Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Putovanje 2

Dušan je rekao da će on voziti do Čelinca. Sjeo je u auto, otkopčao šlic i izvadio svoju veliku alatku. Meni je rekao da skinem suknju i da tako putujemo. Vozioje polako, na putu nije bio puno saobraćaja.
Gledala sam u njegovu veliku alatku, kožicu koja je gutala glavić i vidjela se samo rupica na vrhu glavića. Stao je pored puta i rekao mi da ga stavim u usta, bila sam kao hipnotisana, slušala sam šta će mi reći i jedva čekala da to uradim. Stajali smo desetak minuta ja sam ga držala u ustima, on me je držao za kosu i nabijao na njega. Odjednom mi je povukao glavu nazad , upalio auto i krenuli smo.
Nakon par kilometara, skrenuli smo sa puta, stali smo nakon stotinjak metara.
Izašli smo iz auta, opet sam prostrla deku (ćebe). Rekao mi je da kleknem, da mu lizem jaja, da mu ih sisam, onda mi je stavio ku…. u usta i opet mi je glavu navlačio na njega.
Onda mi je rekao da se nagnem naprijed, naslonim se na laktove, a da guzove izdignem.
Raširio mi je guzove i polako onako vlažnog od pljuvačke počeo da stavlja u guzu. Osjetila sam bol, stisla sam zube, ali kako je ulazi osjećaj je bio sve čudniji. Polako mi a je gurao, stenjala sam od uzbudjenja, jaja su me lagano udarala po guzovima. Izgubila sam osjećaj za vrijeme, neznam koliko je trajalo, a onda sam osjetila topao mlaz koji me puni, bilo je nezaboravno.
Dok smo poslije ležali i pušili rekao mi je, da je, kad je ušao u slastičarnu u Doboju i primjetio me u njoj, riješio je da me pravo izje…,
Na moju veliku sreću.

Autor: ajla

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile