Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Povez od svile na očima čežnje

Dok sam danas sanjala prelijepe, mirne snove ugledala sam tvoje lice kako mi se iz nekog stranog kuta smiješi. Bio si prisutan dok sam pričala s nekim drugim bićima, na nekom drugom mjestu, u drugom svijetu. Prikrao si se u moju svijest i promatrao je. U ruci si skrivao nešto i ja sam ti polagano prišla, bilo me je strah da ne prepadnem tvoje lice u svom umu, bilo me je strah da te ne zavedem. Pružio si mi svoj desni dlan i unatoč svim mojim strahovima ili željama pokazao si mi prekrasni komadić od svile. Instiktivno sam okrenula glavu i dopustila ti da mi ga položiš na oči.

Gorjela sam, snažno plamtjela, dok je mrak bio sve bliži i veći. Na kraju sam ostala sa slijepim umom i oduzetim vidom, spremna da se uhvatim igre s tobom. Koliko si puta poželio doći do mene na ovaj način, koliko li sam te već prije sanjala i dopuštala ti da me zavodiš do iznemoglosti na mjestu poput ovoga, tamo gdje svakodnevno teče med i mlijeko s tvojih purpurnih usana. Kako li smo se samo lijepo razumjeli na ovakvom mjestu. Pustio si me da te tražim u mraku, i ja sam s povezom pokušala zgrabiti tvoje tijelo. Nije mi baš išlo najbolje, ali tvoj stenjavi glas, glas koji me je napaljivao i tjerao da te tražim, bio mi je sve u ovom trenutku. Mogla sam se zadovoljavati na tvoj glasić u ovoj tami, mogla sam jer sam strasno gorjela.

Svašta se skrivalo u meni, svakakve prljave igrice na nastrani način su izletjele iz mene, tako da, kad sam te nekako zgrabila, odmah sam posegnula za tvojim krikom i ugrizla te lagano za usnicu. Ti si slatko jauknuo. Zatražila sam od tebe da i ti sebi staviš povez, nisam htjela da me vidiš, da možeš vidjeti kako se previjam. Svu svoju odjeću strgnuli smo sa sebe, poput slijepca tražili smo svoja mjesta zadovoljstva. Ti si polako puzio po mom vratu i ušnoj resici. Podivljao si kad sam našla tvoj falus i trljala ga gore dolje. Kako si samo urlikao u mojoj mašti, kako sam te terorizirala u svom snu. Mogla sam osjetiti tvoju prozirnu pjenu kako se lijepi za moj trbuh, bok ili bilo koje mjesto. Svu si me stegnuo uza sebe i svoje posljednje misli si razodjenuo preda mnom. Bio si lijep kad te nisam gledala, poseban doživljaj je bio ljubiti tvoje usne, nakon njih tražiti još bolje od prijašnjeg mjesta za poljubac.

I sve je teklo polako i sigurno, maštovito i realno. Počela sam gubiti granicu sa samom sobom. Dokotrljala sam se nekako do tvoga falusa i zasjela malo na njegov tron. Njihala sam se i hihotala poput nekakve blesače, ali nije bilo bitno, ti si uživao u svemu što je proizlazilo iz mene. Kao pravi slijepac ljubavi bolje si se snalazio svojim prstima i usnama. Kako si mi slatko kotrljao moje velike roze nabrekle grudi, kako si ih slatko ljubio dok sam ja pucala jašući na tebi. Kako si samo lizao, nikad mi nisi priuštio veće zadovoljstvo nego danas. Nikad nisi bio tako siguran i muževan u svojoj jebačini kao danas kad si stezao moju guzu i ljubio mi usnu resicu. Dok sam se ja stezala na tebi, stao si mi stenjati u uho, znajući da me to napaljuje previše i prejako. Zato sam te odgurnula od sebe i zajahala još jednom, htjela sam da zaspem ili umrem od iscrpljenosti seksa s tobom, seksa kojeg mi nikad nisi davao tako divlje i lijepo kao večeras dok sam sanjala. Poljupcima sam obogatila tvoje tijelo, nije bilo mjesta koje sam propustila pokloniti svojim vlažnim putenim usnama.

Svugdje sam ostavljala sočne tragove svog prisustva, svugdje sam zapisala svoje želje. Ti si ih ispunjavao sa strašću koju još nikad nisam vidjela kod tebe, bio si tako lijep u ovom potpunom mraku koji se srušio na naše oči. Tvoji nevidljivi kukovi su se tresli kad sam glaopirajući zasjela na tebe i trzala opet tvoju batinu, žestoko trzala gonjena onom divljom strašću koja me je tjerala i izluđivla. Iako se nismo vidjeli, kad sam prsnula, ti si to tako jako osjetio, stao si i zatražio da ti nekako približim svoju vaginu, da popiješ njene najljepše sokove. To smo pažljivo izveli, pazeći da se ne ozljedimo ili sudarimo; dala sam ti svoje spolovilo da ga stegneš i da ga obožavaš usvojim ustima. Kako li si je samo mazio i pijuckao iz nje svo prelijepo bogatstvo koje je poteklo iz naše putene i strasne igre.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile