Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prvi put Bull

Posle ohrabrujućih komentara na priču “Oralna opsesija” reših da nastavim sa opisom mojih doživljaja iz Amerike. Ovo je priča o tome kako je sve počelo.

Mnogi sa ovog sajta prepoznaće se u ovom opisu: Srednjovečni oženjen muškarac sa viškom seksualne energije koji noćima visi na Internetu u želji da spopadne nešto žensko. Proveo sam sate i sate na raznoraznim forumima u chat sobama. Vremenom sam naučio pravila ponašanja i kako ne zvučati kao napaljeni drkadzija. Na netu treba znati šta pali a šta ne.

U početku sam imao ideju da nađem neku nezadovoljnu domaćicu. U milionskom gradu sigurno ima žena duboko frustranih lošim i nemaštovitim seksom u braku (i ima ih! ali o tome nekom drugom prilikom…). O cuckoldigu sam imao samo nejasnu predstavu. Naravno, seks sa ženom je seks sa ženom. To to što je muž u igri mi je tada zvučalo kao mala dodatna komplikacija. Rečju, komunicirao sam i sa parovima, ali to mi nije bio prvi izbor.

Te zimske noći u chat sobi primetih da je Sue online. Sue i Peter su bili srednjovečni bračni par koji su tražili partnera za trojku. Razgovarali smo već nekoliko puta online i posebno su mi bili zanimljivi. Naime, na Internetu većina profila parova, po pravilu predstavljaju muževi drkadzije koji bi voleli da im neko razvali ženu od kurca. Takav “par” je ustvari napajeni muskarac koji svoje želje nije ni diskutovao sa suprugom. Sue i Peter su bili osveženje jer je komunikaciju najčešće vodila Sue.

U razgovoru sa njom saznao sam da su početnici, zainteresovani za trojku (uz aktivnu participaciju muža). Jednostavno, želeli su nekog potpuno diskretnog muškarca da pokušaju nešto novo. Ćaskanje te noći je išlo uobičajenim tokom. Kao iskusan chater znao sam kada treba biti uzdržan i pričati o neobaveznim stvarima a kada “napasti” i pritisnuti prave dugmiće. I zbilja, u jednom trenutku sam provalio da je Sue prilčno uzbudjena. Neobavezno sam nabacio da bi jednom trebalo preći sa reči na dela. Naravno, to je bila samo “udica” i nisam se uopšte nadao da će je zagristi.

Na moje iznenađenje, Sue me je zapitala: “Da li možeš da dođeš sada?”. Rekla mi je da u zadnjem dvorištu imaju otvoreni ali zagrjani jacuzzi i da je pićence u njemu super ugođaj. U zimskim mraznim noćima doživljaj je naročito lep. Pozvala me je na piće i druženje u jacuzziju, pa ako šta ispadne ispašće.

U momentu sam se presekao. Jedna je stvar sedeti u toploj kući za ekranom kompjutera i ćaskati o seksu a potpuno druga iskrasti se pored zaspale familije i otići u hladnu noć. Shvatio sam da sam dobio priliku koja se neće (ako ikada) ponoviti. Stisnuh petlju i napisah: “Ako ste zaista ozbiljni biću tamo za pola sata. Dajte mi adresu i telefon.”

Bili su ozbiljni! Zapisao sam adresu i nabrzinu se obukao. Dogovor je bio da ponesem kupaće gaće i da seks nije garantovan. Bio je to pre svega poziv piće. Iako sam znao da mi žena ima čvrst san iskrao sam se kao lopov a srce mi je lupalo pomahnitalo.

Kada sam odmakao od kuće, u kolima mi je već bilo lakše. Osećao sam prilično uzbuđenje ali sam sam sebi govorio “ne očekuj ništa, ideš da vidiš ljude, porazgovaraš, popiješ piće, i to je to.” Kada sam se približio adresi, pozvao sam ih mobilnim i dobih uputstva kako da prepoznam kuću.

Vrata mi je otvorila Sue obučena u jednodelni kupači kostim. Sue je bila plavuša, četrdesetih godina, malo punija i zbilja seksi. Pozdravio sam se sa oboje i kroz vazduh je prostrujalo nekakvo olakšanje. Sresti nekog koga ste upoznali na Internetu je uvek mačka u džaku. I oni i ja smo shvatili da smo zaista oni za koje smo se predstavljali: sasvin normalni odrasli ljudi.

Popričali smo na hodniku malo o tome kako sam prošao u putu a onda mi je Peter mi je pokazao prostoriju gde mogu da se presvučem u kupaći. Posavetovao da požurim jer je u jacuzziju zbilja udobnije nego stajati u hodniku. Presvukao sam se i posle pretrčavanja zadnjeg dvorišta na minus 5 udjoh u neverovatno prijatnu toplu kadu.

Njihovo dvorište je bilo ograđeno visokim ogradom obraslom gustom vegetacijom i potpuno sakriveno od spoljašnjeg sveta. Jacuzzi je bio osvetljen iznutra što je stvaralo zbilja predivan ambijent. Vrlo brzo smo se svi opustili i počeli da razgovaramo.

Saznao sam da je Peter trgovac automobilima pa smo malo raspravljali o trenutnom stanju na tržištu i novim modelima. Atmosfera je bila vrlo prijateljska i opuštena. Skakali smo sa teme na temu.

Kako je vreme odmicalo, shvatio sam da niko ne želi da pokrene “onu temu”. Shvatio sam da je u pitanju stid i nedostatak hrabrosti. Niko se nije usudjivao da “probije led”. Takođe mi je bilo jasno da ako se led ne probije od vrućih igrica neće biti ništa. U jednom trenutku rekoh Peteru: “Svaka ti čast. Žena ti je super seksi i u stanju je da digne kurac svakom muškarcu.” Zatim sam se okrenuo ka Sue, pogledao je u oči i rekao: “Želiš li da proveriš?”

Pocrvenela je kao bulka, ali sam ubrzo ispod vode osetio njenu ruku. Zavukla ju je u moje gaćice i obuhvatla ga je čvrsto. Peter je posmatrao scenu širom otvorenih očiju i nije bio u stanju da progovori ni reč. Sue mi je stezala i lagano mi nadrkavala kurac a ja sam joj odvezao kostim i ogolio sise. Posle izvesnog vremena Peter je samo izustio: “Mislim da je vreme da pređemo u spavaču sobu.”

Dok smo se kuckali preko neta, glavna tema je bila kako Sue želi da puši dok je neko tuca zguza. I zbilja, čim smo se našli na krevetu zauzela je četvoronožni stav. Peter ju je zajašio od pozadi a ja sam se namestio spreman na oral. U momentu kada su joj usne dodirnule moj penis začuh Peterov roptac. Svršio je istog momenta!

Peter je sedeo u fotelji pored kreveta dok smo se Sue i ja jebali kao zečevi. Mogao bih sada da klinički opisujem poze i tehnike ali bih radije opisao jedan detalj. Dok sam ležao na leđima, Sue me je opkoračila. U momentu sam primetio kontakt očima između supružnika. Gledala ga je u oči, namestila se, ujela se za usnu, a zatim zatvorila oči i svom snagom mi se nabila na kurac. Mogao bih da se zakunem da je Peter svrsio opet, ne dodirujući se.

Ta scena me je užasno uzbudila. Iako je sve bilo planirano kao trojka, sve se neočekivano izrodilo u bull hotwife cuckold odnos. Osetio sam moć koju nisam poznavao do tada. Osladilo mi se. Peter, Sue i ja smo te noći započeli prijateljstvo koje je trajalo godinama.

Autor: dr4play

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile