Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Teške, rijetke kapi kiše prošarale su sivilo gradskog asfalta i slijevale mi se niz sljepoočnice dok sam žurno koračao prema stanu. Nekoliko je puta snažno zagrmilo i svjetlost uličnih lampi naglo zatitra, da bi se sekundu kasnije cijeli kvart našao u potpunoj tami. Potiho sam opsovao i dok sam po džepu prekapao u potrazi za ključevima, sljušti se moćan pljusak u sekundi me natopivši mlakom tekućinom. Nevjerojatno. Pet minuta mi treba do videoteke, opere me kiša i još nema struje da guštam u filmu! Kojih pedesetak metara od zgrade, uočih sjenu mlade žene, promočenu od glave do pete, kako nešto petlja po rešetki odvoda. Prišao sam joj i oslovio ju:
„Je li sve u redu, gospođice? Trebate li možda pomoć?“
Podigla je glavu, uokvirenu mokrom crnom kosom do ramena, i molećivo mi odgovorila:
„Vražja potpetica! Zapela mi je u rešetku i ne mogu ju izvaditi. A ovo su mi najdraže cipele.“
„Dajte meni da pokušam. Vi se sklonite pod trijem zgrade da se ne prehladite,“ odvratio sam, čučnuo pored otvora i oprezno izvlačio cipelu iz njene zamke. Nakon nekoliko minuta uspio sam u akciji spašavanja i pridružio se djevojci pod krovićem.
„Najljepša vam hvala! Pljusak se naglo spustio i nisam znala što bih. A nema ni struje pa ni tramvaji ne rade. Ostat ću ovdje još neko vrijeme, bar dok se nevrijeme ne smiri,“ ljubazno se smiješila, lagano se tresući od svježine kapljica po dekolteu.
Uočio sam da joj se koža naježila, a bradavice na grudima ukočile. Bila je obučena u slojevitu crnu prozirnastu haljinicu, koja se mokra pripila uz njeno sitno tijelo.
„Ne mogu dopustiti da ovdje stojite još satima. Ja živim odmah iznad, uđite, nazvat ću taksi da vas pokupi. Usput, ja sam Mario.“
Nesigurno se nasmiješila, pogledom prošarala po mračnoj ulici te naposlijetku odgovorila:
„Pa, možda to i nije loša ideja. Ne živim baš blizu, a postaje sve hladnije. Hvala vam. Vanesa,“odgovorila je, pružajući mi ruku.
Prihvatio sam ju, a mokra koža nam se spoji u sklizavi dodir. Na putu prema stanu nismo progovorili ni riječi, što zbog mraka u stubištu, što zbog pomisli da joj ne bi pasalo da joj se stranac previše obraća. Nakon što sam zatvorio vrata stana za nama, uputio sam ju ravno u dnevni boravak, dok sam ja skoknuo u kuhinju po svijeće.
„Nažalost, morat ćemo se snaći s ovim. Telefon je u kutu, slobodno se poslužite. Jeste li prije za neko piće?“ malo sam presmiono krenuo u razgovor, očekujući njezinu reakciju.
„Ako imate neki whiskey, bilo bi odlično. Treba mi nešto da me zagrije,“ odgovorila je mirnim i dubljim glasom, s laganim smiješkom na crvenim usnama.
Nisam znao kako bih to protumačio, čak me malo zbunilo. Nabacuje li se to ona meni ili jednostavno krivo hvatam signale? U kuhinji sam natočio dvije čaše i uputio se prema boravku. Snažni pljusak tukao je po prozorima i sve mi se činilo da se pretvorio u tuču. Sjeo sam nasuprot nje, rukama je razbarušila kosu da se lakše osuši, gledajući me cijelo vrijeme.
„Hoće li ti smetati ako svučem mokru haljinu? Bojim se da se ne prehladim,“ zaustila je mazno i prije nego sam uspio, onako blago ušokiran, išta odgovoriti, počela je otkopčavati gumbiće na dekolteu, preko trbuha, sve do koljena. Ustala je i pustila da joj haljina spuzne na pod. Ostala je stajati samo u crnim halterima, čarapama, tangicama i grudnjaku bez naramenica, nalik na korzet. Ukočeno sam zurio u nju, ukočen mi je bio i jedan dio tijela, dok sam lagano spuštao čašu na stol. Bio sam prilično zbunjen, zar se obično ne događa suprotno? Ne bi li bilo logičnije da sam ja pokušao zavesti nju, a da ona bijesno pobjegne?! Nasuprot, približavala mi se u visokim potpeticama, uvukao sam se duboko u fotelju i samo blesavo zurio. Došla je do mene, podigla nogu i naglo ju spustila na moje sjedalo, između mojih nogu, tek nekoliko centimetara od vrlo osjetljivog i napetog mišića. Teško sam progutao slinu, jer je potpetica djelovala oštro i bolno, no to je samo povećalo moje uzbuđenje. Uzak vrh cipele primicala je mojim jajima, a ja nisam znao što bih, no kad ga je zabola prilično jako u moje osjetljivo područje, odskočio sam akrobatskom umješnošću s fotelje i stao nasred sobe.
„Ovaj, trebaš li sušilo za kosu? Ili telefon?“ mucao sam idiotski, previše u šoku da bih reagirao na neki normalan način, ako je takav uopće postojao.
Kurac mi je i dalje bio nabreknut, nešto mi je zapelo u grlu i stvarno nisam znao što da učinim. No, zato je Vanesa dobro znala što joj je činiti. Otvorila je svoju torbicu, izvukla nešto srebrno i okrenula se prema meni i dalje se smiješeći. Srebrna napravica bila je starinski bodež koji se ljeskao u njenoj šaci. Prislonila ga je na svoj vrat i nježno ga potezala prema grudima. Bilo je vrlo jebozovno gledati ju kako se naslađuje dodirom hladnog metala, sklapa oči i lagano uzdiše svaki put kada bi ga malo jače pritisnula o kožu. Zakoraknula je do mene i pružila mi nož:
„Rastrgaj svaki djelić odjeće s mene! Zatim me mazi bodežom po cijelom tijelu!“
Prihvatio sam igru, uzeo joj oštricu, prošao joj po vratu i zaustavio se na rubu grudnjaka. Srebrnim vrškom prelazio sam po rubu crne tkanine, zatim ga spustio ispod sisa, zakvačio dio grudnjaka između malenih ali čvrstih grudi i naglo potegnuo. Materijal se rastrgao poput suhe grančice i ugledah ukočene svjetloružičaste bradavice kako strše u mene. Instinktivno sam približio usta pupoljcima, ali me ona naglo zaustavila:
„Stani, nisi završio zadatak. Još ima dosta toga za obaviti prije nego ću ti dopustiti da se naslađuješ!“
Poslušao sam ju pokorno i nastavio ju dirati bodežom. Okrznuo sam metalom bradavice i spustio ga preko trbuha i pupka do bokova. Šarao sam joj preko crnih tangica i haltera, prelazio preko ispupčene pice i draškao ju po rubu gaćica. Uzdisala je pohotno i jebozovno i gadno sam se morao kontrolirati da ne izvadim svoju mašinu i ponudim joj. Zakvačio sam nož za rub tange i potegnuo još žustrije. Strgnuo sam ostatak čipkaste tkanine s nje i ukazala mi se meka, spužvasta pička, s malim izbrijanim irokez uresom. Posegnuo sam rukom, no ona je bila brža, ošamarila me i upozorila:
„Jesi li čuo što sam ti rekla? Bodež je tvoja produljena ruka, njime me možeš dirati, dok ti ne dopustim više.“
Iščupala mi je nož iz ruke, bacila ga ustranu, opet posegnula u torbicu i nešto izvukla. Slaba svjetlost svijeća onemogućila mi je da vidim što je to. Prišla mi je, u rukama navlačeći crveni svileni šal, približavajući ga mojem licu. Vjerojatno sam cijelo vrijeme djelovao nesigurno poput djeteta kojemu ništa nije jasno, ali mu se svejedno sviđa. Dopustio sam joj da mi ovije šal oko očiju i čvrsto ga stegne. Mrak koji me opkolio, pojačao je moje slušne i taktilne sposobnosti te sam osjetio novu navalu uzbuđenja kada mi je hitrim i žestokim potezom rasparala košulju s grudi. Stajao sam, lagano se oslanjajući o stol, i iščekivao što će uslijediti. Osjetio sam duge oštre nokte na vratu kako se spuštaju preko ramena po cijeloj duljini ruku i koža mi se naježila od užitka. Povlačila je kandže s unutarnje strane podlaktice do pazuha, naglo ih zarila u kožu na rebrima i zatim sjatila prema struku. Odskočio sam na granici bola i adrenalinskog ushita, no samo mi je položila ruku na usta i gurala me prema podu.
„Lezi, životinjo, nisi baš poslušan. Bit ćeš kažnjen, znaš li?“ njene riječi gutao sam u tami i sa žarkom željom iščekivao nastavak.
Ispružio sam se na podu i osjetio kako mi ruke i noge povezuje nježnom tkaninom za stol i fotelju. Stegla je čvrsto, da se nisam mogao ni pomaknuti, i sjela na mene. Gola pička trljala se o moj uzavreli sapeti kurac i želio sam da mi razdere hlače kao što je već sve ostalo. Namjerno me narajcavala i uživala u svojoj nadmoći, dok sam očajnički čekao da joj ga ubodem nakon svih ovih nadražujućih igrica. Odjednom, osjetih nešto vrelo i bolno na prsima. Kapala je nešto kipuće po meni i stadoh se izmicati i koprcati kako bi prestala. Čuo sam smijeh uspaljenice kako nadjačava zvukove grmljavine i snažne tuče napolju. Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao.
„Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?“ pričala je, dok mi je otkopčavala hlače.
Pri samoj pomisli na to složio sam svu potrebnu snagu i odlučio vratiti udarac; stegnuo sve udove, odskočio i zveket padajuće fotelje ponukao me da joj priuštim dobru lekciju.
„Ti bi se igrala, lavice? Pokazat ću ja tebi šta je kurac! Izjebat će te dok ne zavrištiš!“ urlao sam i oslobođen okova grabio njeno sitno tijelo te ju položio na stol, rastvarajući joj noge.
Ruke sam joj grubo držao spojene iznad njene glave, raskopčao hlače i žestoko se nabio u nju. Zajecala je gotovo bešumno, sklopila oči i raširila usne. Baklja mi je bila ogromna, ševio sam ju do jaja, brzo i snažno. Pička joj je bila sasvim uska i totalno vlažna, jedva je obuhvatila usminama moj kurac, a guza joj se gibala u ritmu vrućeg seksa. Pustio sam joj ruke i širio joj bokove, kao da ju želim raspiliti napola, očekujući iz sebe skori izljev goleme količine vruće, ljepljive tekućine. No, moja lavica se nije lako predavala i tren prije nego sam svršio, začuh oštar zvuk i žestoka bol zapara mi leđa.
„Ahh! Kučko mala, ti ćeš mene bičem? Još nisi shvatila tko sam?“ galamio sam ponukan bolom i prekinutim orgazmom.
Okrenuo sam ju, naprčio joj stražnjicu i stao ju lupati i pljuskati po njoj. Grizao sam ju lagano, pa malo jače, dok nije jauknula, zgrabio joj bič iz ruke i držak joj utrpao u pičku. Uzdahnula je jebozovno i vidjeh da joj iznimno paše. Nastavio sam ju jebati drvetom, ali me rupica guze previše mamila. Ne izdržah više i zguram joj kurac u guzu. Obje rupe punio sam joj naizmjence vrućim mišićem i hladnom palicom i kako je ljuljala i vrtila dupetom opet me približila orgazmu. Pretpostavio sam da će opet nešto pokušati izvesti pa odlučih preduhitriti ju. Podigao sam ju i ponio preko sobe, otvorio balkonska vrata i našli smo se u vlažnoj noći i na laganoj tuči koja je roštala po prozorima. Male kuglice leda udarale su nam u tjelesa i klizile po vrelini kože, brzo se otapajući. Podigao sam ju na dasku uz ogradu balkona, koja je služila umjesto stolića, nogama me obujmila oko struka i pustila da joj se glava nagne preko ograde. Komadići leda pljuskali su joj po sisama, koža joj se tresla i podrhtavala, a bradavice ukočile što od hladnoće, što od udaraca. Kapljice su joj klizile preko kolobara prema čvrstom trbuhu i slijevale se u pupak. One koje su nastavile put, lagano su putovale prema crvenoj, vlažnoj pičkici i hladile ju. Počeo sam ju lagano ševiti, konačno se sva prepustila i počela se maziti po tijelu, prstima štipajući i nadraživajući ukrućene bradavice. Uvlačila je kažiprst u usta, dodala mu i srednjak, senzualno ih povlačeći preko usana i jezika. Jebali smo se polako ali moćno i iscrpljeno istovremeno. Pobjednički i osjećao sam kako joj se pica sve više steže i grči, počela se tresti kao suhi list na vjetru i ispustila lagani vrisak mokrog razarajućeg orgazma. Bio sam užasno blizu, ledena tuča puckala me po osjetljivom udu, kao da me istodobno licka jezikom dok ju jebem, i val vrućine i vrtoglavice me prevali. Prolio sam se u njenoj skliskoj unutrašnjosti, cijedeći zadnju kapljicu života nakon jedinstvenog iskustva. Povukao sam ju na grudi, vidno omamljenu i opuštenu, i bez riječi ju unesao u stan. Kurac mi je još bio u njoj, polegao sam nas na tepih uz otvorena balkonska vrata, srasli smo u jedno i usnuli sjedinjeni s ožiljcima netom proživljene duboke strasti.

Prijateljice - gospodarice užitka
Boginja seksa s bičem

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience