Vidim da se u ovom delu pišu priče, odnosno iskustva/ispovesti, ili eventualno fantazije o sexu.
Ja nemam jako puno isksutva u sexu i nemam neke lude sex avanture. Ali ipak želim da podelim sa vama neka iskustva, jer nisu baš standardna iskustva. Možda nekome budu zanimljiva, a nekome i korisna. Ako se makar jedna osoba napali na ove moje priče ili makar jednoj osobi proširi vidike, biću zadovoljan. 🙂

Neću ispričati moju sex istoriju, nego samo određene situacije. I to obrnutim hronološkim redosledom. Ovde ću ispričati poslednju avanturicu, samo zato što je najnovija. Kasnije ću pisati o nekim starijim situacijama.

Muško sam, ponašam se ko muškarac. Ali volim sex sa muškarcima. To me izuzetno pali. Moram bar jednom u 3 meseca da imam sex sa muškarcem ili poludim. Tada sam napaljen ko stoka. Dignut mi je celo vreme, danima. Drkam ga 5 puta dnevno, ali ne pomaže. 5 min posle drkanja, ja bi ponovo sex. Kita mi je tvrda i farmerke mi pucaju. Samo razmišljam o kitama i tome kako bi voleo da me neki zgodni kršni momak razbije od kurca.

Poslednja šema mi je bila sledeća. Našao sam jednog bisex lika, pre nekoliko dana, preko jednog sajta za upoznavanja, koji je hteo da se malo povatamo i da mu popušim. I bukvalno pre par dana, dogovorimo se mi da želimo akciju večeras. U priči skontamo da ni on ni ja ne živimo sami, i takođe ni jedan od nas nema auto. Kaže on nema veze, popušićeš mi ga negde u nekom pustom parku. Ja kažem: OK, može.
Iskreno ne bi mi bilo prvi put da pušim napolju, samo je pre situacija bila drugačija. Pre sam išao s jednim momkom van grada kolima i onda smo izašli iz auta i tako sam mu pušio ko čovek da se ne gužvamo u autu. Ovo mi je prvi put da dođemo peške i pušim nekome napolju, na livadi. Što da ne probam nove stvari. 🙂

I dogovorimo se mi da se nađemo na jednom mestu. Kao on zna gde bi mogli napolju na skrovitom mestu da imamo pušenje, bez auta, peške, itd. Veče je bilo hladno, jako tmurno i mračno. I našli se mi. Momak je bio prosečne visine, malo ispod prosečne građe, mršav, nije izgledao nešto privlačno ni u faci. Imao je oko 35 god ili koju godinu preko. Pušio je cigare, što nije šmekerski. I predložim ja da odemo do neke klupe, da sednemo da malo odmorimo i da malo popričamo, čisto da razbijemo tremu. I otišli mi. Pričali smo o sportu, fudbalu, devojkama, sexu, avantrama, željama, itd. To je bio jedan park srednje veličine, sa teranima za fudbal, košarku, igralištem za decu, klupama, drvećem. Ali je svagde osvetljen, i okolo sa sve 4 strane su svagde ulice sa kućama. Jedino ima deo sa drvećem, gde je mračnije, ali nekako smo mislili da je možda rizično jer su ulice okolo. I kaže on: ništa, ako ne želim ništa razumeće, da sigurno imam tremu, da možemo drugi put da se nađemo. Ja kažem: nema frke, nemam tremu, kurac ne odbijam. 🙂 I krenuli smo do mesta za koje je on rekao da je dobro za brzi sex u prirodi. Meni se to mesto nešto nije svidelo. To je ulica koja je u tom delu neasfaltirana, samo ima trotoar, s jedne strane ulice su njive, a s ove je drveće i grmlje, ali odma 10m iza drveća kreću garaže i zgrade. Činilo mi se da tim trotoarom može da prođe neko ladno. Kaže on da nastavimo da se šetamo i da ćemo naći bolje mesto. I šetali se mi još 20 min. I naišli na ulicu u kojoj su sa jedne strane kuće, a s druge drveće, grmlje, žbunje i iza njih je ogromna livada, kraj grada. Bila je noć, ni žive duše na ulicama. Mi tražili neko ultra skrovito mesto, a ne bi nas nigde niko primetio.

Našli mi lep prolaz između grmlja, prošli na tu livadu, čisto da budemo par metara s druge strane grmlja da se ne vidimo s ulice. I stanemo i pita me šta želim da radimo. Ja kažem da se povatamo. Onda sam mu se prislonio i poljubio ga u usta. Nije ništa rekao, bio je iznenađen. Onda sam ponovo počeo da ga ljubim. I to je trajalo moža 10 sekundi. Kažem mu: šta želiš? Kaže on: bilo šta. Kažem ja: vadi ga napolje. Kaže on: možeš ga slobodno ti izvaditi. Kleknem na kolena tik pred njega. Nosio je trenerku i samo sam mu je lepo svukao prednji deo i iskočila mu kita. Bila je prosečne dužine i debljine. Rekao sam: ‚‚dobra ti je kurčina“, dok sam mu ga gladio rukom. On je rekao: hvala. Stavio sam je u usta tako mlitavog i pušio. Volim da pušim tako dok se on diže. Pušim ja njemu, pravim pokrete napred-nazad, okrećem glavu da bih pravio kružne pokrete, sisam ga, uvlačim ga u grlo. A on ćuti, nisam čuo ni dašak. Izvadim ga, drkam ga rukom i pitam ga: ‚‚kako ti je? Jel se sviđa ovo tebi?“ Kaže on: ovo je jako dobro, ovo još nisam doživeo, samo tako nastavi. Ja sam bio srećan, baš mi drago kad se muškarcima koje zadovoljavam sviđa. Cuclao sam ga, dudlao, sisao ga. Imam ja svoju tehniku. Mnoge stvari ne znam, ali pušiti karu znam sigurno! Nisam dobio ni jednu 10 na fakultetu, ali da smo imali pušenje kurčeva, tu bi dobio 10 sigurno. On ćuti i uživa. Ja baš volim kad su glasni i vulgarni, onako srpski vulgarni i bezobrazni! Ali šta da mu radim, ovaj nije takav. Sisam ga, ližem, primam ga celog u usta. Pljuvačka mi teče, balavio sam. Nema ništa sočnije od vlažnog kurca. Više volim imati kurac u ustima nego leba jesti.

I posle 10 min kaže on meni da će da mi javi kad bude blizu, da ga izvadim da on može da se okrene na stranu i svrši u travu. Ja ga pitam dal je blizu. Kaže da jeste jer je ovo najbolje pušenje koje je primio u životu. Rekao mi je da su mi usta topla i vlažna ko pica, ali bolja od pice. Ja mu kažem da ne treba ništa da mi javlja i da mi svrši u usta slobodno, da ne treba da brine. I ako želi da može da me uzme za glavu i da me jebe u usta kako mu odgovara, da bi što bolje dostigao vrhunac. Rekao sam mu: Samo ga ne vadi nikako. On se jako zbunio i iznenadio. Počeo je da muca. I rekao je: ‚‚da ti ne vadim?! Kako to? Da ti svršim u usta? Pa, to, to……ne treba tako da se radi. Ti stvarno želiš TO??!“ Ja kažem da ja to i te kako želim, da baš volim vrelu spermu u ustima i da mi slobodno svrši u usta. I objasnio sam mu da se pušenje ne sme prekinuti zbog svšavanja, nego moram da nastavim nežno da pušim, da bi mu vrhunac bio što snažniji i svršavanje što jače. Kaže on meni da ja to odradim kako treba, da me neće držati za glavu i jebati. Pitam ga dal je blizu. Kaže on: Aha. I osetim kako mu se telo kreće grčiti, stezati, drhtati. A celo vreme mu pušim, samo dok pričam mu ga drkam. Znam da je vreme za finiš. Malo mu ga izvučem napolje, da mi ne bude u grlu, nego mu samo sisam i pušim glavić. To tako mora kod svršavanja, da se ne bi ugušio. I kako sam ja to uradio krene topla sperma da mu prska iz kurca i da mi se razliva po ustima. Progutao sam prvi mlaz sperme, a ostale sam ostavio u ustima i nastavio ga pušiti. Ovaj lik je poludeo kako je svršio. Potpuno se izbezumio. Ostao je bez reči. Polagamo sam mu ga pušio dok nisam osetio da je sperma prestala izlaziti. Onda sam ga zabio dublje u usta, čisto da oseti kakav je osećaj dok je kurac skroz u ustima punim tople sperme. Želeo sam da mu kurac pliva u toploj spermi u mojim ustima. Onda sam ga izvadio i lepo sam progutao spermu, da mi ne smeta. Nastavio sam mu lizati kurčinu jer je još bila sva od sperme, natopljena, topla. A ja to ne mogu da odbijem. Kurac od sperme, to je nešto najlepše u životu što mogu da zamislim. Tako sam mu lickao još minut. I ustao sam, jer su me butine već stvarno bolele. Nisam klečao, nego čučio, da ne isprljam farmerke.

Stajali smo. On je bilo skroz zbunjen. Ja mu kažem, dok sam otvarao šlic: a ovo je moja kita. A on me čudno pogleda, zbunjem skroz. Kažem mu da moram da izdrkam jer sam se napalio. Naravno. Kažem mu da me pali nekim bezobraznim rečima, da mi priča vulgarnosti, šta bi mi radio. Ali on to nije hteo da radi i priznao je ne zna to i da nije maštovit i toliko vulgaran. Ja mu kažem: ok, onda ću ja pričati bezobraštine i izdrkaću ga. Stao sam sa strane. I on je. Gledali smo livadu, odnosno praktično mrak. Pričao sam svakakve vulgarnosti, igranje sa kurčevima, sršavanje u usta, guranje prsta u guzu, jebanje u guzu. Onda je rekao kako ga pali scena dok muškarci pišaju. Onda sam mu pričao kako izlazim po klubovima i idem često u wc i gledam muškarcima kurčeve dok pišaju. I gledam zgodne frajere, pogotovo malo veće, sirovije, kršnije, kako vade kite i pišaju u pisoare. Taj dečko se baš bio iznenadio i uplašio mene. Napalio se ko stoka. I ja sam onda svršio. A ko ne bi, posle takvih priča što sam tamo izneo. Svršavao sam po travi, sperma je letela, a i on je gledao, nije mogao da skine pogled sa moje kite. Ja mu kažem: tako muškarci svršavaju. Ne znam odakle mi inspiracija, s obzirom da smo tamo išli prvenstveno njega da zadovoljimo. Ali jbg, volim i ja da uživam. Krenuli smo, on je bio baš zbunjem, ćutao je. Ulice su bile puste, da smo ovo uradili i u prvom parku i u onoj ulici u grmlju, niko nas ne vi uhvatio, nema šanse. Previše se ponekad plašimo. Kad je posle 5 min došao sebi, rekao je da još nikome nije svršio u usta u životu, ni devojkama, ni momcima, a kamoli da su progutali. Rekao je da svi oni puše i onda posle kažu da ga izrka do kraja u maramicu. Rekao je da je to bio najbolji oral koji je primio u svom ne tako kratkom životu. Ja kažem njemu da se danas to tako radi, da sam vežbao pušenje dosta i da su mi govorili momci šta je dobro, a šta ne, kako da radim, kako da pomeram glavu, šta da radim jezikom, kako da sisam. Učio sam to godinama. I rekao sam mu da baš volim spermu u ustima. Nekima je to strašno, ali meni nije. Kad sam je probao pre jedno 3 godine, toliko mi se svidela, da mi nije jasno kako ovo može biti odvratno nekome. Ja volim sve vezano za kurac, pa verovatno zato obožavam i toplu spermu. Baš uživam dok izlazi iz nekog dobrog kurca, klizi niz moj jezik i ulazi u usta i grlo. To je meni tako prirodno i lepo. Posle gutanja sam ceo dan nasmejan. 🙂

Ovo je istinit događaj. Da nije, onda bi bar napisao bolju priču. Nije mi se nešto preterano svidela ova šema. Nisam bio napaljen previše. Bio sam čisto toliko napaljen da mu ga popušim i izdrkam sebi. Nije me taj momak uopšte palio i popušio sam čisto jer nisam dugo vremena pušio (6 meseci). Ovo je jedna prosečna priča. Slede u narednom periodu priče koje su isto istiniti događaji, ali za vreme kojih sam bio napljen ko stoka. 🙂

Autor: momak_subotica

Euro-krem 2
Superblud
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience