Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prekrasno izgubljena nevinost

Još kao mlada, odgajana u vrlo konzervativnoj obitelji, maštala sam da doživim i osjetim ono o čemu su mi kazivale moje prijateljice i o čemu sam čitala u erotskom štivu. Ova istinita priča je započela kao i mnoge druge; jednoga ljeta, na selu gdje sam kao studentica provodila ljetni raspust.

Moje bujno, mlado tijelo kipjelo je od želje da ga miluje, ljubi i “izbode” muško koplje i donijela sam odluku da ću to učiniti baš ovih praznika. U šetnji, zamišljena u erotske snove, iznenada iz obližnjeg sokaka začuh glas, uljudan i odmjeran:
– Djevojko koliko je sati?

Preda mnom je stajao nitko drugi već mlad i zgodan, crn, prekrasnih očiju, vitak, naočit gospodin, lokalni svećenik. Brzo sam, svjesna svoje uzbuđenosti, otrčala i kod kuće počela razmišljati o njemu kao o muškarcu, kao jebaču. Nizale su mi se grešne misli o mojoj nakani i puno je bilo onoga što se protivilo mojoj ranijoj odluci da se podam prvom zgodnom kojega sretnem. Počela sam o njemu intenzivno razmišljati, noću kada bih otišla u svoju mekanu postelju od perja, sva putena i nedirnuta, nabreklih grudiju i vlažne mačkice, mazila bih se polako, polako, sve do bola, a u mašti mi je bio on. Zamišljala sam ga između mojih toplih, nježnih i preplanulih bedara, kako me ljubi i draži svojim hrapavim jezikom, od grudi, preko trbuha, pupka i uvlači mi ga u mačkicu. Sva obuzeta, bolno bih jauknula svjesna da dalje ne ide, kada bi i bila stvarnost, jer mu to ne bi dozvolio moj nedirnuti himen.

Bila sam sve nemirnija i luđa od želje, školski raspust se bližio kraju, a ja još uvijek u mašti i odjednom u meni je nešto puklo. Pa i on je čovjek, pa koliki svećenici imaju tajno žene, kolike sam čula da su s njima vodili ljubav, a onaj iznenadni susret, možda je i suđen. U predvečerje zadnjeg dana raspusta, donijela sam odluku, da mu se ponudim i da me taj zgodan čovjek učini ženom. Slagala sam baki i djedu da idem na zabavu u drugo selo i da ću doći malo kasnije. Umjesto toga, otišla sam u crkvu, misa je već prošla, stala sam pred ispovjedaonicu i zakašljala se da bi me On čuo. Došao je žurno onako lijep i vitak, odjeven u smeđu redovničku odoru, nasmijao se i izustio:
– A, to je ona lijepa djeva od nekidan. Što te nosi u ovo doba u crkvu.

Zarumenjela sam se, sva uzbuđena, ali i odlučna da nastavim započeto. Tražila sam da me ispovijedi i on je pristao, vjerovala sam da mu se sviđam. U laganoj svilenoj haljini, koja se pripijala uz moje tijelo morao je i on osjetiti moje ubrzano disanje. Predložio mi je da me ispovijedi u prekrasnom dvorištu crkve. Šutke sam pošla pred njim, zanosno protežući i njišući svoje tijelo, osjećala sam njegov dah na vratu a pogled na bujnoj stražnjici. Došavši u dubinu dvorišta, okrenula sam se, i uspjela izgovoriti.
– O Bože oprosti mi, velečasni ja Vas želim.
Začudo, nije bio zbunjen već me lagano uhvatio za ramena i rekao:
– I ja tebe.

Povukla sam ga prema sebi ne dozvolivši da išta više kaže i brzo sam njegovu desnu ruku uvukla ispod lagane haljine u meke pamučne gaćice. Sva vlažna, izdigavši noge na prste, obuzeta strašću i pohotom, osjećala sam u sebi njegov srednji prst. Dok me je on mazio i drugom rukom obgrlio, tražila sam njegov nabrekli ud, koji je stršio ispod meke tkanine. Umalo nisam svršila, odmakla sam se od njega i pozvala sam ga do obližnje drvene klupe. Kada je sjeo, raširila sam mu noge i čučeći zadigla redovničku haljinu, svukla mu gaćice i odjednom se u mojim rukama našao prekrasan, nabrekao do crvenila ud. Mazila sam ga, on je drhtao od zadovoljstva, a zatim sam ga uzela u usta i usnicama dražila, a zubima grickala njegovu kožicu oko glatkog pulsirajućeg glavića.

Prije nego je svršio, popela sam se na klupu, raširila noge i spustila se do njegovog lica, lizao me je snažno i dugo. Tada sam se okrenula leđima prema njemu i ugledala zaista ogromno “koplje”, stisnula sam oči, rukom obuhvatila prekrasan ud i snažno sam se nabila na njega, pa dublje, još dublje. Bol u glavi i tijelu strujala je jedno vrijeme, ali polako se pretvarala u toplinu, osjećala sam žmarce kako se šire iz trbuha po čitavom tijelu i onda snažni mlaz guste ljepljive tekućine u mačkici. Gubeći osjećaj za vrijeme dok sam sjedila na njemu, on mi je rukama dražio bradavice na vrelim i bujnim grudima, grickajući mi pritom vrat. Iscrpljena, ali i oslobođena legla sam na klupu i svoju glavu stavila njemu u krilo. On me gledao, kao i onog dana kada smo se prvi puta susreli. Miran i zagonetan, a ja i zbunjena i sretna. Obukli smo se, poljubili i rastali bez riječi.

Došla sam kući i ranije nego sam obećala mojima. Sva obuzeta onim što mi se dogodilo nastavila sam studije. Završio je i peti semestar, a ja sam poželjela ponovo ići u meni najdraže selo. Čim smo stigli odjurila sam pred crkvu gdje sam zatekla starijeg svećenika kako čisti snijeg. Vidio me i uz crkveni pozdrav obavijestio da će svetu misu održati sutra u jutro. Došla sam, strah me bilo ispovijedati se, bila sam tužna i jako, jako željna. Kasnije sam saznala da je onaj koji me učinio ženom otišao na vlastiti zahtjev kao misionar u jednu prekomorsku zemlju. I danas kada me drugi ljube misli moje duboko su s njim.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile