Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prljavi ples

Anton i ja smo bili u vezi 3 godine. Tu vece smo slavili nasu drugu godišnjicu. Večerali smo u ekskluzivnom restoranu i nazdravljali sa Francuskim vinima, prepričavali nase doživljaje za tu godinu i izbjegavali da dodirnemo i one žestoke svadje koje su takodje bile u toku godine. Restoran se zatvorio u 12:00 a nama se nije bas islo kuci, a i pod uticajem alkohola sve vise smo žudili za nastavkom provoda, tako smo i zaglibili u jednoj od diskoteka u gradu. Unutra je bilo jako puno naroda, gužva na sve strane, a podijum je bio krcat razdraganim igraća. Okom sam brzo prelazima po svim tim igraćima i zastajkijala na onima koji su imali ritma u sebi i igrali bolje od ostalih.

Anton se nasmijao glasno i povukao me prema baru, ”ma igračes kasnije, idemo da naručimo nešto za piti”! Dok smo stajali pored bara i ispijali sada vec ni sama nisam znala sta, jer su mi kolena počela klecati ispod mene i znala sam ako se ne pomjerim uskoro da se necu ni pomjent vise tu veceJ.

-Hajmo da igramo Anton, molim te!

-Me mogu vise da pijem, rekla sam mu naginjuci se na njega i balansirajući težinu na nestabilnim nogama.

-Anton me privukao sebi i poljubio kao da me prvi put ljubi, mmmmmm zavlačio je ruke u moju dugu kosu i upijao moje uzvraćene poljubce. Telom se pribijao sve vise uz mene, uvjek je reagovao na taj način kada bi osjetio sa kojim žarom mu po daj em svoje usne i sebe. Ja opet nisam smela da zažmirim jer činilo misedamipod izmiče ispod mene i da cu nestati ako zažmirim. Drugim riječima bila sam pijana, i morala sam nešto preduzeti da se održim na nogama čitavu veće.

Počela sam da se njisem u ritmu muzike i Anton me hvatao za guzu i gnječio me, privlačio sebi i saptao mi kako me voli i kako ce tek večeras kad dodjemo kuci da me voli.

Muzika je odjekivala i parala mi grudi, i moja zelja za igranjem je postajala sve jaca.

-Hajmo da igramo, molim te Anton!

-Igraj ti, ja cu da uživam da te posm atram dok igraš, rekao je.

-Ali ne mogu sama da igram, n! lje mi i nteresantno, rekla sam i mazno se uvijala oko njega -Pa nisi sama vidi koliko naroda na podijumu, rekao je istovremeno sto me drzeci za kukove okrenuo prema podijumu i pokazao rukom.

-,,A jel mogu da izaberem sebi igraća kojeg ja hoću“, pitala sam,“i vec sam počela okom da prelazim po svim tim ljudima koji su igrali“

-Mozes, lutko večeras je tvoje veće, rekao je i poljubio me u zatiljak.

– Ok, budi tu, rekla sam i poljubila ga. Anton se nasmijao glasno, i dodao, pa kud bi ja to mogao da odem ludice mala, a da tebe ostavim sa svim ovim muškarcima?

-Nasmijala sam se i ja, ”ne znam” ali volim da si tu.

Počela sam da se probijam kroz masu njišući se uz muziku i okom sam tražila sebi partnera za igru. Gledajući ispred sebe nisam vidjela da sam vec imala igraća iza sebe koji me pratio u ritmu muzike, a kad je počela Samba osjetila sam ruku oko sturka koja me vješto okrenula i ruku koja isto tako vješto dočekala -Da li si za igru?

Ispred mene je stajao crn muškarac, nižeg rasta, ljepuskast sa podignutom obrvom u znak pitanja. Košulja mu je bila otkopčana skoro do struka i nazirale su se gole grudi ispod, koje su mamile pogled.

– Da naravno, rekla sam i počela da se njisem uz muziku.

Vješto je zavukao jednu ruku iza moga struka i opasno se naginjuci prema meni dodao, samo me prati, ja vodim igru.

-Oo, rekla sam i počela da slijedim njegove pokrete

Njegovo tijelo je bilo opasno blizu moga i navodili me da slijedim i najmanji pokret. Znao je da igra, bio je profesionalac, imao je ritam u čitavom tijelu a nakon nekog kraćeg vremena sam uspjevala da mu slijedim korake i pokrete.

Opustila sam se skroz i prepustila zvucima muzike i njemu, osjećala sam znoj na tijelu ali nisam marila za njega.. .tada smo postojali samo ja i on i podijum koji se začudo malo rascistio Pljesak i uzvici su me vraćali u stvarnost i primjetila sam da se grupa ljudi skupila oko nas, da je pljesak bio namjenjen nama a i ti upnti pogledi. Neznanac je valjda osjetio paniku u mojim očima jer me je privukao i zanosno mi šapnuo, ”ne obaziri se, opusti se i uživaj”.

-Jesi li kada vodila ljubav sa muzikom, bez dodira?

-Usta su mi bila nijema pa sam samo odmahnula glavom, a on se prigušeno nasmijalo i privukao me blize sebi.

-Maloprije si bila na dobrom putu, a sad se opusti i nastavi…

Krajem oka sam primj etila da Anton stoji i po smatra svaki moj korak, ali tada me bilo bas briga. -Nasmijala sam se i zanjihala kukovima izazovno, a onda sam krenula u osvajanje i zavodjenje”muzike”. Ovaj put sam ja vodila a on me pratio. Povremeno su nam tijela bila pripijena da sam osjećala svaki njegov misic na svome mokrom tijelu Igrali smo prljavi ples i ta igra me užasno palila, i njega je, jer sam osjećala po njegovim pokretima da i on vodi ljubav sa muzikom ko i ja Na momenat me okrenuo prema Antonu koji je stajao i nijemo me po smatrao jer me prije i nije video u tom izdanju, ispod oka sam po smatrala Antona dok je neznanac hvatajući me za kukove i pnbijajuci se uz mene, zanjihao u zanosnom ritmu. Iz mene je poletio krik koji se zagušio u muzici. Mašta je počela opet da radi i zatvorila sam oci prepuštajući se neznancu. Ma momenat mi je uzeo ruku i poljubio me u dlan, na sta sam se stresla ko struja.

-Ne boj se, rekao mije prigušenim glasom, necu te silovati ali ti ne garantujem da nece onaj tvoj tamo, i glasno je se nasmijao pokazujući mi glavom na Antona.

-Da ga zagrijemo malo, sta kazes, a?

A onda je ne cekajuci moj odgovor stao iza mene sa svojim rukama na meni i u transu muzike prelazio rukama po mome stomaku i rukama. Na ledjima sam osjećala njegova prsa koja se pribijala a na guzi njegov kurac koji se propinjao. Osjećala sam njegovo uzbudjenje tako jasno, ali on je to i hteo da osjetim. Moje disanja mu je odavalo da sam i sama uzbudjena i da me palila ta situacija. Na momenat je skoro neprimjetno povukao moju ruku unazad da bi osjetila njegov nabrekli kurac, i skoro sam vnsnula od uzbudjenja koje sam osjetila u tom momentu. Možda vise zato sto sam znala da Antom sve to gleda, nego sto! me uzbu dio sam kurac od neznanca.

Antonovo gutanje očima i nehotično spuštanje ruke na pulsirajući kurac me izbacilo iz ravnoteže, i moje pripijanje uz strane evo tijelo je postajalo sve veće i veće. Jasno sam osjećala svaki puls njegovog kurca na guzi a onda i začula njegovo siktanje i stenjanje kroz zube, ”ako ne prestaneš da mi trijas kurac tako bicu prinudjen svasta da ti napravim”. Pogledala sam jos jednom u Antona i vidjela da uživa u prizoru, nasrne sila sam mu se a onda se okrenula prema neznancu i prislonila se koliko je bilo moguće. Njegove ruke su mi grčevito hvatale komad majice i skoro kidale, za sta nisam marila puno.

-UH…kako bi te sada uhvatio za guzu ali onaj tvoj stoji tamo i sve prati…izludjujes mei -Vidiš li sta si mi uradila, rekao je a onda me povukao prema sebi i hvatajući rukom za donji dio ledja povukao prema sebi i sudarila sam se sa njegovim nabreklim kurcem koji je prijetio da mu pocijepa hlače

Nagli zaokret i kome sanje svijeta oko nas m u je zaklonio Antonov pogled pa je iskoristio priliku da mi zavuče ruku duboko preko guze, da sam osjetila njegove duge prste na procjepu pickice koja je vrištala od požude za dodirima.

-Uhhh…sto nisi obukla suknjicu mala, siktao je, hvatajući me za pickicu preko farmenca i povlaceci me prema svome nabreklom kurcu.

-Glasno sam uzdahnula i pozelila u tom momentu da me taj neznanac zadovolji, da osjetim njegove prste u mojoj vlažnoj pickici i da mi smiri požudu…

Mora da sam mu pokretima i pokazala jer on mi na uho prošaputao da bi voleo vise nego ista da mu farmerice ne stoje na putu. Po njegovih pokretima sam skontala da vise nije bila igra u pitanju nego mastrubiranje. Drkao je kurac trljajući se od mene i ja sam mu dozvolila. Divljala sam od zelje, njegova strast me napalila da sam zaboravila na Antona i sav svet oko sebe. Htjela sam samo da me posjeduje, da mi smiri uzbuktalu vatru u meni, svaki dodir je bio udar struje.. .grudi su mi bujale od zelje za dodir om, bradavice su postale bolne od zelje za vrelim usnama i jezikom. -Molim te.. .izustila sam, ni sama ne znajući sta molim.

-Sta?

-Sta me moliš…pitao je, a onda sam po njegovoj trzaju tijela i divljačkom stezanju skontala daje bio vrlo blizu da svrsi, i zarila sam mu nokte u guzu koliko su mi dozvoljavale njegove pantalone Njegovo uzbudjenje i svrsavanje kao i glasan uzdah se pomiješalo sa muzikom i vrištanjem pomahmtale omladine oko nas.

-Ohhhhhhhhhh!!!

Nalazili smo se blizu bine pa je se samo nagnuo na binu, i zadihano gledao u mene ko da sam pala sa marsa.. možda i jesam.. .jer nikad mi se nije desilo nešto slično pa ni u najvećim maštanjima i snovima.

Gledala sam u njega zaplaseno i ko da me udario… on je ispružio ruku i posao je nešto da kaze… ali sam ja pobjegla ne sacekavsi njegove rijeci

Anton me dočekao raširenih ruku i poljubio me ko nikad do tad.

-Jojjjj sta si mi uradila Ti zeno, i moja ruka na njegovim prsima je osjetila očigledan dokaz da je uzbudjen jer mu je srce udaralo divljački, skoro da se moglo cuti.

-Hajmo kuci, rekla sam i uhvatila ga za ruku.

Nazvali smo taksi i ko klinci stajali pored puta i ljubili se dok nije došao taksi, a onda smo nastavili da se mazimo sve do kuce.

Smijali smo se ko djeca i teturali stepenicama na treći sprat, zastajkujući mazeci se. Vec smo napola bili skinuti kada smo napokon ušli u stan a ostatak odjeće je odma zatim sletio sa nas. Posla sam u spavaću sobu ali me on zaustavio na hodniku, Stani tu! nisam navikla na takav njegov glas pa me iznenadilo.

-Okrem se, rekao je

-Gledala sam ga ispod oka, ali sam se okrenula.

R.asiri malo no gice a zatim je i njegova ruka sama raširila mi malo noge. Dlanom je prešao preko mojih mokrih gacica i prokomentarisao da me dobro popalio onaj neznanac, ali da je šteta sto nije i okusio, a odma zatim mi je strgao gacice i prešao rukom po guzi i pickici. Bas onako kako sam željela da neznanac učini kada me uhvatio preko farmerica. Zadrhtala sam i glasno izustila ohhhhhh…

-Svidja ti se…a?

-Daaaa, mnogo…drhtala sam.

Njegov dah mi je pali vrat i zatiljak, spuštajući se niz kičmu, preko guze i zaustavio se na pickici. Jednom rukom mi je pomjerio guzu unazad i počeo da me lize onako sa zada. Dlanom desne ruke mije prelazio preko klitorisa i stezao me jace, povlaceci me sebi na jezik koji je divljao i nalazio se svukuda. Prstima mi je otvorio picldcu i osjetila sam jezik na usnicama, na ulazu u pickicu… u sebi.. . a onda je zudno pratio moje tijelo i izludjivao me sa jezikom, dlanom, prstima…jebavao me je bukvalno sa jezikom!

-Ahhhhh sta mi radiš, vrištala sam.

-Radim ti ono sto voliš i zelis.

-Čitavu veće te gledam kako bi se jebala i kako si jebala onog tipa, da sam imao zelju da te uzmem pred svima tamo, zajedno sa njim.

-Ahhhhhhhh molim te Anton…

-Sta molim te, pitao me je?

-Sta hoces? Ovo .. a onda mi je stavio prst u moju mokru pickicu a odma zatim i dva, a ukrucemm jezikom mi je lizao klit kao nikad do tada.

-Daaaaaaaa toooooo vrištala sam….tooooo uzmi me molim teeeee i vec sam se s ama pomjerala u transu, željna da osjetim onaj preliv vatre po utrobi i prasak explozije u glavi, slatku mracnmu koja me odvodi u drugi svet i polako vraća nazad…

Sokovi su se cijedili iz mene i ćula sam njegovo mumljanje, mmmmmmmmmm kako si napaljena ko kurac a neka moja kurac a cijedio je kroz zube isprekidano.

-Molim te Anton… .uzmi me! Ohhhhhhh osjećala sam da cu se one sve štiti od slasti, njegove rijeci su me palile i osjećala sam tople sokove i vjerovatno njegovu pljuvačku gdje mi se cijedila niz noge. Ludila sam, a nisam mogla da zaustavim to ludilo jer on je imao kontrolu i nije mi dozvoljavao rukama da zaustavim to mućenje…

Nije mi dozvoljavao da svrsim ali me držao na tom slatkom rubu izmedju neba i zemlje.

-Voliš to aaaa….voliš kad te ovako uzimam jel?

-Ohhhh da, molim te pusti me do kraja.

-A ne….nema jos kraja, nasmijao se promuklo, pa nismo te jebali jos…ni ja ni onaj sto ti navlažio tu pickicu za mene.

-Jebi me….jebi meeeee eeee vrištala sam

-Ssssssssss polako a onda sam osjetila njegove prste u ustima koje su se vlazile od moje pljuvačke, nehotice sam počela da ih oblizujem.

-Tako malecka, uživaj svim čulima, rekao je, a onda mije kurcem prešao po guzi, malo ga stavljajući izmedju nogu i kvaseci mojim sokovima koji su bukvalno tekli iz mene, a zatim vraćao ponovo na guzu i mazio mi procep na guzi sa nakvasenim i mokrim kurcem.

Nije mi dozvoljavao da se okrenem,nego me čvrsto držao i vodio igru kako je osjećao da odgovara i meni a i njemu.

Izbacivala sam guzu unazad u želji da se pomjeri samo cm dva i da udje u mene.

-Molim te, jebi me…ohhhhhh molim teeeeee

-Ovako… rekao je istovremeno stoje zario se u mene….uhhhhhhhh kako si mokra i topla… -Daaaaaaaaaaaa takooooooo ohhhhhhhhhh

-Ruka mu je zalutala u moju kosu i povukla me malo unazad, okrenuo mi je glavu u stranu i poljubio me mokrim i zazarenim usnama.

-Mmmmmmmmmm vrhunac je bio tu i nisam ga mogla zadrzati vise, on je osjetio to i samo me je jace uzimao i zarivao se u mene.

-Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, toooooooooooo uhhhhhhhhhhhhhh

Svršila sam tolikim intensititetom da sam se skoro srusila na pad, nalet mraka na oci je trajao dugo a noge su zadrhtale ispod mene Anton se jos par puta zario jako u mene a onda je i sam svrsio ko lud poljevajuci mi ledja i guzu sa toplom spermom.

Ahhhhhhhhhhh, ohlihhhhhhhlihhhhhhhlihhhh^. Njegovo tijelo je palo preko mene i sama sam se spustila na pod…nisam mogla da stojim nit da se pomjerim. Tijelo mi se treslo i praznilo…

Spustio je se i on pored mene. . . .njegove ruke su me privukle sebi i spustio je drhtav poljubac na moje isto tako drhtave usne.

-Prehladices se tako, rekao je, a zatim me uzeo u naručje i odneo u kupatilo. Nisam imala snage da stanem na noge i Anton je samo pustio vodu u kadu i spustio me nezno u nju, a zatim je i sam sjeo iza mene i obavio ruke oko mene, dok nas ne topla voda šibala po našim znojavim tijelima….

Tunoc nismo mnogo spavali. …a mnogo smo se voleli, kao stoje i o bečao. Krevet nam je bio svjedok…a i komsije bi mozda bile da ih upitam, ali nisu nikad dali do znanja da su nas culi.

Autor: Znatizeljna30

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile