Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jasna je pevušila dok je pripremala doručak sledeće jutro. Bila je potpuno gola jer joj sin nije ostavio ništa da obuče. Osetila je sina iza sebe pre nego što ga je čula. Nasmešila si i lagano okrenula glavu, a on joj je nežno ljubio vrat. Ruke je provukao ispod njezinih i obujmio joj gole sise. Dobro jutro, šapnuo je Joco. Ona se nagnula na njega i odgovorila mu “ Dobro jutro sunce mamino“. Najednom je uzdahnula glasno kada je osetila da joj sinov dignuti kurac dodiruje dupe. „Sedi da ti mogu spremiti doručak“. „Ja bih najradije tebe za doručak“, našalio se. „Kasnije“, rekla je. Sa uzdahom se okrenuo i seo za stol. Kurac mu je već bio dignut. Kada se Jasna okrenula i pogledala ga joco je raširio noge, puštajući je da napasa oči na njegovom dignutom kurcu. „Dolazi ovamo“, rekao joj je sin… zvučalo je skoro kao naredba. Jasna je zastala na tren. Smaknula je tavu na stranu i okrenula se. Sporo, skoro kao da je bila hipnotisana, došla je do sina. Bez izgovorene reči spustila se na kolena. Klekla je ispred njega, gledajući mu u oči dok mu je nežno mazila kurac. Tada se sagnula i uzela mu kurac i stavila si ga u usta. Jovica je uzdahnuo, nagnuo glavu unazad i zatvorio oči. Rukama ju je držao za glavu držeći joj glavu na mestu. Nije mu trebalo dugo da svrši. Jasna je bila spremna za nove količine sperme.

Progutala je prvi nalet sperme i očekivala drugi. Uspaljenost kojom je bila obuzeta učinila je da zaboravi da joj sperma ulazi u grlo. Velika loptica sperme joj je izašla iz usta i skliznula mu niz kurac. Brzo je čvršće ustima obujmila sinov kurac kako se slično ne bi ponovilo i ta dragocena tečnost ne bi pobegla ponovo. Kada mu je kurac omlitavio Jasna je odmaknula glavu i nežno lizala spermu sa kurca i sa jaja. Kada je bila gotovo sa pranjem sinovog međunožja tiho se ustala i otišla do šporeta da završi doručak. Jali su u tišini.Kada su završili s jelom, Jasna je ustala sa stola i otišla, a joco je krenuo za njom. Kada je došla do stepenica okrenula se prema sinu i nasmešila se. U očima joj se videla vatra dok ga je gledala sa najpožudnijim pogledom ikada. Osetila je kako joj pizda pulsira i sokovi lagano klize iz nje niz butine. Okrenula se nazad i nastavila laganim koracima prema sobi. Posle nekoliko trenutaka i sin joj je ušao u sobu. Sa požudom u očima i on joj se pridružio u krevetu, dopuzavši joj među noge. Umesto da mu dopusti da je poliže pizdu, odgurnula ga je od sebe sve dok nije legao na leđa. Tada ga je opkoračila, došla iznad njegove glave i spustila mu pizdu na usta. Bilo je to nešto što je pročitala u jednim seks novinama i uvek je želela to da proba. Njen muž nije bio zainteresovan za to. Sada je napokon našla i više nego voljnog partnera za probavanje novih poza. „AAAAAAjjjjjj! stenjala je kada je počela da mu pičku trlja po licu. Jovica je disao duboko, kada je okusio njene sokove po svom licu. Uskoro ju je opet ručkao kao da je gladan i da nikada pičke nije video, a za to vreme u sobu su ispunjavali zvuci glasnog lizanja i cuclanja usmina, kao i
njihovog stenjanja. Jasna je slobodno i glasno stenjala, a on joj je razvlačio usmine hvatajući ih među zube, skoro da ih je grizao koliko je napaljen bio na nju. Počela je da svršava skoro momentalno kako mu je sela na usta. Talasi užitka su joj pogađali pažnje gladno telo. Kada je svršila i počela da se smiruje, našla je sebe kako baš bukvalno sedi sinu na licu, sa pičkom na njegovim ustima, čula ga je kako diše na nos, ali nije se bunio da je skine odatle što znači da ga nije gušila. Jovica je ima svoje ideje. Nastavio je da joj jede pičku jer mu je svo njeno meso bilo u ustima i igrao se jezikom u njenoj pički. Nastavio je da je zadovoljava koristeći svoj jezik kao minijaturni kurac, jebao ju je jezikom, vadeći ga van i nabijajući joj ga nazad u njenu nezasitu rupu. Jasna je stenjala kao da je niko ne čuje, napokon slobodna od svega, nije se suzdržavala uopšte.

Pomaknula se malo napred kako bi mu dala svoj klitoris. „Sineee, liži mi pičketinu dlakavu, aaaaaahhhhh,“ vrisnula je kada je uzeo klitoris među svoje usne. Jasna je ponovo počela da svršava. Noge su joj omlitavele i mislila je da će da se sruši. Pridržala se rukama za stranicu kreveta sa svake strane njegove glave puštajući da je talasi orgazma zapljuskuju. Otvorila je usta kako bi došla do zraka. „Ajoj, ajoj, ajoj, jebote ala je ovo dobro, hvala ti jovice,“ stenjala je. Činilo se kao da svršavanju nema kraja. Sokovi su tekli iz nje kao reka, i to pravo svome rođenom sinu u usta. Bojala se da će ga udaviti, i htela je da se podigne ali bi je jovica samo ponovo vratio nazad. Mama mu je trljala pičku po celom licu. Nije imala snage niti volje da se otrgne i dozvolila je da joj sisa usmine još sve dok joj pička nije postala previše osetljiva i počela da je već boli od preterane upotrebe zadnjih dana. Samo se prevrnula kraj sina, znojava i iscrpljena od ovolikog lizanja…

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 12
Putovanje sa mamom 14

Izaberi me