Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

„Trkaćemo se do dole, onaj ko izgubi pere suđe celu nedelju,“ reče Jasna viknuvši prema sinu na startu. Bio je iza nje, trudeći se da je prestigne.

Bilo je to predivno jutro, dan je bio sunčan, ali nije bilo baš gužve na stazi.
Jasna je pogledala iza sebne i videla sina. Povećala je brzinu, nije bila sigurna da li ga može pobediti ali nije htela da odustane.

Došli su do cilja i Jasna je digla štapove u zrak u znak pobede. „Mama, varala si,“ žalio se Joco. Pao je umoran kraj nje i smijao se ipak. „Prva si krenula pa si zato pobedila,“ reče on.

„Ne treba meni prednost na startu. Starija sam od tebe…i ja sam cura,“ reče ona napravivši facu kao da se duri.

„Idemo da popijemo toplu čokoladu, i onda hoć još jednu priliku,“ reče Joco dok je pomogao mami da se ustane.

Posle malog odmora otišli su opet na početak staze.
Tako i, je bilo ceo dan. Joco se ljutio što gubi. Otišli su na večeru u jedan mali restoran.
Pričali su o tome kako Joco ne voli da gubi , a pogotovo jer ga je cura pobedila.

„Zauzvrat ću dopustiti da me pobediš u šahu večeras,“ reče Jasna.

„Nemoraš mama, pobediću te fer i pošteno.“

„Videćemo.“

Posle večere krenuli su nazad prema kolibi. Jasna je shvatila da je popila više nego što je mislila. Hodali su po stazi koja je vodila do kolibe. Bilo je teže hodati jer je sneg prekrio put. Jasna je morala da se osloni na sina. Odjednom se okliznula i pala u smrznuti sneg. Njena težina je povukla
sina na njeno telo i počeli su da se kotrljaju niz padinu. Negde na sredini našao se nanos snega koji ih je zaustavio. Stali su tako što se Joco opet našao na mami. Oboje su se smijali kao ludi dok je njegova težina pritiskala majku dublje u sneg.

Odjednom su se prestali smijati. Glava njenog sina je blokirala pogled na masečinu koja je lepo obasjavala noć i ugledala je čudan pogled u očima svog sina. Samo sekundu kasnije njegove usne bile su na njenima.

Jasna je ostala zapanjena, ali na njeno iznenađenje nije ni pokušala da ga odgurne. Imala je osećaj kao da joj se vrti u glavi dok su im se usne dodirivale. Kada je otvorila usta, njegov jezik joj je ušao u usta i ona ja zastenjala.

Jasna nije imala pojma koliko dugo je trajao poljubac. Znala je jedino da je ona sisala njegov jezik a da je on isto tako sisao njen. Njih dvoje su se sada ljubili kao strastveni ljubavnici. Kada je napokon još jednom realnost onoga što se dešava udarila, odgurnula je sina od sebe. Pao je kraj nje i jedva je ustao.

Kada je ustao, nije ništa rekao, uzeo je majku pod ruku i pomogao joj da se popnu uz brdo. Kada su ušli u kolibu videli su da je vatra skoro stala.
Jasna je otišla u potkrovlje u spavaću sobu, a Joco je ostao dole, i nabacivao cepanice drva i uglja na vatru da se razgori. Kada se popeo gore video je da ja majka već u krevetu. „Mislio sam da ćemo igrati šah mama?“

„Ne mogu sada ni da se pomaknem, iscrpilo me je skijanje,“ odgovorila mu ja majka. „Možda sutra uveče.“

Joco je slegnuo ramenima i otišao da se kupa. Jasna je u svom mozgu premotavala ono što se desilo malopre u podnožju brda tog. Ljubila se sa rođenim sinom i dopustila je da joj zavuče jezik u usta, a najgore od svega i ona je zavukla svoj u sinova usta i sisala ga kao da kurac sisa. Lice joj je pocrvenelo. Ili je to možda bilo nešto drugo.
Njeno srce koje je kucalo kao ludo dalo joj je odgovor, ipak je to bilo ono nešto drugo. Dok se okretala na leđa, osetila je da se krevet mrda i pitala se šta je uzrok.

Slušala je, i čula je otežano disanje. Usudila se da nakratko pogleda sina koji je ležao kraj nje.
Ono što je tada videla uticalo je na to da joj srce počne kucati još brže. Sin je drkao, tu, kraj nje, kraj rođene majke. Mogla je jasno videti njegovu ruku kako ide gore-dole ispod pokrivača.
Nastavila je da gleda, fascinirana i znatiželjna. Odjednom… pogledi su im se sreli…

Umesto da je stao, zastenjao je i počeo brže da drka. Nekoliko trenutaka kasnije, mrdao se kukovima gore dole i počeo da stenje. Svršavao je.

Bio je to treći put kako je videla sina da drka. Iznenada, rekal je, „Da li to radiš svaki dan?“ Nije joj bilo jasno kako je smogla hrabrosti da ga to pita, a osim toga mogla je osetiti efekte vina kako joj jure kroz telo.

„Ha?“ Izbečio se Joco kao da nije čuo pitanje.

„Da li ga drkaš svaki dan?“ upitala je mama sina svog ponovo.

„Pa.. da… valjda…,“ odgovorio je mami ali je u istzo vreme pocrveneo.

„Rade li to svi momci?“ želela je da zna.

„Nemam pojma. Neki da, pretpostavljam,“ odgovorio je Joco.

„O čemu raznišljaš dok drkaš?“
„Mama kakva su ti to pitanja?“

„Ne moraš odgovoriti. Samo sam mislila da smo iskreni jedno prema drugom.“

Joco je krenuo da nešto kaže ali je zastao. Zatim je rekao,

„O tebi razmišljam mama, o tebi.“

Jasna je imala osećao kao da je knedlu progutala. ali ipak, duboko u sebi, uopšte nije bila iznenađena. Možda je baš to bio odgovor koji je trebala.

„Da li ti drkaš?“ Joco je upitao.

Jasna je trebala sekundu za odgovor,

„Drkam,

ali nisam već duže vreme,“ lagala je.

Nije mogla biti sigurna da li je znao da je svršila ispred njegovih vrata ili u svom krevetu kasnije.

„Zašto ne?“

„Ja… Ja… Ja… stvarno neznam zašto,“ odgovorila je stvarno iskreno.

„Uradi to, drkaj mama.“

„Šta da radim?“

„Pa, uradi to onda sada. Drkaj.“

„Ja…Ja, ne mogu to uraditi.“

„Naravno da možeš. Samo stavi prst na pičku, nađi klitoris i trljaj ga. Znaš i sam koliko to želiš i trebaš, hajde mama.“

Odjednom je Jasnino srce počelo da tuče kao ludo i imala je utisak da to i Joco čuje.

„Jovice… sine moj… pa kako ću to pred tobom raditi… to nije normalno…“

„Naravno da jeste, i ti si mene malopre gledala i uživala si.“

Malo je nedostajalo da uzdahne duboko. Pitala se o kojem putu misli. Jasna je kao blokirala nekoliko trenutaka. Zatim, dok je mozak vikao NEEE, kao da ju je mozak napustio, njeni prst kao da su imali svoj zadatak dok su se kretali ispod pokrivača. Ovo je ludost, pomislila je. Ipak, mogla je osetiti kako joj pizda pulsira, a i znala je da joj je klit otekao i da je izvirivao između njenih mesnatih usmina. Povukla je spavaćicu nagore… odabrala je da ne nosi gaće večeras. Bila je skoro gola u krevetu sa rođenim sinom. Telo joj je bilo uzavrelo sada.

„AAAA JJooooojjjj,“ zastenjala je kakda je pod prstima osetila oteknuli klit. Razmaknula je noge, i spustila prst druge ruke na svoje usmine.

Polagano je zavukla jedan prst u pizdu a drugim prstom je poće
la da masira klitoris.

„MMMmmmmmm,“ počela je da stenje dok joj je telo počelo reagovati na stimulaciju. Noge su joj se čvrsto skupile zadržavajući joj ruku dole dok je prstima ubrzano trljala pičku…. jedan prst je brzo nabijala i vadila iz pičke… dok je drugim sve brže trljala klitoris. Nije joj trebalo dugo da svrši.
Sekudu kasnije počela je da svršava.

„AJJJJoooj,“

„AAAAAAA joj majko božijaaaa,“

„Jeboteeeee, uuuuuuuuhhhhh,“

stenjala je toliko glasno, odizajući kukove prema gore i dole s rukom među

nogama, dok joj je telo podrhtavalo. Toliko je glasna bila da je pomislila kao da će je cela planina čuti.

Skoro da je mogla da oseti oči svoga sina na sebi, i prsti su joj i dalje bili na pički, čvrsto je gnječeći i stiskajući je kao da želi da je isčupa dok su je talasi zadovoljstva pogađali i dalje.
Činilo joj se kao da ima vatromet u glavi, dok se nekontrolisanim pokretima svoga tela zatresala ceo krevet.
Napokon, posle nekoliko trenutaka se smirila, krevet se umirio i prsti su joj ispali iz međunožja. Užasnuta onim što si je upravo dozvolila, nadvilo se nad nju kao tamni oblak. Okrenula se leđima od sina kako ga ne bi gledala.

„Jebo te ja, Mama, ovo je bilo prelepo, tako mi se svidelo gledati te dok drkaš, nadam se da ćemo ovo ponoviti,“ Joco je tiho prošaputao. Laku noć Mama,“ rekao je. „Volim te.“

Jasna je šapatom izgovorila trudeći se da bude tiša i od njega jer je čula šta je rekao,

„I ja se nadam da će se ovo ponoviti, Volim i ja tebe.“

Znala je koliko joj treba nešto prirodno da joj razdvaja usmine, znala je da ima kurac i to lep primerak kraj sebe, znala je, ali nije se usuđivala nikako, jer i ovo što je radila je užasno, i nezna kako da se postavi… Ona možda NE, ali njeno telo je to dosta dobro znalo i nije imalo nimalo sumnje u to…

Cuclala je i lizala svoje sokove sa prstiju koji su joj bili u pički i među nogama, lizala ih je i oblizivala se, i ponovo je počela da vlaži, vratila je ruku među noge i počela da uvrće guzovima. Plahta ispod nje bila je mokra i ležala je u svojim sokovima ali m’nije želela da se pomeri.
Ubrzo je i zaspala…

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 5
Putovanje sa mamom 7