Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zadnje 4 godine ljetujem sa drustvom i svaki put smo bili u Hrvatsku. Ove godine smo odlucili da promijenimo relaciju i da to bude Grcka. Raspitali smo se o gradovima,hotelima i cijenama i odlucili da idemo na Rodos. Vec u putu primijetio sam zrelu gospodju koja je pomojim godinama bila u ranim 40 godinama. Na odmor je isla sa muzem i dvoje djece.Sina i kcerku koja nije puno mladja od mene a ja imam 20. Odmah sam se zagledao u nju i poceo da je posmatram. iz njihove price koju sam cuo saznao sam da se zove Jelena i da su oni iz Banja Luke. Jelena je imala crvenu kosu srednje duzine, crnu maicu sa velikim dekolteom iz kojeg su kipile njene sise i sorc koji je otkrivao njene prelijepe duge noge. Na prvoj pauzi koju smo napravili otisao sam u toalet i kada sam izlazio stala je ispred mene i predstavila se. Malo sam se zbunio, takodjer se predstavio. A onda je rekla “ mislis da nisam primijetila kako me gledas“. Pokusao sam da joj odgovorim a ona se samo nasmijala rekla da je uredu i da cemo se jos druziti.
Kurac mi se odmah ukrutio. Nisam nista govorio drustvu vec sam u nastavku voznje pratio svaki njen pokret a ona bi me povremeno pogledala i nasmijala se. Posto je ljetovanje bilo organizovano znao sam da cemo biti u istom hotelu sto me jako radovalo. Smjestili smo se u hotel, otisli na plazu i tamo sam vidio nju sa djecom, muza nije bilo. Uzeo sam lezaljku blizu nje i cekao prvu priliku da djeca odu na kupanje.Tako je i bilo, prisao sam joj pozdravio je. Upoznali smo se malo bolje i rekla je da ce muz kasnije doci na plazu a ona ce u hotel i da se nadjemo na recepciji u 3. Nisam mogao da vjerujem kako je slobodna i da vec prvi dan hoce sex. Nasli smo se u zakazano vrijeme, rekla je da je pratimm. Usli smo u nje apoartman i odmah sa vrata me uhvatila za kurac i pocela da me ljubi. Oborila me na krevet ,skinula gornji dio kupaceg kostima, ukazale su se njene prelijepe dojke,poceo sam da ih mijesam i da prstima prelazim preko bradavica. Krenula je da mi masira ukruceni kurac koji je 16-17 cm,prosjek .Skinula mi je sorc i ludjacki pocela da pusi moj kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Uzivala je u tome. Tog dana, kada smo stigli vec sam jednom izdrkako zamisljajuci kako je jebem tako da sam bio siguran da necu odmah svrsiti. Sisala mi je jaja, oblizivala glavic, gutala ga cijelog …. Nakon toga skinula je gacice, opkoracila me nogama, uhvatla me za kurac i polako se nabijala na njega.Zatim je sve vise ubrzavala. Tiho je uzdisala. Nakon toga je legla na krevet, rasirila noge a ja sam nabio svoj kurac u njenu vrelu vlaznu picku. Glasno je jauknula i zarila svoje nokte u moju kozu.Nabijao sam joj kurcinu do kraja a ona je rukama stiskala moju guzu.Izvadio sam kurac i poceo jezikom da prelazim po njenoj toploj mackici iz koje su curili sokovi. Lizao sam je,sisao usmine gutao sokove a to je dovodilo do ludila. Zatim se spustila na koljena, jezikom oblizala moj glavic, prstom je prelazila preko mojih jaja a jezikom preko rupice na mom kurcu.Nastavila je gutati moju batinu. Užitak se pojačavao i ubrzo sam poceo da izbacujem mlazeve vrele sperme po njenom licu i sisama. Izbacio sa dosta sperme koja se cijedila sa njenog lica.Jos nekoliko puta je jezikom oblizala moj kurac progutala ostatke sperme a onda je ustala u socno me poljubila iako su joj usta bila puna moje sperme. Rekla je da se obucem i da moram da idem ali da cemo sa ovim nastaviti.U narednih 6 dana probali smo sve moguce stvari, bila je nezasita kurva. Nagovarao sam je da i kcerku ukljuci u nase igre ali to nije htjela. Kada smo se rastajali uzeo sam broj na koji se nije javila ni nakon milion mojih poziva. Nikad necu prezaliti sto nisam jos koji put pojebao moju dragu Jecu.

Autor: repi

Šta mi je radio čika Zoran 2
Dozivljaj iz Svice

Izaberi me