Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zelim da podjelim s vama …u školu je došao novi profesor matematike i upravo u moj razred . Ne volim inače matematiku al sam voljela staru profesoricu. Dosao je, onako visok crna kosa bijel , bas svijetal ten ,”nabildan” . Cure pale sve odma ga dodaju na fb , a meni nije neki . Na hodniku lete da se pozdrave s njim, sviđa im se . A ja nista, i ne gledam al zaista . Jedan dan sam otišla kod profesorice (u istom su kabinetu) ali nije je bilo . Trebala mi je ppomoć oko zadatka a on je bio tamo . Skinuo je upravo mantil koji je obaveza za profesore a njegova uska košulja ocrtala je sve . Izvinula sam se i rekla da sam trebala profesoricu . Bio je ljubazan i pitao me da li mogu da mu pridrzim ogledalo dok frizuru napravi . Znao je da se sve pale na njega al očitoje prprimijetio moju hladnoću . Drzala sam ogledalo a on je otkopcao dva dugmeta na košulji i pitao “Da li je ovako bolje” Zaustila sam “profesore” i u tom trenutku sam navlazila . Nasmijala sam se i rekla ” i vise nego uredu” Pitao me je da li mi on mmože pomoći a moja picka je zeljela da mi pomogne huuh . Rekla sam da mi nešto nije jasno i potražila zbirku na ormaru . Budući da sam niska kad sam se s prstiju spustila zsteturaala sam i guzom završila ispred njega . Osjetila sam ga ali sam se u sekundi trgnula …..Rekao je “potrazi opet ”

Dok sam bila na prstima prišao mi je iza leđa. Vreo dah sam osjetila za vratom . Usutila sam i okrenula glavu i pogledala ga . Rekao je “aaaaaa sad me gledaš, zlocasta mala” krenula sam da odem ali samo me uhvatio za grudi . Mislila sam da će se završiti na tome ali je brzo zaključao kabinet i digao me na stol . Rekao je “ja cu ti objasnit”, i brzo mi je svukao hlace i kreno me ljubiti po koljenima .. bila sam u šoku . Sad ćeš vidjet kako se oduzima okrenuo me i počeo lupati po guzi . Svukao je hlače i preko gaćica sam osjetila ……uhhh …tako velik ….povukao mi je gaćice u stranu i sageo se . Dva puta je liznuo cijelom dužinom i pitao me da li sam nevina . Odgovorila sam da jesam . Okrenuo me raširio noge i olizao mi picu . Zatim me ponovo vratio na stol i gurnuo ga tako grubo u guzu . Jebao me je dok sam htjela vrištati . Rekao je neće da svrsi da ce to sljedeći put van skole ali mi je malo prstestavio ….uuživala sam i svrsila sam dok mi je dirao klitoris ..poljubio me i rekao “bravo mala” sad si moja …vidimo se ubrzo …i da i bilo je ubrzo ; ali to u sljedećoj priči ..

Moj vreli komso pandur
Matori