Dok sjedim na terasi uživajući u poslijepodnevnom ljetnom suncu iz kuće se čuje žamor naših prijatelja kojima moj mužić veselo zviždeći priprema pića i zakusku. Nježno milujem svoj već dobrano narasli trudni trbuh, a misli mi vrludaju. S čašom pića u ruci iz kuće izlazi Robert, prijatelj mog supruga. Oči su nam se susrele baš u trenu kad sam namještala sada već premaleni grudnjak bikinija, a iz njih su nakratko izvirile moje velike, nabrekle i dodatno narasle dojke. Društvo je izašlo na terasu, muž je i dalje zauzet posluživanjem, a moj pogled je i dalje uprt u Robija. Gledam ga kako se smiješi i šali s našim prijateljima, povremeno me promatrajući krajičkom oka.

Robija sam upoznala na jednom sličnom vrtnom partiju. Čim me ugledao njegove prodorne tamne oči nisu se skidale s mene. Sjećam se kako nas je moj muž ohrabrivao da plešemo i zabavljamo se. Kada je alkohol uzeo maha svatko je plesao sa svakime, pa tako i ja s Robertom. Ohrabreni pićem ljuljali smo se uz glazbu stisnuti vrlo blisko jedno uz drugog. Osjećajući neki poseban magnetizam koji je zračio iz tog rasnog muškarca, visokog preko 190 i čitavog u mišićima bezobrazno sam naslanjala sise na njega, prepuštajući se da me drži u naručju. Odjednom sam na tijelu osjetila tvrdu kvrgu što me je pritiskala kroz njegove hlače. U meni se probudio vražičak, dobro natopljen gin tonikom. U najtamnijem dijelu vrta, zaštićena mrakom, moja je ruka opipala njegovu kitu preko meke tkanine. Zabezeknuta veličinom i obimom sapetog uda ukočeno sam gledala oko nas pokušavajući vidjeti je li tko od gostiju zamijetio moju nepodopštinu. Robi je džentlmenski ostao smiren, ničim ne pokazujući da se nešto neobično događa. U tom trenu jedna od gošći ispustila je čašu, svi su se razmakli i ples je stao. Tek na odlasku Robi je iskoristio gužvu i bez ustručavanja me zatražio broj telefona. Izdiktirala sam mu ga kao hipnotizirana, sva uzbuđena i u polusnu.

Ovoga proljeća Robi me nazvao na posao i zapitao želim li s njim na piće u obližnje izletničko mjestašce. Pristala sam i odmah predložila da to bude u subotu uvečer. Dogovor je pao. Čitavo poslijepodne te subote isprobavala sam odjeću i donji veš dok me moj mužić rogonja savjetovao što je od svega više sexy i izazovno. Kada sam bila spremna prošetala sam dvije ulice dalje gdje me u autu čekao Robi. Dok smo se vozili piljila sam u njegovo međunožje prisjećajući se stiska i onog što sam napipala. On se pravio da ne vidi. Nakon nekoliko pića i večere koju smo proveli časkajući o beznačajnim temama Robi me uzeo za ruku i poveo prema dijelu hotela gdje se nalaze sobe, umjesto da krenemo k parkiralištu i svojim domovima. U ruci mu se našao ključ sobe. Kada smo ušli u apartman gotovo instiktivno smo jedno drugom pali u zagrljaj. Ljubila sam ga kao zaljubljena tinejdžerica. Uzvraćao je istom mjerom, strasno i znalački. Istovremeno je skidao moju i svoju odjeću. Ležali smo na velikom krevetu posve goli ne razdvajajući usne. Krenula sam usnama i jezikom istraživati njegovu kožu dok me je neodoljivo dobro milovao svojim snažnim rukama. Miris njegovog divnog tijela posve me je izludio. Igrajući se rukom s velikim i teškim testisima tog alfa mužjaka sisala sam golem i nabrekao penis jedva ga uzimajući u usta tako debelog i dugačkog. Robi je stenjao od zadovoljstva mrseći mi kosu, a kasnije se i premjestivši u pozu 69. Njegov me je jezik dugo držao na korak od orgazma dok je lizao moje vlažno međunožje.

Kao nikada do tada osjetila sam želju da se što prije spojimo, da uđe u mene, da me izjebe. Robi se nadvio nad mene ljubeći me i dodirujući glavićem po trbuhu. Rukom sam po običaju, koji nikada ne zaboravljam, posegnula u torbicu izvlačeći kondome. S njegove je strane taj potez ostao nezamjećen. Kutijica s kondomima kliznula je pod postelju. Već je ulazio među moje posve raširene noge ispunjavajući me svojim debelim korijenom. Bili su to moji plodni dani. Ta mi je misao jasno prostrujala glavom i u tom trenu, no ipak sam kao školjka kad ju netko dodirne saplela svoje noge čvrsto oko njegova struka osjećajući prodiranje u svoju nezaštićenu utrobu.

Bespomoćna i uzbuđena više no ikada pritisnuta težinom Robijevog tijela uživala sam u najboljem jebanju. Spojeni i zagrljeni u klupko parili smo se poput životinja. Svakim ubodom kite u mene, svakim poljupcem koje smo izmjenjivali bila sam bliže orgazmu. Na rubu nesvjestice svršavala sam znojna i vrela, a Robi je i dalje sve brže ulazio u mene. Osjećao je da će uskoro svršiti i blagim pokretom se pokušao odmaknuti no ja sam ga stisnula još čvršće i rukama i nogama. Vrhunac mu je počinjao duboko u meni. Znala sam da u trenu kada je zastenjao gejzir njegovog vrelog sjemena ispunjava moju plodnu utrobu no nisam marila za to. Svoja velika muda ispumpavao je u mene dugo i duboko ljubeći me kao lud i ne prestajući me jebati. Nakon otprilike minutu klonuli smo i zajedno usnuli zagrljeni.

Iz sanjarenja u ležaljci trgnuo me glas mog mužića. Donio mi je piće. Nastavljam časkati s ženskim gošćama od koji me svaka želi pogladiti po nabreklom trbuhu. Smijem se i pretvaram da ih slušam. Vidim Robija kako se smije u društvu mog mužića i jedne zgodne mlade dame. Znam da i on gleda mene. Krajičkom oka.

Autor: Sandra

Nakon tenisa - dva penisa
Susret na plaži

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience