Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rođak i ja

Nismo baš bliski rođaci al jesmo u rodu.

Uvijek sam ga gledala i maštala o njemu a nikad nisam mogla vijerovat da će bit moj al sam morala poduzet nešto dok je još bio tu inače je iz njemačke oženjen je i stariji 15 godina od mene.

Bio je sunčan dan i ja sam ga zvala da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga.

Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spavam a obukla sam kratku haljinicu i ispod tange on je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi rukama stiskati guzu i ja se okrenem i vidim da je se njemu već kurac digao, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe netko od moji samo sam ga pitala da me provoza na motoru i pristao je.

Nakon nekog vremena sam ga zamolila da stane stao je sišli smo s motora i ja sam primjetila da mu je kurac bolje reći kurčina i dalje dignuta, samo sam mu prišla i počela ga otkopčavat mada je on govorio:

– Ne,ne nesmijemo.

Al ja sam nastavila a on je uživao i prestao ponavljat gluposti i svršio mi u usta,i rekao da mu ga nitko nije popušio kao ja da imam čarobna usta i jezik za to, zatim me legao u travu i zadigao mi haljinu i počeo me ljubiti u usta pa se spuštao na sise podojio ih pa mi polizao pičku dok nisam svršila i onda me počeo jebati lagano a ja sam tražila sve jače i jače da me jebe sa svojim kurcem.

To je bilo prije 2godine i od tada se non stop jebemo.
Nažalost zaljubili smo se jedno u drugo a ne možemo bit skupa javno.
I dolazi puno češće iz njemačke samo da bude sa mnom, bili smo prije par dana nekoliko dana sami otišli smo daleko na more i proveli 5dana najljepši 5 dana jebačine.
Tu nije bilo nikoga poznatog i mogli smo radit šta hoćemo.

Kad bi izlazili iz sobe svi su gledali u nas u hotelu koliko smo stenjali svi su nas čuli hehe.
Po cijele dane smo se jebavali u sobi a navečer bi išli na noćni sex u moru i na plaži.
Sinoć nam je bila oproštajna i otišli smo opet s motorom na mjesto gdje smo prvi put bili jer ja volim kad me nagne preko motora i jebe.

Prvo me je jučer polego na motor i polizao mi pičku i kad sam svršila ustala sam se i popušila mu kurac dok i on nije svršio meni u usta.

Onda mi je zadigao malo jednu nogu na motor i počeo ga stavljat u moju vlažnu pičku al sam ga ja zaustavila u jednom trenu a pošto nisam nikad,htjela sam da on bude prvi mada je on već htio to al sam se bojala i sinoć sam mu rekla želim to on je pitao:

– Ljubavi,šta?

Reko:

– Jebi me u guzu.

Stavio ga je a ja sam vrištala što od boli na početku pa od uživanja al je preljepo bilo i jedva čekam opet da me moj rođak pojebe ko niko do sada jer ima ogromnu kurčinu debelu i žilavu.

I da ga ja popušim jer to obožavam da radim. i dalje smo zajedno poskrivečki i volimo se.

P.S. i njegova mi se žena zali na Facebooku da misli da je on vara, a kako je nebi i varao kad je se ugojila ko krmača dok joj nađe pičku želja ga već prošla hahahaha …..

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile