Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Poniženje u klizećoj jebaonici

Oduvijek su me palile priče i filmovi u kojima žena zapovijeda muškarcem. Jedna takva, barem kako sam je ja zamišljao, stanovala je kat iznad mene. Gospođa Sonja, žena od nekih 40-ak godina, kažu razvedena, doselila je u moju zgradu unatrag nekoliko godina. Crne kose, vitkih dugih nogu, izrazito dugih noktiju, gotovo uvijek obučena u kožu, ostavljala je nas “dripce” bez daha svaki puta kada bi prošla pored mog društva, koje se redovno okupljalo ispred zgrade. Vrlo često, duboko u noći, mogao sam čuti čudne zvukove iz njezina stana. Umirao sam od želje da doznam što to ona radi u tako kasne sate i je li sama? Dovodi li nekoga? I uopće, tko i kako “servisira” tu jebozovnu ženu? Ta i slična pitanja dovodila su me do ludila. Nebrojeno puta sam znao drkati na zvukove stenjanja što su ljepljivo prodirali kroz tanke zidove. Samo nikada nisam mogao razaznati jesu li to zvukovi bola ili zadovoljstva. Misterija ‘Sonja’, kako sam ju sam nazvao, totalno je zaokupila moj mladi um i još više raspalila moju maštu u kojoj sam Sonju uvijek zamišljao u kakvoj kožnoj opravi s visokim štiklama i svim posebnim rekvizitima što idu uza to.
Jedne večeri vraćajući se s poslovnog sastanka, koji je, usput rečeno, bio toliko dosadan da sam se prilično utješio alkoholom, sreo sam gospođu Sonju u predvorju zgrade kako čeka lift.
– Dobro večer – pozdravio sam, a ona je samo ležerno, damski kimnula glavom.
Lift se lijeno se spuštao s desetog kata, dovoljno dugo da sam mogao očima pasti atraktivnu damu, proždirući pogledom njene vitke, duge noge u visokim crnim štiklama. Osjetio sam njen pogled, ali nisam mario, nije mi bilo niti neugodno koliko bi mi inače bilo, jer bio sam prilično pod gasom i bilo mi je svejedno hoće li to što buljim u njene prekrsane noge izgledati nepristojno ili ne. Kada se lift napokon spustio u prizemlje, uljudno sam otvorio vrata i pustio je da prva uđe. Jedva primjetan smiješak pojavio se na njenom licu, a baršunasto “hvala” procurilo je ljepljivo kroz njene putene usne. Ušao sam u lift, zatvorio vrata i upitao je, kao da nisam siguran:
– Dvanaesti, je li tako? – upitao sam hineći da ne znam gdje stanuje.
Kimnula je glavom, razbijajući moju prijetvornu nedoumicu, i razvukla usne u osmijeh, otkrivajući niz prekrasno bijelih zuba. To njeno raskrinkavanje mog pokušaja nezainteresiranosti toliko me posramilo da sam spustio pogled, a kretanje lifta toliko se usporilo u mojoj glavi, da sam mislio da nikada neću doći do svog kata. A onda je Sonja, poput prave domine, onakve kakvom je zamišljao, zaustavila lift, spustivši mali, crveni gumb na “Stop”. Stali smo, uff kakvo sranje, hladan znoj u trenu mi je oblio čelo, a miris njene kožne odjeće uvukao se duboko u moje nosnice. Stajala je ispred mene, potpuno suvereno kontrolirajući situaciju.
– Znam da me želiš i da maštaš o meni, ti balavac jedan – rekla je hladnim, sigurnim glasom.
Razrogačio sam oči, ne vjerujući da mi se to događa. Uhvatila me za kosu na potiljku i snažno povukla prema dolje. Klečao sam pred njom s pogledom zalijepljenim za njeno međunožje.
– Sada ćeš, malecki moj, pokazati teti Sonji što znaš – rekla je drsko.
Podigla je kožnu minicu i vještim pokretom prebacila jednu nogu preko mog ramena. Nije imala gaćice, takvu sam je i sanjao. Predivna, potpuno obrijana pička bljesnula je pred mojim očima.
– Što čekaš mali? – upitala je i gurnula mi svoju lagano namirisanu i već vlažnu pohotnicu u lice.
Počeo sam lizati i gristi slatko ružičasto meso kao da sam u transu. Sonja se počela glasno smijati, ali se nisam dao smesti nego sam svojski prionuo na obrađivanje njenog lascivno nabreklog klitorisa. Zavukao sam joj istovremeno prste u obje rupice i stao je snažno drkati.
– Uuuuuuu, mali, to mi radi, nemoj prestati – jecala je dok je podrhtavala pod naletom mojeg gladnog jezika i prstiju.
Dao sam sve od sebe, iščekujući bespogovorno kada će doći red na mene, da i ja malo uživam u dodiru njezinih mesnatih usana i ljepljive pičke. U jednom trenutku čvrsto me uhvatila za uši i nabila mi glavu na svoju pohotnicu. Glasno je jecala i cijelo joj je tijelo podrhtavalo kao da je trese strujni val. To je i meni neiskusnom bio siguran znak da žestoko svršava.
– Nisi loš, mali, ali najteži ispit je još pred tobom – rekla je autoritativno i potom naredila da ustanem i otkopčam hlače.
Nije mi puno trebalo da je poslušam i učinim što mi je bilo naloženo. Kleknula je i spustila mi bokserice, iz njih je iskočio moj kurac, napet poput strijele, i ošinuo je po licu. Pogledala me ravno u oči i nasmijala se pohotno, zatim me snažno stisnula za jaja i ugrizla za glavić. Bol je bila intenzivna, ali istodobno i opojno slatka. Putenim, mesnatim usnama progutala mi je moj kurac do jaja. Osjetio sam kako mi njegov zadebljali vršak udara skroz u njezino grlo. Nakon par takvih pokreta izvadila je kurac iz usta i pljunula na glavić, okrenula mi leđa i naprčila guzu.
– Zabij mi ga u dupe, snažno – rekla je i uhvatila me za macana prislonivši ga na sam ulaz u šupak.
Kliznuo sam u njenu stražnju rupicu puno lakše nego što bih nekim ženama u pičku. Očito je da je gospođa Sonja bila dobro obrađivana. No, ipak, nije bila previše razvaljena. Dok sam bio u njoj, toliko snažno je mišićima stiskala moj kolac da nisam mogao vjerovati da je to moguće. Navalio sam na nju i stao je divljački jebati. Suzdržavao sam se da ne svršim, jer sam htio da gospođu Sonju obrađujem što dulje. Nisam se opterećivao mišlju hoće li netko pokušati pokrenuti ovu našu “klizeću jebaonicu”. Bilo je kasno u noć, radni dan, a stanari su vjerojatno manje-više spavali. Pa tko bi na kraju konca i imao potrebu za liftom.
– Da se nisi usudio svršiti – obratila mi se Sonja zapovjedničkim tonom.
Stisnuo sam zube i zamišljao kako moja mama upravo poziva lift, samo da ne bih iznevjerio tu staru, pohotnu kurvu. Od te divlje jebačine bio sam sav znojan i pomalo umoran, tako da su moji naleti u njen anus polako jenjavali. Kad je Sonja primijetila da sam na rezervi, i vjerojatno procijenila da nisam njezin kapacitet, odgurnula me od sebe i grubo me gurnula na pod. Pao sam i ostao ležati, a ona me opkoračila dugim nogama, kleknula i zabila si ponovno kurac u guzu. Počela je ritmički jahati po njemu, istovremeno si drkajući natekli klitoris. Više nisam mogao izdržati, lice mi se izvilo u bolan grč. Sonja je primijetila tu promjenu na meni, te se stala nabijati sve silovitije i sve brže. Kada sam počeo svršavati kuja je to shvatila i zaustavila svoj galop. Meni je bilo svejedno, sklopio sam oči i stao se prazniti duboko u nju. Osjetio sam neku čudnu toplinu kako preplavljuje moje tijelo. Kada sam otvorio oči shvatio sam da sam sav mokar.
– Nije moguće da je to znoj – pomislio sam u sebi.
Podigao sam pogled i vidio kako Sonja kleči iznad mene i zadovoljno smijući se, piša svud po meni.
– To će te naučiti, malecki moj, da idući puta ne budeš toliko siguran u sebe – rekla je i podigla se na noge, popravila svoju odjeću i pokrenula lift, kao da ništa nije niti bilo.
Ležao sam na podu, u nekom stanju šoka, ne vjerujući da mi se to dogodilo. I dok sam tako popišan ležao, lift je zastao na dvanaestom katu. Sonja je otvorila vrata, još jednom me strogo s mješavinom prezira i podsmijeha pogledala i nestala uz bučan odjek potpetica. Tu noć sam tri puta izdrkao svog macana, maštajući o lijepoj susjedi i nadajući se potajno da bi ona mogla postati moja stalna domina.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile