Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kasnije tog jutra Jovica i Jasna su navukli ski odela ponovo i otišli napolje malo. Sneg je malo popustio ali je prognoza bila da će biti još padavina. Našli su neke cipele u šupi za šetnju po snegu i uputili su se malo više u planinu kako bi videli okolinu. Pogled je bio takav da ih je ostavljao bez daha, ali takva je bila i veza koja se formirala između njih dvoje. Dok su stajali tako i razgledali okolinu, jovica je uhvatio majčinu ruku u svoju. Jasna mu se nasmešila, svukla je rukavicu i svoju i njegovu i uhvatili su se golim rukama. Tada mu je dodirnula lice. Moment kasnije su se počeli ljubiti. Poljubac je nedugo zatim počeo bivati sve strastveniji, žvalili su se kao ludi, Jasna je otvorila usta i pustila sinov jezik u svoja usta. Sisala mu je jezik, stenjući potiho, kako je osećala da se ponovo uspaljuje. Nije mogla da veruje. Ovog jutra je svršila toliko puta koliko nije za sve ove godine unazad, pizda je počela da joj vlaži ponovo. Naravno da to nije bilo nikakvo iznenađenje jer je osetila kako joj sinov kurac pritišće donji deo stomaka. Nedugo zatim Jasna se odmaknula i rekla kako bi možda trebali da se vrate kući. Jovica je raširio usta u širok osmeh i uradio nešto što Jasna nije očekivala. Vani nije bilo baš toliko hladno i Jovica joj je raskopčao ski odelo do pupka i izvadio joj sise napolje. Bilo je to prelepo za videti. Hodali su tako do kuće a

Jasni su se sise klatile slobodne, nije joj čak smetala ni hladnoća. Sve joj je to bilo novo, uživala je u svakom novom doživljaju jer ovo u braku nikada ne bi doživela. Stigli su do spavaće sobe i ponovo su bili goli, jedno drugom u naručju. Žvalili su se kao klinci. Sada Jasna nije oklevala i zavukla je sinu jezik u usta, svesno. Oboje su uzdisali. Poljubac je dugo trajao pre nego što se Jovica odmaknuo. Zagledao se u mamine oči. „Volim te, mama, volim te“, rekao je. „I ja tebe volim sine moj,“ šapnula je. Suza joj je napustila oko. Jovica ju je blago pognuo nazad, na leđa, i nežno se sklupčao među njene noge. „Jovice!“, uzviknula je Jasna kada ga je osetila kako joj se uvlači među noge. „Ne možemo to!“. „Znaš zašto,“ reče

Jasna ozbiljno. „Zašto da ne?“, pitao ju je. „Pa zato što sam ti ja majka.“. „Ali uradili smo skoro sve ostalo.“ „Ipak, to nije u redu,“ rekla je odlučno Jasna. „Ok, ali zar ne mogu ni malo da ležim ovde?“. „Pa … mislim da bi to bilo ok, ali ništa dalje,“ reče nevoljko Jasna. Jovica joj se smetio među noge. Odjednom se našao u misionarskoj pozi sa maminim nogama omotanim oko svog struka. Sagnuo je glavu kako bi je poljubio. U isto vreme je spustio svoja prsa na njena, osećajući njene bradavice kako su vrele i kako ga bodu. Jasna je uzdahnula kada je osetila njegov kurac kako joj dodiruje stomak, samo nekoliko centimetara od skroz izložene pizde. Osetla ga je kako se namešta kukovima da bi mu kurac skliznuo niže.

„Jovice, pazi šta radiš“, upozorila ga je. „Ne boj se mama, neću uraditi ništa što ti ne budeš želela,“ odgovorio joj je. Činilo joj se kao da joj se vrti u glavi i znala je da se nalazi u opasnoj situaciji. Nikako nije mogla da si ovo dozvoli…. bilo je to skroz pogrešno, gore od svega što su uradili dosad. Morala ga je zaustaviti; ali se nije mogla naterati da ga odgurne.

„AAAAAAAAAA,“ zastenjala je kada je osetila kako joj negov vreli glavić dodiruje usmine, razdvajajući ih malo. „NE; NEMOJ, NEMOJ, NEMOJ,“ stenjala je sada već i uzdisala, bacajući glavu čas levo čas desno. „Ne brini se mama, samo želim da vidim kakav je to osećaj kada ti glavićem dodirujem pizdu. Ta vrela i vlažna pizda koju sam li ti lizao i sisao dok se nisi onesvestila.“ Jovica se malko odmaknuo kako bi mu glavić bolje dodirivao njenu rutavu pizdu. Nagnuo se prema njoj kako bi je ponovo poljubio, i kada je to učinio, njegov dignuti kurac lagano je kliznuo u njenu vrelu pičku. „Jovice, stani bog te .ebo!“ Jasna je skoro vrisnula. „U redu. Neću dalje. Molim te samo mi dozvoliš da ga za trenutak ostavim tu gde je..“

Jasna je počela da drhti. Ovo je za nju bilo nešto novo. Osećala je kako joj sinov glavić razdvaja njenu usku pizdu… pizdu koja kurca u sebi nije godinama osetila. Nije znala da li joj se sinov glavić činio velik zbog toga što je toliko vremena prošlo od vremena kada se jebala zadnji put ili je to zbog toga što je u pitanju bila velična kurca. Bilo kako bilo, dobro joj je širio pičku. „Bože moj, mama, osećaj je prelep,“ duboko je disao Jovica. „Toliko si uska, neverovatno je to.“ „Jovice, sine.. mi ne… nesmemo ovo… nemoj… ići dublje,“ stenjala je Jasna. Bila je to kao neka vrsta molbe. Ignorisao ju je, nežno joj je gurao još malo dublje, izazivajući joj uzdahe. Nije go Jasna odgurivala od sebe. Umesto toga, zatvorila je oči. Otvorila je usta, kako bi došla do zraka. Nije puno bunta ostalo u njoj. Nekako je osetila kako jej sinov kurac ulazi dublje.

Odjednom joj je došlo, pa on je sada bio skroz u njoj. Do jaja. osećala ih je na šupku. Do sada se nije osetila tako ispunjenom unutra. Niko joj do sada nije pičku tako dobro ispunio. Ali ipak, njen um joj je vrištao, „Stani ženo zaboga! To ti je sinov kurac nabijen u tebe.“ Jovica se nagnuo nad nju i prošaputao,“Mama, nabio sam ti kurac do jaja. Kako ti se čini?

Kakav ti je osećaj imati kurac toliko duboko u toj pički koja ga godinama nije osetila?“ “ AjOOOOJ, Jovice moj, TI..Ne SMEŠ…NE BI SMEO… NE BI SMEO BITI U MENI,“ zamuckivala je Jasna. Sada, sa osetno više samopouzdanja Jovica je rako majci, „Dobro onda, onda ću ga izvaditi napolje. Napravio je pozu kao da će to stvarno i uraditi.

„NEEEEEEEEEEEMOJJJJJ!“, vrisnula je Jasna i omotala noge oko njegovog struka i ruke oko njega i to čvrsto kako ga stvarno ne bi izvadio iz nje sada kada ju je tako dobro napunio i ispinio joj unutrašnjost stomaka. „Ne mrdaj se, samo ostani tako nakratko,“ reče mama. Jovica se nasmejao na to. Čekao je strpljivo, uživajući u trenutnom osećaju koji mu je pružala uska pička oko njegovog kurca. Pička joj je bila toliko uska da mu se učinilo kako joj čuje otkucaje srca iz unutrašnjosti tople pičke. Uskoro, Jovica je morao da se pomakne. Šapnuo joj je; „Mama, sad ću da te izjebem. Jebaću te jer dugo nisi bila jebena, i sama to želiš.“

„AAAAAA; juuuuuuuuuu,“ Jasna je zaplakala. Reči nisu izlazile iz njenih usta. Čak i da je želala nešto da kaže bilo je to uzaludno, znala je da je svaka vrsta protesta uzaludna, jednostavno, bilo je prekasno. Nije mogla da razmišlja. Godine koje je provela bez seksa urotile su se protiv nje i gurnule je preko granice koju nijedna majka na svetu ne bi smela da pređe. Njezin rođeni sin se sprema da je izjebe… i ona je spremna da mu dopusti to… nije ga mogla sprečiti. Um joj je vrištao NEE, ali njeno telo je i više nego željno vrisštalo DA! Jovica je počeo polako da izvlači kurac iz mamine tople pizde.

Kada je bio skoro skroz napolju, zabio se nazad u nju u jednom pokretu. „JAAAAAOOOOOJ!“ Jasna je viknula. Osetila je svaki centimetar kurca na zidovima njene već predugo uskraćivane pizde. U poziciji u kojoj je bio, iznad nje, omogućilo mu je da gornji deo njegovog kurca dodirujue njezin izduženi klitoris. Trenje kojim se nabijao u nju izazvalo je to da je skoro preranosvršila. Dahtala je i stenjala, migoljila se, trudeći se da nekako zanemari to što se dešava. Nije mogla to da dopusti. Nikako nije mogla da svrši sa kurcem svoga sina duboko u sebi. Jovica je osetio da se mama suzdržava. Rekao joj je; slobodno svrši mama, ja i želim da i ti svršiš podamnom.!“ Naglasio je to tako što joj je nabijao kurac sve brže i brže, i to sada sa svom snagom u sebi. „NEEEEEEE, BOŽEEEEEE MOJJJJJJ, NE SA SINOMMMMMM!, vikala je Jasna i počela je da svršava. Da, svršavala je i kad ju je lizao i to dobro, ali ovo je drugačije. Talasi zadovoljstva su je potresali od prstiju do preko svakog dela tela pa do glave. Kao da je vatromet u glavi imala, bila je van sebe. Kada je prva eksplozija završila potresla ju je druga, orgazmi su se nizali, jedan za drugim. Bilo je to toliko dobro da je bilo zastrašujuće. Nije imala kontrolu nad svojim telom, dok je drhtača i bacakale se. Nabijala se kukovima, ususret sinovom kurcu koji se svom snagom nabijao u nju, kao da ju je parao. I Jovica je stenjao. Nabijao joj je tvrdi i debeli kurac skroz do jaja pre nego što bi ga izvukao nazad. Orgazmi rođene matere koja svršava pod njim su učinili da njena pizda stiska njegov kurac sve više svakim talasom i njegovim naletom. Da nije toliko mokra i vlažna Jovica je znao da ne bi toliko jako i brzo mogao da je jebe. Njegovi kukovi su se automatski kretali. Brzi pokreti unutra-van stvarali su mljackavi zvuk koji je odjekivao od drvene zidove kolibe, pa čak i napolju jer je prozor bio pritvoren. Sokovi koji su se slivali iz nje su natapali njegov kurac i podmazivali ga, a ostatak se slivao između njenih guzova na plahtu ispod njih. Jovica je nastavio da jebe majku neprestano, a ona je doživljavala orgazam za orgazmom. Napokon je bio spreman da svrši i on. Jasna je osetila kako se snažno zabio u nju i zastao. Prošaputao je, „Ajoj majko moja, svršiću, ajoooooooj!!!“ Odjednom je Jasni sinulo šta se dešava. Kao kroz maglu od tolikih orgazama proustila je, „NEMOJJJ, Jovice sine, nemoj, mama je ostavila antibebi pilule kod kuće, ne u mene.“ Ali bilo je prekasno. Sperma koja se dugo nakupljala u njemu počela je svoj put iz njegovog uda. Čak nije čuo ni majku kada je vrisnula, „JOOOOJ MILI MOJ SINE; ŠTA MI URADI; PA TI MENE IZJEBA!!!

Sa tim rečima njegova sperma je špricnula duboko u maminu pičku, špricajući iz njegovog nabreklog glavića kao poplava. Nalet za naletom sperme izlazio je iz njega puneći joj dugo nejebanu pičku sve dok nije bilo mesta u njoj. Tada je i njegova sperma počela da izlazi napolje sa strana i cureći niz njene guzove da se meša sa njenim sokovima. Pomisao na to DA JU JE UPRAVO NAPUNIO NIKO DRUGI NEGO ROĐENI SIN BILO JE PREVIŠE ZA ŽENU NJENIH GODINA, I POČELA JE PONOVO DA SVRŠAVA, DOŽIVELA JE JOŠ JEDAN ORGAZAM. Odignula je dupe sa kreveta da bi krenula u susret sinovom kurcu koji se još uvek zabijao u nju, htela je da ga primi još dublje u sebe. Skoro da je mogla da oseti njegov glavić na zidovima svoje materice. Nije više mogla da razmišlja. Telo je počelo da joj se grči i počela je da se bacaka i odiže, nekontrolisano svršavajući i uživajući u ovome od zakona ljudi ali i od boga nedopuštenom zadovoljstvu primajući tako sinovu spermu sve dublje u sebe. Uzela je prst ali i dlanom je pokupila ono što joj se slivalo između guzova, i polizala to slasno, zatim se ustala, naguzila se i polizala ono što se u malenu baru skupilo na krevetu……

Kada je njihova životinjska požuda napokon privremeno zadovoljena, Majka i sin su ležali jedno kraj drugog na krevetu u tišini, svako sa svojim mislima. Sjaj i uzbuđenje oko nedavnog parenja je bledelo i Jasna je ostala sa osećanjem i zadovoljenja konačnog, ali i brige. Jovica je napokon prekinuo šutnju i rekao kako mu je žao jer ju je iskoristio.Ona mu je odgovorila kako je sve u redu i kako je ona ta koja je odrasla i koja je trebala da zna bolje. „Nisi me iskoristio, ja te nisam puštala, dugo sam bila sama, zanemarena, i poklekla sam“ odgovorila je. Jovica je ćutio nekoliko trenutaka, skupljajući hrabrost. „Šta ako, a šta ako ti… znaš… ako zatrud…“, pokušavao je to izgovoriti, ali se zaustavio, ne mogavši da izgovori dalje. Jasna nije odmah odgovorila. Znala je koliko je opasno to što su uradili i da nije trebalo toliko daleko da ode. „Pa, mislim da bi trebalo sve biti ok. Neuzimanje pilula nekoliko dana će mi verovatno poremetiti ciklus, ali bi trebalo biti u redu.“ Jasna je zastala i nastavila, trebalo bi da budemo pažljiviji u budućnosti.“ Jovica je pogledao majku koja je gola ležala kraj njega, sa skorenim ostatcima sperme po usnama. „Misliš da mi… da možemo…nastaviti sa ovim što smo započeli i dalje?“ Jasna se ugrizla za usnu i duboko udahnula. Znala je da je prekasno da se sve zaustavi.

Nije mogla da negira svoja osećanja sve i da je i htela, ali nema šanse da je mogla da bude ovde u kolibi, sama sa sinom, i da nema seks sa njim. Nije više bilo potrebe za nekim
pretvaranjem. „Kao što sam i rekla, moramo paziti. Nažalost, ne možemo trenutno otići do apoteke da uzmem nove pilule.“ Sačekaj malo, rekao joj je sin i otrčao dole. Vratio se posle nekoliko trenutaka sa kondomom u ruci. Po pakovanju se videlo da mu je dugo vremena bio u džepu jer su mu ice bile iskrzane i nije se videlo ništa šta piše. Jasna se nasmejala malo. „Sve i da to i radi posle toliko godina, to je samo jedan kurton. Pretpostavljam da će biti više od jednog puta pre nego što se oluja završi i mognemo otići odavde.“ Jovici je lice zasijalo. „Mislim da će nam ovaj potrajati u sledećih sat vremena“, reče sa smeškom. Spustio se kraj majke i uzeo je u zagrljaj. Usne su ime se preplele u strasnom ljubljenju. Kada

se malo odmaknuo od nje, počeo ju je ljubiti niz vrat, nežno je ugrizajući i lizajući joj meku kožu. Kretao se prema dole lebdeći pogledom iznad njenih bujnih sisa. „Obožavam tvoje sise, mama, volim ih,“reče on. Zacrveneo se u licu. „Hteo sam reći tvoje grudi“.

Jasna se nasmejala od srca i privukla mu lice prema već čvrstoj i osetljivoj bradavici. „MOžeš ih slobodno zvati sisama… to su tvoje sise večeras,“ uzvratila je. „Cuclaj ih, sisaj ih,“ rekla je nežno dok mu je držala glavu i podizala svoju sisu, dojila ga je kao kad je bio mali, dugo vremena. I pre se jedva odvikao od sise, a sada im se ponovo vraća. Dugo ga je dojila. Nežno mu je premestila glavu na drugu sisu. Osetila je kako joj se već zasićena pička počinje da vlaži i da ponovo pulsira. Trebaće ponovo njegov kurac u sebi, i to ubrzo. Stenjala je sada, skoro nekako tugaljivo. Jovica joj se spustio među noge. Ostavio je sise i digao joj noge, gurajući ih nazad. Na kolenima je bio, i njegova erekcija je spremna da opet utone u maminu više nego željnu pizdu. Utonuo je u nju sa lakoćom, pomogli su mu sokovi koji su cureli iz nje i to je izazvalo uzdahe oboje. „Da, ljubavi mamina, prcaj me, prcaj me jako, jebi majku svoju, prcaj me jako, i duboko, i dugo,“ dahtala je Jasna. Više nimalo nije oklevala, gotovo je bilo sa otporom. Želela je, ali i trebala, kurac svoga deteta duboko u sebi. Prijalo joj je. Bilo joj je to toliko prirodno. Iako je bilo strahovito pogrešno, ali joj je prijalo.

„Moj bože mama, toliko te volim. Ne mogu verovati da te jebem. Tolike godine sam sanjao o tome.“ „Sanjao si da me jebeš; svoju rođenu mater da jebeš?“ „Da. U svim mojim maštanjima si bila samo ti. Sve cure koje znam su ništa naspram tebe. Drkao sam na tebe hiljadama puta sigurno.

“ O Jovice moj mili, volim te,“ odgovarala je Jasna, a srce joj je raslo od ljubavi prema sinu. Stavila je svoje ruke na sinovo dupe i pritiskala ga prema dole, kako bi joj što brže, i što dublje nabio. U isto vreme je odizla kukove prema gore primajući ga tako u sebe, koliko god je dublje moguće bilo. Sin ju je dodirivao unutrašnjost i mesta koja joj nikada niko nije dotakao. „JEBEM TIIIIII, UUUUUHHH, JEBIIIIII MEEEE!“, vrištala je Jasna. Sekundu
posle toga trpao ju je svom snagom. Unutra-van joj je stavljao i tela su im se sada instinktivno pomerala. „JOVICEEE, MAMA SVRŠAVAAAAAAAA!!!“, vikala je JAsna i dizala kukove gore i bacakala glavu okolo. Telo joj se grčilo u orgazmu. „Mama, blizu sam i ja,“ upozorio ju je sin. Kada mu ona nije odgovarala, počeo je da vadi kurac iz nje, spremajući se da je zalije po stomaku. Pre nego ga je izvadio van, Jasna je vrisnula u šoku, „NEMOOOOJ!“ zgrabivši ga za kukove i privlačeći ga sebi. „MAMAAA, SVRŠAVAMMMMM!“, viknuo je Jovica. Nije više mogao da zadržava i da odlaže svršavanje.

Momenat kasnije počeo je ponovo da maminu unutrašnjost puni spermom. Zbog njihove poze, sa Jovicom koji se zabijao u njenu pičku, ona je bila na leđima, a on skoro da je stajao iznad nje, špricajući spermu duboko u njenu unutrašnjost, sperma mu je ušla duboko, ulazeći direktno u njenu maternicu. Kada je izvadio kurac do pola, bio je prekriven ostatcima prve jebačine, a sada i druge. Jovica je privukao majku u naručje, a kurac mu je skliznuo iz njene sada već prezasićene pičke.

Držao ju je čvrsto u zagrljaju sve dok nisu zaspali.

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 13
Putovanje sa mamom 15