Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte…

Sjetio sam se njenog nemarnog pogleda i dvosmislenih narudžbi…
Usisala je moj ud kao da ga želi progutati. Osjećao sam njen mokar jezik kako lako prelazi preko mog ogoljelog glavića dok je zubima trljala sve deblju osovinu kurca… Dugim je prstima prebirala po jajima, kružno, isprva nježno, pa grublje. Rastao sam u njoj ispunjavajući joj usta napetom batinom željnom erupcije. Druga njena ruka kliznula je niz moja prsa, pa oko bokova, do stražnjice, gnječeći mi guzove čvrstim, odlučnim pokretima… Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Uspaljeno je uzdahnula nestašno mi grickajući penis, dok ga je jezikom prelazila uzduž i poprijeko. Pognuo sam se preko nje i dok je sve brže gutala ud, kliznuo joj rukom niz leđa, preko isturene guze, do vlažnog procijepa i uronio dva prsta u dubine njene raspomamljive pice. Zastenjala je i povukla resko zube uzduž mog kurca nanoseći mi slatku bol. Izvukao sam ga iz njenih ustiju, pa je oborio na tlo i raširio joj noge.
Bila je potpuno vlažna. Njen znoj i ljubavni sokovi stopili su se u rijetku sluz koja mi je omogućila da se zarijem u nju s neočekivanom lakoćom. Obujmila me nogama prateći ritam mojeg prodiranja u to grotlo plamenih strasti. Uranjao sam se hitro, lomeći njene vaginalne usne žestokim udarcima koje je pratilo ritmičko bubnjanje od uskomešale sperme nabujalih mošnji. Zarila je duge nokte u moja leđa, podstrečući sve raspamećeniji ritam divlje ševe. Nenajavljeno, ugurao sam jedan prst u njen čmar mameći iz nje nekontrolirane jecaje i krikove. Divlje se koprcajući, kao da pokušava umaći neumitnim nasrtajima pohlepnog kurca, dosegla je vrhunac, pa gotovo bez odmora, tek što sam izvukao svoje koplje iz nje, vratila ga je u usta i stala ga barbarski natezati zubima i usnama. Sisala je gotovo natekao kurac sve dok konačno nisam osjetio da se bližim vrhuncu i istrgao joj ga iz usta prskajući sjemenom po njenom od pohote iskrivljenom, ali ipak prelijepom licu.

Noć sline, sperme i picinih sokova
Kapajuća strast

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience