Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kada se Jasna probudila sledeće jutro, sela je i pitala se gde je. kada se okrenula videla je sina da leži kraj nje, sve joj se vratilo. Lice joj je probledilo. Brzo se izvukla iz kreveta. Kada se ustala, pronašla je poruku na komodi. Prsti su joj drhtali kako je otvarala papir i čitala: „Tvoja odeća za danas je na komodi, voli te jako, tvoj sin Jovica.“ Brzo je pogledala i videla prozirni bodi u boji kože koji ide do dupeta. Sise će joj se videti ponovo. Bilo joj je sve jasnije da joj je sin opčinjen njenim sisama. Potreslo ju je nešto kada se setila kako ga je tim sisam dojila pre dosta godina. Protresla je glavu kako bi je razbistrila. Posle oko sat vremena Jovica je sišao dole. Sneg je prestao da pada i nebo se razbistrilo, ali vremenska prognoza je obećavala još jakih padavina. Jasna je bila u kuhinji i spremala doručak. Dobro jutro mama, javio se jovica.

Dobro jutro ljubavi, odgovorila mu je Jasna ne okrećući se. Ponovo je osetila njegove oči na svojoj guzici koju je pokrivalo samo malo platna nazovi gaćica koje je nosila od juče, a koje su bile flekave i lepljive od sperme. Kada se okrenula prema njemu sa tanjirom punim palačinki, lice joj je pocrvenelo, ponovo je imao otvoren pogled na njene ponosne bujne sise.

Našla je utehu u tome da joj je barem pička pokrivena, pogledala je dole i videla koliko se vara, skoro sve se videlo. Zgužvane debele usmine izdajnički su visile iz šume crnih kovrdža koje su joj prekrivale međunožje, a dlake su joj išle od pupka do njenog stvarno bujnog trokuta među nogama. Jovica je buljio bez srama u njene sise. Usprkos tome što je osećala sram videla je uzbuđenje u njegovim očima.Čudno je to bilo, njegov prodoran pogled učinio ju je ponosnom na to što je održala svoje telo poželjnim čak i u njenim godinama i što su se njene sise meogle meriti sa onima mnogo mlađih devojaka od nje. Osetila je kako joj pička ponovo počinje da vlaži kako je prilazila stolu. Spustila je tanjir dole i pridružila mu se. Skoro momentalno je osetila kako joj se bradavice ukrućuju. Nije mogla da ga gleda u oči nego se okrenula prema prozoru i rekla, Čini mi se da se razvedrava, ali izgleda da će opet da pada.Da, i ja sam to čuo na radiju, odgovorio je sin zabadajući viljušku u brdo palačinki i privlačeći tanjir sebi. Jasna je prebirala po tanjiru, njeno rastuće uzbuđenje je odagnalo glad i apetit. Svako malo bi pogledala prema sinu da bi opet uhvatila ga kako joj gleda u sise. Ponovo je otvorila usta kako bi nešto rekla, ali reči nije bilo. Nije znala šta da kaže. Nije imala izgovor kojim bi opravdala ono što je juče dozvolila i uradila.Plus, što nije mogla da negira činjenicu da je i sama uživala, i bilo je očigledno da je i sin svestan tog kakva mu je majka žena, nezadovoljena i željna, gladna kurca kao i svaka žena. Nije ni trebalo ništa da se kaže. Hoćeš li ti ovu zadnju palačinku, upitao ju je. Odmahnula je glavom i gledala ga kako dovršava zadnju palačinku.

Joco je ustao i tiho je prošao kraj nje. Čula ga je kako spušta tanjir u sudoper i osetila je njegovo prisustvo iza sebe. Pored mirisa kafe, mogla je osetiti nešto drugačije… nešto jednostavnije i lepše. Zadrhtala je. Tren kasnije okrenula je glavu i širom otvorila oči i tada je ugledala njegov kurac nekoliko centimetara od njenog lica. Kao da je progutala knedlu kada je videla da mu kurac pulsira i poigrava. Šolja sa kafom joj je ispala iz ruke, pala na pod i razbila se. „Joo…“, počela je da nešto mu kaže, ali reči kao da su odsečene kada je joco zakoračio i nabio joj kurac u usta. „MmMmmmmm,“ uzdahnula je, opiravši se ili bar pokušavajući, i to samo za tren. Kao i sinoć, prestala je da se buni čim je osetila njegov slatki kurac.

Ovaj puta uzdasi su napuštali njene usne koje su sada čvrsto obujmile njegovu kurčinu. „To mama, puši mi, puši kurac. Puši mi ga onako slasno i strasno kao sinoć, vidiš i sam koliko ti lepo stoji i koliko si odjednom lepša sa kurcem u ustima.“

Jasna se zacrvenela zbog njegovih reči, ali je nastavila da puši. Srce joj je u grudima kucalo kao ludo kako je sin nastavio da je kurcem doji. Mogla je osetiti prve kapljice sperme koje su izvirivale iz glavića dok ga je ona obllizivala i lizala kao da je sladoled u pitanju. Morala je da si prizna da joj se sviđa ukus sperme sve više. „To mama, puši mi kurčinu“, šaputao je tiho joco dok ju je nežno držao za glavu. Ponovo je počeo da se kukovima pomera napred nazad. „Uhhh, daaa, samo tako nastavi, vidiš da voliš kada te jebem u usta. Kurac ti u njima stoji kao da je tu oduvek bio.,“ šaputao je, paleći ih oboje. Jasna se pomerila glavom unazad sve dok joj kurac nije bio van usta. Gledala je u sinov glavić sa divljenjem. Na vrhu je bila kapljica sperme, gledala ju je kako raste i počela je da kapa na pod. Uzdahnula je, ispružila jezik van i pustila da joj sperma kaplje na jezik.

Kada je uvukla jezik u usta i progutala tu slatku kapljicu sperme umalo nije svršila. Taj okus zadovoljstva dok joj je sperma klizila niz grlo poslao je talas užitka njenim telom.Jovicina ruka na njenoj glavi koja ju je privlačila nazad na njegov kurac vratila ju je u sadašnjost i u realnost života i svega što je radila sada sa svojim sinom. To je rezultiralo da se ponovo počela opirati da ga pusti u svoja usta iako ga je sada malopre pušila kao neka kurva sa ulice koja to radi za pare a ne kao majka koja voli svoga sina. Lizala mu je glavić i vrhom jezika je razmazivala tragove sperme po njemu.Napokon, posle skoro večnosti, otovrila je usta skroz i pustila da joj kurac uđe.“Aaaaaa!, uzdahnuo je glasno joco. Ponovo je počeo kukovima da se pomera napred nazad navlačeći joj glavu na svoj kurac. Jebao ju je u usta, svoju mater. Jasna je sinu dugo pušila, lizala ga je, oblizivala, cuclala ga je kao nikada. Htela je da ga izvadi van i da mu dozvoli da svrši. Ni njoj nije bilo jasno zašto, ali uživala je da ga zeza. Shvatala je pomalo da obožava da mu puši kurac više nego išta, više nego što je i mogla misliti da će joj se svideti to što radi. Možda je to bilo zato što je u pitanju njen sin, njena krv i meso, plod njene utrobe, a možda i zato što je to po nekom ljudskom zakon bilo skroz pogrešno i loše. Ko zna, ovaj put joj se nije činilo toliko loše kao sinoć. Ipak su još uvek bili prisutni tragovi moralnosti koji su joj povremeno iskakali u njenom umu koliko je
loše to što mu radi. Zvuci jocinog uživanja su opustili Jasnu i ona je popustila. Počela je da mu puši jače i dublje, uvlačeći ga koliko može u svoja usta u isto vreme. Drugom rukom mu je ušla u gaće i izvukla mu jaja napolje. Sada je imala njegov kurac skroz u ustima a rukom mu je milovala jaja. Izgledala su joj kao da su živa, bila su topla. Svakim ulaskom joj je kurac bivao sve dublje i dublje u grlu, mislila je da će da se zagrcne, osetila je potrebu za time jer joj je kurac toliko ušao u usta da su joj njegove stidne dlake ušle u nos, dalje nije moglo, a kurac joj je ušao u grlo. „Bože mama, kakva si pušačica, da sam bar ranije znao, dao bih ti ga pre u usta, divna si;“ uzdisao je joco kada je osetio koliko joj je kurac nabio duboko.

Jasna je bila zadivljenja sama sa sobom kako je uspela da ga primi celog. Trebalo joj je zraka i izvukla mu je kurac
napolje sve dok joj samo glavić nije ostao u ustima.. Još nekoliko puta ga je uzela što je dublje mogla, polako ga
primajući sve do korena. Kada joj je ceo izašao van usta bio je prekriven njenom slinom, Iskoristila je slinu da si premaže dlan. Polako je počela da mu nadrkava pumpajući ga sa glavićem samo koji joj je bio u ustima, i sama je bila svesna sinovih reči koliko joj kurac dobro leži u ustima. Osećala se kao kurva. Dahtala je kao nikada, bez srama i stida… poželela je spermu. „Mamaaaaaa, bože dragiiiiiii, svršićuuuuu, jebo teeeeeee“ stenjao je joco. „Ajoooooj!“ vrisnuo je. Jasna je osetila kako mu se jaja stežu…osetila je kako joj se pomeraju u dlanu kao da su živa. Znala je da novi mlaz sperme dolazi da joj pošprica grlo. Prijao joj je osećaj vrele sperme koja joj klizi niz grlo. Povukla je malo glavu unazad kako joj ne bi sva sperma ošla niz grlo. Želela je da joj se usta napune spermom pa da malo uživa u okusu svoga sina. Dosta sperme je izlazilo iz njegovog kurca. Svaki mlaz ju je iznenađivao količinom. I ponovo, malko sperme joj je izašlo van njenih usana.

Zatvorila ih je čvrsto. KAko su joj se usta punila, stisnula je noge čvrsto. „Jaoooo, sineeee!“, stenjala je i gutala spermu. Počela je i sama da svršava. Usta su joj se punila njegovom vrelom spermom. Svaki gutljaj koji je sišao niz grlo pokrenuo je novi talas užitka. Kada je progutala sve što je sin izbacio i oblizala ga, kako bi ga ostavila čistim, JaSna je ustala na drhtave noge, jedva je stajala. Okrenula se i otišla prema sudoperu. Nekakav čudan zbir osećaja ju je obuhvatio, i samo je uzela i počela prati suđe. Iz nekog razloga uopšte nije požalila ovaj put. Činilo joj se prirodno i normalno pušiti kurac rođenom sinu. Volela je sina, obožavala ga je, a i on je nju, pa šta ima loše u tome iako ga i zadovolji seksualno, pa šta onda, kakvo pravo imaju neki zakoni nad telesnim zakonima i da njoj uskrate zadovoljstvo svršavanja?. Protresla je glavom kako bi došla u realnost ali okus sinove sperme u ustima je to onemogućavao. Snažan okus semena čudnom nekom toplotom protresao joj je telo…činilo joj se da da su joj sićušna smena života ušla u krvotok. Nikakva negativna razmišljanja nisu mogla da zasene ovaj osećaj.

………………………………………………………..

Jovica se rukama pridržao za stol i sam pokušavajući doći do daha, okrenuo je glavu prema mami. Kada je skupio snage da se pokrene krenuo je prema njoj. Jasna ga je osetila iza sebe. Zastao je za tren. Osetila mu je vreo dah na vratu. Tada su njegove gole usne dotakle njegovo rame. Videla je sebe kako se okreće prema njemu sve dok se nije našla u njegovim snažnim rukama. Tren kasnije njene usne su bile prekrivene njegovima. Stenjala je tiho i toplia se u njegovom zagrljaju. Osećaj topline je rastao u njoj. Približavala mu se i utskivala se telom u njega kako je poljubac bivao strastveniji. Jezici su im se rvali u njenim ustima. Kada je osetila kako mu se kurac ukrućuje među njenim nogama, odmaknula se. Ni sama nije znala zašto. Samo je rekla da mora da završi pranje suđa, o krenula se i nastavila da pere suđe, ali ovaj put sa smeškom zadovoljstva na licu. Jovica je samo tužno uzdahnuo i okrenuo se i otišao. Jasna je spremila kuću i sela da čita ponovo.

Joco jpj se pridružio. Kako su se oboje smirivali, osećala se u sobi jaka seksualna napetost… Jasna je ipak bila polugola. Posle ručka Jasna je sinu rekla da treba da porazgovaraju. Dovela ga je za stol, i uzela mu ruku nežno u svoju. Pogledala mu je povređene zglobove, trljajući ih nežno prstima svojim. „Jovice…Joco…sine…“ počela je zamuckivati i stala.
„Mama… hteo je i on nešto reći, ali mu je mama stavila prst na usne. „Pusti mene da ja kažem“, gledala ga je u oči. „Neznam da li je to okruženje u kom smo se zatekli, ova situacija u kojom smo se našli, ali je očigledno da sam izgubila sav razum. Jako mi je teško razmišljati normalno i moralno..posebno..posebno kad sam kraj tebe.“ Pogledala ga je u oči pre nego što je nastavila dalje. „Ne mogu da promenim niti da zaboravim ono što se desilo dosad, ustvari, ne znam ni da li to i želim..mislim..mislim da…ma što je ovo zbunjujuće odjednom.“ „Mama, ja tebe volim, volim te, reče joj sin.“I mama tebe voli ljubavi, obožavam te na sve načine, jer ti si moj život, moj razlog za život i za svaki dah.“ „Mama, ali ne kao majku, volim te..znaš…volim te.. kao ženu;“ izbrbljao je nabrzinu. Jasna ga je gledala širom otvorenih očiju, pitala se da li da mu kaže da i ona oseća isto to za njega. Odlučila je da sada ne kaže ništa. Umesto toga, kao odgovor je samo stisnula mu ruku jače. „Kao što sam rekla, neznam ni sam da li bih menjala ovo što se desilo među nama. Ali pokušaću da kontrolišem šta će se desiti dok ne odemo odavde.“. Izraz razočaranja mu se pojavio na licu i suze su mu krenule niz obraze. „“Na nesreću, ne verujem da mogu da odolim tvojim čarima dok smo ovde zaključani i blokirani u kolibi pod stalnim padavinama snega.“.

Jovici se lice obasjalo srećom ponovo. Maleni osmeh se pojavio na usnama Mame Jasne. „Ali moraćemo se kontrolisati malo. Mislim da ne bi trebali da dozvolimo da ovo što se dešava ode dalje nego što već jeste. Ipak sam ti ja osoba koja te je donela na ovaj svet, tvoja majka, ne tvoja ljubavnica.“ Joco se rastužio ponovo. „To znači da više ne možemo..da nećemo više..raditi ovo što smo jutros?“. „NE..“ rekla je Jasna i zastala. Videla je kako mu je pogled u očima uvenuo. „Mislila sam na to da ne smemo otići dalje od toga…i dalje ću ti… tj i dalje ti mogu popuši…znaš šta mislim reći… uraditi ti ono što sam sinoć u kupatilu i jutros u kuhinji, ali ništa osim toga, na to je mama mislila“. Jovica se nasmejao. „A da znaš da će ovo sve trajati samo dok smo ovde na odmoru u kolibi zavejani u smegu, ali ne i kada se vratimo kući.“ Bilo je očigledno da jovica nije čuo ovaj zadnji komentar. „Hvala ti mama, hvata ti najlepše, najbolja si majka na svetu. „Jovice, ozbiljna sam, ne smemo ovo nositi kući, ovo mora ostati ovde“, uozbiljila se jasna. Ona je znala da ne sluša. „U redu, očigledno je da nam oboma nije baš dobro, uzmi ski odelo i idemo malo na svež zrak da razbistrimo glave i ja i ti“…reče Jasna.

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 10
Putovanje sa mamom 12