Bilo je to prije nekoliko godina. Želio sam svoju dragu ženicu iznenaditi nekim lijepim putovanjem za našu prvu godišnjicu braka. Obilazio sam turističke agencije i odabrao Tunis. Želio sam da se prisjetimo romantičnog bračnog putovanja koje smo proveli na našem moru.Držeći se za ruke šetali smo uz more, večerali u finim restoranima uz svijeće, plesali, lubili se, mazili i pazili. Želio sam te lijepe trenutke ponoviti sa svojom Vlastom, ovaj puta u Tunisu.

Vaaauuu – rekla je. Bila je oduševljena kad sam joj pokazao rezervaciju za putovanje. Smjestili smo se u lijepom hotelu s pogledom na more. Malo nas je umorilo putovanje tako da smo nakon večere krenuli na počinak. Slijedeće jutro krenuli smo na plažu. Za razliku od mene, koji više volim izležavanje u hladu, Vlasta je uvijek za neku akciju. Još se nismo do kraja niti smjestili na ležaljke a ona je već predložila da bi željela skijati na vodi.

U blizini se nalazilo nekoliko mladića sa svojim čamcima koji su nudili usluge skijanja. Rekao sam Vlasti onako u šali – „Biraj kojeg želiš“. Prišli smo mladiću, visokom i zgodnom. Bio je vrlo drag i simpatičan. Vesna je stavila prsluk i krenula s njim na skijanje. Dosta dobro joj je išlo skijanju. Ja sam za to vrijeme sjedio ispod suncobrana i fotografirao Vlastu i mladića koji ju je vukao čamcem. Nakon pola sata konačno su se vratili na obalu. Nastavili smo pričati s njim a onda su opet krenuli na skijanje. Priznajem malo mi je to postajalo dosadno, jer je cijelo jutro skijala, a malo me zasmetalo njihovo diskretno očijukanje.

Poslije ručka očekivao sam da ćemo poći u sobu maziti se kao na bračnom putovanju ali ona je opet rekla da bi skijala. Ovaj put Vlasta i mladić dosta su se daleko udaljili od obale. U jednom trenutku Vlasta je ispustila uže. Mladić je zaokrenuo čamac i došao po nju. Oboje su bili na čamcu. Što od daljine, a što od sunca vidio sam samo dvije siluete, jednu pored druge kako stoje, a kasnije sam vidio samo njihove glave. Dosta dugo čamac je stajao na mjestu. Već me polako hvatala panika da s Vlastom nešto nije u redu. Kad su krenuli prema obali odahnuo sam. Vlasta mi je objasnila da se malo umorila pa je zaželjela odmoriti se na gliseru. Opet smo nastavili pričat s njim. . . .

Kad je Vlasta rekla mladiću da idu opet skijati, rekao sam da bi i ja pošao s njima. Priznajem, bio sam malo ljubomoran na njihovo očijukanje.

Krenuli smo. Mladić je ponudio da ja upravljam gliserom što sam sa zadovoljstvom prihvatio. Skoro na isto mjestu kao prije Vlasta je ispustila uže. Pomogli smo joj popeti se na čamac. Rekla je da je umorna i predložila da ostanemo na čamcu. Sjedio sam na prednjem sjedištu glisera, za volanom a oni na klupi pozadi. Skinula je grudnjak da se osuši – tako je rekla. Sjela je bliže do mladića i počeli su se ljubiti. Osjećao sam da mi krv nadire u glavu. Još se danas prisjećam toga i neznam da li je to bilo od bijesa ili uzbuđenja. Osjećao sam se glupo. Istovremeno ljut zato jer se ljubi s drugim, a istovremeno i uzbuđen jer sam mislio da to radi zbog mene da mi malo zagolica maštu. Čekao sam da se oslobodi njegovog zagrljaja i dođe k meni, međutim njihovo maženje postajalo je sve strastvenije.

Prebacila je nogu preko njegove. Na njegovim boxericama nazirao se „jarbol“ koji je postajao sve veći i veći. Spustio je glavu na njene grudi. Lizao je i sisao nabreknute bradavice. Vlastina ruka krenula je prema njegovom međunožju. Oslobodila je njegov jarbol od pritiska boxerica. Imao je ogroman penis. Rukom je nježno masirala mladićev glavić a onda se sagnula i počela ga sisati. Prelazila je jezikom cijelom dužinom tvrde kurčine, pa ga opet sisala. Ja sam sjedio skamenjen. Mislim da uopće nisam disao. Sama je skinula gaćice i sjela mu u krilo okenuta leđima. Jednom rukom masirao joj je grudi a drugom vlažnu picu. Ona je cijelo vrijeme miješala guzom na kurcu. Malo se podigla s njega, uhvatila ga za batinu te ju usmjerila prema pički. „Draga ali on nije sta……“ – nisam stigao izgovoriti do kraja – „stavio kondom“ – a njegov kurac već je ulazio u Vlastinu pičku. U žestokom ritmu dizala se i spuštala na tvrdoj kurčini.

On je držao za bokove i životinjski nabijao na sebe. Vrištala je, tražila da je još žešće jebe. Nisam mogao prepoznati svoju slatku dragu ženicu. Svršavala je glasno. Okrenula se licem prema njemu i nastavila jahati svog bulla. Prstom je prelazio između njenih guzova. U jednom trenutku njegov srednji prst nestao je u njezinom čmaru. Njegovo disanje i pokreti postajali su sve jači. Svršio je u njoj. Ostali su dugo, kao zaljubljeni, u tom položaju. Erekcija je polagano počela splašnjavati, a obilna sperma cijedila se iz Vlastine pičke po njegovim jajima, butinama. . . Kad su se razdvojili prišla mi je i poljubila me. Od tog dana postao sam rogonja.

Autor: Vlasta i Dado

Moj nezasitni motorist
Prva godišnjica braka 2 - U Tunisu na penisu