Penis mi je bio sapet u kaveziću od kojeg je ključeve imala samo moja žena. Uzalud se propinjao i rastao u njemu jer je čak i za njega, naprava koju sam morao nositi, bila premala.

Te večeri Dijana je iz kasnog noćnog izlaska u naš stan dovela mladog konobara Borisa. Probudio me smijeh iz susjedne sobe i znatiželjno sam provirio na vrata. Na krevetu ležala je polugola, a nad nju se nadvijao mladić spuštenih hlača s dignutom karom. Strastveno su se ljubili, trgajući sa sebe po još jedan komad odjeće između poljubaca. Moja pohotna supruga obavijala je noge oko njegova mišićava tijela žudeći za njegovom tvrdom i impozantnom muškošću. Stješnjen kavezom za penis moj je maleni ljubavni mišić osjetio navalu krvi. Automatski sam posegnuo za njim u namjeri da masturbiram, kad već ne mogu sudjelovati u seksualnom srazu tog pastuha neznanca i moje žene.

Sve što sam mogao opipati bile su minijaturne rešetke iza kojih je moj mali kurac pulsirao žudeći za slobodom i olakšanjem. U tom trenu zaigrani par me primjetio, a Dijana me pokretom ruke pozvala da uđem u sobu. Mladić je na tren ustuknuo pitajući je zabezeknuto tko sam ja. Ljubeći ga i istovremeno me promatrajući izazovno rekla mu je kako sam njen muž i da se zbog mene ne uzbuđuje.

-Davor je cuckold, rogonja i čini sve što mu naredim. Ako nemaš ništa protiv on će tu mirno sjediti i gledati kako me razvaljuješ svojim kurcem – objasnila je Dijana stisnuvši njegov buzdovan svojom brižno njegovanom rukom. Gost se podrugljivo nasmiješio i odvratio kako mu ne smeta, a potom navalio na moju ženu šireći joj noge u namjeri da ga što prije zarije u njenu vrelu utrobu.

Sjeo sam na pod do kreveta gol i zarobljena pimpeka te promatrao tog alfa mužjaka kako penetrira u moju suprugu. Njen sladsotrasni krik značio je da je Borisova kita ušla čitava kroz zagrljaj stidnih usana što su se obavile oko debele kite. Podigao joj je noge i počeo divlje zabijati do jaja. Njegovi su teški testisi tukli o njenu guzu.

U kaveziću je bilo sve tjesnije. Molio sam Dijanu da me otključa bar na tren kako bih se olakšao, uzbuđen prizorom koji je pohotna kuja izvodila sa svojim ljubavnikom. Moje su molbe ostale neuslišane. Mučenje je trajalo oko pola sata. Bližeći se vrhuncu oboje su zastenjali glasnije. Boris je nabijajući se u moju ženu svom snagom počeo prazniti svoja muda u njenu toplu pičku. Svršavao je glasno nazivajući je kurvom, a ona je stezala njegovo mišićavo tijelo među nogama vrišteći od uzastopnih orgazama.

Kada su se napokon smirili on ga je polako izvukao iz nje. Dijana je ustala nadvivši se nad mene svojom punom i tek izjebanom pičkom i prislonila mi je na usta. Lizao sam pohotno spermu koja je izlazila iz raširene rupice moje žene osjećajući njihove intenzivne mirise pomiješane u njenu međunožju. Za to vrijeme Boris je znatiželjno promatrao kako čistim pičku svoje drage. Sretnik se igrao sa napol mlohavim udom, očito odlučan da za koju minutu nastavi s jebačinom. Nisam više mogao izdržati. Moj je maleni pimpek eksplodirao u kaveziću i počeo štrcati spermu kroz rešetkice, iako ga nisam ni dodirnuo.

Kada je sve bilo gotovo Dijana je skinula lokot s kaveza i ja sam odjurio u kupaonu, pod tuš. Ona je zamnom zaključala vrata, klekla pred Borisovu ponovo nabreklu kurčinu i zinula da je proguta do jaja. Ostatak večeri proveo sam u susjednoj sobi slušajući divlje krikove njihovih orgazama spreman da njena ruka opet okrene ključić u malenoj bravici.

Autor: Rogonja

Vjerna Lana i ljetna strast
Na zadnjem sjedištu moga auta
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience