2. SA ČIKA SLOBOM U AUTU

Čika Sloba me je presreo dok sam se vraćao sa fakulteta. Dovoljno je bilo samo da mi kaže: Upadaj! I ja sam već bio u njegovom Golfu. Prošlo je već pet dana od kada smo se prvi put kresnuli. Nije mi izlazio iz glave. Samo sam zamišljao njegovo snažno telo na sebi i njegovu facu dok me je pomahnitalo tucao svršavajući. Toliko sam ga želeo opet, a u isto vreme strahovao da se to možda više nikada neće ponoviti. Sada sam bio opet pored njega, u njegovom autu. Vozio je polako kroz gradsku gužvu. Gledao sam u njegove farmerice koje su bile zategnute od jakih butina. Njegove snažne šake koje su bile čas na volanu, čas na menjaču su me izludjivale. Opet sam iznenadjujuće bio zbunjen, ja koji uvek pričam kao navijen nisam progovarao, čuo sam samo svoje srce koje bije kao da će da iskoči. Ali zato Sloba nije zatvarao usta, pričao je o nekim sasvim običnim stvarima…ma nemam pojma o čemu je pričao. Nisam ni znao kuda idemo, nije me ni interesovalo, bilo mi je bitno samo da je čika Sloba tu pored mene. Bili smo već na starom putu za Novi Sad kada je usporio i skrenuo na jedan manje prometan put. Posle nekoliko stotina metara prošli smo prašnjavim putem kroz neku njivu i zaustavili se na početku šumarka. Nikoga nije bilo u blizini. Sloba se okrenuo nekoliko puta kao da osmatra okolinu i onda sam ga prvi put jasno čuo:
-Ovde nam niko neće smetati.
Kurac mi se već udrvenio od same pomisli šta će se dogoditi.
Sloba je spustio svoju šaku na moju butinu i snažno, ali ne i grubo i stisnuo je, a onda se onoliki nadvio na mene i krnuo mi jezik u usta. Počeo sam da stenjem i da gutam njegov jezik. Njegova ruka je već bila na mom medjunožju i jako mi stiskala kurac preko farmerica. Grlio sam ga i mazio njegove snažne mišiće rukom. Raskopčao mi je farmerice. Malo sam odigao guzu i svukao mi ih je do kolena a sa njima i gaće. Nije prestajao da me ljubi. Ludeo sam a on je svojom velikom šakom obuhvatio moj kurac, stiskao ga i polako počeo da ga drka. Mislio sam da ću izludeti od tog osećaja. Onada se na kratko odmakao od mene pa je rukom kojom me je do tada mazio uhvatio kurac a drugom počeo da mi mesi jaja. Gledao je u moj kurac, a ja sam bio opčinjen prizorom kako mi čika Sloba jednom rukom drka kurac a drugom gnječi jaja. Mislim da sam urlao od zadovoljstava.
-Hajde lepi, svrši, svrši slobodno!
Stenjao sam sve glasnije, a Sloba je divljački drkao moj kurac. Širio sam noge i užasno mi je prijalo kako moja jaja lupkaju o njegovu šaku. Urliknuo sam i sperma je počela da šiklja, umazao sam celu majicu. Sloba ga je još malo mazio a onda uzeo maramicu i obrisao svoju ulepljenu šaku. Jedva sam dolazio do daha, a kurac mi je i dalje bio uspravan i tvrd kao da nisam svršio pre nekoliko sekundi. Želeo sam što pre da i ja osetim Slobin kurac u rukama. On je već raskopčao pantalone i kurčina je virila. Uhvatio sam ga i počeo da navlačim kožicu na sve debljem kurcu. Konačno sam čuo i Slobin uzdah koji me toliko pali.
-Poljubi ga, lepi.
Nije trebalo dva puta da mi kaže. Sagao sam se i usnama obuhvatio veliki lepi glavić koji je sluzio. Trudio sam se da ga uvlačim što dublju i da ga pušim najbolje što mogu. Uživao sam u svakom milimetru te kurčine. Sloba me je mazio po glavi tiho stenjao. Onda mi je u jednom trenutku povukao glavu i rekao:
-Hoću da te jebem.
Užasno me je popalio ton kojim mi je rekao da hoće da me jebe. Palilo me je da moj jebač tako priča samnom. Otvorio je vrata i izašao sa spuštenim pantalonama do kolena i prišao vratima sa moje strane. Neverovatno me je uzbudjivalo dok sam gledao tolikog čoveka kako hoda sa dignutim kurcem prema meni. Otvorio je moja vrata i izveo me napolje. Okrenuo me je dupetom prema njemu, a ja sam ostao da se držim jednom rukom za krov a drugom za otvorena vrata. Prstom je počeo da širi moju popaljenu guzu, a ja sam se instiktivno sve više savijao i guzio. Na kraju sam se savio skroz i ruke spustio na sedište na kome sam do malopre sedeo. Na prašnjavom putu ispod auta sam video folije upotrebljenih kondoma. Palilo me je što me je Sloba doveo u jebarnik, što sam na mestu gde očigledno stalno neko jebe. Osetio sam Slobin jezik na ulazu u guzu i zacvileo. Kako je to dobro radio dok mi je velikim šakama gnječio moje male okrugle guzove. Osetio sam kad se odmakao od mene kako mi vetrić rashladjuje ovlaženi anus. Znao sam šta mi sleduje. Jednom rukom me je uhvatio za kuk i prislonio glavić. Ućutao sam se. Znao sam da sledi bol, bol koji moram istrpeti da bih maksimalno uživao u čika Slobinom kurcu. I ušao je. I bolelo je, ali je Sloba bio nežan. Pratio je moje stenjanje. Osećao sam kako se guza sve više otvara, kako njegova kurčina sve lakše klizi, kako me njegova jaja lupkaju. Osetio je to i Sloba i počeo jače da me navlači. Moje stenjanje je bilo sve glasnije, volim da sam glasan dok primam, a ovo prostranstvo u prirodi dozvolilo mi je da se opustim i da urlam od zadovoljstva.
-Jebi me!
Bilo je dovoljno da kažem samo jednom i da Sloba shvati da sam sav njegov. Želeo sam da poludi, da zaboravi na obzirnost i da me jebe ne vodeći računa o meni.
-Jebi me…
-Jebem te lepi… jebem…
A onda je počelo pravo rokanje. Noge su mi klecale. Uhvatio me je čvrsto sa obe ruke za kukove, povratka nije bilo. Sloba se pretvorio u životinju koja mora da isprazni svoja jaja. Noge su mi klecale, glava padala, jaukao sam, ali i idalje molio da me jebe. Sloba se svom silinom zakucavao u mene i urlikao. Uživao sam što se jebem kao droljetina na tom djubrištu kondoma, što me pumpa matorac koji može da mi bude ćale. I Sloba je poistajao sve glasniji.
-Punim te, punim aaaa…
Svršio je i ostao u meni još tvrd, klizio je još lakše od sperme u guzi. Ja sam se uhvatio za moj kurac i nastavio da govorim drkajući.
-Jebi još
-Evo t ga mali , evo…
Čulo se lipkanje naših tela , opet sam arlauknuo i prosuo spermu svuda…
Stajali smo pored auta sa spuštenim pantalonama bez daha. Počeo sam da se oblačim… Majica, deo farmerki, leva starka bile su mi isprskane spermom

Bar dva puta nedeljno me je Sloba jebao preko dana kraj ovog šumarka. A jednom sam ga pitao da li još ponekad dolazi ovde na šta mi je on odgovorio …

(o tome ću pisati drugi put)

Autor: masturbationart

Price za nesanicu
Sa parom sa plaze