Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Pridruži nam se opet u krevetu! (12. dio)

Osjećam se usamljeno i tužno. Nazvala sem već Arijanu, Borisa, Mahinda i još nekoliko drugih prijatelja, ali nitko nema vremena za mene. Najbolje će biti da se bacim na posao. Pokušavam skupiti slike za katalog, pregledavam različite mape i nikako se ne mogu koncentrirati. Na kraju naletim na mapu kipara Jure. Kad sam je ugledala, nostalgično se osmjehnu. Listam po fotografijama s njegova imanja, pomiješanim s fotkama njegovih kipova i sa skicama. Među njima nailazim i na DVD na kome Jurinim rukopisom piše »Mirjam«. Srce mi udara kao ludo dok ga stavljam u plejer.

»Kako si, Mirjam,« pozdravljaju me dva vesela glasa prije no što vidim kome pripadaju. Jure i Donatela sjede na postelji, obasjani suncem. Donatelina duga crna kosa malo je razmršena i naglašava kontrast s bijelom svilenom haljinicom koju opet nosi. Jure je u majici i boksericama.

»Zadnji put nam je bilo tako lijepo, zar ne?,« reče Donatela i odmakne kosu s prsa, kao da bi mi htjela pokazati tvrdu bradavicu. »Počeli smo razmišljati da bi nam se mogla još koji puta pridružiti. Naravno, ako budeš dobra i poslušna curica,« reče napučivši malo usne.

»No, da bi se podsjetila što kod nas možeš dobiti, šaljemo ti ovaj DVD,« s osmijehom doda Jure i poljubi ženu, koja mu poljubac strasno vrati. Neko se vrijeme samo ljube u lice, a onda se on spusti na njezin pocrnjeli vrat. Donatela počne uzdisati i pokušava se priviti uz njega. Polako kao da želi usporiti snimku, on joj odmiče svilenu haljinicu i pusti da klizne po koži, a Donatela se ugrizne u usnicu u očekovanju muževih usana, zubi i jezika na svojim okruglim prsima, koje polako otkriva.

Jure je neko vrijeme gleda kao da je zaboravio kako izgleda njegova žena. Nakon toga ju počinje ljubiti i milovati, a ona ne može dugo izdržati te mu zaplete prste u kosu i snažno ga pritisne na prsa. Jure naravno zna što hoće time postići i počinje milovati njezine tamne bradavice, gricka ih i dodiruje jezikom. Donatela skupljena od užitka gleda i uzdiše. Kad Jure dlanom klizne niz njezino lijepo tijelo, ona se sva strese. Ignorira dio koji skrivaju njene čipkaste bijele gaćice te je samo milovanjem s unutarnje strane bedara priprema na užitak tako da ona ječi i trza se.

Nakon toga je iznenada okrene i doslovce joj strga čipkaste gaćice. Donatela je iznenađena, a njen krik je pun strasti koja ju je obuzela, kad je postala svjesna koliko je želi. Nekoliko je puta odostraga oblizne, a onda joj stavi vibrirajućeg leptirića. »Ne trebam to, pa sasvim sam uzbuđena,« začuđeno mu govori, a on namigne prema kameri. »Pokaži se Mirjam!«

Očarana buljim, mačkica mi je već čisto mokra, a da se je nisam ni dotaknula.

Donatela s leptirićem ustaje i počne plesati pred kamerom. Savija se u bokovima kao plesačica trbušnoga plesa i nakon svakih par trenutaka pokazuje kameri svoju pocrnjelu stražnjicu i zavrti njome. U kutu kadra njezin zgodni mož rukom obrađuje svoju alatku. Promatra plesačicu i naslađuje se njezinim zavodljivim plesnim pokretima. Tu i tamo pogleda u kameru napola otvorenih očiju, kao da me poziva.

Kao da bih mu htjela reći »No, dobro« posegnem u gaćice da provjerim koliko sam zaista vlažna. Klitoris mi se nabreklo nudi i sama sebi odgađam užitak za malo kasnije milujući oko gumbića.

Konačno Donatela dopleše do njega i zajaši ga još uvijek s leptirićem na glatkom venerinom brežuljku. Muž je zgrabi za stražnjicu i počne je divlje navlačiti na se, a ona se opire i svom se težinom nasloni na njegove ruke. »Polako,« zavodnički kaže i nastavlja svoj orijentalni ples na Juri. Tu i tamo se nagne natrag i pogladi ga po jajima, a onda se nagne naprijed i dozvoli mu da obliže ili zagrize njezine pune grudi. Debeli ud njenoga muža kružno lupa o njezina bedra, a leptirić je sada vjerojatno bolan za oboje, ali oni ne mare za to. Donatela brzo svrši i nekoliko minuta ostaje ležati na isklesanom tijelu svog muža, koji je onda podigne, a ona zgrabi njegov mokri, nabrekli ud i počinje ga sisati, dok ga rukama miluje po jajima i stišće mu bradavice, tako da se Jure mora ugristi u usnice. Neposredno prije orgazma, crnokosa makne glavu i pusti spermi da se razlije i da joj zalije dojke koje se sjaje od znoja i sline.

Zadovoljno se pogledaju, a onda pogledaju prema kameri: »Kad ćeš nam se opet pridružiti?«

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile