Ma što pojebao, rasturio sam ih. Ne, nije da se hvalim ali da sam ih razbucao, jesam. Za sebe iskreno mogu reći i priznati da sam stari perveznjak. Oduvijek su me privlačile kurve i drolje. One su mi vazda slabost i na njih se palim ko šibica. To i jest bio glavni razlog što sam se razveo od žene. Žena i kćer ostale su su živjeti u stanu a ja sam se preselio u kuću koju sam naslijedio od roditelja. Meni je uvijek bio idol stari perveznjak, danas nažalost pokojni, Charles Bukowski. Sve što je taj lik napisao ja sam s užitkom pročitao. Dakle, tulumi, kurve, perverzije, raspašoj život s brdo alkohola i cigareta i to je to. Naravno da me žena nije mogla dovijeka takvoga trpjeti. No, dobro.

Lijepo sam ja sredio svoju kućicu i nastavio život po starom. Ali jebeš ga… U kući do moje živio je Milivoj. Moj prvi susjed na čiju terasu iznad garaže sam mogao pljunuti sa svog balkona. Toliko su nam kuće blizu jedna drugoj. Jebeš Milivoja. On je oduvijek bio šonjavi dripac. Sjećam ga se još kao klinca. Mlohav, kilav, nikad za akciju a uz to nije bio previše bistar. Roditelji su mu imućni i u njega su polagali velike nade. No, taj Milivoj krenuo je na tri fakulteta i niti jedan završio nije.Na kraju je završio tečaj za zaštitara i sad radi taj posao.

Milivoj je tek navršio dvadesetu godinu života kada ga je upecala drolja Višnja. Dakle on je jedva prešao dvadesetu a a ona je već dobrano prešla tridesetu. No kurvetina je namirisla plijen. Izrešetala se uzduž i poprijeko i izjebali su je ko staru kantu a onda je pritisnuta biološkim satom shvatila da se negdje mora skrasiti. I ulovila je tog jadnika. Dala mu je pičke a taj jadnik valjda pičke, do njene, nije omirisao i naravno da ga je smotala oko malog prsta. Kada mu je takvom balavom i neiskusnom rekla da je trudna stvar je bila gotova. Milivoj ju je oženio. Naravno da njegovim starcima nije bilo milo što se ženi sa ženom toliko godina starijom od njega ali s druge strane taj se ne bi oženio do sudnjeg dana. Stari mu je kupio gradilište do kuće mojih roditelja i izgradio mu lijepu kuću. Kurvetini Višnji je sjekira pala u med.

Ja u to vrijeme nisam živio u tom kvartu ali sam povremeno dolazio u posjet roditeljima pa sam vidio i čuo sve što se trebalo vidjeti i čuti. I tako sam opet nakon dosta godina vratio se u rodnu kuću. Kako rekoh, sredio sam svoju kuću i krenuo u novi život pod stare dane. Došlo je proljeće i bližilo se ljeto. Dani su bivali sve topliji i ljepši. Jebalo se meni za šugavog Milivoja ali što sam mogao napraviti kada su njegova žena i kćerka gotovo svakog dana izlazile na terasu i sunčale se. Shvaćate da je to meni bilo doslovce pred nosem. A to vam je kao da biku pokažete crvenu krpu. Drolja Višnja je guštala da se polugola špancira po terasi i lovi zrake sunca a ni kćer mu nije bila bolja. Mala Anita, Milivojeva kćer, nije bila ništa bolja od mame. Nije mala bila neki ekstra komad ali bila je droljica, na mamu.

Jedna drugu su mazale kremicama i kada su vidjele da ih promatram onda su se još više prćile samo da me narajcaju. Mala Anita znala je doći na terasu u minici pa se naslanjati na gelender tako da joj lijepo mogu vidjeti guzu zaštićenu samo tangicama. Mala je bila malo prištava ali je imala jebeno prćasto dupe koje me izluđivalo. U kvartovskom kafiću dobio sam sve potrebne informacije. Mala se pucala kao i mama u mladim danima. Pušila je kurčeve dečkima iz kvarta a i prašila se sto na sat. Konobar Branko mi je ispričao kako ju je jednu večer nakon fajrunta pokupio i odveo malo na vožnju u prirodu. Mala je počela kenjati i glumiti nevinašce. Puknuo joj je vruću šamarčinu i mala je podivljala. Pušila mu je kurac kao luda. Kad ju je naguzio i ispljuskao po dupetu mala je vrišatala. Znači mala voli grubijane. To je to što nju pali. Bilo je dobro to znati.

Želio sam izjebati tu klinku i to sam si zadao kao cilj. Glumio sam finjaka i svakog dana bi s balkona bacao fine spike. No te dvije drolje kao da su mi čitale misli. Rajcale su me ali nikako nisam mogao probiti barijeru. Guštale su da me napale i onda se tomu smijale. E, pa nećete majku vam jebem, prelomio sam u sebi. Ipak sam ja stari perveznjak koji zna igru i najebat ću vam se majke.

Naravno da kurvetina Višnja nigdje nije radila. Njena kćer Anita dva puta je pala u srednjoj školi i sad je s već navršenih osamnaest godina bila maturantica ali i njoj se jebalo za sve živo jer su je baka i djed uredno i obilno financirali. Bitna stvar koju sam skužio o Višnji bila je ta da stara kurva voli popiti. Pila je ko smuk. Milivoja, koji valjda u životu alkohola okusio nije, to njeno opijanje dovodilo je do ludila pa joj je počeo uskraćivati novac. To je bilo dobro jer sad sam ja imao aduta u rukavu. Vrijeđalo me što me ta stara kurva Višnja i njena droljica Anita drže za nekoga koga mogu zajebavati i rajcati. Mislile su kurvetine da starog panja mogu dojiti i provocirati ali su se zajebale. Znam da su me godine nagrizle a buran život, alkohol, kurve i razni drugi poroci su na meni ostavili debeli trag i da im ja ovakav proćelav i s kojom kilom viška oko struka nisam izgledao privlačan. Ali mozak je funkcionirao besprijekorno.

Skovao sam pakleni plan i krenuo u njegovu realizaciju. Dvojici znatno mlađih prijatelja koji su me u mnogočemu podsjećali na mene objasnio sam situaciju i oni su to shvatili pa i prihvatili. A kako i ne bi kada su bili isti ja u mladim danima. Alen i Sven, tako se dečki zovu, svakog dana su počeli dolaziti k meni doma. Roštiljali smo, kartali i pili. Objasnio sam im kako ćemo kasno poslijepodne kartati na mojem balkonu ali oni uopće ne smiju pokazati niti najmanji interes za staru i mladu drolju preko puta na terasi. Bio je to pun pogodak. Dva mlada ždrepca privukli su pažnju mlade i stare drolje a oni su se uporno pravili kao da njih dvije nema.

A onda je došlo vrijeme i za akciju. Sunce je već debelo zašlo i Višnja je počela skupljati stvari spremajući se da napusti terasu. Alen se naslonio preko ograde i glasno ju pozdravio što je nju čak iznenadilo. Ispričavao se jer mu je, kako je rekao, bilo neugodno obratiti se jednoj tako zgodnoj ženi. Višnja je procvala. Rekla je kako ide odnijeti ručnik, kremu i praznu bocu od soka pa će se vratiti na terasu. Promatrao sam njen izgled. Imala je na sebi neke kurvanjske crne čarape i našminkala se. Zapalila je cigaretu i naslonila se preko gelendera. Koketirala i flertovala je s Alenom i Svenom. Kada je Alen rekao kako bi mogla kod nas doći na jedno piće oči su joj zaiskrile. Pravila se kao da oklijeva a onda sam je ja ohrabrio pokazujući joj punu bocu whiskyja. Rekoh joj neka navrati a dobro sam znao da je njezin muž Milivoj otišao u noćnu smjenu.

Naravno, kurvetini su sline procurile kada je vidjela količinu alkohola na našem balkonu. A uz to tu su bili maldi nabrijani dečki. Znao sam da kurvetina neće izdržati. I evo nje za manje od tri minute. Dečki su se držali dogovora. Dijelili su joj komplimente i točili cugu. Ova je cvala i truslia natočeno piće a ja sam trljao ruke. S balkona smo ušli u sobu i nastavli cugati. Pao je prijedlog da kartamo. Kada je Sven predložio da kartamo poker u skidanje pijana Višnja samo se hihotala. Nije se protivila. Trebam li vam reći da smo karte nariktavali tako da se svako malo ona skidala. Kada je skinula grudnjak više joj uopće nisu smetale nasrtlijive ruke nas mužjaka koji smo je pipali i stiskali joj bradavice. Drolja se napalila i bila je spremna za „kolinje“.

Sven i alen podigli su je iz stolice, svukli joj gaćice i polegli na stol. Kada su dečki isukali svoje kurčeve
Višnja je već i od pogleda na nabrekle batine bila na rubu svršavanja. Rasčerečenu jebali su je na stolu najprije Alen a potom i Sven. Došao je red i na mene. Svo vrijeme je uglavnom žmirila i stenjala. napunili smo je spermom do vrha… No to je bilo tek poluvrijeme. Kada je drolja shvatila da su dečki opet spremni i da je žele jebati u guzicu počela se mrgoditi i vrpoljiti. No što je mogla učiniti kontra tri napaljena mužjaka? Polegli smo je potrbuške na krevet. Počela je kukati i opirati se. Pljuvali smo joj po šupku i gurali prste a ona je jaukala kao da ju kolju. Shvatio sam da joj je šupak prilično dobro razrađen ali ipak ga treba podmazati. Dok su je Alen i Sven držali prikovanu uz krevet ja sanm iz frižidera donio kutiju maslaca, drugo nisam imao.. Maslacem smo joj obilno nasaftali šupak i prvi je svoj kurac u smeđu rupu ugurao Sven. Višnja je tulila i ridala dok je njegov kurac nemilosrdno centimetar po centimetar ulazio u njeno dupe. Sva trojica umrljali smo kurčeve njenim govnima ali smo je ipak pojebali u guzicu. Jaukala je, stenjala, cvilila a na kraju čak i roktala poput prasice. Za kraj sam joj u pičku ugurao skoro čitavu šaku na što je glasno kriknula i još glasnije prdnula. Odvukli smo je u kupaonicu takvu pijanu i izjebanu te je ubacili ukadu i popišali se po njoj. Potom smo je je ispljuskali svojim kurčevima a za definitivni kraj Alen joj je prstima čvrsto stisnuo vilicu na što je Višnja razjapila usta a Alen joj je u usta pljunuo. Doslovce smo se iživljavali na njoj. Morala nam je lizati jaja i guzice. A na odlasku je dobila i dva šamara jer je počela kukati i prijetiti nam. Pomogli smo joj se odjenuti i ispratio sam je do dvorišnih vratiju. Pognuta i posramljena odgegala se u svoju kuću. Mislio sam u sebi; „jebem ti mater usranu, mene ćeš, starog lisca, ti droljetina seoska jebati“?!

Naravno da danima više nije izlazila ni na terasu kako bi se sunčala a ni iz kuće. Poput prave kuje, posramljena je lizala rane. E, sad je bio red na malu kujicu, njenu kćer. danima sam vrebao pravu priliku. Snimio sam vrijeme kada je mala išla u trgovinu. Ponajviše zato da bi mami kupila piće. Naslonio sam se na svoju ogradu i čekao. Anita je izašla. U crnim hlačama vrtjela je prćastom guzom i nije me odmah uočila. Dozvao sam je imenom. Anita se okrenula i znatiželjno me gledala. Ljubazno da to ljubaznije nije moglo biti zamolio sam je da mi iz trgovine donese šteku cigareta. Pitao sam je ima li novac ili da ja odem u kuću po pare? Rekla je kako ima novac pa ću joj vratiti kada se bude vratila iz trgovine. Gledao sam njeno prćasto dupe kako vrti niz ulicu i kurac mi se digao.

Svukao sam se do gola i ušao u kupaonicu. Čekao sam da se mala kuja vrati. Ulazna vrata kuće namjerno sam ostavio širom otvorena. Čuo sam kako me doziva. Doviknuh joj iz kupaonice da cigarete ostavi na stolu i neka dođe do kupaonice kako bi joj dao novac. Mala je oprezno otvarala vrata kupaonice… Povukao sam se malo iza kako bi me što kasnije uočila. U ruci sam držao pjenu za brijanje i britvicu glumeći kako se spremam na brijanje. Napokon je širom otvorila vrata i vidjela me. Raširila je oči i stavila ruku na usta. No gledala je u moj kurac. Nisam joj želio dati vremena za uzmak. Dok je još bila u određenoj vrsti šoka brzo sam joj prišao i rukom je čvrsto uhvatio za kosu.. Zajaukala je loveći svojim rukama moju. Uvukao sam je, niti malo nježno, u kupaonicu. Naredio sam joj da se svuče a kosu joj nisam puštao. S bolnom grimasom na licu počela me moliti da je pustim. Raskopčao sam joj gumb na hlačama i potegnuo ih prema dolje. mala uopće nije nosila gaćice. Napravila je plačnu grimasu a oči su joj bile pune suza. Još sam je jače stegnuo za kosu a drugom rukom pljusnuo sam joj žestoku šamarčinu. Zacvilaila je i plačnim glasom me stala preklinjati da je pustim. Objasnio sam joj da ću ju je pustiti čim mi popuši kurac.

Držeći je i dalje za kosu spustio sam je na pod kupaonice. Oči je držala čvrsto stisnute a usta širom otvorena… To je bilo to… Ugurao sam joj kurac u usta. Mala je grgljala, tulila, cvilila, suze su joj curile jer sam joj kurac gurao duboko u grlo. Čvrsto sam joj dlanovima ruku primio glavu i zabijao joj kurac u usta. U jednom momentu uspjela je okrenuti glavu u stranu i dlanom ruke je odgurnula moj kurac. Puknuo sam joj još jedan vrući šamar i mala je skroz popustila. Vrhunski mi ga je popušila. Zašpricao sam je po licu i kosi. Sjedila je na podu stisnutih nogu i glave zagnjurene u dlanove ruku.

Shvatio sam da mala robuje autoritetima. Glasno sam joj naredio da ustane i izađe napolje. Polako je ustala i uzela hlače i košulju s poda. Pognute glave izašla je iz kupaonice. I dalje strogim glasom naredio sam joj da sjedne. Sjela je za stol nasuprot meni. Glavu je i dalje držala pognutu. Natočio sam joj čašu soka i otpila je nekoliko gutljaja. Šutjeli smo oboje nekoliko minuta. Napokon je pitala može li se odjenuti jer bi željela ići kući. Namjerno sam šutio dobrih tridesetak sekundi. Moja šutnja nagnala ju je da podigne pogled. Nagnuo sam se naprijed prema njoj i pogledao je u oči. Objasnio sam joj kako može otići odmah nakon što ju pojebem. Opet je spustila glavu i stavila je među dlanove. Možda je i stvarno plakala a možda je samo glumila, ne znam. Ustao sam i uzeo je za ruku te je poveo u spavaću sobu. Išla je bez pogovora.

Polegao sam je na leđa i zajašio te joj ugurao kurac u usta. Suznih očiju ga je dudlala. Potom sam je okrenuo na bok i sprašio joj ga u pičku. Izjebao sam je u svim mogućim pozama. Sad sam svršio u nju. Napunio sam joj pičkicu spermom kako bi je obilejžio. Ležala je na boku grickajući nokat svoga palca na ruci. Prstima sam joj raširio guzove i gladao kako joj se iz pičkice cijedi sperma. Nije uopće reagirala. Bila je skroz mirna. Znao sam da je gotova i da joj sad mogu činiti što želim ali za danas je bilo dosta. Pustio sam je da se odjene i ode kući.

Sada ih jebem obadvije. Mala uredno dođe kada ju god pozovem. I nju sam pojebao u guzu. Kričala je iz
sveg glasa kada sam joj zabijao kurac u šupčić ali izdržala je. sada već kurac u njeno dupence ide gotovo bez problema. Njena mama također nema ništa protiv da povremeno navrati na piće i da ju pojebem u usrani šupak, a nju više od svega volim jebati u guzicu. Svršavam joj u usta i tjeram je da guta spermu. Sljedeće što imam u planu jebati ih istovremeno. Mamu i kćer. Tko to ne bi volio. No sve u svoje vrijeme. Obje su zrele za takvo što a kada do toga dođe ja ću vam se javiti.

Autor: fukbuk

Mama koja je u stvari drolja i pol
Mala Ana