Kao što i znate iz predhodne price kada sam povalio svoju tetku iz inostranstva da se nebi ponovo prestavljo ko sam i šta sam da počnem odmah. Ovoga ljeta tetka je došla ponovo na odmor ali vidno trudna sa njom je došao i njen muž koji je stranac i nezna ni jednu riječ srpskog. Kada je došla odmah se javila da je stigla da bi se vidjeli i da upoznam tetka, tako je i bilo došao sam na ugovoreno mijesto u kafić i tu sam upoznao tetka zgodan neki tip odma mi je tetka rekla da poima nema o našem jeziku tako da mogu da pricam sta god hoću. tu je počela nekakva neobavezna prica mene i tetke a tetku je preovođeno samo ono što je smatrano da mu se treba reći.

Tako da smo ja i tetka došli i do teme o našem sexu ja pošto nisam mnogo upućen u sex u trudnoći tetku sam pitao da li se sad može sexati pošto je toliko već trudna, ona mi se samo nasmijala i rekla pa sad ga najviše i volim primiti što je mene malo iznenadilo tada je tetak nešto pitao i tetka mu je nešto objašnjavala kad sam je ja pitao šta je pita i šta mu je rekla ona mi reče da je pito čemu se smije a da mu je ona odgovorila da sam ja ispričo neki smiješan vic. Nastavi li smo priču oko sexa i pito sam tetke šta misli da li bi se mi mogli kako kresnuti ali da se riješimo tetka, malo je zaćutala pa mi reče, obezbijedi nam ponovo sobu pa će mo se čuti ja sam joj odgovorio soba je spremna u svakom momentu samo ti reci kada da se nađemo.

Tada mi je rekla čućemo se mobitelom pošto tetak je naviko da rano ide spavati a ona će već nešto smisliti tako smo se dogovorili i razišli. Isto veče negdije oko22.30 sati zvoni meni telefon kad tetka zove i govori mi čekaj me na starom mijestu stižem. Odmah sam se spremio i u roku 15 minuta našao u motelu sa prijateljem da mi da ključ u tom momentu stiže i tetka i zajedno odlazimo u sobu. Po ulasku u sobu a od neke treme prema njenoj trudnoći uopšte joj ne prilazi kad mi ona reče štatije šta se sa tobom dešava jeli me to ne želiš ja joj rekok želim te ali me strah prici tako trudno, tada mi se samo nasmijala i priđe mi i poče me strasno ljubiti i trljati po kurcu kroz pantole a ja sam i dalje stajao pomalo ukočeno kad mi ona reče ništa se ne boj nemožeš me povrijediti samo kad se budemo kresali moraćeš sa guza tako samo mog.

Poslije tih riječi i ja sam se opustio i njo prepustio stvarno smo uživali u poljupcima i maženju dok nismo ostali potpuno goli na velikom krevetu.Tada u jednom momentu tetka u zanosu reče daj mi ga nemogu više izdržati i brzo se namijesti u pseću pozu nisam oklijevao ni jedne sekunde odmah sa stao iza nje na nabio se u nju koliko sam mogao nisam vijerovao da me je onako spremno dočekla kao da nije trudna kad je počela da miješa guzovima nisam mogao dugo da izdržim njen tempo pa sam svršio, čim sam ga izvadio tetka se okrenula na leđa i rekla daj mi ga u usta da ga prpremim za drugi napad na njenu več mokru i punu sperme koku.

Pušila ga je fenomenalo tako da joj nije trebalo mnogo da ga vrati u formu, izvadila ga je iz usta i rekla mi sad mi ga daj i ponovo se namijestila u njoj pogodan položaj ja sam je ponovo zakoračio i počeo se nabijati u nju sam osjećaj da jebem trudnici u meni je budio neku novu snagu i strast pa sam sve bio žešći u naletima na njenu koku kad mi u jednom momentu reče polako budi malo nježniji tada sam se malo urazumio i uzeo je dan normalan tempo a i ona sa miješanjem guzovima tako da samse počeo bližiti vrhuncu i počeo svršavati u istom momentu kad i ona poslije dužeg svršavanje lego sam pored nje i poljubio je tada sam joj rekao da ljepši sex nisam odavno imao a iskreno nisam ni sanjao da sex sa trudnicom može biti tako dobar,ona mi je rekla dasam bio odličan a da onaj njen je baško neka baba u sexu kao da nije muško i da uvijek ostane ne dojebana.

Malo smo se odmorili i krenuli odma smo se dogovorili za sledeći put i tako da smo u toku njenog godišnje se kresali svako drugo veče i svaki put mi je bilo sve ljepše i ljepše vjerovatno što sam svaki put bio opušeniji

Sestre u nevolji
Šta činiti?
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience