Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prvi put gospodarica

Došla je na dogovoreno mjesto točno na vrijeme. Pozvonila je i sa strepnjom čekala. Nije točno znala što je očekuje iza tih velikih crnih vrata. Začula je korake i vrata su se otvorila, a na njima je stajala maskirana žena, odjevena u crno kožno odijelo. Bez riječi ju je uvela unutra i pažljivo je promotrila od glave do pete. Jednim vještim pokretom skinula je laganu haljinu koju je Lada imala na sebi, a ona se lagano naježila bez obzira na vrućinu. Bradavice su joj skočile u vis i hrabro izdržale grubi stisak žene u crnom. Godio joj je taj grubi dodir pa je cmoknula jezikom, na što su se ženina usta razvukla u smiješak.

– Vidim, ti si pravi izbor – rekla je promuklim, seksi glasom. Lada je tek tada dobro pogledala ženu. Crni kožni kostim stajao joj je kao saliven.

Grudi su joj virile iz otvora na grudnjaku, a crne dlačice kroz otvor na međunožju. Imala je crnu masku na licu. Ispod maske gledale su je prekrasne seksi tamne oči, a puna usta bila su namazana jarko crvenim ružem. Duga tamna kosa padala joj je po ramenima. Kao opreka svemu tome bijelila se njena koža.

Pozvala ju je pokretom ruke i kada se okrenula, čvrsta stražnjica, kroz čiji pregib je prolazila kožna traka, zadivila je Ladu. Cijela leđa bila su joj gola osim dvije trake koje su se na ramenima spajale s prednjim dijelom kostima. Poželjela je svoje zube zariti u te čvrste polutke, onako da ostanu tragovi.
– Tko zna kakav je to osjećaj?

Uvela ju je u sobu u kojoj je dominirao veliki krevet s baldahinom. Crno-crvena kombinacija savršeno je pristajala ambijentu. Prišla je komodi i iz ladice izvadila nešto što je trebalo biti odjeća. Lada je bez srama stajala nasred sobe i čekala. Žena joj je prišla i pružila joj kostim, koji se sastojao od samih traka. Pomogla joj je da sve to stavi na sebe pa je Lada sada bila utegnuta u trake. Prolazile su ispod grudi, preko trbuha, kroz stražnjicu, ali vrući otvor bio je slobodan. Žena joj je prstima prešla po klitorisu, a Lada je zadrhtala. Vlažne prste prinijela je ustima i nosu i zadovoljno udahnula njen intimni miris. Još uvijek nije znala što ju očekuje, ali sve to bilo je vrlo uzbuđujuće. Pružila je ruke i čvrsto zgrabila ženu za guzove, gurajući joj jezik u usta. Žena je samo uzdahnula i prihvatila poljubac. Ljubile su se tako dugo, a onda ju je žena blago odgurnula od sebe. Krenula je do komode i iz druge ladice izvadila bič. Lada nije voljela grubosti, bez obzira na želju da zarije zube u tu čvrstu stražnjicu, ali znala je da uvijek može otići, ako joj se nešto ne svidi. Tako su se, telefonski, dogovorile.
Tada je žena rekla:
– Ne boj se, bič nije za tebe. Sad će nam se netko pridružiti.

Otvorila je vrata koja su bila gotovo neprimjetna. U sobu je ušao muškarac, gotovo sa strahom. Bio je gol, a njegov veliki kurac stršao je u vis. Vjerovatno je promatrao što su njih dvije radile pa se uzbudio. Stajao je tamo, šutio i gledao ih. Imao je lijepo tijelo pa je Ladi laknulo. S tim oglasima nikad nisi baš siguran. Žena mu je naredila da stoji tu na što je on samo poslušno klimnuo glavom, a njegov se kurac još više ustremio u vis.
– Ponašaj se prema njemu kao prema psu, kao prema robu – rekla je žena Ladi.
– Dođi ovamo, robe! – rekla je Lada i pucnula bičem po zraku.

Poslušno je prišao i gledao je s obožavanjem čekajući daljnje zapovijedi.
– Klekni! – naredila je. – Klekni i liži mi noge!

Bacio se pred nju i poslušno je počeo lizati. Sviđalo joj se kako je jezikom prelazio po njenim člancima, listovima, bedrima. Htio je krenuti prema gore, ali ga je ona laganim udarcem bičem po leđima obeshrabrila. Zastenjao je i poslušno se vratio prema dolje. Uzbuđivalo ju je to što tako vlada njime. Sviđala joj se uloga gospodarice. Slinio je i uzdisao, lizao, a ona je napaljeno trljala svoje nabubrene bradavice. Žena je za to vrijeme ležala na krevetu i mazila se. Gledala ih je, a oči su joj se caklile od
uzbuđenja. Muškarac se ponovno uputio prema gore. Okrenula mu se leđima pa je tako došao do njene guze. Širokim pokretom jezika lizao joj je guzove, a ona se prignula i rekla:

– A sad mi liži pičkicu!
Kurac mu je poskočio i hitro se bacio na posao. Tresla se od zadovoljstva kada je začula ženu:
– Ti, pseto, brzo dođi ovamo!
Otpuzao je na koljenima do kreveta i čekao.
– Sada liži mene po pički.
Ustremio se na njenu vlažnu rupu, a ona je rekla Ladi:
– Udari ga bičem po guzici, svaki put kad čuješ moj uzdah.

