Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Promatranje zanimljivog trojca!

Talijan skine hlače i pokaže mi svoju mašinu. “U usta.”, zapovijedi. Ponizno poslušam. Njegov debeo, ali ne jako dug penis stavim u usta. Malo je slan, mmm. Jezikom putujem po njegovom penisu i cijelo ga vrijeme gledam u usta. ” Dosta, stavi ga u usta!”, kaže nježno, ali s naredbom. Prihvatim ga u topla usta, puna sline koja se pomiješala s njegovim predizljevom. Primi me za glavu i drži je mirno. Polako me fuka u usta. Svaki put mu dopustim malo dublje. ” O da, dobra mala puttana si.”, uzdigne i zabaci glavu unatrag.

“Ali tvoja bocca nisu dovoljno mala. Isprobati ćemo tvoj culetto.”, kaže zadihano. Okrene me tako da sam koljenima naslonjena na krevet, a guzu držim uzdignutu. S odobranjem uzdahne i vlažne prste približi nosnicama, a zatim me vlažnosti moje pičke namaže po guzi. U nju prodre jednim prstom. Ispunjava me ugodna debljina. Zatim u mene gurne još jedan prst i počne nježno kružiti. Zatim ih naglo izvuče.

Kad već mislim da će mi ga gurnuti u željni i spremni culetto, u jednom dahu ga gurne u pičku. Nije loše, ne mogu se požaliti. Samo je malo premiran i zato se počnem gurati na njega. Oboje sve glasnije uzdišemo. ” O, da, dobra uttana si”, kaže dubokim glasom koji me dodatno napaljuje. Njegovi debeli dlanovi misruju na mojim guzovima, a zatim me naglo odgurnu.
Svoj ud prisloni na moju usku i spremnu stražnju rupicu. Debeo je, ne znam hoću li moći. Polagano ulazui u mene, a ja se nabijam na njega da lakše uđe. Moji prsti gužvaju plahtu da lakše izdržim. Kad je glavić njegova debelog kurca u meni, sve je puno lakše. Opustim se i počnem milovati klitoris. Talijan me fuka brzim tempom. Iznenada se zaustavi i u par grčeva namoči moju unutrašnjost.

Zatim, sav zadovoljan potegne kurac iz moje umorne rupice. Legne do mene. Uštipne mi bradavicu. ” Još nije kraj?”, sva pohotna upitam nedužnim očima. Odmahne glavom i osmjehne se. ” Odi mi po vodu na automat.”, kaže i stavi mi u ruku pola eura. ” U ovom hotelu imaju automat za vodu?” Gospodin slegne s ramenima i kaže da vjerojatno oni znaju zašto ga imaju.

Želim se obući, ali me prekine. ” Ovakva odi.” Moram poslušati. Samo u ljubičastom grudnjaku i spermom koja mi se cijedi iz guze, krenem na hodnik. Skoro se zaletim u konobara koji stoji naslonjen na suprotna vrata i s čudnim izrazom lica gleda unutra. Kada me ugleda, oči mu se tako neobično rastvore, a zatim i usne. Kao u iščekivanju. ” Dođi i pogledaj.”, kaže i povuče me k sebi.

Pogledam kroz vrata i lecnem se. U sobi su Petra, Andreji konobarica. a velikom krevetu s kičastim prekrivačem na sve četiri kleči moja suradnica Petra. Ispod nje leži konobarica u crnoj minici koja je zarolana prema gore. Pod suknjicom se otkrivaju bijele tange, a Petra ih miluje i razmiče. Andrej ju polako fuka straga. Petrine meke grudi tresu se uAndrejevom ritmu.Nabreklim usnama dotiče tvrde grudi tamnopute konobarice. Počne joj cuclati bradavice dok konobarica stišće drugu dojku.

Moja ruka instinktivno krene prema sočnom međunožju i tad na sebi osjetim vruće tijelo konobara. “Ššššš”, stavi mi ruku na usta i lagano prodre u moju željnu pičku. Njegov ud odmah pronađe moju G točku i samo par uboda je dovoljno da se počnem kao luda grčiti oko čudesnog kurca. Konačno – orgazam!!!

Zadovoljena, dopustim mu da me i dalje fuka. Sve do svog orgazma. A predstava koju smo gledali, tek je dobro započela.

Autor: Anika

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile