Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nakon razvoda od svoje supruge nastojao sam što više raditi stvari koje volim i nadoknaditi barem dio onoga što sam propustio za vrijeme trajanja neuspješnog braka. Osam godina promašenog života, tako sam gledao na svoj brak. Zato sam se odlučio upustiti u jedan posao sa svojim starim prijateljem koji se nakon deset godina vratio iz Danske. David, tako se zove, odlučio se vratiti jer, kako je rekao, zaželio se toplog juga. Davidova sestra i šogor živjeli su i radili u Danskoj pa se i on odlučio otisnuti na daleki sjever Europe. Kako je rodom iz Dalmacije svo vrijeme tamo u Dalekoj Danskoj nedostajalo mu je naše more i Dalmacija, barem je tako govorio a ja nisam imao razloga ne vjerovati mu, osim toga dobro sam ga poznavao.
Odlučili smo dolje na moru, u jednom malom mjestu, preko ljetne sezone otvoriti konobu. Vikende i sve slobodno vrijeme obitavao sam s njim dolje i intezivno smo radili na uređenju konobe. Osim konobe na katu smo za cilj imali iznajmljivati dva apartmana. U tu svrhu ja sam podigao kredit za razliku od Davida koji je imao gotov novac.

I sve bi to bilo u redu jer sve je išlo prema planu da ja nisam imao problem s mamom. Živjela je sama u svom stanu. Problem je bio taj što je pila. U početku se opijala povremeno a sada je pijančevala gotovo svakodnevno. Prije bi je posjećivao jednom tjedno a sada sam kod nje dolazio barem tri-četiri puta tjedno. Dočekivala bi me polupijana ili skroz pijana. Hodala je po stanu polugola i nije za tu svoju razgolićenost uopće marila. Koliko god se ja trudio da je pokušam odvratiti od takva načina života nisam uspijevao. Ja bi je grdio a ona mi je ponosno pokazivala dva mala srca koja je istetovirala iznad sise. Činilo mi se da je poludjela pod stare dane. Bila je u mirovini i imala je dovoljno novca za svoje potrebe. Na sve moje opaske odgovarala bi mi da je me se način njena života ne tiče. Mama, kao žena, nije nešto posebno atraktivna. Prilično je mršava a osim toga ima lijepi broj godinica. No, to joj nije smetalo da se našminka poput kakve drolje i odjene prilično izazovno. Dovodila bi u stan razne muškarce a najčešće su bili znatno mlađi od nje.

David ju je naravno poznavao ali još iz vremena prije nego je otišao u Dansku. Bližilo se ljeto i trebalo je napraviti završne radove u konobi. Odlučili smo otputovati dolje i tamo provesti produženi vikend. Davida sam smatrao iskrenim prijateljem pa sam mu se povjerio i objasnio kakvih problema imam što se mame tiče. Došao sam na ideju, i to sam mu rekao, kako bi bilo dobro da mamu povedemo sa sobom na more. Neka s nama provede vikend možda joj to bude koristilo. David nije imao ništa protiv. Nazvao sam mamu i objasnio joj svoj plan. Za divno čudo odmah je pristala. Željela je vidjeti Davida i pozvala nas je da je zajedno posjetimo u njenom stanu. No ono što mi je priredila uistinu me šokiralo. Došavši na parkiralište ispred zgrade nazvao sam je mobitelom da se uvjerim kako nas uistinu čeka. Rekla je neka se popnemo i da su vrata stana otključana pa neka samo uđemo. Kad smo ušli u sobu umalo se nisam srušio od silne nelagode. Mama je gola golcijata sjedila u fotelji prekriženih nogu i držala čašu u ruci. Obojica smo bili zbunjeni i zatečeni. Ona se ponašala kao da je to posve normalno. Pozvala nas je da sjednemo.

Bili smo zbunjeni preko svake mjere. David me pogledao a onda ne znajući što bi drugo sjeo je. Pokušao sam je nagovoriti da se odjene ali uopće me nije slušala. Rukovala se s Davidom i ponudila ga pićem. Onda se ipak smilovala i zaogrnula se kućnim ogrtačem. Smijala se govoreći kako se ona ne stidi svoga tijela i kako voli biti gola. Na kraju nisam bio siguran je li nas takva pijana uopće razumjela i shvatila da ujutro idemo u Dalmaciju. Zamolio sam je da se spremi i da nas čeka spremna za put. Kada smo izašli iz stana ispričavao sam se Davidu no on je samo odmahivao rukom. Kako je rekao, sjećao se moje mame još iz mlađih dana i dobro zna da je uvijek bila malo otkvačena i nije robovala stereotipovima i konvencinalnosti. To je bila istina.

Za divno čudo ujutro nas je dočekala spremna i trijezna. Nisam mogao ne primjetiti da se čitavim putem pomalo nabacuje Davidu. Davidu to nije smetalo. Stigli smo i raspakirali se. Mama je sa zanimanjem razgledavala konobu kao i ostatak kuće. Potom smo otišli do obližnjeg grada na ručak. Pozorno sam je promatrao i djelovala je posve u redu. Pila je umjereno ali je bila dobro raspoložena. I dalje se, bez obzira na moje prisustvo, otvoreno nabacivala Davidu. Vratili smo se u našu bazu i dok smo David i ja odlučili srediti podrum ona je otišla na kat kako bi se do kraja raspakirala i spremila stvari. Penjući se stepenicama koketno se smiješila Davidu pozivajući ga da pronađe malo vremena i dođe joj pomoći oko raspakiravanja i spremnja stvari. U jednom trenutku popeo sam se iz podruma u konobu jer sam neke sanduke od pića trebao odnijeti dolje. Odlučio sam se popeti na kat i vidjeti kako se mama snašla. Opet me uspjela frapirati. Stajala je u samostojećim, kurvinskim, mrežastim čarapama i tanga gaćicama pored grijalice na struju. Pitao sam je što to radi. Uopće nije kontala da sam je to pitao zbog načina na koji je bila odjevena ili se pak samo pravila naivna. Odgovorila je kako joj je hladno, nakon što je otvorila prozore kako bi provjetrila sobu, pa je uključila grijalicu. Zamolio sam je da se pristojno odjene pa se spusti dolje.

Ostavio sam Davida i otišao do trgovine kako bi kupio još nešto od namirnica. Kada sam se vratio mama i David su me čekali u konobi. David je sjedio za stolom, smješkao se i promatrao mamu. Mama je na sebi imala nekakvu dugačku, rekao bi, spavaćicu i naravno držala je čašu u ruci. I sve bi bilo u redu ta ta spavaćica nije bila skroz prozirna a ona ispod nije imala ništa. Pokušao sam je nagovoriti da odjene nešto drugo ali nije htjela ni čuti. Tijekom večeri bila je izuzetno dobro raspoložena. Nakon nekoliko čaša vina uistinu je djelovala napaljeno. Stekao sam dojam da se sad nabacuje nama obojici. Mislio sam da možda griješim ali bio sam u pravu. U jednom trenutku rekla je kako je umorna i ide na spavanje. Gledala je staklastim pogledom čas Davida a čas mene. Pitala je koji od nas će je otpratiti do sobe. Ustao sam a mama me primila ispod ruke i doslovce se priljubila uz mene. Ušli smo u sobu i zaželio sam joj laku noć. Iznenađeno me pogledala pitavši me zar joj neću pomoći skinuti se? Bilo mi je smiješno jer i nije imala nešto posebno za skidanje. David i ja ostali smo još nekih sat vremena razgovarajući o poslovima koje trebamo obaviti. Potom smo odlučili krenuti na spavanje. Popevši se na kat uočio sam da su vrata mamine sobe širom otvorena. Pogledao sam u sobu i imao što za vidjeti. Mama je ležala na krevetu širom razmaknutih nogu i masturbirala. Ničim nije pokazivala da je svjesna moga prisustva ali siguran sam da je znala kako stojim na vratima. No, preko moga ramena navirivao se i David. Očito da nas je mamila široko razmaknutim nogama pokazujući nam svoju pičku.

Zatvorio sam vrata sobe i kratko pogledavši Davida, koji se zagonetno smješkao, otišao sam na spavanje. Ujutro je mama prva ustala i to me je iznenadilo. Skuhala je kavu i spremila doručak koji nas je čekao na stolu. Nije je bilo u konobi gdje je na stolu bila kava i doručak ali čuli smo je kako pjevuši u pokrajnjoj prostoriji gdje se nalazila radna soba ili privatne prostorije kako se to kaže kada su ugostiteljski lokali u pitanju. Prostorija je bila uredno spremljena i počišćena no i mama je opet bila „uredno spremljena“. Na sebi je imala neku turbo kratku minicu koja joj je u potpunosti otkrivala dupe. Čuvši nas na vratima okrenula se i sad joj se lijepo mogla vidjeti i pička. Veselo nas je pozdravila pitavši nas jesmo li zadovoljni načinom na koji je sredila sobu. Više nisam imao ni volje a ni želje bilo što joj govoriti. Zakolutao sam očima na što je ona reagirala tako da mi je održala lekciju o tome kako se neka ne petljam u način njena odijevanja. Potom je pitala Davida smeta li njemu na što je on negativno zaklimao glavom. Rekla nam je da sjednemo za stol, poijemo kavu i doručkujemo.

Dan je bio prekrasan i sunčan. Mama se motala oko nas u svojoj prekratkoj minici želeći što više na sebe privući našu pažnju. Imali smo još dosta posla i obveza pa smo odlučili krenuti na posao. Mama je izvukla ležaljku i odvukla je u stražnje dvorište. Rekla je kako želi nabaciti malo boje kad je dan već ovako krasan. Poslije će nam spremiti ručak. Nakon nekog vremena vidio sam Davida kako gleda kroz otvorena vrata u dvorište. Prišao sam i naravno imao što za vidjeti. Mama se gola izvalila na ležaljci raširivši noge. Odlučio sam je ignorirati i nastavili smo s našim poslom. Bojali smo drvene stupove na terasi kada je uz prisutan miris boje do nas dopro miris pečenja. Mama je u kuhinji spremala ručak. I opet je naravno bila rzgolićena. U nekakvom crnom, prozirnom i kratkom kombineu uživjela se u ulogu kuharice. Ručak jest bio ukusan i to smo obojica morali priznati. No primjetio sam da se Davidu mama sve više sviđa. Sve češće je pogledavao prema njoj pazeći da to ne bude baš napadno. Osim toga svako malo se, a da valjda nije ni bio svjestan toga, primao rukom za svoj kurac.

Nakon ručka David i ja odlučili smo posjetiti njegova znanca koji je inače držao diskont s pićem. Osim što ga je David želio pozdraviti željeli smo s njim dogovoriti posao oko opskrbe s pićem. Marinko, tako se zove taj Davidov znanac, dočekao nas je vrlo srdačno. Počastio nas je svojim prštuom a popili smo i dosta njegova crnog vina. Načelno smo sve dogovorili oko posla pa smo se pozdravili i krenuli nazad. Bili smo dobro raspoloženi i malo podgrijani vinom pa smo zastali u jednom lokalnom kafiću. Naravno, tu je David sreo još neke znance i to se odužilo. Napokon smo stigli do naše konobe. Ušli smo unutra a mama nas je dočekla u svom elementu. Bila nam je okrenuta leđima ali uopće nisam sumnjao da nas je čula. Na sebi je imala bijelu, izuzetno kratku, vjerojatno spavaćicu. Rukom je, ionako kratku spavaćicu, još zadigla kako bi joj se bolje vidjela guza. Opet sam zavapio zašto se ne odjene normalno. Okrenula se prema nama i bez riječi odlučila sjesti na visok barski stolac. Normalno da joj je pička zinula a ona je baš guštala da nam je pokazuje. Osim toga očito je već bila pripita.

Davidu se očito jako svidjelo ono što vidi. Smiješio se i rekao mi da je pustim na miru jer ako to nju veseli neka joj bude tako. Čula je što je David rekao i to joj se očito svidjelo. Tada je rekla kako više nema vina na polici iza šanka. Mama se željela pojebati i to nam je jasno davala na znanje. Bilo kako bilo morao sam priznati da je i mene uzbudila ta njena golotinja. David me pogledao i zamolio me da odem do podruma i donesem bocu vina. Spustio sam se do podruma ostavivši njih dvoje same. Vrativši se iz podruma s vinom nisam se baš previše iznenadio kada sam vidio ono što sam vidio. Mama je čučala ispred Davida i pušila mu kurac. ne znam jesu li uopće bili svjesni moga prisustva ali u svakom slučaju nisu na mene uopće obraćali pažnju. Tek kada sam odložio bocu na stol david je na trenutak pogledao prema meni. Nekako usiljeno se nasmiješio i slegnuo ramenima kao da mi želi reći; -a što da radim?-

Napalila me ta pomalo bizarna scena. Osjetio sam kako mi se kurac diže i za trenutak se čak malo postidio. Zbunjeno sam ih promatrao ne znajući kako reagirati i što napraviti. Prelomio sam u sebi i prišao im. Raskopčao sam šlic na hlačama i izvukao svoj kurac napolje. Mama ni jednog trenutka nije oklijevala. Vidjevši moj isukani kurac spremno ga je uzela u ruku i počela dudlati. Pušila nam je znalački poput prave kurve. Nije ona neka ljepotica ali da zna posao, zna. Obilno smo je zalili spermom po licu i po bijeloj spavaćici. Još nam je malo drkala cijedeći zadnje kapi sperme a onda je ustala jezikom oblizujući usne. Svukla je spermom zašpricanu spavaćicu i njome obrisla lice. David je navukao hlače a ja sam kurac spremio nazad u gaće. Mama je otišla po bocu koju sam donio. Stavila je čaše na stol i natočila nam.

Potom je gola sjela između nas obojice i zagrlila nas. Bila je zadovoljna i svako malo nas je ljubila u usta. David se skroz opustio i bez imalo stida ju je primao za sise ili bi joj gurao ruku između nogu. Sad je već bila izuzetno napaljena i spremna za jebačinu. Uzela je bocu u kojoj je bilo još nešto vina. Ustala se i pozvala nas goer u sobu. David je spremno ustao dok sam ja oklijevao. Mama je Davida držala za ruku i već ga vukla stepenicama. Zastala je i pitala idem li? Odgovorio sam kako oni neka idu a ja ću doći. Penjali su se stepenicama zagrljeni a Davidova ruka spustila se na njeno dupe. Ostao sam sjediti u polumraku konobe. Razmišljao sam o onome što se tu maloprije dogodilo i pomalo bio ljut na sebe zbog trenutka slabosti. No, opet ne mogu reći da mi nije godilo mamino pušenje. Zapalio sam cigaretu i još jedno vrijeme sjedio nastojeći sabrati misli. Napokon sam se polako popeo stepenicama. Vjerojatno bi bez zastajanja prošao pored mamine sobe da vrata nisu bila otvorena. Mama je opkoračila Davida i rukom pridržavala njegov kurac namještajući ga u u svoju pičku. Leđima je bila okrenuta njemu a licem prema meni. Vidio sam kako se nataknula na kurac i čuo kako je glasno uzdahnula. Pogledala me staklastim pogledom i malo otvorenih ustiju. Produžio sam dalje ostavivši ih da odrade posao do kraja i bez mene.

Zaspao sam s mislima na mamino pušenje i sa slikom gdje se nabija na Davidov kurac. Probudio sam se i odmah shvatio da nisam sam u sobi. Mama je stajala ispred kreveta odjevena poput kakve kurve. Na sebi je imala mrežaste čarape, crne podvezice i crne tanga gaćice. Našminkala se i bila je posve trijezna. Smiješila se pitajući me jesam li se naspavao? Umjesto odgovora pitao sam je gdje je David? Kazala mi je kako je otišao autom do grada ali ne zna gdje točno. Podbočila se rukom o bok i pitala me sviđa li mi se kako se obukla. Nije sačekala da joj odgovorim. Okrenula mi se leđima i naguzila se. Tako nagužena pogledala me ispod ruke i ponovila pitanje. Gledajući je tako odjevenu i naguženu opet sam osjetio dizanje kurca. Što sam drugo mogao reći nego da izgleda jako dobro, baš kurvinski. Uspravila se i nasmijala. Svukla je gaćice i stala iznad moga lica prstima raširivši pičku. Netremice sam gledao u njenu razvučenu i raširenu pičku a već idućeg trenutka sagnula se, zadigla plahtu i legla pored mene. Legla je preko mene strasno me ljubeći u usta. Jezici su nam se divlje isprreplitali dok sam joj rukama gnječio sise. Rukom je primila moj kurac i drkala ga. Zgrabio sam je za bokove i okrenuo na leđa. Rukama sam joj zgrabio noge i podigao ih u zrak. Naslonila ih je na moja ramena i već idućeg trenutka zabio sam joj kurac u pičku do jaja. zacvilila je iz svega glasa jer joj pička još uvijek nije bila dovoljno vlažna. Nije me se to uopće dojmilo. Razvaljivao sam je kurcem dok je ona stenjala, kolutala očima i siktala.

Svršio sam u njoj. Ubrzano i glasno sam disao izvlačeći kurac iz nje. Kurac mi je bio crven i malo me peklo oko glavića ali osjećao sam se dobro. Ležali smo neko vrijeme jedno pored drugog bez riječi. Okrenuo sam se k njoj i poljubio je u usta. rekao sam kako se moram istuširati. Ustao sam i otišao do kupaonice. Kada sam s evrati mame nije bilo u krevetu. Odjenuo sam se i prošavši kraj njene sobe pogledao unutra. Nije je bilo. Spustio sma se u konobu. Sjedila je za stolom i pila kavu. Djelovala je sad pomalo umorno. No preodjenula se ali opet tako da izgleda droljasto. Na sebi je imala nekakav mrežasti seksi komplet koji se satojao od čarapa i gornjeg dijela. Pridružio sam joj se a par minuta kasnije u konobu je ušao David. Odmah je pogledao mamu rekavši kako izgleda jebeno seksi. Tek tada se obratio meni objasnivši da je bio kod svog ujaka. Mislio ga je posjetiti na odlasku ali predomislio se.

Pitao sam ga kakvi su planovi i što ćemo danas raditi. Mama se smješkla prinoseći ustima šalicu s kavom. Otpila je gutljaj pa rekla kako ona ima ideju što bi danas mogli raditi. Pritom je pružila ruku i uhvatila za kurac Davida koji je stajao pored nje. On s emalo trgnuo pa se nasmijao rekavši kako joj ideja nije loša. Tek tada je pogledao u mene i kao da mu je za trenutak bilo malo neugodno. Nasmijao sam se ne želeći ga dovoditi u neugodnu situaciju. Mama ga je primila za ruku i privukla bliže sebi. Počela mu je otkopčavati šlic na hlačama. Podigao sam ruke u zrak i rekao kako moram nešto važno reći. Oboje su me ozbiljno pogledali. Objasnio sam kako nema ništa protiv njihova plana ali imam jedan uvjet. Potom sam se rukama oslonio na stol i nagnuo prema mami. Uvjet je bio taj da se prestane opijati a da će tako biti mora obećati. Ukoliko prekrši obećanje neće više viđati ni mena a ni Davida.

Malo je raširila oči i tužno me pogledala. Šutjela je malo a onda uzdahnula i rekla ako tako mora biti ona obećaje da će prestati s opijanjem ali neka joj dopustim samo još danas da malo više popije i to je kraj. Pružio sam joj ruku i rukovali smo se. Već idućeg trenutka raskopčala je Davdu hlače i izvukla mu kurac kojeg je spremno progutala gotovo do jaja. Obojica smo je pojebali na stolu. Vrata konobe bila su zaključana i uistinu smo ostatak dana proveli orgijajući s mamom. Njezim mrežasti seksi komplet bio je obilno poprskan spermom. Nije to bio problem jer uživala je u preodijevanju u drugo seksi rublje. Čudio sam se koliko seksi rublja je ponijela sa sobom. Korzete, gaćice, grudnjake, čarape, haltere pa čak i rukavice. Pošteno nas je iscijedila i moram reći da su me već boljela jaja. david joj je otvoreno rekao da je stara pohotna drolja a njoj se ta njegova opaska čak i svidjela. Nevjerojatno ali ona bi se mogla još jebati za razliku od nas dvojice. David je predložio da odemo negdje na večeru. Krenuli smo na tuširanje. Spremila se prije nas i dočekla na su autu. Dočekala nas je zadignute haljine trlajujući se pičkom o dršku mjenjača. Nismo mogli vjerovati.

Sutradan ujutro krenuli smo put Zagreba. Moram reći da se mama drži zadatog obećanja. Od tog dana ni jednom je nisam zatekao u alkoholiziranom stanju ili barem vidno alkoholiziranu Uskoro je trebalo otvoriti konobu i započeti s radom. Mama i David otišli su zajedno a ja sam sačekao početak svog godišnjeg odmora. A što je bilo dalje i kako sada stvari funkcioniraju možda u nekoj od idućih priča.

Autor: fukbuk

MOJA ISTINITA I BIZARNA PRIČA: "Od sexa s mamom do poslušne ciganske drolje"
Crne mrežaste čarape moje mame

Izaberi me