaljivala otprije pripremljeno tijesto, mladić me je, primijetila sam, nekoliko puta, iako je vješto sakrivao pogled, sa zanimanjem promatrao. Uskoro zatim nestao je u toaletu, iz kojeg se ubrzo vratio sa plastičnom posudom punom vrele vode, deterdžentom i spužvom, koji su tamo bili odloženi.

– Gospođo, dok vi pripremate picu, ja ću vam malo oprati pod lokala. I nemojte molim vas reći da to nije potrebno, jer čak i da nije, meni će to činiti zadovoljstvo – zbunjeno sam slušala. Kad mi je pak pojasnio kako je slične „generalke“ do prije samo mjesec dana redovito radio u vojsci, pomislila sam da mu ideja i nije tako loša, i dala sam mu dopuštenje. Dečko se odmah zatim prihvatio posla, na način da ni sanjati nisam mogla da bi se netko tako trudio, ali i tako dobro znao raditi.

Prekinula sam ga kad su pice bile gotove, i u slast smo ih pojeli, a potom sam gotovo opčinjena gledala kako vješto koristi spužvu, primičući se sve bliže mjestu na kojem sam sjedila.
– Hoćete li samo malo pomaknuti noge, molim vas – kazao je dečko kad mi se skroz približio.
– A kamo ću s njima – zbunjeno sam ga pitala, jer me je prekinuo u dubokim mislima.
– Možda je najbolje da ih podignete na stol – čula sam maloga koji je to kazao sa, činilo mi se, ponešto izmjenjenim glasom. Uzbuđenim, rekla bih.

Nisam znala ni kako ni zašto, ali poslušala sam ga i podigla noge na višu od dviju „prečki“ koje su spajale noge stola. Očito je tu moju gestu mladić shvatio kao ohrabrenje ili čak poticaj, te se već u idućem trenutku njegova glava probijala između mojih bedara ljubeći ih usput preko mekanog materijala čarapa gustoće od samo 15 dena. Koprcala sam se ponešto stražnjicom i kao pokušavala ga odgurnuti, iako sam u stvari htjela privući, ali u trenutku kad su mu usne dodirnule mi kožu u gornjem dijelu butina, između čarapa i gaćica, izgubila sam svaku moć rasuđivanja. Pomaknula sam se instiktivno dublje prema kraju klupe, učinivši se tako dostupnijom njegovom jeziku i usnama, u dijelu moga tijela koji ih je trebao. Popratni učinak pomicanja, bilo je i podizanje rubova suknje naviše, pa sam, ugledavši gaćice, žurno, u trenutku su snažne potrebe zadovoljavanja, odmaknula ih u stranu. Moja već nabrekla i dobro ovlažena mačkica zabljesnula je svom svojom ljepotom u polumraku separea, i već idući tren s olakšanjem poželjela dobrodošlicu mladićevim usnama. Dečko nije okolišao, odmah je jezikom snažno prodro u moju željnu unutrašnjost, koja mu je odgovorila obiljem izlučevina čistog užitka.

Žestoki i brzi ubodi jezika hitro su me doveli do faze pred orgazam, no do konačnog otpuštanja ventila trebala sam se još dobro pomučiti, valjda sam bila prenadražena. Tek nakon vlastitih si verbalnih poticaja, ustvari upućenih mladiću: liži, ubodi još, dublje ga gurni, dajjjj – i nakon bjesomučnog trzanja guzom u pravcu iz kojeg je dolazio njegov ispruženi jezik, uspjela sam preći granicu klimaksa.

Frenetično lupkanje guze o klupu i peta čizmica po stolu, popraćeno hropčućim ‘arhghk’ označilo je moj klimaks, prvi nakon višednevne pauze, valjda i stoga beskrajno jak. Odgurnula sam grubo klinca iz svoje intimne zone, jer mi je podražaj počeo smetati, uz prilično oštar komentar riječima: prestani, kad vidiš da mi više ne paše!

– Samo kažite gospođo, možemo se malo odmoriti, a ako želite još ću vas poslije lizati – rekao je tako jednostavnim tonom kao da smo sve to učinili već tisuću puta.
Čudilo me je što ne spominje seks, no kad je već tako – valja ga iskoristiti za još malo užitka, tim više što sam imala viziju da, ako mu dopustim samo kunilingus, neću u stvari prevariti mog odsutnog supruga.

Čim sam malo došla sebi rekla sam malom da legne na stol i zatim sam, podigavši suknju visoko iznad pupka, opkoračila ga, i namjestila se mačkica ravno na usta.
– Pokaži što znaš dečko – rekla sam i čula kako kroz čuperak mojih dlačica, s jezikom već između usmina, pokušava reći „da gospođo“.
Kako se jezik počeo žustrije pokretati u meni, tako sam i ja počela žešće miješati svojom pozamašnom guzom iznad mladićeva lica.

– Tako dečko, takoo…, dobar si, jako doobar – poticala sam ga i sve jače uživala, kako se on više trudio. Kad sam osjetila da ću uskoro svršiti napravila sam iskrenuti luk prema unazad, napipala mladićevu kvrgu, izvadila je i počela u ritmu kretnji svojih bokova snažno natezati. Nije puno trebalo, i uskoro sam osjetila istezanje žile koju sam imala u ruci. Znala sam iz iskustva da će to u sekundi okončati špricanjem sperme, i ta spoznaja „zadala mi je završni udarac“. Nabila sam se još nekoliko puta snažno na mladićev jezik, i osjetila kako mi tijelo trese razarajući orgazam, no svjesna i činjenice da mi novu, skupo plaćenu odjeću natapaju kapi sperme koja iz je iz mladićeva uda šikljala kao iz gejzira.

Kad sam se za minutu sasvim osvjestila i došla do daha, i postala svjesna spoznaje da mojoj skupoj novoj odjeći možda neće pomoći ni kemijsko čišćenje, prilijepila sam dečku, na čijim sam prsima sjedila, odmarajući se, takve dvije šamarčine da je prostor pizzerije jezivo odjeknuo.

Nakon toga otjerala sam ga, zapovjedivši mu da se u petak iza jedanaest ponovno pojavi tu. Valja ga još koji put upotrijebiti za užitak – zaključila sam sa slavodobitnim osmijehom.

Gospodarica iz saune
Odgojen za roba

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience