Vratili smo se u hotel i spremali na večeru. Vlasta i ja glumili smo jedno pred drugim kao da se nije ništa dogodilo između nje i mladića koji se zvao Ammar. Osječao sam se kao u nekom transu niti na nebu niti na zemlji. Stalno mi je bila pred očima scena sa glisera. Pokušavao sam svoju smetenost prikriti pričajući nešto Vlasti a da se uopće ne sjećam o čemu sam pričao. Poslije večera malo smo prošetali a onda krenuli na počinak. Svatko je ležao na svojoj strani velikog duplog kreveta. Bila je to večer uoči prve godine našeg braka. Kao da smo oboje bili u nekom grču. U krevetu nismo pričali a kamoli se približili jedno drugom. Gotovo cijelu noć do pred jutro nisam mogao zaspati. Vidio sam da i Vlasta ne može zaspati. Razmišljao sam, analizirao, slagao kockice u glavi što je uopće značio sex Vlaste i Ammara. Nisam mogao povezati sve konce šta sam ja ovdje, da li prevareni muž, rogonja, voajer . . .?

Jako su me uzbuđivale misli na njihov sex a s druge strane nije mi bilo jasno zašto je to Vlasta s njim uradila. Kad sam se ujutro probudio nakon kratkog sna bio sam to neki drugi ja. Osječao sam se sretan, veseo i zadovoljan. Nakon jutarnje higijene Vlasti sam darovao prsten koji sam kupio još u Zagrebu. Taj dan bila je naša prva godišnjica braka, godišnjica kad smo se jednom drugom zakleli na vjernost. Bila je oduševljena poklonom. Nakon doručka krenuli smo u šetnju. Želio sam uživati jer ovo je ipak bio samo naš dan. Na obali smo otišli i do Ammara. Pitali smo ga koji nam restoran u gradiću preporučuje gdje bi moja najdraža ženica i ja proslavili našu godišnjicu. Ponudio se da će nas navečer odvesti do mjesta koje se nalazilo par kilometara od hotelskog naselja gdje smo bili smješteni. Došao je u točno zakazano vrijeme pred hotel. Dao je Vlasti kompliment kako je lijepo obučena. Odvezli smo se njegovim starim autom do centra grada. Pokazivao nam je znamenitosti i pričao o gradu. Odveo nas je do restorana koji je bio njegova preporuka. Pozvao sam ga da večera s nama. Vlasta mi je šapnula zašto sam ga pozvao ali u njezinim očimo vidio sam zadovoljstvo i sreću što sam ga pozvao. Našu prvu godišnjicu provodili smo družeći se u troje sa Ammarom.

U restoranu svirala je živa glazba. Ammar je Vlastu zamoli za ples. Uživao sam promatrajući kako plešu, njezine ruke oko njegovog vrata a njegove oko njeog struka. Kroz misli mi je prolazilo svašta, da li mu se digao, je li se ona navlažila. S njim je plesala cijelu večer. Ja sam s njom otplesao samo jedan ples da ne ispadnem čuvar ženske torbice. Već je bilo dosta kasmo kad smo krenuli prema hotelu. Za vrijeme vožnje želio sam Ammara pozvati u hotelsku sobu na piće ali nikako da se raskuražim. Kad sam htio to reći, svaki puta bi Vlasta ili Amamar baš nešto prozborili. Autom smo stigli ispred hotela. Svi troje izašli smo iz auta. Mislio sam da će nas Ammar otpratiti samo do ulaznih vrata. Tada mi je Vlasta rekla da je ona pozvala pozvala Ammara na piće još dok su plesali i imam li šta protiv. Nisam ništa odgovorio praveči se da nisam čuo. Ušli smo u sobu. Ammar je rekao da mu je jako vruće i smije li se otuširati. Izašao je iz kupaone omotan u ručnik do struka.

Na moje iznenađenje ponašao se dosta slobodno. Razotkri je krevet, legnuo i pokrio se plahtom. Meni je dodao ručnik zamolivši da ga vratim u kupaonu. Promatrao je Vlastu koja je sjedila prekriženih nogu na fotelji. Batina mu je sve više rasla a to nije niti prikrivao. Vlasta me zamolila da joj otkopčam tri gumba na stražnjoj strani haljine kako bi se svukla. Uredno sam složio njenu haljinu u ormar dok se on zavukla u krevet.
Nisam znao koja je moja uloga u svemu tome i što bi trebao ja činiti. Počeli su se milovati. Ja sam sjedio obučen na fotelji. Ammar je zamolio da mu donesem hlače. Iz đepa je izvadio kutijicu sa kondomima. Na Vlastinoj lijevoj ruci kojom je milovala njegov penis svjetlucao je prsten koji sam joj darovao a na prstu do njega i vjenčani prsten. Strašno me to napalilo. Usnama i jezikom prelazila je preko njegovog tijela a cijelo vrijeme rukom je mazila veliki kurac. Usnama je doklizila do jaja. Jedno pa drugo stavljala u usta. Ljubila je svaki milimetar njegovog kurca. Zaokružila je usne a onda se ustima nabijala na kurac. Stavio je gumicu na penis. Zajašila je na njega. Ritmičkim pokretima dizala se i spuštala njemu. Doživjela je orgazam. Zatim je legla na leđa raširivši noge. Jebao je žestoko. Činilo mi se da u glasnom dahtanju povremeno ostaje bez zraka. Noge je savila tako da su koljena došla u ravninu njegove glave. Sasvim sigurnurno ogromnom kurčinom dopirao je do dubina koje ja nisam nikad dotaknuo, mada mislim da sam normalno obdaren.
Doživjela je nekoliko orgazama i plakala od zadovoljstva. Konačno i on je svršio. Piitao me mogu li ja baciti kondom u smeće. Uzeo sam kondom u ruku. Bio je jako sklizav i mokar od Vlastinih sokova a s unutarnje strane pošteno ispunjen toplom spermom. Bilo mi je drago što je stavio kondom. Vlasta ima spiralu ali ima svakojakh bolesti. . . U to vrijeme još nismo imali djece.
Vlasta i Amar ležali su zagrljeni. Nakon nekog vremena njegova batina opet je bila napeta. Ja sam bespomočno sjedio i promatrao ih neznajući šta bi sad trebao.

Opet se nasadila na njegov kurac, ovaj puta bez gumice. Bilo mi je na vrh jezika da mu kažem neka stavi kondom ali nisam želio prekidati njihovu igru. Kad ju je napunio spermom ostali su još kratko u klinču a onda mi je Vlasta prišla. Sjela mi je na koljeno. Bila je znojna, raščupana. Milovao sam njeno znojno tijelo. Preko hlača osječao sam vlažnju picu iz koje su se cijedili sokovi i sperma. Počeo sam maziti Vlastino međunožje a zatim i lizati.

Lizao sam ostatke sperme sto je ostala u pički. Ammar je pred jutro napustio našu hotelsku sobu. Zamolio sam ga da svaki den jebe moju ženicu što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Proveli smo tada nezaboranih sedam dana družeći se s njim. Na rastanku smo se dogovorili da ćemo se naći svake godine u Tunisu.
Nakon toga više nije bilo ništa isto kao prije. Vlasta i ja ostvarili smo ono o čemu večina može samo maštati. Naš hotica – rogonja brak njegujemo i dan danas. Sretni smo i zadovoljni a o svim našim dogodovštinama nekom drugom prigodom.

Autor: Vlasta i Dado

Prva godišnjica braka
Kako je Vlasta jahala Marka
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience