Ovo je nastavak moje prve priče Dobar dečko i gospodarica (fetish)

Prošlo je nedelju dana od mog nezaboravnog iskustva. Danima sam bio napaljen i željno čekao nov susret koji se najzad i dogodio. Jednog petka je stigla kratka i jasna poruka od moje gospodarice: „Večeras u 22 kod mene. Nadam se da voliš društvo…“, odmah sam joj potvrdio da dolazim i krenuo užurbano da se spremam za još jedno veče za pamćenje. Tek pod tušem sam se setio sadržine dospele poruke i krenuo da se pitam kakvo to društvo sprema gospodarica. Vreme je prolazilo, a mene je hvatala sve veća trema, naročito što nećemo biti sami te večeri. Ali nije mi padalo na pamet da odustanem od susreta i bio sam rešen da ispunim sve svoje skrivene fantazije. Već je bilo vreme za polazak, uhvatio sam taksi i za dvadesetak minuta po drugi put bio ispred vrata moje gospodarice.
Pozvonio sam i vrata su se otvorila, na pragu je bila ona i to u veoma sexy izdanju. U cipelama sa visokom štiklom, crnim dokolenicama, crvenoj kariranoj suknjici i crnoj košulji, koja uopšte nije skrivala crveni brus, izgledala je ekstra droljasto ali ipak veoma dominantno. Svojom pojavom me je tako očarala da sam tek kasnije primetio da je u hodniku, iza nje, stajala mladja plavušica mojih godina. Bila je u kratkoj letnjoj teget haljini sa svetloplavim tačkicama i u belim cipelama sa manjom štiklom. Gledala me je zbunjeno, videlo se da je pokorna i da je robinja i da, kao i ja, ne zna šta je u planu za večeras. Gospodarica Lena je prekinula tišinu i već započela večerašnju igru.
„Šta se gledate vas dvoje?! Skidajte se i da vas vidim na sve četiri!“
Za koji trenutak smo oboje bili goli, jedno pored drugog, na kolenima i čekali nova naredjenja. Devojka pored mene je izgledala prosečno, mada mi je bila simpatična. Sa visinom od oko 180 bila je malo niža od mene, bila je vitka i nežna i niko ne bi pomislio da takva devojka može imati sklonost ka ovakvim igricama. Pratili smo našu gospodaricu do velike spavaće sobe u kojoj je najveći prostor zauzimao veliki bračni krevet, prekriven bordo svilenom posteljinom. Blizu kreveta bile su dve stolice.
„Slušajte me dobro vas dvoje, večeras ću da uživam, vi ste obične sluge ali imate zadovoljstvo da uživate u mojoj predstavi.“
Ja i robinja i dalje nismo znali šta je tačno mislila ali smo samo klimali glavom.
„Hoću da se raskomotim, skidajte me!“
Čim smo ovo čuli, krenuli smo da je skidamo. Gospodarica se bacila na krevet i podigla noge okrenuvši ih ka meni, ja sam joj skinuo cipele sa ogromnim štiklama, a plavušica košulju, zatim i suknju ispod koje nije bilo gaćica. Sada je bila skoro potpuno gola, ostala je samo u crnim dokolenicama.
„Sad si samo ti na redu robe, hoću da me ližeš i to dobro, hoću da iz mene liju sokovi jel jasno?!“
Ovo mi je naredila i veselo se bacila na svoj udoban krevet, izgledala je već napaljeno i uzbudjeno više nego obično… Našao sam se izmedju njenih nogu, unutrašnjost njenih butina sam zasuo nežnim poljupcima. Lagano sam se bližio medjunožju. Njen miris je bio opojan, blago sam prešao vrhom jezika preko vlažnih usmina, bile su otekle od uzbudjenja, polako se širile i pozivale me da se bacim na klitoris. Gurnuo sam jezik u usku vrelu pičku, bila je potpuno mokra. Uhvatio sam je za noge i podigao ih gore, tako sam dobio pristup i drugoj rupici. Moj vlažan jezik se našao na njenom anusu, a njoj se oteo uzbudjeni uzdah. Kružio sam oko te rupice, lizao je i gurao jezik najdublje što sam mogao. Na kraju sam se bacio na klitoris i veštim pokretima gore-dole gurnuo je ka vrhuncu. Bližila se orgazmu, krenula da drhti, ali me je naglo uhvatila za kosu i odgurnula. Rekla je:
„Odlično dosta je! Momci udjite! Ti robinjo imas zadatak da pripremis njih.“
Prvo su se čula vrata druge sobe, zatim su se otvorila i vrata spavaće sobe u kojoj smo bili mi. Ušla su dvojica crnih, visokih i razvijenih momaka samo u boksericama. Robinja je užurbano skočila, već se našla na kolenima izmedju njih dvojice i brzo im skinula bokserice. Jednom rukom je nadrkavala prvi kurac gledajući ga pohotno, dok je druga ruka mazila i masirala kurac i jaja drugog. Prvi tip je bio grub prema njoj, uhvatio je za glavu i krenuo da nabija karu dugačku dvadesetak cm. Ona se odlično držala dok joj se u grlo brzim tempom zabijala debela kita. Mlaz pljuvačke je visio niz njenu bradu. On ju je odgurnuo i ona je najzad dobila vazduha, brzo se obrisala rukom i predahnula, kad joj je prišao drugi. Bio je nežniji. Mazio je po kosi, a ona mu uzvratila najbolje što je umela. Držala je dlanove na njegovim mišićavim butinama dok je jezikom obradjivala otekli glavić, uzimala ga je u usta centimetar po centimetar i ispuštala pohotne napaljene uzdahe. Brzo je radila glavom, bila je mokra od znoja. Ovu scenu je prekinula naša gospodarica.
„Vreme je da vas dvoje robova sednete. Ne želim da vas čujem do kraja večeri!“
Seli smo na stolice, gospodarica je izvadila nekoliko pari lisica i ubrzo smo ja i robinja bili vezani rukama i nogama za stolice, a okrenuti ka velikom krevetu. Uživaćemo u predstavi naše gospodarice. Ona se bacila na krevet, raširila noge i prstom pozvala ovu dvojicu momaka sa velikim krutim kurčevima. Prvi se popeo na nju i skliznuo ga do kraja, krenuo je da je jebe dok je ona rukama stezala posteljinu i stenjala.
„aaah kaako je saamo debeeo i veeliki“
Već su bili u drugoj pozi, ona je bila gore, nabadala se na kurac, mešala je i jahala, bila je nezasita i želela još.
„jaaaooo mmmm jebi, JEBI. Dodji i ti!“
Drugi dečko je brzo uzeo lubrikant i namazao tvrdu kurčinu, znao je šta radi. Popeo se na krevet i prišao gospodarici koja je usporila tempo, a zatim stala. Mirno je ležala preko prvog momka čiji je kurac bio duboko u njoj, ruke je spustila iza ledja, uhvatila se za guzu i raširila je. Drugi jebač je imao pristup neodoljivom roze kružiću. Prislonio je ogroman glavić na njen anus i krenuo lagano. Milimetar po milometar, polako ali bez stajanja je prodirao i za minut je ušao do kraja. Gospodarica Lena je u sebi imala dva ogromna kurca. Bila je nepomična sa izrazom lica na kome se videlo čisto zadovoljstvo. Momak iza nje je krenuo da je jebe u dupe, ulazio je do kraja i vraćao se do glavića. Stalno je ubrzavao ritam. Drugi jebač je takodje počeo sa ubodima i brzo su našli zajednički ritam. Dve ogromne kurčine su razvaljivale Lenine rupe. Zabila je nokte u grudi svog pastuva, počela je da meša, počela je da se sama nabija i da viče uspaljenim glasom.
“ Jebem ti kako su deeebeeli, kako je doobro! Puni mi pičku puni mi dupe!“
Bila je sva u znoju, skakala je dok su se njene čvrste grudi njihale u ritmu. Malo se uspravila, pa onda svom snagom nabila na kurčeve do kraja, nije se štedela. Ubodi su bili sve brži i brži, njena otekla pičkica je stezala kurac sve jače, a razvaljenu guzu je širila druga debela kurčina. Gospodarica Lena se sva tresla, svršavala je dugo. Nije više imala snage, potpuno se predala i nemoćno ležala izmedju jebača koji nisu stali. Dugo je stenjala i čekala predah, čekala je da i oni svrše. Momak ispod nje je prvi popustio. Kurčina je počela da pulsira i puni njenu vrelu pičku, činilo se da nikad neće stati. Posle prave eksplozije koja je trajala skoro minut njegov kurac je skliznuo iz Lenine pičke, a ona ispustila blagi uzdah olakšanja. Koji minut kasnije, drugi jebač je počeo divljački da ga nabija. Počeo je da svršava, napunio je i nije stajao. Kurac prav i debeo je nastavio da ulazi i izlazi iz njene guze, sperma je lila. On je mogao celu noć, ali ona nije. Počela je da ga preklinje.
„Dosta je, molim te ne mogu više. Oslobodite ih i idite. Vadi ga molim te.“
Pošlusali su je. Prišli su meni i robinji i skinuli nam lisice, a onda otišli bez reči. Nas dvoje smo prišli i klekli do gospodarice koja je nepomično ležala potpuno razjebana dok je sperma curila iz nje. Večeras je ona bila prava robinja. Pogledala nas i zamolila:
„Ti me očisti, a ti posle poliži.“
Plavušica se odmah bacila na posao. Krenula je od butina i dugačkim lizom pokupila spermu koja curi. Došla je do oteklog medjunožja i sa zadovoljstvom srkala i gutala izmešane sokove. Na kraju je potpuno očistila i razvaljenu guzu. Nežno je nabila prst u široku rupicu i sperma je potekla. Vredno je laptala jezikom i obavila svoj zadatak.
Onda sam ja prišao i bacio se jezikom na klitoris, brzo sam prelazio jezikom i novi talas zadovoljstva je prošao kroz gospodaricu. Odmah me je odgurnula, okrenula se na drugu stranu i rekla nam da idemo. Dva minuta kasnije, plavušica i ja smo bili obučeni i hvatali taksi…

Autor: goodboy89

Dobar dečko i gospodarica (fetish)
Nesto malo o mojoj kevi...

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience