Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pročitala sam mnoštvo priča na raznim blogovima i stranicama vezanim uz incest, tj. uz vezu majke i sina. Kako nisam baš vična pisanju zamolila sam sina da on napiše priču i to iz svoje perspektive. U samom početku on se tome protivio no nakon mog nagovaranja pristao je napisati priču za ovaj blog. Dakle, ja sam žena koja je zavela svog sina. Imam više od šezdeset godina ali tek sada živim život punim jedrtima, kako se to kaže. Možda će neki od vas pomisliti da nisam normalna ili da sam poludjela ali ja jednostavno ne mogu pomoći samoj sebi. Uživam u životu i uživam u seksu a evo sad pročitajte priču koju je napisao moj sin pa sami zaključite kakva sam ja to žena.

Dakle na nagovor vlastite mame pristao sam napisati ovu priču. Nisam siguran nda će se priča svima svidjeti ali sasviom sigurno mim adovoljan brioj onih koji su imali odnos s mamom ili barem o tome maštaju. Pa evo moje priče. Nakon SMS poruke koju sam poslao sačekao sam nekoliko minuta pa ponovo nazvao. Ovaj put mama mi se napokon udostojila javiti. Odmah mi je bilo jasno da je, ako ne baš pijana, svakako pripita. Objasnio sam joj da ću do nje stići kroz nekih desetak minuta. Njezin odgovor fakat me iznenadio. Rekla je:-Slobodno dođi ako ti ne smeta što sam gola, pijana i napaljena.-Prekinula je vezu. Izašao sam iz seoskog kafića gdje sam popio kavu pa, još uvijek pod dojmom maminih riječi, sjeo u auto i krenuo. Nisam znao što misliti no ipak sam se nadao kako je rekla to što je rekla u namjeri da me odvrati od dolaska. A gdje se to moja mama nalazila i što je prethodilo ovom mom posjetu njoj objasnit ću u nastavku priče.

Već niz godina nisam živio s roditeljima. Majka i otac žive u obiteljskoj kući nedaleko od grada, preciznije rečeno na debeloj periferiji. Ja sam nakon završenog fakulteta i pronalaska zaposlenja odlučio živjeti u gradu. Najprije sam bio podstanar a nakon što sam se zaručio odlučio sam kupiti mali stan. U tom stanu i danas živim ali nisam se oženio jer smo moja zaručnica i ja prekinuli vezu i sada sam samac. Posjećivao sam roditelje u početku dosta često ali kasnije pritisnut radnim obvezama moji posjeti njima bivali su sve rijeđi. Inače moji roditelji kada su se vjenčali više nisu bili u cvijetu mladosti. Oboje su bili dobrano prevalili tridesetu godinu života. Iz tog braka dobili su mene, sina jedinca. I tako smo se uglavnom čuli telefonom a trudio sam se barem jednom mjesečno otići vikendom kod njih na ručak. Bez obzira što sam ih rijetko posjećivao primjetio sam da se odnos između mojih roditelja na neki način promijenio. Nisam se želio miješati niti postavljati suvišna pitanja. Pretpostavio sam da se radi o nekim trzavicama koje će oni sami vremenom izgladiti.

Svakog ljeta mama i tata su odlazili na more u kuću mog ujaka, maminog brata, koji inače živi u Australiji. Ostajali bi dva do tri tjedna a potom bi u istu kuću na desetak dana dolazio ja. Ujak je već bio u mirovini pa je i on svako ljeto dolazio na mjesec dana a onda bi se opet vratio u Australiju. Naime čekao je da njegova žena, moja ujna, također dočeka mirovinu pa će se oboje konačno vratiti u Hrvatsku. Ujak je inače bio vrlo uspješan poslovni čovjek pa je osim kuće na moru i tu na kopnu, nekih sedamdesetak kilometara od grada, kupio veliko napušteno imanje. Srušio je staru kuću i štalu te je izgradio drvenu kuću i gospodarske zgrade jer se naumio po povratku baviti stočarstvom i poljoprivredom. Taj kraj gdje se nalazi ujakovo imanje slabo je nastanjen i uokolo imanja baš nema kuća u blizini. Prvo selo udaljeno je od imanja nekih dva-tri kilometra. Zbog toga je ujak angažirao jednog mještanina iz sela koji je redovito obilazio imanje, kosio travu i držao stvari pod kontrolom. Naravno za to ga je plaćao. Nije bila rijetkost da ja vikendom navratim tamo s društvom pa napravim roštilj.

Dakle i ovog ljeta, kada se ovo događalo, mama i tata su otišli na more u ujakovu kuću i to već početkom šestog mjeseca. Ostali su gotovo mjesec dana. Znao sam da su se vratili pa sam ih nazvao da ih pitam kako im je bilo. Javio se moj stari i odmah mi je bilo jasno da nešto nije u redu. Odlučio sam narednih dana otići do njih kako bi vidio o čemu je riječ. Bio je petak, moj zadnji radni dan prije godišnjeg odmora. Stoga sam s posla izašao nešto ranije i uputio se roditeljima. Kod kuće sam zatekao oca samog. Mame nije bilo. Na moje pitanje gdje je mama stari je odgovorio kako ne zna. Začudio me njegov pomalo hladan i ne previše zainteresiran odgovor. Donio je vina iz podruma, sjeli smo i stari mi je ispričao priču koja mi je zvučala nevjerojatno.

Stari je kazao kako se mama već izvjesno vrijeme ponaša u najmanju ruku čudno. Često je odlazila od kuće bez da tati išta objašnjava. Počela je kupovati novu odjeću, šminkati se a kada je tata u ormaru pronašao novo seksi rublje posumnjao je da ima ljubavnika. Mama je to negirala i tvrdila je kako bez obzira što ima dosta godina želi izgledati lijepo i seksi jer je žena a godine nisu bitne. Već prvog dana po dolasku na more mama je izrazila želju da posjeti nudističku plažu. Ocu to nije padalo na pamet ali njoj do njegovog mišljenja nije uopće bilo stalo. Gotovo svakog dana kupala se s golaćima bez obzira na očevo protivljenje. S njima je provodila najviše vremena a starog je skroz ignorirala i nije uopće obraćala pozornost na njegovo protestiranje. Jednog dana odlučio ju je pratiti i uvjerio se da mama ima ljubavnika i to vrlo mladog. Otprilike mojih godina. Sve to zvučalo mi je nevjerojatno. Po povratku s mora mama više uopće nije krila svoju vezu s tim mladim muškarcem kojeg je upoznala na moru. On bi autom došao gotovo do kuće i sačekao mamu pa bi zajedno otišli. Stari je vidio da mu ne vrijedi ludjeti pa se pomirio sa situacijom. Osim toga mama je sve češće pila pa bi se tako polupijana šetala po kući gotovo gola ili u nekavim prozirnim spavaćicama, samostojećim čarapama i slično. Želio je s mamom otvoreno o svemu popričati ali nju nikakav razgovor nije zanimao i evo sad je već tri dana nema kod kuće. Uzela je putnu torbu i jednostavno otišla bez da ocu išta kaže.

Rekao sam starom kako ću pronaći mamu i porazgovarati s njom. Stari je slegnuo ramenima i rekao kako mu je čak i bolje dok je nema jer barem ima svoj mir. Nisam ocu ništa rekao ali pretpostavio sam da bi mama mogla biti na ujakovom imanju. Vratio sam se u svoj stan i pokušao nazvati mamu. Nije se javljala. Sutradan sam krenuo prema ujakovom imanju. Nekoliko puta sam je pokušao nazvati ali uporno se nije javljala. Bio sam već blizu imanja kada sam se zaustavio kod jednog kafića. Naručio sam kavu i odlučio nazvati Žarka, čovjeka koji se brinuo za ujakovo imanje. Žarko se javio i na moj upit zna li da li je možda moja mama na ujakovom imanju odmah je odgovorio da jest. Bio je tamo i susreo se s njom… Trenutak je šutio i stekao sam utisak da mi želi još nešto reći. Kada sam ga upitao jel sama, odgovorio je kako nije bila sama… Opet je trenutak šutio kao da razmišlja a onda mi ipak rekao kako su s njom bila dva mlada muškarca. Bilo mi je jasno da bi mi Žarko još toga mogao ispričati ali se ipak suzdržava a ja ga nisam želio dovoditi u neugodnu situaciju. U svakom slučaju shvatio sam da se s mamom nešto čudno događa.

Došao sam do imanja i stao ispred velike drvene kapije kroz koju se ulazilo unutra. Izašao sam iz auta i
otvorio vrata. Pošljunčanom stazom dovezao sam se do kuće. Vrata kuće bila su širom otvorena. Zinuo sam od čuda kada se na vratima pojavila moja mama. Bila je posve gola a u ruci je držala čašu vina. Ukočio sam se netremice gledajući, kao od majke rođenu, posve golu vlastitu mamu. Njoj uopće nije bilo neugodno. Smijala se i činilo se da ju moja zbunjenost zabavlja. – Rekla sam ti da sam gola… Hajde uđi.- Pozvala me. Ušao sam za njom u kuću i kako sam se već malo pribrao od iznenađenja pitao sam je što to znači i zašto je gola. Hodala je po kuhinji tražeći čašu u koju bi mi natočila vina. Kao da me nije čula. Poslužila mi je čašu vina i rekla kako sam došao u pravo vrijeme jer je upravo dovršila ručak pa joj se mogu pridružiti. Opet sam ponovio svoje pitanje od maloprije. Sjela je nasuprot mene. Smiješila se gledajući me staklastim pogledom. Rekla mi je kako obožava biti gola. Zahvaljujući nudistima koje je upoznala na moru shvatila je kako je to super. Ovdje na ujakovom imanju nitko je ne smeta i može se slobodno gola šetati kako po kući tako i po vani. I prije nego sam ja bilo što stigao reći ona me prduhitrila i kazala kako njoj moje prisustvo uopće ne smeta i kako se zbog mene nema namjeru odijevati.

Pokušao sam sabrati dojmove i pustio sam je da nam servira jelo. Dok smo ručali pokušao sam joj objasniti da se otac brine na što se samo nasmijala. Rekla je kako zna da se ne brine i da mu je bolje dok nje nema kao što je njoj bolje jer njega nema. Sačekao sam da završimo s jelom ne želeći kvariti atmosferu ali još sam je mnogo toga želio pitati. Nakon jela pokupila je tanjure i pospremila stol. Uzela je bocu vina i čaše te me pozvala da izađemo van jer dan je prekrasan. Naprosto nisam mogao prepoznati vlastitu mamu. Bila je to neka druga žena. Žena koja je prevalila šezdesetu godinu života a sad tu predamnom ponašala se kao stara raskalašena drolja. Ništa mi nije bilo jasno. Ipak sam joj ja sin i za očekivati bi bilo da ima nekog obzira no to je sad definitivno bila neka druga i drugačija žena. Priznajem, pomislio sam na trenutak da je možda sišla s pameti.

Sjela je nasuprot mene u nekakvu platnenu sjedalicu poput njihaljke, raširenih nogu, tako da sam joj bez problema mogao vidjeti obrijanu pičku. Posve zbunjen i dezorijentiran tražio sam način da započnem ozbiljan razgovor ali ona me preduhitrila. Ispričala mi je kako zna da nije u cvijetu mladosti ali eto tek sad pod stare dane otkrila je draž golotinje… Voli biti gola i dok je gola stalno je napaljena. Gledao sam je i slušao u čudu. Taj njezin rječnik bio je još nešto neočekivano za mene. Kazala je kako je svjesna da nije neka ljepotica i nema neko tijelo koje mami uzdahe ali i takva kakva jest uspjela je upoznati nekoliko mlađih muškaraca s kojima uživa u nesputanom seksu. Za trenutak sam se zapitao sanjam li ja ovo ili je ovo stvarno zbilja. Je li ovo uistinu moja mama? Napokon sam došao do riječi i pokušao je urazumiti ali ona se opijena vinom samo smješkala. Ustala je i primila me za ruku rekavši kako bi bilo dobro da malo prošećemo imanjem. Osvrtao sam se oko sebe ali dobro sam znao da u blizini nema nikoga. Osim toga visoka drvena ograda zaklanjala je pogled u unutrašnjost imanja. Držala me ispod ruke dok smo lagano koračali imanjem i svako malo svoje golo tijelo trljala je uz mene. Ošamućen maminom golotinjom ali vjerojatno i vinom koje mi je točila osjetio sam kako mi se kurac diže.

U želji da napokon prekinem ovu neugodnu situaciju rekao sam mami kako je u potpunosti razumijem mada to i nije bila istina. Na te moje riječi zastala je, pogledala me i stala ispred mene. Propela se na prste i zagrlila me priljubivši svoje golo tijelo uz mene. Učinila je to u znak zahvalnosti ali nije mogla ne osjetiti moj nabrekli kurac. Spustila je pogled prema dolje, točnije rečeno, prema mom kurcu i nasmijala se rekavši kako nije vrag da je i mene uzbudila. Osjetio sam kako mi lice gori od nelagode koja me prožimala. Dlanom ruke me pomilovala po licu. Okrenuli smo se i krenuli nazad prema kući. Privila se uz mene i zagrlio sam je dok smo hodali prema kući. Želio sam prekinuti ovu situaciju koja je sve više izmicala kontroli pa sam je nakon što smo ušli pitao kada se ima namjeru vratiti doma da znam reći ocu. Odmah sam dodao kako ja sad moram krenuti. Ništa nije rekla nego me uhvatila za ruku i doslovce uvukla u kuću. Zatvorila je vrata i posjela me na stolac. Rekla je kako ne idem nikamo dok ne popijemo još još jednu čašu vina. Odbio sam rekavši kako sam već previše popio a moram voziti do grada. -Onda oistani ovdje i tu prespavaj.-Rekla je. Odgovorio sam da to ne dolazi u obzir a ona je istog trenutka došla do mene i sjela mi u krilo zagrlivši me rukama oko vrata.

Nježno mi je usnama dotaknula najprije lice a potom vrat pa usne. Pogledala me u oči i u idućem trenutku strasno me poljubila u usta. Gurnula mi je jezik u usta i ja sam popustio. Jezici su nam se ispreplitali dok sam joj rukama milovao gole sise. Znao sam da ovo što činimo nije u redu ali bio sam toliko uzbuđen da mi je sad bilo svejedno. Zavukao sam joj ruku između nogu i počeo trljati pičku. Naglo je ustala i stala ispred mene. Pomislio sam na trenutak kako je i ona postala svjesna bizarne situacije ali prevario sam se. Okrenula mi se leđima i sjela na mene. Golim dupetom vrtjela je lijevo-desno trljajući se o moj kurac koji je već bio u punom elementu i jedva čekao da ga izvučem iz gaća. Malo se digla na vrhove prstiju i sama mi raskopčala šlic. Izvukla je moj nabrekli kurac i držeći ga rukom trljala je glavić kurca po svojim nabreklim usminama. Totalno sam puknuo i jednostavno sam je uhvatio za bokove te nasadio na kurac. Glasno je kriknula u trenutku dok je moj kurac ušao u nju. Zgrabio sam je za sise a ona je stala vrtjeti bokovima poput kakve raspojasane droce. Grubo i do bola stiskao sam joj bradavice a ona je glasno vrištala. Bio sam vrlo brzo blizu svršavanja… Ustala je i skinula se s mog kurca… Okrenula se licem prema meni pa se potom spustila na koljena između mojih nogu… Uzela je moj kurac u usta gutajući ga do jaja… Nisam više siguran ali mislim da sam i ja počeo vrištati osječajući val sperme koja je nezadrživo krenula iz nabreklih jaja… Sljedeće što sam vidi bio je moj kurac u maminim rukama… Sperma je štrcala po njenim golim sisama a ona ga je drkala toliko žestoko da me je to boljelo. Gledala me u oči smješeći se dok je dlanovima ruku razmazivala spermu po sisama.

Nagnuo sam glavu unazad i prstima ruku prolazio kroz kosu pitajući se jesam li ja normalan. Za to vrijeme mama mi je lizala i dudlala glavić kurca iz kojeg se još cijedila sperma. Pomogla mi je da se skinem do kraja. Goli i zagrljeni otišli smo u sobu. Ležali smo goli i pripijeni jedno uz drugo nježno se milujući. Ne sjećam se kako i kada ali zaspao sam. Probudio sam se sam u krevetu. Na trenutak sam pomislio da je sve to bio samo san ali trenutak kasnije bio sam svjestan svega što se događalo. Znam samo da sam barem desetak puta u sebi pomislio kako ovo nije normalno… A onda je u sobu ušla mama. Nasmijana i dobro raspoložena. Na sebi je imala kuhinjsku pregaču ali ispod pregače bila je posve gola. Prišla je krevetu, sagnula se i poljubila me u usta. Rekla je kako je skuhala čaj i pripremila doručak. Iz ormara je izvadila ručnik i bacila ga na krevet rekavši mi kako neka idem na tuširanje pa požurim na doručak. Ustao sam a imao sam osjećaj da me sve kosti bole. Nakon tuširanja osjećao sam se puno bolje. Omotan ručnikom ušao sam u kuhinju. Mama je sjedila za stolom i smješkala se zavodnički. -Nisi mi vjerovao kada sam ti na mobitel rekla da sam pijana, gola i napaljena.- Rekla je… sada sam se i ja morao nasmijati.

Čitav dan proveli smo goli. Guzio sam je svako malo i u svim mogućim pozama. Jebali smo se u kuhinji, na trijemu, vani na stolu… Mama se ponašala poput nezasitne nifomake. Tek navečer kada me posve iscrpila a iz kurca jedva da je izašlo par kapi sperme rekla mi je kako očekuje dolazak svog mladog ljubavnika. Pitao sam je želi li da odem i ostavim ih na samo. Odgovorila je kako nema potrebe. Uistinu je nvečer stigao mladi lik koji me zbunjeno promatrao. Nije očekivao da budem tu a kada mu je mama rekla da sam ja njezin sin bio je totalno zbunjen. Objasnio sam mu kako mi je mama sve ispričala i kako nemam ništa protiv njihove veze. Otišao sam usobu koja se nalazi u potkrovlju ostavivši ih same. Dugo sam spavao i kada sam se napokon spustio dolje shvatio sam da nikoga nema u kući. Izašao sam van i zatekao mamu i Zorana, tako se tip zove, posve gole gdje se miluju na onom, ležaju, njihaljci. Zoran je podignuo ruku u znak pozdrava a mama nije gubila vrijeme. Očito ju je uzbudilo moje prisustvo i spremno se bacila na Zoranov kurac. Dudlala je njegov kurac svako malo pogledavaši prema meni. Shvatio sam da ju uzbuđuje to što ih promatram. Uzeo sam mobitel i fotografirao ih. Oboje su uživali u tome. Nikada nisam mogao pomisliti da bi me toliko moglo uzbuditi to da gledam kako mi neki lik jebe mamu. Zoran je mamu doslovce razvalio. Nakon što su se istuširali svo troje otišli smo do lokalne birtije na ručak.

Nakon ručka Zoran je otišao nazad u grad a mama i ja vratili smo se na ujakovo imanje. Mama je jedva dočekala da se opet skine do gola. Dlanom ruke prelazila je preko pičke. Rekla je kako voli da joj je pička fino i glatko izbrijana. Prišla mi je i uzela moju ruku te je stavila na pičku. Pitala me osjećam li kako su joj porasle dlaćice. Morao sam konstatirati da malo jesu. A onda me iznenadila pitanjem:-Bi li me želio obrijati?- Zabezeknuto sam je gledao ne vjerujući da čujem ono što je rekla. No ona nije ni čekala moj odgovor. Otišla je do kupaonice i vratila se s pjenom za brijanje, ručnikom i britvicom. Pjenom je obilno natrljala pičku. Dodala mi je britvicu i legla raširenih nogu. Što mi preostalo? Nježno i lagano sam britvicom brijao maminu pičku. Dok sam je brijao mislio sam što bi sad moj stari rekao da ovo vidi. Nisam mogao ne primjetiti da je brijanje pičke mamu opasno napalilo. Donio sam u plastičnoj posudi tople vode i oprao joj izbrijanu pičku pa je potom obrisao ručnikom. Mama se uspravila u sjedeći položaj… Rukama je obujmila moju glavu i vratila se u ležeći položaj povlačeći mene za sobom. Rukama mi je glavu priljubila uz obrijanu pičku… Nije mi teško palo jezikom je obraditi. Jezikom sam prelazio preko njenog nabreklog klitorisa dok sam joj u pičku gurao srednji prst… Glasno je uzdisala vrteći dupetom. Stavio sam joj noge na svoja ramena i sprašio joj kurac do jaja. Obilno sam svršio kurca zabijenog duboko u njenu pičku.

Sutradan ujutro napokon smo krenuli kući. Stali smo usput na kavi i dogovorili se da će se vratiti doma k ocu. Njega ionako seks ne zanima. Uspio sam s njom dogovoriti da mu uredno kuha, pere i brine se za kuću. Znao sam da on neće imati ništa protiv da ona s vremena na vrijeme ode na sastanak sa svojim mladim ljubavnikom Zoranom. Na svu sreću moj stari je razuman čovjek i prihvatio je stvari takve kakve jesu. Naravno, on pojma nema da mama barem jednom tjedno dolazi i kod mene u stan. U stvari zna da me posjećuje ali ne zna da tom prilikom i ja jebem mamu. Nije to obična jebačina na brzaka. Sitne pervezije koje mama i ja prakticiramo prilikom seksa daju posebnu draž našoj tajnoj vezi. Zadnje što je tražila od mene bilo je da je vežem pa je tako vezanu jebem. Isprobali smo i analni seks pa sad više nije rijetkost da je jebem u guzu. A brijanje njene pičke postalo je normalna i redovita praksa.

Autor: fukbuk

Prisilio sam mamu da mi bude pervezna i poslušna kuja
Zaljubio sam se u mamino raskošno dupe