Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jasna je ustala ranije sledeće jutro, oblačeći bade mantil koji je našla u ormaru. Pogledala je kroz prozor i videla da sneg pada istom žestinom kao i dan ranije. Počela je da se pita da li će tu ostati zavejani cele zime. U normalnim okolnostima to bi bilo uzbudljivo i zanimljivo., ali, dublje u sebi je mislila na to šta bi se još moglo desti između nje i sina, i koliko bi stvari dalje moglie otići posle događaja u kupatilu. Bili su zatvoreni u kolibi i nisu imali gde da odu. Otišla je u kupatilo i obukla majicu i farmerke koje je ponela. Pogledala se u ogledalo i videla da joj je i majica ali i farmerke dosta tesni, jer ih nije jako dugo nosila, a ponela ih je zlu ne trebalo. Farmerice su joj u međunožju bile prilično tesne, nije joj bilo jasno kako to dosada nije primećivala. Rub farmerica joj se trljao o već otekli klitoris. Izgleda da je tako oduvek i bilo. Kada je izašla iz kupatila, joco je čvrsto spavao. Pokrivač mu se spustio do struka otkrivajući mu gornji deo tela. Zadrhtala je ponovo, kao da ju je nešto protreslo kro celo telo, setivši kao da su joj farmerice sve tešnje i da joj se sve više uvlače u procep među nogama. Zatresla je glavom i okrenula se i otišla u kuhinju da si spremi šolju kafe. Posle oko dva sata u kuhinju je ušao i sin u gaćama i majici.Dobro jutro spavalice, reče mu Jasna. Ćao kevo, odgovorio joj je sin. Šta ima za doručak? Opet si gladan? Čim si toliko gladan to je dobar znak, znači da ti se želja vraća, nestašno se nasejala i pogledala mu među noge, PONOVO.

Ma, još uvek me boli ali biće bolje. pogledao je u Jasnu i nasmejao se. Dok je prilazio stolu imao je čudan pogled na licu…kao da se pitao da li je ono što se juče desilo bio samo san. Jasna se zacrvenela u licu isobu je ispunila tišina. Odoh da se obučem, reče joco. Treba li ti pomoć, ne razmišljajući požurila je da doda na to Jasna. Ma neznam, možda, probaću sam prvo pa te zovnem ako treba. Posle nekoliko minuta Joco se vratio sa nezakopčanom košuljom i farmericama u rukama. Ipak mi treba pomoć, reče sa smeškom. Delovao joj je kao dečkić kojeg je videla u svojim očima, i odejednom je pomislila kako nema razloga da brine. Uopšte nije bilo razloga kako ne bi mogliu provesti zajedno naredno vreme a da se ne dešavaju neke gluposti kao dosad. Okrenula se prema njemu i počela da mu zakopčava košulju. Kada je i donje dugme zakopčala, sela je na stolicu i zakopčala mu šlic. Kada je to uradila shvatila je da je sada u istom položaju u kojem je bila juče kada joj je sin svršavao po licu i po sisama. Zacrvenela se u licu i prsti su joj počeli drhtati. Trebalo joj je duplo više vremena kako bi do kraja zakopčala šlic i zakopčala poslednje dugme. Hoćemo li šaha malo zaigrati večeras, pitala je Jasna.Naravno, u šta ćemo se kladiti sada?. Zar ne misliš da su nam oklade donele puno problema dosad, pitala ga je. Ma daj kevo u kakve probleme možemo upasti unutar kolibe? Nećemo se skijati svejedno! Dajjj da malo razbijemo monotoniju, ajdeeeee? Pa valjda si u pravu, u šta se kladimo?, pitala ga je mama nestrpljivo. Da vidimo, ako ja pobedim ima da pereš suđe i spremaš kuć dva meseca kada se vratimo kući. Auuuu, iznenadio se Jovica. Šta je, preteška ti je opklada, pitala ga je mama. Ili si uveren da ćeš pobediti? U redu, dvoje mogu da igraju ovu igru, ako si tako sigurna u svoju pobedu, ako ja pobedim moraćeš da nosiš odeću koju ja odaberem za tebe, do kraja odmora. sa smeškom reče Joco. Jasna ga je pogledala sa čuđenjem, da obučem šta on hoće?, pomislila je. Šta ti to znači sine? Zašto hoćeš ti da mi biraš šta da nosim, nisam toliko puno odeće ponela. To ja želim ako pobedim, dodao je. To uključuje i ono što ćeš nositi i u krevetu. Jasni se odjednom upalila lampica, sin može da joj kaže da nosi šta on želi, pa čak i njegovu majicu i da ništa nema ispod, ili ako odluči i da uopšte ništa i ne nosi. Nešto ju je protreslo.Stani malo, nisam baš sigurna u sve to. Važi kevo, otkazujemo opkladu, jer je očigledno da se bojiš da ćeš izgubiti. Dobro onda, otkazujemo opkladu, složila se Jasna, ali ne bojim se gubljenja ako si siguran u to.Ma da baš, a zašto otkazuješ opkladu onda? Jasnina natjecateljska priroda nije joj dala da odustane od nečega bez truda i nerviralo ju je to da bi se tako lako predala. Malo je promislila, iako još nije bila sigurna u to koje su mu namere, sumnjala je da je nešto podmuklo u pitanju. Dobro, ali ti ćeš onda da tri meseca pereš suđe i spremaš kuću kad se vratimo, i moraćeš da mi pereš auto svake nedelje barem jednom.

Joco je pocrveneo od besa u licu, ali je pristao. Kao da je progutala knedlu u grlu kada je sin pristao na njene uslove, brinulo ju je šta će se desiti ako izgubi. Joco je ljutito napustio prostoriju. Ona je otišla do šporeta i počela da sprema doručak. Ruke su joj se tresle kada je počela da muti jaja u zdeli.Posle nekoliko minuta sin se vratio u kuhinju i mama ga je zamolila da otkažu opkladu, a on je rekao da je stvar sklopljena i da nema povlačenja. Stavila je tanjir pred njega i sama sela da jede. Doručkovali su u tišini. Kada su završili pitala ga je da li želi da krene sa svojim zadatcima i počne odmah da pere suđe, nasmejavši se. Ne mogu sa ovim zavojima, uostalom pobediću, uzvratio joj je sa osmehom. Da, naravno da hoćeš, uzvratila mu je mama. Zatim se ustala, počistila stol, stavila suđe u sudoper. Mogla je osetiti njegove oči na sebi kako je probadaju. Bio je to čudan, ali začudo ne i neugodan osećaj. Ponovo je osetila kako je farmerice zatežu u međunožju. Svaki pokret koji je uradila izazivao je u njoj prelepi osećaj koji joj je prtresao celo telo. Kretala se kao da je u transu.Nekoliko minuta kasnije uplašila se da će joj se među nogama pojaviti tamna mrlja.Dođi mama, da zaigramo, možeš to završiti kasnije. Jasna je jedva nekako sela za stol. Srce joj je tuklo kao ludo.Najednom je sama sebe zapitala zbog čega se uopšte i brine, kao prvo verovatno će da pobedi, a kao drugo i ako izgubi verovatno će morati da nosi neku oskudnu odeću po kući, pa šta i ako bude to nosila, šta onda, to joj je sin, a ne neki stranac. Igrali su sigurno sat vremena, u kojem je bilo čupavo nekoliko puta.

Napetost je rasla svakim potezom, toliko da se skoro mogla rezati nožem. NAPOKON, Joco je povukao konačni potez, šah-mat! viknuo je.Njegovo lice je sijalo, ali ona je bila ozbiljna skroz. A SADA, mislim da bi voleo da odeš u sobu i obučeš one helanke i usku majicu koje nosiš ispod ski odela, ALI – BEZ DONJEG VEŠA!!! Jasna je pomislila da će joj srce iskočiti iz grudi. Ta odeća je namenjena da se nešto nosi preko nje. Sise joj se u tome skoro skroz vide, a u području guzice su toliko uz telo da će joj se svaka oblina savršeno videti. Mogla je samo da mu kaže da nema ništa od toga i tu bi bio kraj. Ali, imali su razne opklade tokom godina i uvek bi jedno drugom ispunjavali šta je bilo zatraženo. Jpoco je gledao u nju i nije ni trepnuo. Jasna je znala da joj nema izlaza nego da ispuni zatraženo. Bila je to ludost, ali ništa nije mogla da uradi. Napokon se ustala, za nju se to činilo kao večnost i otišla je gore u sobu. Izvukla je iz komode helanke i majicu. Skinula se gola, i obukla je usku majičicu.Majica je prionula uz njene sise kao druga koža, bradavice su joj više nego jasno probijale materijal, a i sa strane su joj sise bile jasno vidljive. Sada je obukla i helanke. Telo joj je sada bilo uvučeno u tanki elastični uski materijal. Osećala je kako joj se šav od helanki među nogama uvukao u procep dlakave pičke, a iza leđa joj se materijal uvukao među guzove. Kako je napravila prvi korak skoro se srušila na kolena. Kako je hodala niz stepenice pička je počela da joj vlaži. Jasno je čula kako joj e sin uzdahnuo kada je ušla u prostoriju. Znala je koliko joj je sin bio šokiran što je uopšte i pristala na to. I sama je bila šokirana. Kako su joj se sise njihale dok je hodala pri svakom pokretu, osećala je njegove oči na sebi. Bradvice su joj se jasno ocrtavale na tankom providnom materijalu, i bile su velike kao gumica na olovki, sva se naježila od toga.Pogledala ga je, i videla kako mu oči lete po njenom telu, a pogled se završava među njenim nogama. Duboko je udahnula jer je sada znala da joj vidi usmine…i počela je da vlaži još više.

Jasni se u očima video pogled prkosa, i otišla je do sudopera da pere suđe. Dok je stajala za sudoperom i radila osetila je oči sina na sebi. Samo to saznanje da je skoro gola pred njim slalo je talase užitka kroz njeno telo. Za samo nekoliko trenutaka, osetila je kako sokovi cure iz nje i polako natapaju rutavo međunožje koje se dobro videlo, i koje nije baš trebalo da vidi osoba koju je ona rodila. Stisnula je butine još jače.Ali to je samo pogoršalo stvar jer je samo pojačala pritisak na već ionako otekli klitoris. Skoro da je svršila kada je oprala i zadnji tanjir. Trenutak kasnije okrenula se prema njemu, a sin je i dalje buljio u njeno telo. Idem ja malo da čitam, rekla je i prošla kraj njega.Njen klitoris je i dalje pulsirao svakim korakom. Znala je da je ovo što je dopustila prešlo svaku meru normalnog odnosa između majke i sina, ali jednostavno si nije mogla pomoći. Činjenica je bila da su osuđeni da borave u kući, i da nema šanse da izađu van, učinilo je da se stvori seksualna tenzija koja je graničila sa tim da se izgubi sva kontrola. Bilo je ludo to što je dozvolila, skoro nerealno. Kroz njene dlake su se jasno videle debele i na izgled izgužvane usmine.Odjednom ju je obuzeo neki čudan osećaj. Kao da će sve biti u redu.Posle svega, tu su samo ona i njen sin i niko nikada neće saznati šta se desilo.Počela je da misli da ono to se desilo da će biti ograničeno samo na ovu kolibu usred mećave u stranoj zemlji, da će ona moći da kontroliše dalja zbivanja…

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 8
Putovanje sa mamom 10