Tog proleca imao sam nepunih 18 godina,sa ponekom bubuljicom na licu koja je pokazivala da se jos nalazim u pubertetu, skladno izvajanog tela koje je privlacilo poglede mojih skolskih drugarica ali i starijih zena.
Ako mislite da sam spavao sa svakom svojom drugaricom varate se.Znate ono sve su to bile tatine i mamine maze pa se sve zavrsavalo na poljubcima i obostranom mastributiranju.

Tog proleca kod nas je dosla majcina sestricina na zavrsetak 6 mesecnih postdiplomskih studija.Kazem sestricina, iako je bila daljeg cetvrtog kolena,ipak je bila rodbina.

Bila je tio 26 god. devojka kratke crne kose,skladnog tela koje sigurno ne bi krasilo stranice nekog erotskog casopisa, ali je imala nesto u sebi sto je kurceve pretvaralo u pendreke.Ne bih sigurno obracao toliko paznju na nju da me nije “sasvo” zezala uvek kad starih nije bilo kod kuce.

Te Subote ostao sam duze u krevetu, razocaran sinocnim dogadjajem sa jednom pickicom iz skole.sve je islo onako kako treba ,sve dok nije zavukla ruku u moje gace…
Sobzirom da nikog tog jutra nije bilo u kuci,onako nabreklog kurca , resih da ispraznim jaja.Dohvatih se stare dobre erotike koja je lezala ispod mog kreveta,i onako listajuci jednom rukom ,drugom trljajuci moj nabreko kurac poceh sve vise da uzivam…

Odjednom vrata se naglo otvorise.Unutra ulete moja rodjaka i rece:
-Jel mali imas…. i stade otvoreni ustiju fiksirajuci pogledom kurac, ili onaj kurac kojeg su moje skolske pickice izbegavale.To je bio , ali i danas ostao moj ponossa 21cm duzine.Sta da se radi kad te priroda nagradi od toga se nemoze pobeci. Prisla mi je sela pored mene ne odvajajuci oci mog jarana.

-Sta radis mali igras se ?-rece dok je sedela na moj krevet.
-Jel znas da je greh kad muskarac prosipa seme pred zenom!!!
-Jel hoces da gorim u paklu?-Rece i dohvati se mog kurca negde oko njegove polovine,pa me gledajuci u oci rece :-Sto ti imas kurcinu!!!

I poce da ga lagano drka.Moja vec sada slobodna ruka kliznu ispod njene spavacice lagano penjuci se prema njenom medjunozju.Sam dodir u nje zbunjic bio je dokaz da nenosi gacice.

Lagano poceh da joj trljam klicu, dok je ona nadrkavala uzbudjeni kurac.Pocela je da tesko dise, nabih joj prvo jedan prst gurajuci ga sve brze napred nazad.Pocela je sve vise i vise da siri noge.To je bio znak da nabijem jos jedan .Bila je tako vlazna i pohotna da sam se uplasio od njenog silnog stiska da ce mi slomiti kurac.
Odjednom se savi i stavi kurac u ustima .

Ali samo trecinu jer nije mogla da ga strpa celog u ustima… Dudlala ga lizala i neznam sta nije sve snjim radila boreci se da ga sto vise nabije sebi u usta. Tako da sam u jednom momentu poceo da svrsavam,pravo u njena usta a ona kao prava “rodjaka” sve to lepo poce da guta i da lize……

Poklon za sestru
Marjan i Andrijana
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience