Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Profesorica iz biologije

Na zamjenu nam je došla nova učiteljica iz biologije. U 8. razredu. Svim dečkima je bila jako seksi i privlačna. Sat nam je završio, a ona me pozvala u svoj kabinet. Iznenadio sam se.

– Činiš mi se kao drag dečko Filipe. – rekla mi je dok je otvarala donju ladicu ormara i na moje oduševljenje pokazujući svoju predivnu guzicu.

Tražila je neke stvari i pritom me zamolila da joj dodam neku kutiju sa vrha ormara,pošto sam bio jako visok, a ona baš i nije. Kad sam joj prišao i uzeo kutiju sa ormara, naslonila je ruku na moja mišićava prsa, a ja sam je pogledao ravno u oči. U tom trenutku me primila za kurac. U prvom trenutku sam se iznenadio, ali onda sam se samo prepustio. Sagnula se izvadila moj prilično velik kurac i stavila ga u usta i počela ga pušiti.
Oh, kako je to dobro radila. Počeo sam joj skidati majicu i grudnjak i lizati njene srednje, ali čvrste grudi. Bacila me na stol i počela je skidati tajice koje je nosila. Skinula je tange.

– Sad ću te zajašiti. – rekla je i stavila svoju obrijanu picu na moj kurac i počela ga jahati sve brže i brže.

– Ahhh to mi radiii… – uzdisala je.

-Ajde, jebi me ti… – rekla je i odmah sišla s mog kurca, a ja sam je stavio na stol i počeo snažno jebati.

– Ahhhhhh….. tooooo ljubavi… – stenjala je jako.

– Ajde liži mi pičku,treba mi to. – rekla je.

Sagnuo sam se i počeo lizati njenu slatku picu. Kako je sočna samo bila. U isto vrijeme je doživljavala veliki orgazam.

– Aaaaaaaaaa, to toooo …. tako se to radi ajmeee… ajde zaguraj mi ponovno svoju kurčinu… – rekla je, što sam odmah i napravio.

Jebao sam je jako i svršili smo u isto vrijeme. Nakon toga mi je polizala kurac i jaja i ostali smo ležati na podu kabineta biologije ljubeći se.
Bilo je to moje prvo seksualno iskustvo, ali uvijek ću ga pamtiti.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile