Prvo što je rekao kada smo se sreli u parku iza zgrade bilo je: -„Jebat ću ti mater“! Zaustio sam da nešto kažem no Zlatko mi je rukom dao znak da šutim a potom je nastavio. -„Jesam li ti rekao da te ne želim vidjeti s onim Denisom“? Opravdavao sam se da smo samo popili piće što je bila istina. Taj put kada nas je Zlatko vidio uistinu smo samo popili piće. Potom me Zlatko pitao da li želim da me sad tu u parku ispljuska po guzici. Naravno da to nisam želio. Osim toga smatrao sam da ništa nisam kriv. Spomenuti Denis nije bio iz našeg kvarta. Štoviše živio je na drugom kraju grada. Inače Denis je bio stari kriminalac koji je nekoliko godina proveo u zatvoru. U principu nije bio loš ali djelovao je opasno valjda zato jer se godinama bavio mutnim poslovima a i godine u zatvoru su ostavile svoj trag što je sve skupa uvjetovalo da ostavlja dojam opasnog tipa. Kada me Zlatko s njim upoznao odmah sam spram Denisa osjetio određeni repekt pomiješan sa dozom straha. Po Zlatkovim pričama Denis se sada smirio. Oženio se ali i dalje se bavio švercom razne robe, preprodajom polovnih auta te uz to i kamatarenjem. Nije sad toliko bitno odakle su se on i Zlatko poznavali ali bitno je da jesu. Zlatko je hitno trebao nešto novca i došao je na ideju da isti posudi od Denisa. U samom početku mi nije bilo jasno zašto je mene prilikom preuzimanja novca poveo sa sobom. Poslije sam shvatio.

Denis mu je tom prilikom dao novac. Popili smo piće nakon što su dogovorili vrijeme vraćanja i pripadajuće kamate. Nakon destak dana Zlatko je Denisu vratio gotovo pola novca uz kamatu. Nije želio da ga ja išta pitam otoj transakciji pa sam tako i učinio. Prošlo je nekih pet-šest dana a Zlatko kao da je u zemlju propao. Nije me zvao a nije ni dolazio u kvartovske kafiće. Jedne večeri ušao sam u jedan od kafića i trgnuo se kada sam ugledao Denisa oslonjenog na šank. Pogledi su nam se sreli i osjetio sam trnce kako mi prolaze niz leđa. Denis me pozdravio i čak se nasmiješio. Pitao me što ću popiti i pozvao me za jedan stol. Nije čekao da pristanem već je uzeo svojun čašu i krenuo. Nije mi drugo preostalo nego da pođem za njim. Nakon što mi je konobarica donijela piće pitao me viđam li Zlatka. Odgovorio sam kako ga već danima nisam vidio. Denis me gledao ravno u oči i šutio. Pitao sam ga zašto me tako gleda. Odgovorio je kako želi vidjeti lažem li. On lako prepozna kada mu netko laže. Otpio je gutlja iz čaše rekavši da mi vjeruje. Lagao bi kada bi rekao da mi nije laknulo.

Ispili smo po još jedno piće a Denis mi je objasnio kako Zlatko kasni s vraćanjem kamata. Dodao je kako nije problem što se njega tiče ali i on, Denis, mora namiriti neke ljude od kojih je uzeo novac da bi ga dao Zlatku jer tada u tom trenutku nije imao kod sebe toliko koliko je Zlatko tražio i trebao. Potom me je pitao za Zlatkov telefonski broj. Što sam mogao nego reći mu. Denis je ustao otišavši do šanka gdje je uzeo žeton a potom se uputio do telefona koji se nalazio na drugom kraju kafića. Razgovarao je nekoliko minuta a mene je čudilo ako je uspio dobiti Zlatka. Vratio se do stola. Potvrdio mi je da razgovarao sa Zlatkom što me je iznenadilo jer ga ja danima nisam mogao kontaktirati.

Kratko je šutio a onda mi rekao neka popijem piće pa se idemo malo provozati. Odmah sam osjetio grč u želucu. Pokušao sam mu objasniti da nemam vremena i da moram kući. Gledao me je mrkim pogledom od kojeg se čovjek sledi a ja sam se baš sledio. Potom je mirnim glasom posve polako i razgovjetno rekao; -„Mali. Ne slušaš me… Nama više razgovora. Razumiješ? Ti ćeš sada otići doma ali samo za toliko da na sebe odjeneš nešto jebeno seksi što će me napaliti, jel ti jasno? Ja vrlo dobro znam da si ti Zlatkova kuja i Zlatko mi je o tome pričao. Zato sad trkom doma i odjeni se kao kuja. Moraš dobro izabrati ali nemaš previše vremena. Dajem ti točno dvadeset minuta. Ako se ne pojaviš ja ću doći po tebe a bolje ti je da se to ne dogodi“.- Shvatio sam da se ne šali i da mi se ne piše dobro. Još sam sjedio u nevjerici želeći nešto reći ali Denis me preduhitrio pogledavši na sat. Rekao je kako mi je vrijeme počelo teći.

Ustao sam i krenuo prema svojoj zgradi. Ubrzao sam korak i pozvonio na Zlatkova vrata. Otvorio mi je njegov otac i rekao kako Zlatka nema doma a ne zna gdje je. Pomislio sam kako mu je možda Zlatko rekao da tako kaže ali što sam mogao. Ušao sam u stan i odmah ušao u svoju malu sobu. Trebao sam na brzinu izabrati nešto od seksi rublja a trebao sam se i odjenuti. Zaključao sam vrata i obukao na sebe čarape i jednu ultra kratku minicu. U torbu sam stavio štikle i krenuo u hodnik. Na vratima se pojavila moja mama pitavši me gdje ću sada a tek sam došao. Sumnjičavo je gledala u torbu preko mog ramena. Uspio sam slagati joj kako me čeka društvo pa idemo u obližnju školsku dvoranu na mali nogomet. Nisam bio siguran da sam je uvjerio.

Išao sam prema kafiću i najradije bi od muke zaplakao. A sve zbog Zlatka. Sad mi je bilo jasno zašto me vodio sa sobom kada je išao po novac. Došao sam do Denisa koji je pogledavši na sat rekao da kasnim tri minute. Ispričavao sam se ali on te isprike uopće nije reagirao. Ustao je, platio piće na šanku i krenu ka izlazu. Hodao sam iza njega a on se uopće nije osvrtao. Došli smo na parkiralište i ušli u auto. Vozili smo se bez riječi. Shvatio sam da me vozi na drugi dio grada u kvart gdje je on živio. Bilo je to periferno naselje sazdano uglavnom od manjih kuća prizemnica. Parkirao je ispred jedne takve kuće rekavši mi da izađem i otvorim dvorišna vrata. Učinio sam tako. Nakon što je ušao autom vrata sam i zatvorio. Otključao je vrata i ušli smo u mali hodnik. Upalio je svjetlo te me uveo u jednu malu prostoriju koja je u stvari bila kuhinja. Iz te kuhinje se ulazilo u sobu koja je ujedno bila spavaća i dneveni boravak. Objasnio mi je kako je to kuća njegovog strica koji sad živi kod svoje kćerke u Velikoj Gorici. On, Denis, ovdje dovodi žene na karanje. Točno tako je rekao. Ponekad s društvom tu karta za novac ali shvatio sam da mu ta kuća služi i kao spremište za raznu švercanu robu. U hodniku su bila još jedna vrata koja su vodila u kupaonicu i wc. Kupaonica je bila mala. Tuš kada, umivaonik i wc školjka zauzimali su sav prostor. Rekao mi je kako ide na jedno mjesto te će se vratiti za petnaestak minuta a ja se neka preodjenem za to vrijeme. Želi što prije vidjeti kakvu to kuju ima Zlatko.

Vratio se kako je i rekao, za petnaestak minuta. Dočekao sam ga u kratkoj minici i samostojećim čarapama sa štiklama na nogama. Rekao je kako ne izgledam loše ali sobzirom da se nisam imao vremena srediti u potpunosti ni ovo nije loše. Rekao mi je da sjednem. Sjeli smo za stol i natočio nam je neku rakiju prilično jaku. Potom mi je rekao kako je sad bio kod tipa kojem je platiom kamatu koju je Zlatko trebao platiti. Obzirom da Zlatko trenutno nema novca ja ću sad odraditi tu kamatu za njega. Tako su se on i Zlatko dogovorili.

Ustao je i počeo se svlačiti. Drhtao sam kao šiba na vjetru. Kada je ostao posve gol sjeo je na krevet i pozvao me da priđem. Sjeo sam pored njega i vidjevši moj strah nježno me zagrlio. Objašnjavao je kako mi ne želi nauditi i kako se nemam čega bojati. Ustao je i natočio mi još jednu čašu rakije. Ispio sam je u trenu. Počeo me ljubiti u usta. Uistinu je bio obazriv i strpljiv kako je rekao. Podigao me je i okrenuvši me k sebi povukao me. Zajašio sam ga licem okrenut k njemu. Osjećao sam kako mu se kurac diže. Ljubio me je ponovo prstima mi trljajući bradavice. Boljelo me ali nisam imao namjeru prosvjedovati. Tada mi je objasnio kako me neće jebati ako se toga bojim. Malo će se kurcem poigrati po mojoj guzi ali ako ne želim neće mi ga gurnuti u šupak. No svakako želi vidjeti moj šupak. Rukama mi je širio guzove.

Polegao me je potrbuške na krevet. Opkoračio me je i sjeo na mene. Rukama mi je gnječio guzove. Kurcem me lupkao po guzi. Raširio mi je guzove i pljunuo na šupak. Potom mi je lagano ugurao srednji prst. Pitao me sviđa li mi se to. Nisam ništa odgovorio ali ni on nije inzistirao na odgovoru. Potom je legao na leđa pored mene. Pokazao mi je prstom na svoj kurac i rekao neka se primim posla i neka se potrudim da bude zadovoljan. Sada sam ja opkoračio njega i spustio glavu prema njegovom kurcu. Prstima sam mu lagano stiskao kurac kod samog korijena dok sam mu usnama obrađivao glavić kurca. Polako sam ga uzimao sve više u usta. Izvukao bi ga na trenutak i lizao čitavom dužinom a onda opet pušio.

U jednom trenutku maknuo je moju glavu s kurca. Pohvalio me za dobro pušenje ali još ne želi svršiti.
Okrenuo se i naguzio. Tražio je da mu ližem šupak. Dok sam mu jezikom lagano obrađivao šupak pričao mi je kako je u zatvoru bio jedan pederko koji je obožavao lizati šupak. Tako je i on doživio prvo lizanje šupka u zatvoru i to mu se svidjelo. Slinom sam mu namakao šupak i gurao mu jezik. Bilo je očito da mu se to sviđa jer je glasno uzdisao.

Naglo se trgnuo rekavši kako je bilo dosta. Morao sam leći na leđa i glavu osloniti na jastuk. On je doadao još jedan jastuk kako bi mi glava bila više podignuta. Popeo se na mene i sjeo mi na prsa. Potom se rukama ulovio za stranicu kreveta iznad uzglavlja. Kurac mu je dodirivao moje usne. Ugurao mi ga je u usta. Počeo se gibati naprijed-nazad. Jebao me u usta. Nakon nekoliko minuta svršio je. Stenjao glasno je dok mi je spermom punio usta. Ispraznio je jaja i legao pored mene. Ustao sam iz kreveta i otišao do kupaonice kako bi ispljunuo spermu koja mi se cijedila niz bradu.

Isprao sam usta i vratio se u sobu. denis je ležao i pušio. Pitao sam ga jesam li sada slobodan. Pogledao me je rekavši kako on uvijek održi riječ. Mogu se obući i otići. Obukao sam se, uzeo torbu i rekao da idem. Nisam ni tražio a ni očekivao da me on poveze. On se nije ni ponudio. Ustao je i dopratio me do hodnika. Ispričao se ako je možda bio grub. Pohvalio me i rekao da je zadovoljan i da Zlatku poručim kako je kamata plaćena a on neka se pobrine za ostatak novca što prije. Otključao je vrata i ja sam brzim korakom otišao niz ulicu u noć. Shvatio sam da je već prilično kasno a ja sam daleko od svojeg stana. Na okretištu autobusa do kojeg sam stigao sjeo sam u taksi i odvezao se kući.

Autor: sasha

Vezali su me, stavili na vrtuljak i jebali u guzicu
Zbog kockarskog duga pretvorili su me u svoju drolju