Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Profesorka Gabrijela

Zovem se Dušan i na trećoj sam godini faksa, i dobro mi ide za sada. Nisam od onih sto ceo dan provode u bubanju, ali čovek mora da uči, što me je par puta sprečilo da se vidim sa Gabrijelom(u pitanju je Gabrijela, a ne Gabrijel). E baš ta Gabrijela mi je bila opsesija u srednjoj školi, da bih je kasnije pitao da izađemo i dogurao do strastvene veze.
Sve je počelo onda kada sam je video. Bila je to prva godina srednje, što će reći pre sedam godina, što mi se čini kao da je bilo pre sto godina. Inače, ona je profesorka latinskog, pa sam zbog nje išao na takmičenja iako nisam bio baš najbolji. Jedva sam dočekivao pripremne časove, kada bismo ja i ona bili sami u memljivoj učionici na spratu, iza čeličnih vrata, a jedino što se čulo bili su naši glasovi, više njen nego moj. Uživao sam da osetim njen dah blizu mog lica, i njenu šaku kako mi preuzima olovku, ali nežno, iako me je smatrala za klinca onda i verovatno nije znala da sam danima drkao zamišljajući je u svim pozama i položajima, kroz sve reči i pokrete, uzdahe, ponekad kao drolju ponekad kao skromnu i nežnu.
Mislim da je vreme da je i opišem. Srednjeg rasta, plavih očiju i oštrih ali prefinjenih crta lica, i blistavim osmehom. Trideset godina, ali kao da ima dvadeset i četiri. Neukrotive kose, loknaste do kraja i, na moju veliku žalost, uvek vezane u rep, dostojanstvenim držanjem, načinom na koji je ismevala(a i danas ih ismeva) priglupe učenike, zvonkim glasom, time me je očarala da sam i danas njen. Ima velike i lepo oblikovane grudi i uopšte joj je celo telo božanski lepo.
Moja opsesija njom je počela klasičnim klinačkim drkanjem, da bi prešlo u drkanje s ljubavlju, i na kraju u seks sa njom. Uživao sam na časovim latinskog , često ne radeći domaće, samo da bi izgovorila moje ime i obratila mi se. Uživao sam gledajući je, milujući joj grudi očima, i prelazeći preko njenog savršenog stomaka i nazad do lica. Nije me onda primećivala, sve do možda poslednje godine srednje, kada sam već imao i njen mejl i dopisivao se njom redovno.
Da skratim priču, pozvao sam je na izlazak kada sam bio na drugoj godini. Često sam svraćao u srednju, jurio profe i dišu, pa naleteh i na nju. Počesmo običnim razgovorom, da bih je na kraju svega postavio pitanje koje je me je godinama mučilo. Pristala je da izađemo na kafu negde pa se to i desilo. Posle prvog, usledio je i drugi i treći sastanak, pa posle toga i jebanje.
Bilo je to ovako. Pošto popismo piće, odvezao sam je kući i otpratio, kao i uvek, do stana. Ispred njenih vrata, dok smo se pozdravljali, odlučio sam. I tada, posle toliko vremena, smogao sam snage da joj priđem, obuhvatim je oko struka i poljubim je. Prihvatila je poljubac i produžila ga. Posle par minuta u hodniku zgrade, otela se i otključala stan, brzo me uvukla unutra. Skinuli smo jakne i nastavili, da bih je ja polako odveo do kreveta u dnevnoj i položio na leđa. Počela je da mi skida duks, a ja njoj majicu. Jednom rukom sam otkopčavao pantalone, a drugom, sve vreme vatreno se ljubeći, mazeći joj sise. Počela je da uzdiše i da se malo uvija, što sam shvatio kao znak da treba da je oslobodim pantalona. Brzo sam se spustio ceo dole i otkopčavao prokletu metalnu dugmad. Nije bilo lako uraditi to u zanosu ali sam uspeo. Provlačila mi je prste kroz kosu, dok sam joj skidao čipkane gaćice, otkrivajući sav sjaj njene vlažne mace. Obradovao sam se kad sam video da nije potpuno obrijana, kao što mnoge imaju glupi običaj. Kada sam počeo da je ljubim dole, krenula je, posle jednog malog grča, da me grli nogama, sad samo premestivši ruke na sise, snažno ih stiskajući. Zatim sam ustao, skinuo gaće i uhvatio njen gladni pogled. Nisam neki dugajlija, ali nisam ni patuljak. Za čas sam opet bio na njoj, ljubeći je i u isto vreme uvodeći joj ga u macu. Kada sam joj gurnuo, na njenom znojavom licu pojavio se osmeh, i sjaj u očima. Polako sam je pumpao, dok je ona divlje i nekontrolisano dahtala i grlila me. Osećaj da konačno vodim ljubav sa onom na koju sam besomučno drkao, i da me njene otvrdle bradavice miluju po grudima, da se njeni nokti zarivaju u moja leđa, da su njene prelepo izvajane noge na mojim kukovima, omamio me je. Potpuno mi se predala, i kao da je pokušavala da se nabije na moju kitu, u onakvom položaju.
Ne znam koliko sam je tucao, samo znam da sam svršio u nju, uz njene stisnute zube i stenjanje, i da mi je kroz glavu proletela nada o tome da joj nisam napravio dete. Nije se bunila, već se opustila i promenila položaj. Uspravila se, pogledala me onim plavim očima gurajući me na krevet i silazeći dole, prošaputala neverovatnu rečenicu: Volim te. Od tog trena pa do sada, još uvek mi je bliska noć i atmosfera u kojoj je to rekla. Nastavila je dole i počela da ga obrađuje, vešto ga ližući i drkajući, dok nije konačno počela da ga puši. Uprkos mojoj želji da se uspravim i ’’pomognem’’ joj, ostao sam na leđima, prepuštajući joj da se bori sa njim. Kada je osetila da ću svršiti, izvadila ga je iz usta i pustila da sve isprskam okolo. Posle mi je rekla da ne voli da guta. Ponovo je naskočila na mene, ovog puta ljubeći me, čekajući da prikupim snagu, da bi sela na njega. Provlačio sam prste kroz njenu gustu, sada pomalo lepljivu kosu, gutajući je i mazeći po dupetu. Naglo je ustala, nešto prošaputala, inasela na moju već spremnu kitu. U početku se veoma polako, i kao bojažljivo, nabijala, da bi posle počela da se prepušta, čas upravljajući glavu ka plafonu, čas ljubeći mene. Stavila mi je ruke na sise i pustila me da je mazim kako želim. Najviše ju je uspaljivalo kada sam palčevima prelazio preko njenih bradavica, njenih tamnih, čokoladnih bradavica. Inače je bila tamnijeg tena(što znači da nije Ciganka). Povremeno sam spuštao ruke na njen stomak i kukove, pa sve do lepo oblikovanih butina. Mešala je dugo i iskusno, rukama me grebući po grudima i vatreno me gledajući u oči. Osetio sam da će svršiti, pa sam je privukao sebi i milovao je po licu, dok nije u mene, kroz jedan dug poljubac, ispustila dah zadovoljstva i ukroćene strasti. Još neko vreme je mešala, pa se spustila pored mene, i sa glavom na mojim grudima, glasno disala da bi na kraju zaspala pored svog bivšeg učenika.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile