Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Slavili smo Marinin rođendan u Barbarinom stanu. Ja , Marina, Ivan, Barbara, Marko, Nadia, Tamara i Tin. Sasvim smo se iznenadili kad smo otkrili da Jurina nova cura je baš Tamara, ona Tamara na koju sam toliko puta izdrkao.
Sve je počelo uobičajeno, lagana muzika, piće i međusobni razgovori.

Nisam očekivao ništa poznavajući Nadiinu zatvorenost, Barbarinu opsjednutost sex-om s jednim partnerom itd. Nakon nekog vremena zamjetim kako Tamarina ruka sve češće leti Tinovom međunožju dok baca poglede na mene i moj lagano probuđeni kurac. Vidio sam i da Nadiu lagano obuzima piće pa joj nisu bili neugodni sve češći Markovi obuhvati njenih sisa. Zatim začujem Tamaru kako pita ženski dio publike bi li joj se pridružio u njenoj najvećoj želji – striptizu pred više muškaraca. Iako se vidjelo da im je malo neugodno ali da bi rado to učinile trebalo je malo nagovaranja da i Nadia i Barbara prihvate ponudu.

Marina se nije bunila.Sve četiri stale su iza fotelja a mi smo se poredali na trosjed s vidno probuđenim kurcima. Lagano su se počele njihati u ritmu muzike dodirujući se rukama po svojim tjelima. Tamara je prva skinula svoju majicu. Ispod nje nije imala ništa što bi spriječilo kontakt naših sve požudnijih očiju s njenim prekrasnim velikim sisama. Bile su nevjerovatne. Prekrasne velike lopte s izrazito ispupćenim bradavicama koje su odavale koliko joj je drago što se sve ovo događa. Zatim se skinula Marina i pokazala nam svoje sise. Manje su od Tamarinih malo nepravilnijeg oblika ali jako poželjne. Red je bio na Barbari. Laganim pokretima i njena majica bila je na podu.

Ni ona nije nosila grudnjak. Njene su sise malo obješenija verzija Tamarinih s velikim bradavicama i lijepo konstruiranom aureolom oko njih. Nadia je bila zadnja. Kako je nosila svoju crnu veštu ostala je samo u tangicama i pokazala nam umanjenu (ne previše) verziju Tamarinih ljepotica. Bilo nam je to sve i previše pa smo već izvadili svoje kurce drkajući ih. Barbara , Tamara i Marina također su se izjednačile s Nadiom ostajući u tangicama. Nevjerovatno je bilo, kako da su se sve četiri dogovorile imale su crne tange i bile su bez grudnjaka.
Nije se znalo tko koga požudnije gleda mi njih u nevjerovatno sexy izdanju ili one nas kako natežemo svoje kurčine gledajući ih.

Tad se Tamara uputila prema nama. Poljubila je svaki kurac. Ivanov, pa Markov, Tinov, pa moj. Marina je ponovila njenu rutu. Malo pričekavši napravile su to i Barbara i Nadia. Zatim je Tamara započela ples u mom krilu. Marina je sjela na Tina, Nadia na Ivana, a Barbara na Marka. Tako plešući počele su nas žvaliti. Uhvatili smo ih za guzice koje su požudno plesale. Osjetio sam preko tangi da je Tamara nevjerojatno mokra, a i drugi nisu vjerujem bili daleko od toga. Spustio sam usta na sise za kojim sam uvijek čeznuo. Bile su preslatke. Cijele sam ih izlizao cucavši bradavice Tamare koja se trljala o moj kurac stenjući i zabijajući prst u Marinin šupak. Zatim nas sve prene Barbarin stenjući krik. Jedan pogled bio je dovoljan. Marko je razmaknuo njene prozirne tange i nabio je na svoj kurac. Radio je to pomalo divljački zabijavši se cijeli u nju. Nisam htio krenuti njegovim stopama dok ne poližem cijelo Tamarino tijelo. Polegao sam je na kauč krenuvši je lizati.

Prvo su tu bile sise. Spustio sam se preko njenog pupka do bedara koja sam oblizao, poklonivsi vanjskom djelu njene mokre pičke samo jedan poljubac. Spuštao sam se niže ližući joj noge. Došao sam do cipelica. Prozirne s ogromnim đonom i visokom visokom petom. Polizao sam ono što nije bilo u njima povremeno jezikom prolazeći preko njih. Slasno polizavši u plavo nalakirane nožne prstiće, skinem joj cipelice sisajući te predivne prstiće osječajući kako prsti druge noge drkaju moj kurac. Vraćajuči se jezikom prema njenoj pički vidjeh da Tin već obrađuje macu moje drage, a po uzdasima zaključim da i Ivan radi isto Nadii. Marko je i dalje nabijao Barbaru sišavši njene bradavice.

Tad počnem lizati Tamari pičku dugim lizovima koji su obuhvaćali kako cijelu pičku tako i njen šupak, koji se širio svakim sljedećim lizom. Tada je počnem jebati jezikom čas u pičku čas u šupak. Tin je Marinu podigao nabivši je na kurac i odnio ju tako do fotelje nasuprot kauču te sjevši u nju počeo Marinu nabijati na svoju kurčinu ne zaostajući niti malo za Markovim ritmom u Barbarinoj pički. Digao sam se na noge a Tamara je počela pušit moj kurac lagano prstom pritiskajuči moj šupak. Tad je Marko polegao Barbaru na stolić kraj kauča nabivši je opet u pičku. Njena glava našla se kraj Tinovih jaja. Lizala ih je skupa sa kurcem koji je izlazio iz Marinine pičke koliko joj je to dopuštao Marko svojim ubitačnim tempom.

I Ivan ga je sad uvukao u Nadiu legavši na nju. Ona je digla noge u zrak raširivši ih. Lijeva noga s bijelo nalakiranim noktima na nožnim prstima našla se točno kraj mojih usta. Uhvatio sam ih i počeo ih lizati sisajući svaki od njih. Ne želeći napustiti Nadiine prstiće podigao sam Tamaru i okrenuo je. Klekla je na kauč zabivši glavu među laktove naslonjene na naslonjač kauča. Polako joj uđem zabivši se do kraja. Tamara zastenjene nadvisivši sve uzdahe u sobi. Bilo je savršeno. Jebao sam žensku koju sam htio pojebat više od ičega, lizao Nadiine slatke prstiće osječajući vibracije koje proizvodio Ivan zabijavši se u nju, a iza leđa Tin je jebao moju curu uživajuči u Barbarinom jeziku koliko je to dopuštao Marko jebajuči je kao kakvu kurvu. Kad se sad sjetim te slike uistinu zažalim što se nije tu našao netko s kamerom ili aparatom da ovjekovječi trenutak koji nisam vidio ni u najboljim pornićima.

Zatim mi pažnju lagano privuče Marko. Digao se s Barbare. Otišao je iza fotelje na kojoj su bili Tin i Marina. Uvalio ga je Marini u usta. Znao sam koliko to obožava. Pušiti kurac dok je drugi jebe. Nakon što ga je malo pušila Marko dođe iza njih i nabije ga Marini u šupak. Voljela je kurac u šupku ali nikad joj nije mogao tako naglo ući. Ostao sam zadivljen, vjerovatno ju je sve ovo tako napalilo da joj nije smetao Markov brutalan način jebanja. Spustim pogled na Barbaru i vidim da pokušava drkat. Uhvatim Tamaru i okrenem je vodeći joj glavu u Barbarino međunožje. Shvatila je što hoću i pohlepno je počela upijat Barbarine sokove ližući njenu sočnu pičku. Podigao sam se jednom nogom na stolić na kojem je ležala Barbara. Tako sam mogao staviti svoj kurac u Tamarin šupak koji je bio i više nego spreman. Podmazan sokovima njene pičke i dobrano raširen što je jasno odavalo da je voljela okusit kurac u svojoj guzi tijekom svoje prošlosti.

Lagano ga gurnuh i njena istrenirana guza ga proguta. Savršen je osjećaj kad mislite da će šupak progutati vaš kurac, kao da padate u rupu bez dna a ona vas svojim otvorom guta. Okrenuh glavu prema kauču, jer i Ivan je da ima bolji pogled sjeo na kauč i tako sjedeći nastavio nabijati Nadiu, pa mi se Nadia nađe točno pored glave. Iskoristivši taj položaj žažvalim je usisajući njen mekani jezik. Malo mi je bilo nezgodno pa joj spustim tijelo prema dolje, tako da joj je glava bila ispod moje a mogao sam joj i sise lizat. Slatke kao i Tamarine s malo jače izraženim bradavicama. Malo je nezgodno bilo jebat Tamaru u ovakvom položaju ali nisam se bunio jer ovo što se događalo bilo je ostvarenje sna. Svako žudi za ovakvim sex-om, grupnim, ne obaveznim s ženskima na koje je toliko puta drkao. Bilo je to ostvarenje sna.

Osjetivši da će Barbara brzo svršit Tamara se odmakne od njene pizde. Morao sam pustiti Nadiu da se ponovno vrati samo Ivanu. Tamara me zazvali ustima mokrim od Barbarinih sokova, što je uzrokovalo još jače zabijanje u njenu guzu. Zatim mi kaže da je Barbara blizu pa da joj ga zabijem da tako svrši. Poslušao sam je. Vođen Tamarinom rukom kurac mi se našao u Barbarinoj pizdi. Rukama sam je uhvatio za sise stišćući ih. Nabijao sam se u nju izazivajući podrhtavanje njene poveče guze. Brzo je svršila stežuči mišiće svoje pičke takvom silinom da sam mislio da će mi iščupat kurac i nekoliko puta suočio se s ne baš malom boli.

Nakon što me prepustila Barbari Tamara je otišla do trojca na fotelji. Klekla je ispred njih pa slasno polizala Tinova pa Markova jaja ne zamarivajući ni njihove stisnute rupice. Zatim se digla zaobišla fotelju i zažvalila se s Marinom. Nakon što su istražili svoje usne šupljine Tamara je ponudila Marini svoje sise na degustaciju. Marina je obožavala sise, a Tamarine su bile poslastica koja se rijetko pruža. Obrađivala ih je bolje od iti jednog muškarca. Ali kad je vidila da je Barbara svršila došla je do mene polizavši me od šupka pa sve do vrata. Šapne mi da bi ona dvojicu. Kurvanjski joj odgovorim da to mora zamolit Nadiu. Kleknuvši do nje počne joj lizat nožne prste penjuči se. Odjednom se uhvati njenih sisa i oblizavši ih zažvali je i tad je zamoli.

Nadia odgovori da nema problema. Ivan legne na kauč, Tamara ga zajaši, a ja joj stavim svoj kurac u guzu. Nema ljepšeg osjećaja nego kad osjećaš kako se drugi kurac probija u unutrašnjost, a kako vas djeli samo tanka opna ujedno stimulira i tvoj dok jaja nailaze na druga jaja proizvodivši prekrasan udarac u mekano. Tako smo jebali Tamaru a Nadia je stala pored nas. Žvalio sam je i prstima drkao njenu pizdu. Tad se Nadia približi Barbari koja je sjedila do nas i promatrala cijeli prizor i bez ikakvog pitanja popne se poviše nje i nabije joj svoju pizdu na lice. Barbara ju je počela obrađivat sljedeći nagon koji se skriva u svima nama, ali rijetko tko uspjeva ga pustiti na slobodu. Tako je to kad smo svi robovi društva i dopuštamo mu da upravlja našim životima ubijajući našu slobodu.
Tada u isti mah Marina i Nadia počnu davati do znanja da svršavaju i da ih ništa u tome ne može omest.

Sve je to značilo da četvorica muškaraca nisu svršila a samo jedna ženska osoba djeli njihovu sudbinu. Sve je upućivalo na jednu stvar. Redaljka. Tamara je zabljesnula očima.Legla je na stol u kuhinji. Do nje je legla Nadia. Naime kad nam dođe da svršimo Tamara je htjela da to napravimo po Nadiinim sisama i po njenom licu. Prvi se u Tamaru zabio Ivan. Noge joj je položio na svoja ramena. Marina je na koljenima održavala Tinov i Markov kurac spremnim za kraj, a preko puta njih Barbara moj. Vrlo brzo Ivan je izašao iz Tamare i dvaput ga prodrkavši prospe u jakim mlazovima svoju spermu po Nadiinim sisama. Marko ga je zamjenio u Tamari.

I on jako brzo prospe svoju spermu po Nadii. Uistinu je imao sperme na litre izbacio je najmanje dvanaest mlazova. Tin je već bio u Tamari te nakon nekoliko uboda i on je bio poviše Nadie donirajući svoje kapi za Tamarin konačni užitak. Ja sa ga nabio Tamari u guzu po njenoj želji, a Barbara i Marina su, također po njenoj želji stali oblizivat njene nožne prste. Jako je brzo svršila, stenjući na poseban način. Stenjala je glasno da je to bilo za nevjerovat a glas koji je ispustala- neopisivo. Nakon što je svršila meni je rekla da svršim po Barbari i Marini, dok ona pojede desert.

Polizala je Nadiino tijelo posebno se okomivši na mjesta gdje se zadržala sperma. Kad je završila dobila je jos jedan desert Barbarine i Marinine usne koje su se sjajile od moje sperme. Lagano im je oblizala usne i zažvalila ih. I tad su joj one poklonile moju spermu koju su čuvale u ustima za nju, kurvanjski kao slučajno puštajući da im sperma curi do sisa, pa i dalje, znajući da Tamara neće dopustiti da propadne niti najmanja kap tog za nju najslasnijeg soka.

Taj naš raj
Rodjaka 2

Izaberi me