Ćao ja sam Mila, uskoro punim 19 godina i mogu vam reći da sam veoma perverzna osoba samo što o tome ne volim baš mnogo pričati. visoka sam oko 170cm i imam samo 50Kg, imam tamno zelene oči i dugu smedju kosu.

Nedavno na društvenoj mreži facebook dodao me je jedan lik koji mi je bio veoma poznat, hmm, javio mi se i saznala sam da smo se upoznali pre par godina u nekom klubu. Izgledao je božanstveno, imao je crnu kratku kosu i plave oči. Ljudi su pricali da je ,,ludji od najludjih“ ali mene je to dodatno nateralo da poželim nešto sa njim. Posle kratkog doposovanja odlučili smo da ćemo se videti.

Bila je to subota, noć, izašla sam sa drugaricom malo u provod, vratila sam se kući oko 01:00h kada mi je stigla poruka: ,,Gde si želim odmah da te vidim“ izjurila sam iz kuće i našla se sa njim. Ušla sam u auto i pitao me je ,,Gde ćemo“ na to sam mu odgorovila da ne znam, zatim se on samo nasmešio i rekao ,, Idemo do mene“ 😉 Jurio je kao lud, bio je izgleda baš pijan, osećao se na alkohol, duvan..

Kada smo stigli kod njega, izasla sam iz auta i krenula ka vratima, otvorio je i rekao ,,Izvoli“ zatim je zatvorio vrata i krenuo nasilno prema meni, da da zalepio mi je žvaku, jezik do grla, i počeo da me pribija uz zid. Njegove ruke su bile svuda po meni, ,,Voliš grubu igru devojčice, šta je ne svidja ti se ovo“ bile su reči koje je izgovorio i nastavio da me skida. U jednom trenutku ostala sam samo u tangicama. Otvorio je vrata od jedne sobe i gurnuo me je unutra, pala sam pored nekog kreveta a on je nasilno prišao, podigao me je i bacio na krevet. Auuu to me je dodatno napalilo, nastavio je da me ljubi i krenuo ka mojoj pici, skinuo mi je tangice i počeo ju je lizati, bio je to prelep osećaj, u jednom trenutku sam skočila preko njega i počela sam ga skidati, ,,Želim da me kresneš, želim ga u sebi“ ispred sebe sam ugledala kurčinu od 24-25cm, bio je to baš baš veliki kurac. Moja ženska glupost učinila je da se malo poigram sa njim što me je baš koštalo, stala sam, i rekla ,, Ne, ne želim ipak ništa“ i krenula ka garderobi. U tom trenutku me je ščepao da ruku ,,NE IDEŠ TI NIKUDA,, bacio na krevet i nabio mi ga je do kraja. Zatim je bio još grublji, grublji i grublji, nije stajao ,, HOĆEŠ JOŠ DA BEŽIŠ A DEVOJČICE, PA NE IDEŠ TI NIKUDA“ osećala sam da će svršiti ali on nije hteo da prestane. Odgurnula sam ga ali udario mi je šamar i okrenuo ,,DA LI SI NEKADA PROBALA ANAL, A DEVOJČICE“ na šta sam samo odgovorila ,,ne nikako to, ne želim“ nasmešio se, ,,Ne želis ti ali želim ja“ i istog trenutka je počeo nabijati svoju alatku u moje dupe. Vrištala sam od bola što je njega dodatno palilo ,,tooo devojčice vrišti, jače jače“ suze su mi krenule a on jos ni do pola nije gurnuo ,,Pazi sada“ i u tom trenutku je gurnuo ceo. ,, boli me prestani“ počeo je sve jače da me jebe u dupe, čupa za kosu, udara. Palilo me je to i ako me je baš baš bolelo. i samo u jednom trenutku sam osetima nesto vruće, svrsio je u mojoj guzi. Nastaviće se… 😉

Autor: Princeza

Kuma zeljna mladog mesa i moj prvi sex
Pijani smo bili

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience