Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Žiletom sam prešla preko zadnjih plavih pubičnih dlaka. Pogled na moju obrijanu macu me je uzbudio. Pogledavši se u ogledalu vidjela sam svoje ružičaste usmine. Vidjela sam vlažnost kako se sjaji na početku mog tunela. Morala sam staviti prst u macu, zvala me je da ju malo podraškam.
Zvono sa ulaznih vrata se oglasilo. Bio je to moj poštar Marko.
Gola, kao od majke rođena, otvorila sam vrata, poljubila ga uznak pozdrava, uzela sam paket i otvorila ga.
“ Okreni se. “ rekla sam mu dok sam otvarala paket i gledala u sadržaj paketa “ I dok se okrećeš, skini se. “ U paketu su bile lisičine, kožni pojas i ostala “ oprema „. Dok se on skidao ja sam “ opremu “ obukla.
Sjela sam na stepenice ispred vrata i raširila sam noge.
“ Možeš se okrenuti prema meni! “ zapovijedila sam mu. Njegov ukrućeni ud mi je govorio da mu se sviđa ono što vidi.
“ Možeš gledati, ali ne i dirati. “
Marko je krenuo da se usprotivi, ali ja sam ga ušutkala prstom na usnama. Zabacila sam glavu unazad na onaj seksi način i još sam više raširila noge. Prešla sam prstom preko svoje mokre mace. Prešla sam prstom grubo preko svoga klitorisa. Noge su mi se zatresle. Uzela sam sise u svoje ruke i počela sam ih mjesiti. Podigla sam jednu bradavicu do usta, a zatim i drugu. Sisala sam ih dok nisu postale crvene. Malo sam ih i zagrizla, bila je to lijepa bol.
Pustila sam sise i prihvatila sam se pice. Skupila sam prste jedne ruke i grubo sam ih gurnula u picu. Počela sam drhtati i dahtati. Stavila sam prst u usta i počela sam zamišljati da je to Markov kurac. Marko mi je prišao. Zabacila sam glavu još jače. Spustio se do mene i sve što je učinio, bilo je da je puhao vrući zrak u moju macu. To me je izbacilo u orbitu ekstaze. Na pola puta do orgazma Marko mi ga je zabio kroz moje sočne sokove. Zatim ga je izvadio onakog namočenog i potražio je put do mog šupka. Kako ga je zabio tako je mene preplavila bol.
“ Nastavi jebati svoja usta! “ zapovijedio je.
Još sam jače sisala svoj prst, oblizivala ga i željela da je to njegov kurac. Nagnuo se nad mene i polizao je moju macu.
Prešao je jezikom po mojoj svježe obrijanoj pici. Trnci su prešli mojim tijelom, šaljući me opet preko ruba. Sise su mi skakale luđački po prsima. Marko je uspio jednu uhvatiti i strpati u usta.
“ Grizi me jače “ zavikala sam.
Zavrtila sam glavom. Betonske stepenice su mi zagrebale leđa. Moja ramena, jedino što mi je davalo uporište, boljela su od tvrdoće betona. Zanemarila sam bol. Bila sam u S&M raspoloženju.
Nisam mogla zaustaviti svoje dupe od trljanja o Markovu zdjelicu. Nabijala sam se o njegov kurac dok je on obrađivao moje sise. Njegovo skoro izvlačenje iz mene i ponovni ulazak su me izluđivali. Njegova jaja su nastavila da udaraju o moje guzove. On je održavao svoj tempo. Ali, moje dupe je imalo svoje mišljenje. Kada je njegov kurac ušao u moj šupak, zidovi šupka su se stegli oko kurca i zarobili su ga. Markove su se oči raširile u panici. Ispustio je čudan stenjući zvuk i ispumpao je svoj sadržaj u mene. Mislila sam da nikad neće stati. Napokon, njegova su se usta opustila i ispustio je moju bradavicu. Srušio se na mene.
Ovim se sigurno iskupio za prošli mjesec kad me nije želio zadovoljiti svojim kurcem. I što se mene tiče tek smo počeli.

Drski klinac (uključeni zoo elementi)
Henri Miler - Sexus, roman