Sva ustreptala došla je do njega i kleknula iza. Žena je stenjala i uzdisala, a Lada je izvršavala naredbu. Nije udarala prejako, ali guzica mu se ipak lagano zacrvenjela. Uzdisao je i on, uživajući u potčinjenosti. Pogledom je potražila ženino odobrenje, a onda ga uhvatila za kurac, klečeći i dalje iza njega. Uzdahnuo je i duboko, grleno zastenjao. Dražila ga je jednom rukom, dok je drugom rukom bičem prelazila po njegovom čmaru. Odjednom ga je žena odgurnula i on se našao na podu pokraj Lade. Gledao ju je tužno dok mu je kurac u erekciji poskakivao.

– Stani tu i budi miran, samo gledaj – ponovo mu je zapovijedila.
Pozvala je Ladu do sebe na krevet i ponovno je poljubila. On je stajao nepomičan i gledao ih. Nije ništa pokušavao, čak nije molio za dopuštenje da se sam mazi. Ljubile su se i mazile, trljale jedna o drugu.

Lada joj je ljubila grudi, grickajući joj bradavice. Stenjale su jedna i druga, a on se nije micao. Okrenule su se u pozu “69” i počele se maziti i ljubiti. Obje su dahtale i drhtale, uživale, stenjale. Nisu željele svršiti pa su stale. Njegovo je koplje željno čekalo.

– Dovuci se ovamo – rekla je žena. Kleknule su na krevet ispred njega, okrenuvši mu svoje guze.
– Jebi nas, malo jednu, malo drugu. I nemoj da te moramo opominjati. Pazi da obje budemo zadovoljne.
Odmah je spremno umočio svoj nabrekli pomahnitali kurac u ženu, zabadajući se do jaja. Lada je za to vrijeme bičem prelazila po svojim usminama, a onda je rekla:
– Dosta, sad malo mene.
Prebacio se odmah u njenu spremnu rupicu, ispunjavajući je. Zadovoljno je uzdahnula i naredila:
– Jebi me snažno – i bičem ga udarala postrance u ritmu ulazaka i izlazaka njegovog kurca.
– Da se nisi usudio svršiti, svršit ćeš kad ti to dozvolimo! – ponovno je izdala naredbu.

Osjetila je da joj dolazi orgazam, a žena je legla ispod nje i jezikom je dražila. Svršavala je beskrajno dugo, u valovima, u nizovima,a onda se brzo izmaknula s njegovog nabreklog kurca prepunog njenih sokova i usmjerila ga u ženinu mokru pičku. Čekao je, a kad je dobio dopuštenje, započeo je jebanje
ludim ritmom. Znoj se cijedio sa svih, uzdasi su se miješali, zrak je bio ispunjen seksom. Kad je žena uz krikove svršila dozvolila mu je da se još malo poigra sa svojim kurcem. Čvrsto je rukom prelazio po svom alatu i tresao se od užitka. Žena je za to vrijeme kleknula i okrenula mu ponovno svoju guzu.

– Hajde, jebi me u guzu, ali sada možeš i ti svršiti – rekla mu je i namjestila mu rupicu. Zahvalno se sjurio među njene guzove, ulazeći odmah duboko u nju. Ulazio je i izlazio, uživao i stenjao, dahtao. Osjetio je kako dolazi orgazam. Svršavao je glasno stenjući i držeći je za bokove. Ona se nabijala na njega, draškala se po klitorisu dašćući u novom orgazmu. Srušili su se na krevet od iscrpljenosti. Lada se još malo mazila dok ih je gledala, ali nije željela svršiti. Obukla se i pozdravila s njima. Dok je odlazila pičkica ju je lagano “svrbjela” jer nije svršila. Voljela je taj osjećaj peckanja i draškanja i uživala u njemu dok je sjedila u tramvaju. Bilo je malo putnika jer je bilo kasno, a ona je sjedila u zadnjem redu. Stiskala je mišiće vagine, i, uz truckanje tramvaja, koje joj je pojačavalo užitak, bez uzdaha i vanjskog znaka, stegnula je noge i svršila. Pa tko kaže da vožnja tramvajem ne donosi zadovoljstvo?

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile