Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Piss shake 2

Bili smo u njegovoj spavaćoj sobi. Prostor je kao osmišljen za seks. Prostrana soba ima samo bračni krevet jednostavnog dizajna, lampe, ormar na jednom kraju, veliko ogledalo na jednom zidu i dobar deo praznog prostora sa niskim klupama i tabureima okolo. Pod je od laminata tako da mi je odmah bilo jasno da se ne mora paziti gde se šta prska. Pod je ionako sav bio ulepljen od sperme.

Sedeo sam na jednoj od tih tapaciranih klupica, potpuno go, drhtao sam od neke struje koja je prolazila kroz moje telo. On je stajao iznad mene, posmatrao me sa primetnom dozom oduševljenja i trljao svoj kurac preko moje face. Kad bi postalo suvo, pljunuo bi i razmazao svoju pljuvačku.
Kosa mi je bila ulepljena od pljuvačke, a svi ti mirisi koji su za mene oduvek predstavljali nešto muško, nešto divlje i pohotno, ispunjavali su kako celu prostoriju, tako i mene. Uživao sam u svom poniženju.
»Kurvo! Jel ti prija?! A!« ja sam mumljao u znak odobravanja, a on me je ošmario stopalom po kiti. Palilo me je to.

Onda mi je grubo odlepio traku i izvadio moju smrdljivu čarapu iz usta, i zamenio je svojom kurčinom. Bila je neverovatno tvrda, držao ju je za sam koren i gurao u moja usta, jače, pa sporije, pa bi razmazivao moju pljuvačku, pa bi me opet hranio svojom kitom…
»Dođi, pederu. Mislim da su mi se oznojile noge dok sam te mazio kitom, hoću da to očistiš sve!« Seo je na svoj krevet a ja sam kleknuo ispred njega i uzeo levo stopalo i počeo sa lizanjem. Smrdelo je, ne kao moje, ali nije bilo loše. On je sam sklonio stopalo i nabio mi desno u usta. Nije se dugo zadržavao, bila mu je frka, video sam. Ustao je, i odgurnuo me nogom na pod. Nije bio grub, samo je želeo da ga slušam.
Ja sam stao na sve četiri, podigao dupe u vazduh i čekao. Mislio sam da će, kako se napalio, odmah da mi nabije kurac, ali nije tako uradio. Prvo mi je dugo lizao čmar, otvarao ga jezikom i obrađivao. Onda je pored jezika gurao i kažiprst u mene. Bio je malo grublji. Jebao me je prstom, prvo jednim, a onda je ubacio dva, pa nedugo zatim i tri.

Kad sam počeo da ga molim da me izjebe kao kučku jer nisam više mogao da izdržim, osetio sam njegov kurac kako se probija i prodire duboko u mene.
»Aaaaa!«
»Tako je, pederu, sviđa ti se to? Nabijaj se na mene, hoću da mi pokažeš koliko stvarno želiš da te izjebem.«
Čvrsto sam se uhvatio za klupu i nabijao se kao lud! On je sklonio ruke sa mene, sam sam se razvaljivao.
»To, to! Jače, pederu! Jače!«
Počeo sam da svršavam po podu a on je ustao, odveo na krevet i dok sam ja ležao na leđima, on me karao držeći se za moje noge.
Lizao mi je tabane dok me tucao, ujedao me za listove, a onda je izvadio kurac iz mene, naredio mi da sednem na pod, i onda svršio po mom licu, kosi, po podu, ja sam otvorio usta i uspeo da dobijem malo. Bio sam napaljen kao nikad!
»Aaaa, jebote! Aaaa!« viknuo je kad je svršio, a onda mi se opet obratio: «Očisti mi kitu od sperme i tvoje bulje.« Poslušao sam ga, bila je još ukusnija nego ranije.

Sedeo sam još uvek na podu i lizao spermu sa sebe, a on se vratio sa fotoaparatom i slikao me takvog.
»Ovo je za mene i neke moje prijatelje. Koliko reče da imaš godina?«
»22.«
»Odlično! Ovakvu kurvicu još nisam imao.« On je bio stariji od mene, imao je 35 godina i bio previše zgodan, mislim da sam zato i pristao na sve što mi je ponudio dok smo se dogovarali.

»Jesi žedan, pičko?«
»Ko ne bi bio žedan posle ovakvog jebanja?«
Nasmejao se i doneo jedan stakleni bokal, stavio ga na pomoćni stočić i ispišao skoro litar svetložute pišaće u njega.
Otišao je sa bokalom i spremio mi moj piss shake, recept sam mu, naravno, dao ranije. Malo piss-a i jedna banana. Nisam se još bio navikao da pijem piss, pa je ovo bila jedna od vežbi. Ostatak pišaće je vratio u sobu i dok sam ja pio šejk, on me je polivao po glavi, stomaku, kurcu, leđima… sedeo sam u bari i smrdeo nenormalno.
»Koji si ti paćenik!« Pogledao sam u pravcu njegovog pogleda i shvatio da stvarno i jesam. Kurac mi je opet bio potpuno tvrd. Pulsirao je.
»Čekam te na terasi da popijemo po pivo.«

Komentari na: hry.johnny@gmail.com

Autor: unus

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile