Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jasna Perić polako se naterala da otvori oči dok je sunce polagano izbijalo kroz roletne. Pogledala je na sat koji je bio kraj noćnog ormarića i bilo je skoro 8 sati ujutro. Bilo je to davno kada je spavala ovoliko dugo subotom. Zevnula je, protegla je ruke iznad glave, što je uzrokovalo time da se njene svilene plahte prevuku preko njenih velikih sisa, škakljajući joj bradavice.
Osetila je da se uzbuđuje, osećaj jeze joj je prošao telom i protresla se. Udahnula je sa malim osećajem frustracije koliko lako njene grudi reaguju i na najmanji dodir. Njene bradavice su oduvelik bile jako osetljive, ali u proteklih 6 meseci jedva je mogla da dih dodirne bez osećaja peckanja među nogama.

Grsila je sebe jer nije mogla da kontroliše osnovne ljudske instinkte…ipak je: ona bila 36-ogodišnja razvedena majka sa 18-ogodišnjim sinom. Žene u njenim godinama nisu imale takve osećaje, ili je pokušavala sebe uveriti da nisu.

Zbacila je prekrivače sa svog golog tela i ustala se sa kreveta. Retko je spavala gola ali je s vremena na vreme to radila.

Namestila je krevet pre odlaska u kupatilo. Uprolazu kraj ogledala koje je bilo u njenoj veličini zastala je kako bi bolje osmotrila svoje golo telo.
Godine su bile dobre prema njoj i ostala je u formi zahvaljujući skupocenoj opremi za vežbanje koju je njen bivši muž postavio u podrumu. Njene prirodne grudi 4-orke, lepo su stajale na njenom uskom struku i kukovima. Izgledala je dobro šta god da obuče, ali ipak oblačila se konzervativno, jer je u tom duhu odgojena, da se ne pokazuje previše, preferirala je da nosi poslovna odela na posao radnim danima, kako bi prikrila nešto uže bluze i hlače(uže je nosila kako bi se zavarala da nije dobila nekoliko kila od razvoda pre dve godine). Njena majka joj je govorila kako se „dobre devojke“ ne razmeću svojojm seksualnošću.

„Dobre devojke“ se uvek pravilno oblače. Te lekcije su ostale u njoj i tada i sada, težila je da se skroz pokrije kada je u javnosti, nosila je majice bez dekoltea, skroz do vrata, tako i haljine, a kupaće kostime je imala iz jednog dela umesto onih koje su mlađe cure nosile.

Proveravala je svoju figuru, od savršenih grudi, pa sve do stidnog brežuljka. Imala je klitoris koji je bio dosta veći nego što bi trebalo, koji je izvirivao dobrano izvan unutrašnjih usmina sve do uredno obrijanih vanjskih usmina. Veličina njenog klitorisa, i mesnatost njenih usmina joj je dosta smetalo dok je bila mlađa, ali sada nije. Niko više svejedno nije ni video taj deo njenog tela. Napućila je usne kako se nameštala pred ogledalom. Ali oči su joj stalno polazila ka stidnom brežuljku. Njen bivši muž je zahtevao da joj međunožje uvek bude obrijano(U 16 godina braka), ne obazirujući se na njene proteste. Iako ju je nekada bilo sramota, lakše je bilo popustiti nego se svađati. Iznenađujuće je bilo što su joj godine večitog brijanja više godile nego to da ima prirodno dlačice. I uostalom, nije joj ni bilo važno, usprkos trudu njenih prijatelja, ona nije imala sastanak još od razvoda od pre dve godine.

Uzela je bradavicu među prste. Skoro a da to nije ni primećivala razmaknula je stopala, spuštajući ruku sve niže dok je nije zaustavila malo iznad mesnatih sumina. Zacrvenela se u licu kada je rukama razmaknula meso koje joj je prekrivalo klitoris, itako otkrivajući klitoris koji je bio u obliku malenog kurčića na hladan zrak. Njeno disanje se ubrzalo dok je gledala u otekli klitoris.
Jasna je znala da je ovo što radi pogrešno, ali uprkos tome njene noge su se počele širiti same. Gledala je u ogledalo u klitoris koji je sada pulsiraoi u pičku koja je počela da vlaži. Dobro je znalka da ima veliki klitoris…videla je ostale žene u plejboj novinama koje je našla ispod dušeka kod sina u sobi. Ponekad se pitala da li je on normalan… njen klitoris je bio dva puta veći nego kod tih žena u novinama. Dok je gledala u njega, usudila se da pređe prstom preko njega., počela je da uzdiše.

Bez razmišljanja, prešla je drugom rukom preko dojke. Ovo je bilo ludo, pomislila je i povukla ruku sa međunožja. Uzdahnula je i sela na wc školjku. Želja joj nije utihnula, i počela je da se zadovoljava. Noge su počele da joj podrhtavaju i zapitala se da li ona to gubi razum. Umesto da se ustala nakon što se zadovoljila, zavalila se unazad i raširila noge. Još jednom, njeni prsti su pronašli klitoris. Sa uzdahom, malo glasnijim, počela je da ga trlja. Sve glasniji uzdasi izlazili su sa njenih usana. Gore, dole, putovali su joj prsti, nežno masirajući njen otekli klitoris, osećala je trnce sve do prstiju.

Trni su joj putovali sve do pičke, čineći da njeno telo podrhtava od uzbuđenja. Prošlo je stvarno puno vremene od kada je zadnji put se usudila da zadovolji sebe.
Znala je da je to pogrešno, ali bilo je skoro prekasno da stane. U glavi je počelo da joj se vrati i jedva je hvatala zraka.

„Mama, jesi li budna“, Joco ju je pozvao kroz vrata kupatila.

Jasna je duboko uzdahnula i uspravila se na zvuk snovog glasa. Povukla je ruku iz međunožja, kao dete koje je uhvaćeno s rukama u tegli sa bombonima. Uzbuđenje koje je tada osećala je nestalo kao balon probušen iglom.

Trebalo joj je pra trenutaka da odgovori. „Uhh, da, jesam u kupatilu sam.“

„Izvini mama. Samo sam hteo da ti javim da idem do prijatelja.

Vraćam se za par sati, da li ti treba šta iz trgovine?“

„Uh..da, treba mi, sačekaj malo,“ odgovorila je. Požurila je iuz kupatila do ormarića sa odećom da uzme gaćice. Dok ih je navlačila uz noge materijal je dotaknuo njen još otekli klitoris, i uzdahnula je.

Zadrhatala je još jednom, i uzela prvi deo odeće koji joj se našao na dohvat ruke. Bila je to njena providna roza spavaćica…. bila je toliko providna da ustvari nije ništa ni skrivala. Nikada nije nosila tako nešto pred nekim. Obukla ju je i požurila prema vratima, nimalo ne razmišljajući o providnosti.
Kada je došla do vrata, malo je zastala, i otvorila vrata. Ugledala je sinovo nasmejano lice.
„Mama, izvini što ti smetam u tome što si radila,“ rekao je sin sa osmehom.
Jasna je videla kako su mu oči zasijale dok ju je gledao. Znala je da joj je kosa bila nepočešljana i da joj je lice crveno i brinula se da on nekako zna šta je ona do pre nekoliko trenutaka radila u kupatilu.

Kada je videla da sinove oči lutaju po njenim golim prsima, prekrstila je ruke preko njih. „Uh..nema problema. Upravo sam se presvlačila,“ rekla je, nameštajući svoju dugu kosu jednom rukom. „“Da li … da li si spominjao da ideš do trgovine?“

„Da, ali tek kasnije popodne.“

„Ok, uzećeš hleba i mleka. Sačekaj da ti dam malo para.“ Tada se Jasna okrenula, laknulo joj je što je svoju skoru golotinju smaknula od sinovog pogleda, ugledala je novčanik na podu kraj kreveta. Bez razmišljanja sagnula se kako bi ga podigla. Kako se sagnula njena kratka i providna spavaćica podigla se preko njenog skoro golog dupeta. Kada je čula nešto što joj se učinilo kao uzdah, brzo se digla i okrenula..

Sada je bio Jocin red da pocrveni i skrene pogled.
Jasna je dobro znala da ju sin već duže vreme špijunira. Nije to bilo ništa strašno ali je ipak primećivala. Počelo je pre nekoliko godina.Shvatila je da sin ne konta da ona zna za to. Znala je, ali je to pripisivala njegovoj adolescenciji i maštanjima i nečemu što će on da preraste. U isto vreme joj je godila njegova pažnja, ali u isto vreme je bila i zabrinuta. Sada je imao 18 godina i na faksu je, i trebao bi da razmišlja o curama svog godišta a ne o mami.Na njenu sramotu, osećaji koje je imala iz njegovih pogleda koji su ponekad bili puni požude bili su više nego neugodni ali su bili i osećaji koje majka ne bi smela da ima.

Brinula se da će bez muške ruke u kući biti ostavljeno njoj da priča sa sinom o pticama i pčelama i znala je da će to biti neprijatan razgovor za oboje.

„Hoćemo li na picu večeras?“ Joco je pitao mamu.

„Zar nemaš sastanak večeras? Mislim da bi možda radije išao sa drugarima nego sa svojom matorom mamom?“

Joco se nasmešio i rekao, „Pre svega mama, ti nisi matora. Kao drugo, radije bih išao sa tobom nego sa bilo kojim prijateljem iz škole.“ Joco se zacrvenio opet. Zvučao je kao zaljubljeni školarac. Ali, ustvari je baš to i bio.

Jasna je osetila čudno uzbuđenje kroz celo telo. Opravdala je to sebi kao oporavak tela od maloprijašnjeg drkanja. Pročistila je grlo i odgovorila, „Važi. Htea sam da popričamo o nekim stvarima.“ Dala mu je novac i maleni poljubac u obraz. Dok ga je gledala kako odlazi u svojim uskim farmarkama, i patikama, uskoj majici, uzdahnula je. Morala je sama sebi da prizna da joj je sin zgodan muškarac, još je rastao, ali je imao lepo lice, tamnu kosu, plave oči i magični osmeh, koji će uskoro da obara žene s nogu, i bila je više nego počastvovana time što je za svoj izlazak odabrao baš nju. Čudila se kako veće nema puno cura oko sebe. Imala je jako čudan osećaj da zna pravi razlog zašto nema nikoga još i to ju je pomalo plašilo.

Preveo: Krajišnik

Ispovesti jedne kurve: Ja sam pička!
Putovanje sa mamom 2