Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Retardirana Anita

Šta ćemo si lagati. Anita je bila ružna ko kurac. Već ocvala sa kojih 30 godina, visoka 160 cm i teška ko dvije vreće cementa s koje s prednje strane strše dvije enormne, ali stvarno enormne sisetine. Važno je napomenuti da je što se tiče mozga bila na nivou desetogodišnjeg djeteta. Živjela je sa starom na samom rubu izbjegličkog naselja u kome sam i ja džabe stanovao kao neka vrsta domara. Jedan dio nastambi bile su stare, napuštene radničke barake, a na samim rubovima su dovučene baš prikolice koje su se u kampu nekada iznajmljivale za turizam, a sada su ih poklonili da u njima živi najveća bijeda. To se sve tri puta dnevno raspadalo pa sam po cijele dane trčao s jedne strane naselja na drugu i lijepio krovove koji su prokišnjavali, odštopavao nekakve provizorne vecee i slična sranja
Bilo je tu svega i svačega. Sirotinja se odmah snađe. Jebiga, nagledao sam se svega, od dilanja droge do kurvanja koje se organiziralo sve u šesnaest i sa curama, babama, djecom ali i mladićima. Anita je stalno imala topao iskren osmijeh na licu, kakav je mogla imati samo osoba koja nema pojma u kakvom đubretu živi. Kao i svi retardirani, bila je neovisno o svojim godinama samo mala curica nesvjesna svega. Ja sam odušak od socijale imao u preprživanju starih pornića na CDe. Nabavio sam si opremu i u svojoj baraci pržio te stvari prvo za sebe, a onda sam se bacio i u posao pa poćeo prodavati preko oglasnika, kao i iznajmljivati jedan kutak sa teveom i videom, skriven iza zavjese, muškarcima koji bi tamo za 20 kuna mogli u trajanju od pola sata drkati.
Nije išlo loše, drkala su bar trojica dnevno, pa izračunajte koliko sam si s time pomogao. Sljedeći projekt bio mi je na jedan DVD snimiti samo scene pušenja, na drugi jebanja u pičku, na treći trpanja u čmar a na četvrti jebačinu lezbi, s time što sam snimao i jedan s pederima ali na njega nisam mislio staviti naslovnicu jer bi te zbog toga u naselju mogli prebiti. No, da se vratimo na Aniticu… Jednog jutra, Mirela, njena majka, pokucala je i pitala jel bi mala mogla biti kod mene nekoliko sati jer ona mora nešto ići obaviti u grad. Rekao sam joj da nema nikakvih problema, cura se ponašala kao pristojno dijete. Obučena kao i obično, u poludugu suknjicu, bluzu i s čvrsto svezanim konjskim repom samo se smijuljila u rukice jer je bila sva uzbuđena zbog neočekivanog plana, tj. vremena koje će provesti kod mene.
Ma nije joj ovo bio prvi put, svako toliko ostajala bi ovdje, no ničega se nije sjećala. Mene nije smetalo, kad bi je čovjek stavio pred televizor uopće se nije micala. I tu počinje naša priča… Bio sam dosta zbunjen jer sam baš nešto dovršavao kada ju je majka dovela, tako da se nisam nešto previše obazirao, samo sam je postavio pred ekran i pružio joj daljinski (znala ga je koristiti). Totalno sam zaboravio da sam u DVD-u ostavio kompilaciju sa kojih sat vremena lezbijskog seksa; prstići, vibratori, jezici i hrpe mokre pićovine. Zastao sam kraj barake (noseći motornu pilu da otpilim granu koja je urasla nekim ljudima kroz prozor) da vidim šta Anita radi, i skoro se od šoka sjebao na stepenicama. I dalje je sjedila na svom mjestu na kauču, širom raširenih nogu i žestoko si trlja pičku prstima obje ruke! Toliko se napalila da joj nisu samo bedra bila natopljena od toga, cijedila se skroz do poda od luđačke pizdovine!
Mala curica ozbiljno je svršavala. U tom trenu sam se sjetio da sam ostavio upaljenu kameru, i preplavila me nevjerojatna sreća što to imam zabilježeno. Čim sam dovršio posao zaključao sam se u baraku i počeo premotavati materijal Anitinog prvog igranja sa pizdićem. Bilo je iz svega očigledno da ona, prije no što je vidjela ovaj DVD, nije ni razmišljala o samozadovoljavanju. Prvo je vrlo zbunjeno gledala u televizor, nakrivljivala glavicu širom otvorenih očiju, a onda joj se na očigled gledatelja tj. mene, seksualna energija doslovno počela probijati na površinu; migoljila je u nelagodi guzom, a rukama se hvatala za sise na način kako su to radile cure u pornićima. U sljedećem trenu već je bijesom tipičnim za retardirane strgnula gaćice i počela se prstariti. Kada joj se kažiprst našao na klitu, okrugle okice skoro su joj iskočile iz glave.
Prvi orgazam toliko ju je zbunio da je počela plakati. Sigurno je mislila da je napravila nešto loše, no ipak joj se previše sviđalo da opet ne ponovi za nekoliko trenutaka. Iz pičke joj je štrcalo kao da piša, još nisam vidio ženu koja se tako jako vlaži. Tih 45 minuta prošlo je brže od bilo čega što sam gledao. Bio sam zadivljen! Naučit ću je što je to jebačina, i to koristeći se samo televizorom i mojim filmovima! Za nekoliko dana njena me majka opet zamolila da je pričuvam, što sam prihvatio brže nego ikad. Brzo sam namjestio u DVD pornić u kome je bila prava muško ženska jebačina. Planirao sam je pustiti da se malo razradi prije no što ću je doć provjeriti. Kao što sam i očekivao, dočekala me raširenih debelih nogica, raščupane kose, naherenih naočala i sva sluđena o drkanja pizde. Našla je bananu koju sam ostavio na stolu, valjda se sjetila lezbijske scene iz prošlog pornića, i tako si je duboko nabila u pičku da joj je samo ona mala peteljkica stršala van. Na brzinu sam je umio i počešljao da je majka ne vidi u tom stanju. Sve bi joj odmah bilo jasno. Meho je bio priča za sebe. Petnaestogodišnji klinac koji već dugo nije išao u školu. Kad bolje razmislim, ja se ne sjećam da ikada i je. Roditelji su mu bili pijanci, tako da nisu ni primjećivali u kakvom im je kurcu sin. Dečko je bio tako tup da je bio u stanju satima samo sjediti i kamenčićem gađati zid. Bilo je to jednog popodneva, baš nakon što sam provjerio jel sve ok s Anitom koja se napaljivala na žestoku pornjavu, koju sam joj sada redovno ostavljao. Popravljali smo neki truli bojler, i kako sam bio totalno okupiran time, zaboravio sam da je ona kod mene i poslao Mehu da ode po veći ključ. Nije ga bilo skoro sat vremena, a kada se napokon vratio hladno je procijedio da ga je Anita zadržala. Ah u kurac! Sigurno je upao dok se ova samozadovoljavala i naravno da je ostao! Morali smo baciti taj bojler i staviti jedan drugi kojeg sam izvadio iz krupnog otpada i popravio još prije. Vratio sam se u baraku par minuta prije nego što je upala Anitina mama. Hvala bogu, bila je u pristojnom stanju, samo je morala spustiti suknjicu. Čim su otišle premotao sam traku na mjesto kada se mala diže i otvara Mehi vrata. O joj…stoji na ulazu, jednom rukom drži kvaku a drugu ne skida s pičića i trlja se. Dečko je prilično zbunjen, ali je preglup da reagira pa samo bulji. Toliko je sjeban da ona preuzima inicijativu i odlučuje kopirati cure s pornića; grabi ga preko prljavih radničkih hlača za karu i trlja mu ga.
Onda kleči pred njim, otkopčava šlic i šakicu stavlja na erekciju. Kurac mu se zatrzao pa se uplašila i odmaknula, no on joj vrača ruku natrag i počinje joj natezati enormne sisetine. Anita se smješka kao da joj je rekao nešto jako lijepo. U sljedećem kadru Meho je gura na kauč, prima za glavu i počinje joj jebati lice. Nevjerojatno je kako je samo preko gledanja dobro naučila pušiti; za čas ga je dovela do orgazma, a kada joj je napunio usta baš kao porno zvijezde progutala je sjeme skoro skroz, samo je jedan dio pustila da joj se kurvanjski cijedi s brade na sise. Meho je i to obrisao glavićem i uvaljao joj u usta. Opet mu se ljubazno nasmiješila. Tek tada je primijetio šta je na televizoru; pornjava. Neki tip je ženskoj lizao vruću, mokru pičku, raširenu od napaljenosti. Anita je bez da joj je išta bilo potrebno reći, legla na kauč i raširila se.
Klinac se namjesto na nju, tako da joj se dupe ubrzo pomicalo kao da je ševljena. Oh, sada se više nije nimalo ponašala kao desetogodišnjakinja. Mehica joj je radio točno što je htjela, pretvarao je to nedužno stvorenje u seks mašinu. Prislonio je usta na njenu nejebenu picu i lizao je kao pas, a onda se podigao, čvrsto primio kurac iznad jaja i zabio joj ga u vlažnu rupicu u jednom potezu. Anita je malo zacvilila od razdjevičavanja debelom bosanskom kurčinom, ali koliko ju je pekla kurvica toliko je uživala i već se nabijala na sklisko meso koje joj se zabijalo među guste smeđe kovrče. Ovaj ju je žestoko trpao dišući ko kljuse kroz nos sve dok joj nije izgađao pičkicu s mlazom sperme, i to koliko mi se učinilo, kad je bio u njoj do jaja. Anita je samo ležala, i dalje raširenih nogu i crvene otvorene pice iz koje se slijevalo sjeme, dok se on oblačio kao da je nema i polaganim korakom izašao iz barake. Nije ni zatvorio vrata.
Morao sam na nekoliko dana otići u Slavoniju, ali ostavio sam ključeve Mireli, Anitinoj mami, za slučaj da je mora na par sati zaključati. Bojala ju se ostavljati samu u njihovoj baraci jer je tamo pod istim krovom živjelo i nekoliko pijanaca kraj kojih retardirana djevojka ne bi bila sigurna bez majčine paske. Za svaki slučaj sam namjestio kamere da snimaju sva eventualna događanja u mom odsustvu. Palile su se na jači zvuk, tako da će zabilježiti bilo kakvo zanimljivo zbivanje. Jedva sam čekao da vidim šta će me dočekati, no, čim sam otključao vrata bilo mi je jasno da je tu bilo svega. Prostorija je smrdjela ko kafana, tapison je bio pun fleka sumnjivog porijekla a kauč krcat praznim piksama pive napunjenim čikovima. Tu se očito jebeno partijalo. Samo sam spustio torbu i odmah upalio opremu da vidim o čemu se točno radi. Kamera se upalila tek u momentu kada su i Anita i Meho žestoko urlali pod orgazmom.
Mala je bila skroz gola tako da su joj sise bijesno odskakivale dok ju je ovaj prčio ko krmaču. Bile su joj tako velike da su se slijevale niz kauč dok je ona na sve četiri primala kurčinu. Ovaj je na sebi imao košulju, samo je skinuo hlače da mu se ne slijepe od njenog luđačkog vlaženja i sperme. Taman su svršili, curica se ukočila a on ga je vadio iz njenog okruglog bijelog tijela kada je neko pokucao na vrata. Meho je brzo odskočio s nje i pustio nutra neke muškarce. Prepoznao sam ih; bila je to grupa radnika s obližnjeg gradilišta. Anita se kao uplašena kujica zabila u kut kauča i pokušala prekriti jastukom. Drhtala je. Meho joj je polako govorio da se opusti, kako su to prijatelji i da je sve u redu, jer su oni došli kako bi se sa njom poigrali i da je niko neće udarati i derati se na nju. Kada ju je uspio smiriti počeo je sa svakim rješavati poslovni dio; plaćali su mu po 100 kuna, skidali hlaće i poćeli se skupljati u krugu oko Anite, drkajući debele, velike kurčine.
Oči su joj postale još veće od osmijeha kad je primila prvu batinu u ruku. Druga dvojica čudili su se veličini tih sisetina, tako da su se bacili na koljena i počeli joj ih natezati i trpati si u usta ogromne bradavice. Treći se zagnjurio u nedavno poševljenu pičkicu, a Meho je sjedio na tronošcu i lijeno drkao kao da ga to sve skupa i ne zabavlja previše. Anitinoj jebežljivoj pički Meho nije mogao biti ni predjelo. Sredit će cijelu ovu grupu i bit spremna za još 3 redaljke. Već sam shvatio koliko voli ševu. Više od svega. Sada je bila oduševljena jer je znala kako se od nje očekuje da zadovolji sve kurčine u sobi. Jedini problem kojeg je imala bio je taj što se nije mogla odlučiti samo za jednog. Čim bi nekog primila za kitu pogled bi joj pao na jaja drugog tipa, a sve ih je morala istovremeno drkati i trpati u usta. Visoki muškarac s crnim brkovima odlučio je tome stati na kraj tako što se sjeo i rekao joj polagano, tako da razumije, da se sjedne na njega. Smjesta ga je opkoračila svojim kratkim debeljuškastim nogicama i skliznula niz njegova prsa na erekciju do samih jaja. Jebao ju je. Manji, jači tip držao ju je za bradu i gurao joj ga u usta, a treći je bio na drkici. Mehi se već dignuo tako da se dogegao do njih i počeo joj trljati glavićem brazdu na dupetu. Malo se nećkao, a onda joj ga je počeo šarafiti u čmar. Kad mu je uskočio vrh, treso se u kukovima i punio joj guzicu ko pičku. Taman kad je počela cviliti od analnog praskanja, ovaj kome je pušila, zagušio joj je urlik šopanjem usta jajima. Nije dolazilo u obzir da se makne, a ni ostalima to nije padalo na pamet. Meho joj je tucao pedu do balčaka, ovaj je mahnito ševio pičku a treći se izbezumljivao po usnoj šupljini. Tip kome je drkala bio je pred svršavanjem, tako da se ustao da joj se isprazni po licu i pustio da joj rezanci sperme idu ravno u usta.
Vidjelo joj se po očima da uopće ne može disati; izvukao ga je van samo jednom i to na sekundu ili dvije. Malička je kurčevima dovedena do samog ruba – žešća jebačina ne postoji, niko ne može intenzivnije pokarati. Kad su ova dvojica na ustima i pički svršili, pokupili su se, no lik kome je samo drkala počeo je srati da nije dobio dosta za sto kuna pa ju je nastavio mrljaviti i strpao joj ga u usta. Pušila mu ga je kao da joj je to prvi đoko tog dana. Par puta mu ga je potegla usnama prije nego što se protego u punu veličinu, a onda je prvi put progovorila, «Jebi me, jebi me.» Zanimalo me kako će je tip zakarati al me prekinulo lupanje po vratima. Bila je to njena mama. Para joj je izlazila na uši, lice bilo skroz izobličeno do bijesa, «Šta si joj to napravio, životinjo jedna???!!! Dođem doma, a Anita raširenih nogu, s krastavcem u…u…intimnosti! Pitala sam je, ‘ribica, šta to radiš? Ko ti je to pokazao?’, a ona će,
«Mama, tamo kod stričeka su bili neki muški i stavljali su mi tako stvar.’ ‘Ma gdje su ti stavljali stvar?!’ Onda mi je pokazala na sve svoje jadne rupe! A da si joj ti prije toga pokazivao neke filmove gdje muški i ženske rade svašta! Ti si manijak, monstrum! Nad retardiranom djevojkom tako! Sad ću ti ja pozvat policiju, pička ti materina bolesna!» Počela me šutirati nogom. Kako se nedužna ideja pretvorila u opću tragediju? Stara se skroz promijenila, kao da u pozadini svega ovog postoji još nešto što je više jebe od toga što smo joj ovdje zakarali maloumnu kćer. Mirela je sjela na kauč i pokušala mirno disati. «Pokaži mi šta je to bilo…ajde pusti. Ili ti nisam dovoljno dobra jer sam normalna? Ne zanimaju te zdrave, zrele žene u nejebici?» Začuđeno sam je pogledao i prvi put u njoj vidio ne samo susjedu, jadnu ženu koja je po prilici bila u istom kurcu kao svi mi ovdje, već i kao potencijalnu ljubavnicu.
Nikada je nisam doživljavao kao posebno atraktivnu žensku. Anita kao da nije bila njena kći; mama je imala male grudi, skroz bezvezno tijelo i prazno lice. Palo mi je napamet da problem uopće nije toliko u tome što je mala dobila pod rep, koliko joj je mamica zbog toga ljubomorna! Bilo mi je jasno da me drži za muda; bila je dovoljna jedna njena riječ na policiji da debil Meho propjeva i da se svi skupa nađemo na dugogodišnjoj robiji. Poznata je stvar kako se ostali zatvorenici iživljavaju na pedofilima i nama koji iskorištavamo idiote za jebačinu. Bez riječi sam otišao do police i stisnuo ‘play’ na sceni u kojoj Anita dobiva u pičkicu i guzu. Dodao sa mami pivo, trebat će joj. «I ti bi ga ovako primala, ha?», pitao sam natežući svoju piksu. Pogledala me i nagnula. «Ma nismo joj ništa loše napravili, nema nikakvog nasilja. Samo ga jaši ko i svaka normalna žena. I sviđa joj se, vidjet ćeš.»
«Ah, zašto ne…», prešutno je pristala da i mi sad ponavljamo stvari koje je Anita prošla s radnicima. Sjeo sam kraj nje i odlučio razvijati akciju istim tempom kao što su se stvari odvijale na ekranu. Počeo sam joj raskopčavati bluzi, disanje se ubrzavalo. Nije nosila grudnjak tako da sam joj odmah počeo natezati sise. Spustio sam usne i primio bradavicu među njih. Žmirila je otvorenih usana, i onako naslijepo mi raskopčala šlic i primila karu. Anita ga je na televizoru već pušila. «Zaostaješ, mamica», prošaptao sam. Otvorila je oči i zasmijuljila se. Onda se nagnula i stavila si ga u usta. Ovi su već bili u položaju 69. «Požuri, požuri…uskoro će ti jebati kćer.» Brzo se ustala i sama spretno skinula odjeću. Ja sam isto bio gol za čas. Pogledao sam je sa zebnjom očekujući puno poražavajučiji prizor; sise su joj samo malo visile.
Nisu bile toliko obješene koliko bi se očekivalo za 50godišnju ženu, prije su ocrtavale taj jadan način života, bijedu i težak rad čistačice. Pičku nije brijala, imala je puni, crn trokut guste kudelje. Legao sam na leđa a ona na mene. Pičkicom me škakljala po licu kao štene. Svaki puta kada bi joj licnuo klit jače me stegnula za kurac i gladnije ga usisala. Možda se već dugo nije jebala, ali stara ni u kom slučaju nije zaboravila kako se puši karina. «Mmmm….ovo je dobro, jelda?», jecala je dok sam joj srkao picu. «Više se i ne sjećam kako je imati jezik u njoj.» Povremeno smo bacali pogled na akciju na ekranu al uglavnom smo derali po svom, barem do trenutka kada je brkica nataknuo Anitu na svoju batinu. Onda je i mama to poželjela. «Jesi spreman?», zadihano me pitala dok mi se žila zabijala u tunel iz kojeg je Anita izašla.
«OOOOHHHH daaaa», odgovorio sam kroz uzdah. Stara je fanatično buljila u ekran i pomicala se točno onako kako i njena curica na radniku kome su jaja od žestine ševe odskakivala na sve strane. Prvo jako polako i duboko, a onda je miješala kružnim pokretima kao da je na mikseru. Bilo ju je dobroj jebati, uopće se nije osjećalo da je to na kurcu baba, vjerojatno se stisnula od apstinencije. Kao i sve starke strašno se zahvalno ševila a sokovi sreće slijevali su mi se po mudima skroz niz noge. Jednom rukom sam joj gnječio, sise a drugom je nabijao sve brže na kurac. «Reci mi kad ćeš svršiti, molim te. Moram opet osjetiti muškog u ustima, nisam…ne pamtim kad.» «Bez brige maco. Još malo pa ćeš papati», pustio sam joj sise, zabacio glavu i samo se nabadao ko blesav. «Svršit ću…», najavio sam za kojih par minuta, možda i manje, a ona se smjesta bacila na koljena među moje noge. Primila ga je u ruku i počela mahnito drkati.
«Ohhhh….», zacvilio sam kad je prvi mlaz šibnuo po zraku. Stara je smjesta prekrila glavić ustima i počela piti. Čak i kad se skroz smekšao nije ga puštala, već mi je položila obraz na bedro i cuclala mekano meso sa tupim izrazom očiju. «Ne znam ni sama zašto sam se prestala jebati, ovo je baš super», nježno ga je mazila. «Jedino muškarac uvijek sam svrši. Ja mislim da je drugačije samo na filmu.» «Samo ti nastavi tako s njim, uskoro ću biti spreman.» Ležali smo još neko vrijeme, a ona ga je naizmjenično ljubila i drkala. Tada je za vraga neko pokucao. Dignuo sam se prekrivajući erekciju novinama i otvorio vrata, onako malo, da me ne vide. Bila je to Anita nasmiješena dobra facica. «Anita je!», prošaptao sam staroj. Zgrabila je odjeću i brzo se počela oblačiti. Palo mi je na pamet da bi ovo moglo biti jako zabavno, pa sam je pustio da uđe i vidi si mater u ovom stanju.
Oči su joj se zaokružile kada je ugledala erekciju. Jadnica je u zadnje vrijeme reagirala samo na kurčeve, no kad je vidjela da joj je tamo gola majka nije više znala kako bi se postavila. «Uđi, mačko.» »…dobro», još uvijek je bila zbunjena. «I skini se, vidiš da smo svi goli.» »Šta to radiš…?!», Mirela je siknula s kauča. «Šta se sad praviš, jebemti. Svi se ovdje volimo jebati, u čemu je problem?» «To mi je kćer, u tome! Ne dolazi u obzir! Ti si stvarno monstrum!» Anita je već stajala kraj mene skroz gola. Vidio sam je do sada u najrazličitijim kombinacijama, ali sam je još nisam ni taknuo. Kao dresirani psić uz svoj karakterističan osmijeh odmah ga je primila u ruku. Imala je debeljuškaste i tople šakice u kojima je smjesta poskočio.
Više uopće nisam slušao što joj majka laprda, iako sam bio siguran da se i dalje snebiva. Prišao sam kauču i lagano gurnuo mamicu na leđa da se ispruži, onda sam joj raširio bedra i počeo pažljivo sisati picu i klit. Anita nas je veselo gledala tako da samo joj pokazao da nam se pridruži. Nije imala nikakve kočnice. Ličeko joj je bilo uz moje i kao najnormalniju stvar na svijetu srkala je maminu pizdu. Majka joj se bunila riječima, ali nije napravila baš ništa da to zaustavi. Kada se ufurala, odmaknuo sam se kako bi je samo njena curica dovela do orgazma. Klimaks ju je za čas stresao. Ne bi rekao da je mala tako dobro lizala koliko je majku uzbudio intenzitet tabu situacije, a kćer je bila presretna što je za mamu napravila nešto jako lijepo i ugodno, što i ona sama tako voli sebi pružati. Kurac me žestoko napinjao tako da sam se primako Anitinoj guzi, kleknuo iza nje, protrljao ga po mokroj pičkici i uvukao u stisnut šupak.
Zajecala je, jer još nije bila dobro razrađena tamo, no uskoro se počela sama zabacivati prema meni i pošteno sudjelovat u zadovoljavanju muškarca, dok joj se stara isto tako trljala sa međunožjem po licu i zadavala ritam lezbijskog liza. Curica je mamu držala u konstantnom stanju orgazma koji se preko njenih usana prenosio i na mene. Kombinacija takve bolesnoće i uzak čmarčić uskoro su me iscijedili. Svršio sam u nju. Bacio sam se na stolicu i gledao kako se mama i kćerka nastavljaju igrati najzabranjenije igre na svijetu. Incesta. Nakon kojih pola sati majka je Anitu molila da prestane. Više nije mogla podnijeti tolike orgazme. Malena je poslušno sjela s osmijehom od uha do uha i lica natopljenog pičkinom sluzi. Tako je voljela biti korisna. Mirela se okrenula na prsa, potražila cigarete u jeans košulji i uvlačeći dim pitala kad će opet doći oni muškarci. Radnici.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile