Sjećam se dobro svega. Među nama je već dugo vladala seksualna napetost. I otac i ja smo već dugo željeli da imamo seks, da ostvarimo svoje dugogodišnje incest želje.
Dogodilo se. Prošle godine. Vratila sam se sa mature, vidno pijana i vidno željna kurca. On me čekao, naizgled ljut. Izvukao je kaiš i naredio da se okrenem. Znala sam da ću opet dobiti batine. Naslonila sam se i sama skinula lanene hlače i čipkane gaćice. Raširila sam blago noge da bi vidio moju vlažnu pičku. Udarac odjeknu. Glas sam zadržala.
– Do kad sam rekao? Jel do jedan? Koliko je sad sati? Znaš li ko u ovo doba dolazi kući? Samo kurve i narkomani. –
Jaki udarci kožnim kaišem mi cijepaše kožu.
Jel se drogiraš Irena ili si samo kurva? –
– Ne drogiram se tata –
Znao je da volim grubo da volim biti robinja. Kao što sam i ja znala da će ova dugogodišnja gruba predigra kad tad završiti seksom.
Osjetih njegov dodir na guzi. Prelazio je prstima preko tragova kaiša. Liznu jezikom ranu iz koje je lagano išla krv. Od svakog njegovog dodira postala bi još napaljenija. Pička je vapila za dodirom. Predje rukom preko nje.
– Kurvo –
Kao da je moja vlažna pička bila konačno moje dopuštenje da stavi svoj kurac u čerku. Uđe u mene. Grubo. Ipak moja navlažena pička ga spremo dočeka i proguta. Ljut zbog toga udari me kaišem preko leđa, pa još jednom. Osjetih kako mu kurac pri svakom udarcu još više raste u meni kao i moja napaljenost.
Ostavi kaiš. Protrlja mi pičku, uhvati klitoris i jako ga stegnu i još jače stade gurati kurac u mene. Svrših jako i glasno, kao nikad ranije. Nije se obazirao na mene. Izvadi kitu i pljunu u šaku. Natrlja moj šupak i stavi odmah 2 prsta. Kitu nasloni na šupak i laganim pokretima krenu prodirati u mene. Nije ubrzavao.
– Razvali me – rekoh.
Životinjski grubo nabi mi kurac do jaja. Stiskala sam jako bradavice jednom rukom, drugom rukom uzeh njegova jaja i stegoh. Osjetih strašan orgazam od kog mi se šupak zgrči i još jače stegnu njegov kurac. Osjetih da me puni spermom.
Legosmo na kauč. Naslonila sam glavu na njegove grudi. Zapali cigaru , uvuče dim i reče:
– Nisi ti kurva – dobra si ti djevojka, ali si i ti jebeno poremećena. Volim te. –

Hajde, sestro slatka...
Kroz staklo sjećanje
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience