Imao sam 16 godina, koje sam napunio pre mesec dana, i još uvek sam bio devac. Izluđivalo me je to. Bio sam zgodan momak, ali dosta stidljiv sa devojkama tako da nisam puno toga postizao s njima.
Bio je to još jedan petak kada sam izvisio. Nisam imao muda da pozovem devojku van, tako da sam izašao s prijateljima na žurku kod prijatelja. Roditelji mu nisu bili kući. Bilo je dosta hrane, pića, i glasne muzike. A bilo je tu i dosta cura.
Jedne vreme mi je bilo super. Pričao sam sa Majom Ružić, zgodnom curom iz razreda. Maja je bila među pametnijim curama, što se tretiralo nazivom „štreber“ tada. Nije nikada izlazila niti su je zanimali momci, tako da sam se malo i začudio što sam je video na zabavi.
Njen karater je bio sličan mome, bila je jako stidljiva prema suprotnom polu. Dugo smo pričali.
Posle skor odva sata plesanja i zezanja, rekla mi je da joj je ovo prvi put da pleše sa nekim momkom. Iznenadio sam se kakav prijatan osećaj su izazivale njene sise trljajući se o mene.
Maja je popila malo vina da se opusti. Nastavili smo plesati i trljanje jedno o drugo se nastavilo.
Razgovor je krenuo na temu veza, i Maja me pitala da li sam imao seks dosada.
Rekao sam da jesam, Maja je rekla da ona nije, ali da često o tome razmišlja. Uveravao sam je da je predivno.
Kuća je bila prostrana tako da su parovi malo pomalo odlazili u gornje sobe, moci su se vraćali i davali petice rukom jedan drugom a cure su se smeškale.
Maja je gledala po sobi, rekla kako joj se gade te sure koje spavaju sa svima i da joj je vreme da ide kući. Tako da sam ostao sam, sa dignutim kurcem na podijumu. Nastavio sam da pijem.
Baš sam se dobrano napio, toliko da nisam mogao da hodam, moj drug Mirko je rekao da je vreme da i mi idemo. Bunio sam se što noisam ništa jebao večeras, ali bio je u pravu. Kasnije mi je rekao kako sam ga namučio dok me je vozio kući i kako sam mu prigovarao što me je odvukao sa žurke.
Nekako smo stigli kući, ali kako sad ući to je pitanje, naslonio sam se na vrata ie jedva ubo ključ u bravu, vrata su se otvorila i zalupila u zid a ja sam pao na pod.
Mirko je podigao, a ja sam mumlao nešto nepovezano o sisama, pušenju, i pičkama, kada smo začuli komešanje u hodniku. Tamo u hodniku, noseći roze kućnu haljinu preko spavaćice bila je moja majka.
„Vidi, vidi…ko se to dovukao kući konačno?“ pitala je mama. Čini mi se kao da slepac vodi slepca.:“
Mirko se nešto kao izvinjavao, ali mama se smijlaa obojici. Mirko je opet pokušao da me podigne, ali bio je mršaviji od mene, i malo niži tako da nije imao dovoljno snage za to.
Tako da je posle nekoliko minuta gledajući nas kako se mučimo, prišla moja mama da nam pomogne i da me dovuče da kauča. Nisam bio siguran da li je to zbog piva, ili plesa sa Majom, ali koliko god da sam bio pijan, nisam mogao da ne osetim sise moje mame kako mi pritišću ruku dok je je držala na putu do kauča.
Mirko je pokušao da ode, ali mama ga je pitala koliko je popio i nije nameravala da ga pusti da ode. Zvala ga je da da ostane malo na šolji kafe i da se umije malo. Popili su kafu i pustila ga je kući.
Dok sam sedio na kauču nastavio sam da lupetam o sisama, pušenju kurca i pizdama. Bilo je to pijano lupetanje. Mama me je pregledala da utvrdi da li ima nekakav medicinski problem samnom, uplašila se ( zaboravio sam spomenuti da je mama zaposlena u bolnici, u hitnoj pomoći kao medicinska sestra.)
Razmišljala je da li da me povede gore u krevet nekako ili da me ostavi na kauču.. Pitala me kako je bilo na žurki i ispričao sam joj celu priču. tj koliko sam mogao razgovetno da pričam.
Bilo joj je drago kada je čula da mi je bilo lepo s Majom.
Ne verujem da mi je baš sve poverovala, mislim na to kada sam joj pričao kakve su cure tamo bile. Da su neke od njih baš bile kurve. To me malo razljutilo i ispričao sam joj kako sam video
Milanu da je jednom momku iz tima izvadila neki maleni opušteni kurac i popušila mu. I koliko me je iz iritirala činjenica da ja imam kurac 3 puta veći od njegovog i da meni još nijedna cura nije popušila.
Mama me je zagrlila i tešila me nekoliko minuta i napokon sam se smirio. Ponovo sam osetio njenu sisu kako se trlja o mene.
Posle par minuta mama me je pitala da li mogu ustati. Ustao sam, i stajao uz njenu pomoć, tako da smo korak po korak krenuli i niz stepenice u donje kupatilo. Mama je inzistirala da odem na wc kako mi se nebi desila nezgoda u krevetu.
Mama je ušla u kupatilo i držala me da ne padnem da mogu pišati. Nisam uspevao da se izborim sa rajfešlusom kako bih izvadio kurac napolje. Tako da mi je ona otkopčala hlače i pustila ih da padnu na pod. Kao u magli, samo sam svukao bokserice i pustipo ih da padnu do članaka.
„Jebote bog, šta je ovo, Marko sine!“ Mama je razrogačila oči. „“vidim na šta si mislio… stvarno imaš veliki kurac. I jako je lep. Mama je ponosna na tebe!“
„Mammmaaaaa!“ Bilo me je sramota. Ali bio je ovo uzbuđujući trenutak, primajući komplimente o mom kurcu od jedne zrele žene. Pa čak i ako je to moja majka.
Mama je imala 37 godina, ali izgledala je mnogo bolje i od njkih 20-o godišnjakinja, imala je lepo lie, i savršenu figuru. Bila je popunjena stvarno na pravim metim i trudila se oko svog izgleda, nije htela da se opusti i prepusti.
Naravno da nisam mogao nešto puno te lepote sada da vidim, zbog svog pijanog stanja, ali najviše zbog toga jer se mama dosta pokraivala, i nije dozvoljavala da se previše toga vidi.
„Sluša Markić, nemoj da te je sramota. Ja sam ti možda majka, ali posle toga sam žena. Znam prepoznati lepu kurčinu kada ga vidim, a ovo što ti imaš je prelep kurac. Da mama bude iskrena, veći je tvoj kurac nego očev.“
To sam već znao jer sam se uspoređivao s njegovim godinama već. Njegov je bio oko 15 cm, ali nije bio ni upola debeo kao moj. Ćale je imao što bi mi danas rekli prosečan kurac.
„DA, možda mi je velik…ali nekoristan!“ rekao sam. „Samo visi bez veze! Nijedna cura ga još nije videla, iako nemam straha od cura, i znao bih kako ga upotrebiti ako bi imao prilike za to!“
„OOO da, sigurna sam da bi znao šta da radiš sa njim Marko sine. odgovorila je mama. Nisam mogao da verijem da sa mamom pričam o mom kurcu, ali svidelo mi se.
„A kada ga neka cura napokon vidi, neće se skidati s njega!“
„Ma ne verujem kevo. Znam da nije kraj sveta, znam da ću biti sretan i normalan kad odrastem, ali sada sam tako nesretan i nesiguran i napaljen svo vrema. Znam da će sve biti ok jednom, ali voleo bih da prevazđem te strahove jednom.!“
„Marko, reci mami čega se bojiš?“ pitale je mama.
„Bojim se da neću moći, znaš na šta mislim.“ odogvorio sam joj. „Ma znam da ću sigurno znati gde trebam da ga stavim, ali neznam da li ću to uraditi kako treba. One kurve iz razreda bi sigurno znale šta raditi kada bi videle koliki mi je kurac, ali ne bih voleo da završim s nekom od njih. Bilo bi lepo bi s e+nekom poput Maje, voleo bih je usrećiti. Neznam puno o seksu mama, ali sigurno znam da je potrebno puno više od veličine kurca da usreći ženu.“
„DA, tu si u pravu,“ Mama je bila pažljiva, a li onda je počela da me zeza malo da me oraspoloži. „Ali zar me nazivaš kurvom zbog toga što sam sva uzbuđena u blizini tvoje kurčine?“
„MAMAAAAA! Ti nisi uzbuđena blizu moga kurca!“
„Ooo jesam , Marko. Ovo je prelep kurac, i uzbuđujem se kada ga gledam. Posebno me pali kada ga geladam kako se diže dok pričamo o njemu. Neka sam ti majka, ali stvarno me pališ.“
„Kako znaš kada si napaljena mama?,Očigledno je da nema šta da ti se digne. Kako žena zna?“
„Ima nekoliko načina. Kao prvo, i nama se nešto ukrućuje, ali naše bradavice su prvo što nam očvrsne. Moje su sada tvrde kao kamen.“
„Daj da ih vidim, mama….MOLIM TE?“
„NE, Marko, moraćeš mi verovati na reč.“
„A jebote, to nije fer. Znam da sam pijan, ali ti iskorištavaš situaciju! Ti me gledaš, pričaš samnom o takvim stvarima, pališ me, a nedaš mi da te vidim.“
„Da li stvarno želiš da me vidiš Marko? Da li stvarno želiš da vidiš mamine sise?“
„Pa naravno mama, naravno da želim. RAzmišljam stalno o njima.“
„Stvarno? Zazaš me? Šta radiš kada razmišljaš o mojim sisama? Da li drkaš?“
„Daj mamaaa, prestani s takvim pitanjima“. Sad me stvarno sramota.
„Alo sine, pa ti si započeo ovo!“ nasmejala se mama.
„Da li je to istina? Da li drkaš kada razmišljaš o sisam svoje matore mame?“
„Paaaa.ponekad, da. ŽAo mi je mama.“ Sramota me je.
„Marko! Nema zašto da te bude sramota. To je najlepši kompliment koji žena može da dobije. Stvarno sam počašćena…čak si me još i uzbudio! Bože, šta sam doživela od sina!“
Tada, jako polako, prateći pomno moju reakciju, mama je posegnula rukom prema vratima i zaključala ih i polako rastvorila svoju kućnu haljinu. Jasno sam mogao da vidim očvrsnule bradavice kroz tanki materijal spavaćice.
„Vidiš sada Marko? Vidiš šta si uradio svojoj napaljenoj staroj majci?“
„Mama , ti nisi stara, i ne možeš biti napaljena.“
„Pa dobro, možda nisam stara još…ali sam definitivno napaljena. Tvoj otac i ja imamo osrednji seks, ali meni to jednostavno nije dovoljno.A, kada se ljudi venčaju, i u braku su dugo, upadnu u neku rutinu–i imaju seks samo da bi to skinuli s vrata kako se ona druga osoba ne bi žalila. Više se ne rade zabavne stvari, nema spontanosti. Ja verovatno drkam kao i ti, srce mamino napaljeno!
„Hoćeš li ti sada misliti na mene kad drkaš?“ pitao sam mamu.
„O DAAA! Možeš se kladiti da hoću. Misliću na tebe i na najlepši kurac koji sam ikada videla, koji visi među nogama MOGA SINA. Misliću o mnogo stvari. O mnogo stvari koje bi volela da uradim sa tako lepim preimerkom kurca kao što je taj tvoj.“
KAko je mama to rekla, počela je da spušta spavaćicu sa svojih sisa, kako bi imao bolji pogled na njene sise, kako bi ih video slobodne. Bile su to njalepše sise koje sam ikada video! Bile su pune, okrugle, sa velikim tamno smeđim oreolama, i jako tvrdim bradavicama koje su stršile kao gumice na olovci. Kako je mama trljala rukom bradavice posmatrao sam kako joj se sise diže u ispuštaju. Počela je dublje da diše.
„Bože mama, kako nalaziš grudnjak za tolike sise?“
„Teško, da znaš, imam nekoliko ručno pravljenih, a koristim i one sportske grudnjake, jer nije svejedno kada uđem u radnju i kažem joj da su mi grudi veličine 6, a moram zbog posla ih nositi, mada ih u noćnoj smeni i ne nosim, pa kada sam bez njih vidim kako doktori i osoblje ali i pacijenti kada sam na odjelu požudno gledaju u mene, i neverovatno vlažim tada“
Kako samo pomatrao mamu kako mesi sise, polako samo počeo da drkam kurac. Čak i u svom pijanom stanju mogao sam da primetim kako su se mami oči uvećale, gledao sam kako uzbuđeno gleda direktno u moj kurac. Prestao sam kada sam shvatio šta radim, pa moj bože, to mi je majka, pomislio sam.
„Marko…nemoj stati…prelepo je! Napalio si se na mamine sisetine, jel da?“
„DAA, jesam“ nisam se više suzdržavao, nastavio sam drkati.
„Da li te je napalilo to što si uspeo ovoliko uzbiuditi svoju rođenu majku?“ pitala je mama. Sada je govorila jako tiho,seksi glasom.
„Jeste“
„A ,ako ti mama pokaže kako si me još uzbudio hoćeš li nastaviti još malo da drkaš?“ zacvilila je mama.

Preveo: Krajišnik

Napaljene raspuštenice (majka i tetka)
Posle žurke - Doživljaj s majkom 2

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience