Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prekovremeni rad

Neka ide u pičku materinu rekao sam ženi. Dosta mi je tog posla. Stalno nešto treba na brzinu uraditi. Radim cjele dane. Kao da če biti smak svijeta ako nešto pričeka na sutra. Ma da. A plača? Baš dobro zaradiš tim prekovremenim radom.Da al nikad nisam doma. Dopizdilo mi i mislim da ču promjeniti posao. Nek ide sve…Ma daj to ti je samo danas dopizdilo. Sutra če biti opet sve po starom.Nečemo biti gotovi prije ponoči a možda i kasnije rekao sam.
Otišao sam i čak joj zaboravio reči da trebam i auto da vozim na servis. Tako da sam do posla otišao onda taksijem i hvala bogu sve smo uradili puno brže nego što sam mislio. Do ručka uradili smo puno toga i onda sve sredili do 19 sati. Mrtvo umoran htio sam se odvesti kuči i tek na parkiralištu se sjetio da nemam auto.
U kurac nek ide sve. Sad nek idem i pješke doma. Dobro da nije neznam kako daleko. Petnajt do dvadeset minuta i doma sam. Zamišljao sam šta radi sada moja žena, moja sladka Ana i kako če da se iznendai kad me ugleda tako rano. Barem čemo se pojebati nočas. Več nisam jebao mjesec dana zbog tog prekovremenog rada. Razmišlao sam da se ušunjam u kuču i skinem se sasvim i gol uletim kod nje i izjebem je kao kurvu, kao da je silujem. Ponekad dok nisam toliko radio radili bi svakakve bedastoče da nam bude seks zanimljiviji.
Od tog razmišljanja več mi se davno digao. Ruke sam nabio u hlače i igrao se dignutim kurcem, plako ga navlačio i stiskao. Baš sam skrenuo sa glavnog puta u naš sokak kad ugledam auto stoji na prilazu a pokraj njega trojica razgovaraju. Nisu me primjetili. Došao sam malo bliže i prepoznao glas mog prijatelja Mileta. Baš sam htio viknuti šta če on ovdje i pozdraviti ga naravno jer sam bio veseo da je došao u posjetu al sam u trenu zastao čuvši Anino ime i nešto kao dobra kurva. Uh. Da čujem šta to priča jebo ga ja. Sklonio sam se iza grmnlja i još malo prišao da sam bio sasvim iza njih.
Ma nema problema vidječete kakva je dobra pička. Voli kurac više nego išta. Pričao je Milan onoj dvojici. Kad vidi naše batine neče se protiviti da je jebemo do kasno u noč. Onaj njen drkađžija radi cjele dane a njoj treba svaki dan. Ja je jebem več odkad se udala. A i prije nije mogla bez moje kurčine. Ma daj rekao je jedan. Kao ne vjeruje.
Vidječeš kako je dobra. Nikad joj dosta. Voli ga cjelog u pički do jaja i šupku isto. A da ne pričam u ustima. Da znaš da mi cjelog proguta. Radila je na njemu bar mjese dana dok joj nije uspjelo cjelu moju kurčinu progutati. A njen radeči cjele dane nije imao pojma da joj svaki dan punim pičku.Takva nam treba. Smijali su se i pošli do ulaza.
Da ih rasteram a Milana da pošaljem u pičku materinu pomislio sam najprije a tek onda primjetio kako sam napaljen i ako ga drkam i stiščem preko hlača. Mater im njihovu. Baš da vidim šta je istina. Otišao sam brzo oko kuče i preko garaže ušao. Čuo sam Anu kako viče. O božeeeeeeeeeeeee. Pogledao sam kroz napola otvorena vrata i vidio kako su svi več izvadili tvrde batine i nudili ih mojoj ženi držeči ih i mašuči sa njima.Pogledaj šta sam ti doveo cerio se Milan.
Bože što su ljepi i veliki pričala je Ana i več na koljenima mazila čas jednom, čas drugom kurac i smijala se od sreče. Dečki skidajte se rekao je Milan i odječa je počela da leti po zraku.
Sa Ane su doslovce počupali odječu jer je nije imala vremena skinuti. Onda su stali oko nje i dirali je i mazili.
Milan joj je gurnuo šaku među noge i mazio njenu obrijanu pičkicu a ona dvojicu su svako sa jedne strane mjesili njene sise i grickali ih. Moja je Ana stenjala ko kuja kad se ganja hvatajuči ih za batine kako got je uspjevala i oblizivala usne, al joj odmah Milan gurne jezik u usta i zažvali se njome drkajuči joj sve jače pičku.
Šta najviše voliš moja kurvo. Daj reci mi pričao je Milan i smijao se onoj dvojici.Tvoj kurac rekla je Ana i sagnula se dolje poljubivši ga na glavič debelog kurca. Samo moj rekao je.Ma ne smijala se i okrenula glavu ljubila i lizala čas jedno čas drugog od one dvojice, da bi se posle vratila do Milanovog kurca i progutala ga cjelog do jaja.
Ni ja nisam mogao da vjerujem. Moj bi ponekad uzela u usta i samo sisala glavič pravdajuči se kao da nemože više. A Milanu je progutala cjeli a ima batinu sigurno preko 21 cm bar rekao mi je tako dok smo jednom pričali koliki je čiji. Samo se nasmijao kad sam mu rekao da je moj 17 cm i rekao da mi je dobar za drkanje.
Isto je učinila i ostalima. Progutala im batine i sisala i lizala ih cjele od glaviča do korjena. Milane bio si u pravu. Ovakvu ženu trebamo. Jebačemo do jutra. Samo da smislimo kako da se rješimo tvog muža rekao je onaj manji i svi su prasnuli u smijeh. Milan je odjednom sjeo na rub kauča i rekao onoj dvojici da je donesu do njega.
Nabijte mi je na kurac ajde brže derao se i klatio sa kurcam u ruci vamo tamo sve dok je nisu doveli do njega i okrenuto leđima prema njemu jednostavno spustili na njegovu batinu. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čuo se vrisak i onda odmah stenjanje i cvilenje a sve to bio je znak da joj je počelo dolaziti. Počela je sama da se baca po Milanovom kurcu ali su je dečki brzo uhvatili i držali je nabijenu. Da su je pustili pala bi sa njegove batine toliko je jako trzala svršavajuči.
Ni sam neznam kad sam izvadio kurac i počeo ga drkati. Palilo me Anino svršavanje. Nikad nije samnom tako svršila osim kad bi joj nabio onaj veliki umjetni dildo.Uvijek tako samnom svršava hvalio se Milan i sad joj ga kratkim trzajima nabijao do balačke. Daj začepi joj usta probudiče cjeli sokak cerio se Milan i onaj veči je bio u jednom skoku na kauču i nabio odmah kurčinu u Anina usta. Kao da je samo to čekala počela je da mu ga sisa i gricka i skoro se udavila nabijajuči se na njega. Onaj manji je uhvatio njenu nogu i podigao je i malo čučnuo da bi onda nabio glavu među Anine noge i počeo joj lizati pičku dok je Milan jebao odozdo kao da je želi poderati.
Sad sam osjetio kako prolaze trnci preko cjelog tjela i počeo da svršavam po vratima. Štrcao sam sjeme više od metra daleko. Svršio sam ko nikad. Obično bi sjeme šiknulo samo dvadeset do trideset cm a sad sam bio ludo napaljen.Milan je uhvati Anu sa svake strane za guz i podigao je sasvim da mu kurac izletjeo i lupio ga po trbuhu . Daj namjesti mi ga rekao je malom i on mu ga uhvatio i podrkao malo i namjestio na šupak. Polako je onda spustio na svoj tvrdi kurac sve dok se nije nabila do kraja cvileči kako joj je ljepo sa njima. Onda se mali podigao uzeo njene noge i digao ih uzrak i smjestio se među njihove noge nabijajuči joj kurac u pičku.
Božee što mi je ljepo stenjala je Ana kad je izvadila kurčinu i mazila se njome po licu. Sad su bila sva trojica u njoj. Najednom su počeli svi da se kreču kao neki tim. Čulo se smao stenjanje i cmokanje i ponekad njihovo smijanje i pohvale kako je dobra kurva zapravo najbolja što su imali. Jebali su je tako neko vrijeme, da bi se onda mali promjenio sa onim drigim. Mislio sam da nikada neče biti kraja kad je Ana počela uzastopce da svršava. Odmah za njom kao da su je čekali svršio je Milan vikajuče. Evooooooooooo punim joj dupe svojom spermom. Samo tako dečki. Sve unutra pričao je.
Kad se smirio svršio je mali i nabio se duboko u njenu pičkicu vikajuči da če da je oplodi ko kobilu da bi odmah zatim svršio onaj treči u njena usta. Ana je sve gutala ko luda. Vadila je batinu iz usta i polizala mu cjelu da bi onda isto uradila i drugima. Ajmo malo odmora dečki rekao je Milan. Ano, Anice donesi nam svakom po pivce cerio se Milan. Dobičeš onda još malo našeg sjemena i svi su prasnuli u smjeh. Pili su i smijali se a Ana je otišla da im nareže nešto za mezu i dobacila kao da če biti jači.
Rekao sam vam hvalio se Milan. Nikad joj dosta kurca. Terala me da je pojebim i u svatovima. Jebao sam je prije mladoženje cerio se. Dok je on nešto petjao sa starcima dolje ušao sam u kupatilo i jednostavno je navukao na kurac. Odtad je jebem stalno ili sam ili sa drugovim. Čak sam joj crnca doveo nekoliko puta. Ma vidječete. Ako njen još radi neko vrjeme prekovremeno najebačemo se. To bi bilo super rekao je onaj mali i podrkao si dignuti kurac od Milanove priče.
Bože jebe je odkad smo se uzeli pomislio sam i tek sada skužio zašto nas Milan tako često posječuje a da ne izgleda ništa sumljivo dolazio bi sa dvojicom ili više prijatelja. Baš sam blesav. Kako nisam skužio. Vidio sam da je Ana donjela pršut. Na brzake su pojeli. Odoh da sklonim auto rekao je Milan a ona dvojica odoše za njim usput kupeči odječu i pričajuči kako čeje jebati kad ja zaspim.
Brzo sam se pokupio i za nekoliko minuta dok su se oni več sakrili ušao u kuču. Dočekala me je ko uvijek radosna i vesela da sam se brzo vratio. Dobio sam pusu ko uvijek i u isti mah dok sam je ljubio pokušao da osjetim ukus sjemena od onog prokletnika. Kurac mi se u hlačama digao do boli. Pojeo sam nešto malo pršuta na brzake i istuširao se.
Baš sam umoran rekao sam ženi ajmo na spavanje. Zagrljeni pošli smo u sobu i pravio sam se da sam odmah utonuo u dobok san. Čak me je malo drmala i zvala da bi bila sigurna ali nisam se budio. Odmah kad je zatvorila vrata bacio sam sa sebe jorgan i uhvativši se sada več za tvrdi kurac počeo da drkam ko blesav.
Jel spava čulo se iz boravka, da bi onda neko uhvatio za kvaku a ja sam se u trenu pokrio i pravio da se okrečem baš kad je neko otvorio vrata. Spava ko beba čuo sam glas onog malog. Ajmo rekao je i smijao se. Mi čemo raditi umesto njega prekovremeno cerio se,a ja sam samo malo poškiljio i i vidio da se več skinuo i došao u moju sobu sasvim gol da vidi dali spavam. Zaboravio je da zatvori vrata ili ih ostavio namjerno pritvorene. Uhvatio sam jako kurac i drkao ko da sam poludeo i slušao šta rade.

Autor: belamimen

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile