Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Plemkinja

”Nema ljepšeg prizora od uskog, vlažnog šupka, kada žena kleči na koljenima, fino isturene guze, a njen se čmar sjaji okupan pičkinim sokovima”, rekao je jednom prilikom uvaženi grof La-Teirre. Prisjetio sam se toga dok je grofica Fiona podizala svoje obnaženo aristokratsko dupe, pritom šireći rukama guzove. Imala je prekrasan anus: pomalo ružičast, bez prstena naborane kože oko same rupice – upravo suprotno: bila je potpuno glatka, njen šupčić kao meka padina koja vodi pravo u grotlo rajskih užitaka. Promatrao sam ju skriven iza zavjese. Vojvoda Markus prišao joj je straga, pa umočio prst u njenu strastveno mokru pičku, a zatim joj ga tako ovlaženog, ugurao pravo u tijesan čmar. Glasno je zacvilila, pa zagrizla jastuk.
Košćat, dugačak kažiprst, samouvjereno je orao kroz njenu stražnjicu, nanoseći joj prodornu bol. Ipak, njen je pogled žario od prljavog užitka i potiskivala je tu slatko gorku bol uživajući radije u dubokom osjećaju ispunjenosti. ”Molim vas, časni vojvodo, oooohh, samo nastavite tako… ” promucala je mazno, pa ponovo zagrizla jastuk. Virio sam iza zavjese i natezao svoj ud. Vojvoda se nadmoćno smješkao i zabijao svoj prst u to prpošno dupe. Uživao je u Fioninim trzajevima, a ona se izvijala i vrpoljila kao da ti ubodi prodiru mnogo dublje, kroz njen šupak, kroz kičmu, uzduž cijelog njenog tijela, sve do najtanjih živčanih vlakana, pričinjavajući joj nadzemaljski užitak.
Nije dugo potrajalo dok je vojvoda isukao svoju alatku – rumen kurac zavidnih dimenzija, sav obavijen tamnoputim, nabreklim žilama. ”Samo oprezno, molim vas… ” zadrhtala je mlada drolja. ”Još nikada nisam imala penis u svojoj stražnjici!” Manirom prekaljenoga ljubavnika, vojvoda je utrljao glavić u njenu mokru pičku, pa rukom razmazao sokove uzduž svoga kurca, a zatim ga lagano prislonio na njen analni otvor. Polako je krenuo, čitavim tijelom prema naprijed. Gledao sam s divljenjem kako velik glavić širi glatke stijenke šupka – popraćen dubokim uzdasima mlade Fione; gorostas se natiskivao u nježnu rupicu, a ona se rascvjetavala, sporo ali neumitno, pa gutala milimetar po milimetar tvrdog muškog mesa.
Iz usta mlade grofice otimahu se neljudski zvuci – od piskutavog jaukanja, do dubokog režanja, a sve zaogrnuto ustreptalom pohotom. Čvrst kurac cijepao joj je dupe, rastezao njen anus do krajnjih granica, punio ju, pa uzmicao, ostavljajući razjapljen čmar kao bunar prekrasnih strasti otvoren za iduće nasrtaje… Konačno, oglasio se i vojvoda: ”Pričaj mi, kurvice…Pričaj mi, što osjećaš?” Riječi su potekle s Fioninih usana: ”Osjećam… ufff… vaše tvrdo, vrelo meso… žari mi utrobu, razara moje dupe…” ”Tako je, govori prljavo!”poticao ju je plemić, žestoko šamarajući njene guzove oblivene znojem. ”Vaš… Kurac… Ooohhh… Vaša kurčina… raspolovit će mi… Guzu…. Aaaaah… Potpuno se poharali moju utrinu… Uuuuuh…”
Napaljen njenim zvonkim glasom, koji je oblikovao nedolične prostote, vojvoda je zaurlao, pa izvadio kurac i eruptirao na njenu stražnjicu, premazujući je vrućom spermom. Nekoliko trenutaka ostao je ostao je ukoćen, pa se nasmješio i bez pozdrava otišao. Ona je ostala, vidljivo izmorena, ležati na krevetu. Šupak joj je pulsirao kao da zijeva – širio se i stezao, a ljepljivo vojvodino sjeme polako je klizilo kroz procjep među guzovima pravo u izjebanu rupicu. Ležala je ondje kao oskrnavljena boginja, a ja sam polako skupljao hrabrost, pa konačno iskoračio iz svog skloništa i oprezno joj prišao. Opazila me i razrogačila oči. ”Sve je u redu,” rekao sam mirno, moleći se u sebi da ne zavrišti, pa kleknuh iza nje. Trenutak kasnije, uronio sam jezik u njen šupak, a ona je samo odahnula i prošaptala: ”Jebite me, tko god da ste… Napumpajte moje pohotno dupe…”
Uvlačio sam joj jezik u anus, kao što se puž uvlači u svoju kućicu. Presvukao sam, zatim, kožicu preko glavića kurca, pa ga oštro zabio u to dobro podmazano, prohodno dupe. Obavila me nogama i stegnula me tik uz sebe, tako da sam se mudima primakao na milimetar od njene đavolske pizde, dok je moj kurac suvereno prodro do dna, u mračne ponore meke, aristokratske guzetine. Sva se tresla… Njeni su nokti očajnički parali plahtu dok je penis bubrio u njoj i ispunjavao ju griješnim osjećajem prljavog analnog sexa. Groktala je na rubu orgazma, pa vrisnula i paklenski snažno svršila.
Bio je to znak za mene i nakon nekoliko odriješitih uboda postupio sam kao vojvoda: moj kurac zadrhtao je nad njenim putenim guzovima pa izrigao plimu sperme koja se pomiješala s onom što je već klizila niz njenu guzicu. Te savršene polutke Fionine stražnjice nestajale su pod gustom smjesom dvostrukog muškog svršavanja. Ostavio sam ju ondje da utone u san, ušutkana orgazmom, i vratih se svome svijetu nižeg staleža, jer ni on nije oskudijevao mekim šupcima, a kao što je visoko poštovani grof LaTeirre rekao: ”Nema ljepšeg prizora od uskog, vlažnog šupka, kada žena kleči na koljenima, fino isturene guze, a njen se čmar sjaji okupan pičkinim sokovima”. Bio sam u tim trenucima svjesniji no ikada istinitosti njegovih riječi, iako, i sama pomisao na lijepu, mesnatu pičkicu ili pohotna ženka usta također su mi snažno uzburkivali krv.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile